Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Per Aspera Ad Inferi.
csöppet fájdalmas a szóvicced <#ravasz1>#ravasz1>
"The trees move. Do you not see it?"
Ellenben, ha warez a játék, akkor csinál ilyet...
Þór vígi þessi rúnar
Segítsetek lécci. Mikor végigcsinálom a "kiképzés részt" és kjutok a külsõ világba, megyek pár métert és kilép a játék a windowsba és nem lehet továbbmenni. Mitõl lehet? rossz apach?
segítsetek lééci.
köszi. ACE
“Két módon lehet feljutni egy tölgyfa csúcsára. Az egyik, hogy felmászol rá. A másik, hogy ráülsz egy makkra és vársz.”
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
289Mb
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
A halál csupán a kezdet...
Btw a harmadik DLC-ben majd megszûnik ez a korlát is mert akkor már a fõküldetés végigjátszása után is lehet hivatalosan folytatni a játékot.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Per Aspera Ad Inferi.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
anti hero
anti hero
nem kell felmenni az emeletre, elég az épületben maradni, oda nem tud bejönni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Az oda vezetõ úton lévõ mutánsok sokkal veszélyesebbek, ha nem vigyázol a BOS csapatra...
A fatmant meg mindig eladtam, mert minek hurcolásszak egy akkora dögöt magammal...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(hiheto<#idiota>#idiota>)
anti hero
new game után megnéztem hova menti az újakat (egy könyvtárral kintebb, nagy dolog 😄DD), bemásoltam az utolsó mentésem és mûködik, megvan az összes stuff, úgy tûnik elég az az egy file.
Per Aspera Ad Inferi.
nem tok mit mondani, nincs live acc-om
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
Per Aspera Ad Inferi.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu