Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elvileg az is rádióüzeneten jön mint az elsõ DLC. De mivel még nem próbáltam lehet tévedek. 😛

Rapidos link a wrz/off/spam topikban

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

balee4
A Pitt-be hogyan jutok el?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

RatBaG
hát ez az operation anchorage elég vérszegény volt... <#szomoru1>

Per Aspera Ad Inferi.

Calver
az indiánokról nem is beszélve.
csöppet fájdalmas a szóvicced <#ravasz1>

"The trees move. Do you not see it?"

Carlos
Se a programnyelv se a helikopter nem lehet rossz. <#idiota>
Ellenben, ha warez a játék, akkor csinál ilyet...

Þór vígi þessi rúnar

HEllo!

Segítsetek lécci. Mikor végigcsinálom a "kiképzés részt" és kjutok a külsõ világba, megyek pár métert és kilép a játék a windowsba és nem lehet továbbmenni. Mitõl lehet? rossz apach?
segítsetek lééci.

köszi. ACE

&#8220;Két módon lehet feljutni egy tölgyfa csúcsára. Az egyik, hogy felmászol rá. A másik, hogy ráülsz egy makkra és vársz.&#8221;

kikix12
Én meg mentem a vault 112-be. Ezért is kezdem újból. 😄

PSN ID: csizmaziakiki

balee4
Bár a hír csak az Xboxos verziót említi...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

robotnyk
xbox verzióra...
balee4
Készül a The Pitt hibajavítása akkor tényleg nagyon bugos lehet, ha ilyen gyorsan intézkednek

balee4
Ok, kösz. Szerintetek müxik a magyar verzióval az 1.4-es patch? Mivel a The Pitt-hez ugye kellene.

Kalózkikötõ!
289Mb

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Oké kösz.. az új karimmal a legutolsó rész elõtt elmentem onnan...és egyébként levágtam kicsit a fõküldit és egybõl Dr. Li hez mentem rivet city-be😄
Fenrir
Pedig ott vannak, lehet hogy nem a saját neved alatt hanem az All/Default User-ben.

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
Igen, akkor vége lesz. Elvileg amúgy létezik rá egy mod amit után még továbbjátszható a játék, én nem tudom hogy az mennyire mûködik. Esetleg próbálj meg visszatölteni egy régebbi állást.

Btw a harmadik DLC-ben majd megszûnik ez a korlát is mert akkor már a fõküldetés végigjátszása után is lehet hivatalosan folytatni a játékot.

Fenrir
Ha felmész a GNR bejáratához és ott balra mész a korlát mögött akkor kényelmesen lelõhetõ a dög.

Lenne egy hülye kérdésem. A save fájlokat hol találom? Keresgéltem a neten és mindenhol azt találtam hogy a saját dokumentumok my games-ben van de nekem ott nincs semmi csak egy üres halo 2 mappa. Csinálni akarok egy biztonság mentést. Nem szokásom ilyen hülye kérdést feltenni de már mindenhol megnéztem ami fallout-al kapcsolatos.
sevendoor
Tölts vissza egy régebbi mentést.

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Az semmi de pl minden VATS perk ami +%ot ad még minidg bugos. pl commando meg ilyenek.

Piedon
Egyelõre úgy látom bugos rendesen a DLC, legalábbis a Bethesda fórumán már 3 topik van róla. Mondjuk azt sem tudom, hogy egyáltalán elindulna-e az eredeti verzióval mert ugye 1.4.0.0 verzió kell hozzá és hivatalosan nincs olyan patch a magyar verzióhoz.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Hali egy kérdés...Mindenképpen vége lessz a játéknak a fõ küldi után?Mert volt egy jó kis karim megcsináltam a fõküldit erre vége lett a játéknak aztán egy új karit kellet csinálnom nincs valami megoldás hogy ne legyen vége a játéknak a fõ küldi után?!?!
RatBaG
nekem is a szökõkút segített 😄DD a két oldalán álltunk, a dög meg ugye melee távolságba akart jönni és elindult vmelyik irányba körbe, én meg az ellenkezõbe. pár lépés után érzékelte, hogy a másik irányba rövidebb az út és megfordult, ezt játszottam végig, közben meg soroztam a fejét <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

koschwarz
türelmesek vagyunk...<#papakacsint>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Piedon
Elvileg megjelent a The Pitt: GFW

Egyéb "forrás" még nem ismert...

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

offkorzreg
nekem is van a szekrényben vagy 4,semmire nemhasználom:|

MR ME
nekem is a szekrénybe van, nem is lõttem még vele sztem

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

mondjuk en nem ereztem akkora dramanak azt a behemotot, ahogy irjak is paran, a bos csapat leszedi, eleg 2t radurrantani csuzlival

anti hero

fatmant en is eladtam, sztem is felesleges.

anti hero

Mike at home
vagy lent
nem kell felmenni az emeletre, elég az épületben maradni, oda nem tud bejönni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Én középen a szökõkútnál mentem körbe körbe, amíg a BoS katonák megölték, jó ha 1et lõttem rá lézercsúzlival. 😄

Ha hihetõ, ha nem, minden alkalommal csak akkor vettem föl a fatman-t, amikor már kilõttük a dögöt. A BOS csapat is lövi rendesen, de jó helyen állva bármilyen lõfegyverrel ki lehet ütni, csak el kell találni néhány alkalommal. Behúzódsz egy falmaradék mögé, hozzád se tud érni...

Az oda vezetõ úton lévõ mutánsok sokkal veszélyesebbek, ha nem vigyázol a BOS csapatra...

A fatmant meg mindig eladtam, mert minek hurcolásszak egy akkora dögöt magammal...

Fenrir
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Emlékeim szerint direkt még mondják is, hogy az egyik elesett BoS katonától vedd el a Fat Man-t és azzal lõdd.

1 szal késsel vágtam el a torkot 1 utesbol...
(hiheto<#idiota>)

anti hero

A GNR-nál a szupermutáns behemótot bármivel ki lehet iktatni, ha nem rambóként lerohanod, hanem maradsz a romos épület emeletén. Vadászpuska lövésbõl kb 5-6 elég neki fejbe...

RatBaG
megoldódott 😊
new game után megnéztem hova menti az újakat (egy könyvtárral kintebb, nagy dolog 😄DD), bemásoltam az utolsó mentésem és mûködik, megvan az összes stuff, úgy tûnik elég az az egy file.

Per Aspera Ad Inferi.

Mike at home
nem kellett volna felengedni

nem tok mit mondani, nincs live acc-om

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

RatBaG
beléptem az accomra a live honlapján, és van 750 pontom a tegnapi 1300 helyett... WTF <#zavart2>

Per Aspera Ad Inferi.

Mike at home
aha

RatBaG
hát örülnék ha most nem kéne. rögtön a kezdetekkor belépett a létezõ accomra offline módban. amíg nem loginolt be, nem is volt load menü, szóval most marad a new game...

Per Aspera Ad Inferi.

Mike at home
akkor minke a live? :o

RatBaG
pc, nem boltból..

Per Aspera Ad Inferi.

Mike at home
xbox?

RatBaG
na most vagyok szarban. feltettem a patchet, el is indul szépen, csak baszik belépni a live-ra <#gonosz3> mentés nuku...

Per Aspera Ad Inferi.

REPS0L
szerintem a tesla sokkal jobban néz ki mint a power 😊

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

offkorzreg
ya,az Operation Anchorage.és elvileg holnap jön a The Pitt

Jelent már meg valamilyen DLC a játékhoz?

lalakov
A legális verzió megy a tört mentésekkel?
Lehet ilyen power armort venni miután megtanultam a használatát. Mivel az enyémet véletlenül eldatam valahol és most azt az armort viselem ami a DLC-ben volt a jutalom. Egyépként melyik a jobb?
Calver
ja, és amit kihagytam: magasabb a sebzésellenállása is.

"The trees move. Do you not see it?"