Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.
anti hero
Na ami úgy mond a "folytatása" annak a játéknak.<#wink>#wink>
"The trees move. Do you not see it?"
mindkettõ +1 ST -1 AG, ugyanannyi ellenállás sugárzással szemben, de Tesla ad +10 Energy Weapons-t is.
PSN ID: csizmaziakiki

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
persze, hogy hatással van a kamrádra, megkapod a maximális, -1000 karmát, tök mindegy mennyire voltál pluszban elõtte
GNR, amivel jólesik, én elsõ alkalommal minigunnal soroztam, mert ott voltak a Brotherhoodos haverok is, most, hogy rivet citybe mentem elõszõr és a GNR kimaradt, már nem volt senki, akkor nyugoodtan adhatsz neki akár mini nuke-ot is
mutatja a nyil, hová kell menned
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Melyik a jobb hely Megaton vagy a Tower ? Csak azért kérdeztem felrobbantsam-e Megatont ? És ha felrobbantom akkor az jár-e karizma vesztéssel ( mert most az enyém nagyon jó )?
Van a Galaxis Rádios ( GHC tower ha jol emlékszem ) küldetés van benne egy 3 emelet magas szupermutáns azt mivel lehet a legkönnyebben kinyirni ? Rakétavetõ , golyoszoro , lángszoró ??
Ja és van a Pusztasági tulélõ utolso fejezetében egy robotgyár ( Robocom ha jol emlékszem a nevére ) ott hol a számitogép ahová a belekell helyezni a procit vagy nemtudom mit mert nem találtam meg?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
míg letöltõdik egy film, hanem azonnal online nézheted,
miközben az a háttérben le is töltõdik! Gyere és nézz be:
------ http://www.divxland.co.nr/ -------
11111
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
anti hero
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ja meg utána is bevédtem a csajt és verekedtem a srácokkal...
A halál csupán a kezdet...
Ami jó a házakba, a saját mûtõ, a labor, a kólahûtõ, és esetleg a zenegép. A témákkal ugyan jár némi egyéb is a bútorok mellé, de inkább csak a baj van velük, mint haszon. A wastelader téma pl egy halom koponya, egy puska, asztal, ilyesmik. A tudományos témával könyvek, mikroszkóp, némi gyógyszer, pár könyv (nincs köztük használható), a szexmasina meg az, amit a Dukov's Palace-ban is láthatsz: nagy ágy, a mennyzetrõl lógó gumibaba pár, stb...
anti hero
hosszú szünet után én is elõszedtem f3at és meg kell hogy mondjam, KURVANAGY ez a game. 😄
anti hero
anti hero
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Per Aspera Ad Inferi.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"