Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
ja, de én a bugos "backpack"-rõl beszélek, amit csak vmi véletlen folytán találnak meg random játékosok.

Per Aspera Ad Inferi.

THX!

nyomod F betut es forgatod az egeret

anti hero

Dragooon
egy képet tolhatsz fel róla, ha gondolod.

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Dragooon
jahh, akkor jó<#gonosz1>

Az embert hogy lehet megnézni elõröl?

Hmm ez nem lett túl értelmes<#buck>
Na ami úgy mond a "folytatása" annak a játéknak.<#wink>

Ha jól tudom õk a Wasteland nevû rpg-t akarták volna folytatni, de nem kapták meg a jogokat, így lett a Fallout 1-2, ami a folytatása annak a játéknak.

Calver
azért van ott használható, Energy Weapons-t növelõ könyv nem jön rosszul.

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
Tesla Armor > Power Armor <#nyes>
mindkettõ +1 ST -1 AG, ugyanannyi ellenállás sugárzással szemben, de Tesla ad +10 Energy Weapons-t is.

kikix12
Nekem van power armorom. Mér' olyan nagy cucc az? Az enclave bázison tele van olyan enclavekkel akiken ez van. Lefotózzam az enyémet?

PSN ID: csizmaziakiki

Dragooon
én találtam, habár csak sima tesla armor, nem power 😞

Mike at home
nekem Tenpeny nem tetszett, mert egy nagy hodály, és nem olyan szépen rendbehozott, min t a többieké, szal szerintem a megatoni ház jobb, meg Megaton is jobb helyen van a térképen

persze, hogy hatással van a kamrádra, megkapod a maximális, -1000 karmát, tök mindegy mennyire voltál pluszban elõtte

GNR, amivel jólesik, én elsõ alkalommal minigunnal soroztam, mert ott voltak a Brotherhoodos haverok is, most, hogy rivet citybe mentem elõszõr és a GNR kimaradt, már nem volt senki, akkor nyugoodtan adhatsz neki akár mini nuke-ot is

mutatja a nyil, hová kell menned

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
miért ne lehetne lecserélni, le lehet, csak akkor ki kell fizetni a másikat, az elõzõt meg kidobtad

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Volna egy pár kérdésem a játékkal kapcsolatban !
Melyik a jobb hely Megaton vagy a Tower ? Csak azért kérdeztem felrobbantsam-e Megatont ? És ha felrobbantom akkor az jár-e karizma vesztéssel ( mert most az enyém nagyon jó )?
Van a Galaxis Rádios ( GHC tower ha jol emlékszem ) küldetés van benne egy 3 emelet magas szupermutáns azt mivel lehet a legkönnyebben kinyirni ? Rakétavetõ , golyoszoro , lángszoró ??
Ja és van a Pusztasági tulélõ utolso fejezetében egy robotgyár ( Robocom ha jol emlékszem a nevére ) ott hol a számitogép ahová a belekell helyezni a procit vagy nemtudom mit mert nem találtam meg?
xblades
1.1.035 patch kell hozzá.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
<#eljen><#vigyor2>Jó lett, csak gratulálni tudok.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Van itt valami moderátorféle, aki törölni tudja az ipsét? Majd az összes topikba belehányt....

Fenrir
BB <#bdead>

A halál csupán a kezdet...

Szeretnél online filmeket nézni??? Itt nem kell megvárnod
míg letöltõdik egy film, hanem azonnal online nézheted,
miközben az a háttérben le is töltõdik! Gyere és nézz be:

------ http://www.divxland.co.nr/ -------

11111
Akkor vannak a megvehetõ cuccoknál a "témák", ha elõtte rákérdezel Moira-nál a dologra...

MR ME
ja a felszerelési tárgyak azok megvannak, témákat eddig nem vettem észre h lenne, de akkor majd megnézem jobban, biztos ott vannak köszi 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

A szexmasina és a tudomány témánál van 1-1 skill könyv is.

köszi

anti hero

Ha megvan a megatoni (vagy a Tenpenny Tower béli) házikó/apartman, akkor a helyi boltosnál vehetsz bele lakberendezést. Van többféle "téma", illetve pár témán kívüli berendezési tárgy. Sok kupakért lehet belõlük vásárolni, akinek az tetszik. Nekem egyik sem, ellenben az egyéb felszerelések hasznosak (mûtõ: gyógyít és megszabadít a sugárzástól, labor: kigyógyít a kábszer függõségbõl és napi egy valamilyen szert legyárt (véletlenszerûen), kólahûtõ: a a bepakolt kólából hûtöttet csinál, ami hatásosabb)...

MR ME
milyen téma am? hol? mivan? 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Fenrir
Ohh, akkor ezt meg kell néznem, a vaultos téma nem tetszik.

MR ME
nem vettem észre, én elküldtem a picsába a kisgyereket aki elkérte az ajándékomat, nem lett belõle baj (max annyi h össze akart verni 😄)
ja meg utána is bevédtem a csajt és verekedtem a srácokkal...

Sokat számít hogy az elején hogyan viselkedem az emberekkel?pl a születésnapomon.

Nem jól emlékszel. Csak megfelelõen kell irányítani a beszélgetést Moira-val...

Fenrir
Hmm, pedig mintha mondta volna Moira, hogy ezt csak egyszer lehet eljátszani.

Le lehet cserélni. Eladod a meglévõt és veszel helyette másikat.

Egy-egy téma több berendezési tárgy, de nekem nem jöttek be, egyik sem igazán.

Ami jó a házakba, a saját mûtõ, a labor, a kólahûtõ, és esetleg a zenegép. A témákkal ugyan jár némi egyéb is a bútorok mellé, de inkább csak a baj van velük, mint haszon. A wastelader téma pl egy halom koponya, egy puska, asztal, ilyesmik. A tudományos témával könyvek, mikroszkóp, némi gyógyszer, pár könyv (nincs köztük használható), a szexmasina meg az, amit a Dukov's Palace-ban is láthatsz: nagy ágy, a mennyzetrõl lógó gumibaba pár, stb...

Fenrir
1 fajta témát lehet csak venni és ha már megvetted akkor nem lehet többet lecserélni. Ha van pénzed akkor érdemes elõtte lementeni aztán egyesével megnézni a vétel után, hogy melyik tetszik (ha nem tetszik akkor csak visszatöltöd a vétel elõtti mentést).

a házberendezésrõl meséljen valaki, hgoy különbözõ themeket lehet venni, ez egész pontosan hogy mûködik, csak 1 fajta theme lehet, vagy lehet váltogatni, vagy ez 1-1 berendezési tárgy?

anti hero

Fenrir
Jah, körfûrésszel szeletelte a tortát 😊

ja 😄 ez az a robot volt, aki annak idejen elbant a szulinapi tortával is ugye? 😄

hosszú szünet után én is elõszedtem f3at és meg kell hogy mondjam, KURVANAGY ez a game. 😄

anti hero

Fenrir
Meg a robot azt mondta, hogy fájt a kislába ujja a néninek ezért levágta az egész lábát 😊

+ ami nem latszik az uvegen is van egy baszott nagy vertocsa 😄

anti hero

RatBaG
<#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

REPS0L
pedig játék mellett szívesen olvastam is volna 😞

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Calver
nem könyvfeldolgozás, Brian Fargo és társulata agyából pattant ki még annakidején az elsõ rész ötlete emlékeim szerint.

REPS0L
😊

REPS0L

REPS0L
A Fallout története számítógépen keletkezett, vagy esetleg valami könyv alapján csinálták pc-re?

RatBaG
felvilágosítana vki plz? elég a legújabb patchet felrakni, mielõtt az operation anchorage-t is felinstallálnám?

Per Aspera Ad Inferi.

MR ME
az bizony nem jó hír 😞

RatBaG
de, van alapból kettõ a hûtõ mellett a polcon.

Per Aspera Ad Inferi.

wehhe, látom ráérsz, jó lett grat

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Mike at home
a gránátosládák honnét vannak? nem emlékszem, hogy lenne benn a házban láda