Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én a kapuig jutottam onnan nem tudok tovább menni😞
Paradise Falls ki adja a küldetést?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Ugy tudom a polgarmestertol kell engedelyt kerni az ajto hasznalatara, es o is nyitja majd ki neked... hogy tovabbjuss a menedekbe...

Fenrir
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meg kell gyõznöd MacCready polgármestert, hogy engedjen át. Vagy magas "Beszéd"-del vagy szabadítsd ki Paradise Falls-ban a többi gyereket a slaverektõl egy küldetés keretében.

A halál csupán a kezdet...

Elakadtam...

Elkellett jutnom egy barlangba ahol csupa gyerek van itt a polgármesterrel kell beszélnem amit meg is találtam volna😞
Egy ajtó mögött van ami elött a "hercegnõ" örködig és nem tudok bemenni
fent megtaláltam a hozó kart de azt irja hogy most nem lehetséges

mit kell itt csinálni hogy kinyiljon az ajtó..?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

robotnyk
az új dlcben a troggok dobják veszettül.
svédcsepp
Skacok.Erõsen fogyóban van a hullámcsattom.Van valakinek ötletet merre és kitõl tudok még venni/szerezni?
Elsõsegély ládán kívül 😊

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Ott a helye a polcon mindenkinek.

robotnyk
ugyanott lesz, és emlékszem rá én is 😊
Pár éve az elsõ részt már adta a Guru, vagy ahogy akkor hívták..

Mit lehet csinálni, olyankor, ha egy npc eltûnt a játékból?
Nálam amikor a rabszolgákat kell "begyûjteni" már mindenki megvan, de a Tempeny lakója
- valamilyen nõ, nem tudom most pontosan- eltûnt és a nyíl sem mutatja, hogy a Tempeny-ben lenne, hanem a Paradise...ra mutat. Pedig még el sem kaptam!
esetleg valami konzolparancs van erre?

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

robotnyk
ja, ott begyûjtöttem pár aknát, így is meg úgy is 😄

btw, most láttam, hogy egyik játékmagazinhoz jövõ hónapban a fallout 1-2 lesz a teljes játék melléklet.
Seth
Ja ok. A hídon se jutottam át mert aknára léptem, megharapdáltak a kutyák,aztán meg a szemközti házból leszedett vmi sniper 😊

PSN ID.: Beegabor

robotnyk
késõbb veszik el.
Encore
Nálam is így történt, nem tudom bug-e, de miután bejutottál a belvárosba, akkor úgyis elveszik mindened. De annak örülök, hogy kifelé jövet visszakaphatom a cuccaimat.
Frosty01
ja elmúllik pár perc alatt 😊

practitioner of the forbidden arts of death

két kérdés: a stealthboy, az olyan mint bármilyen drazsé? a hatása idõvel elmúlik? mert nem tudtam kikapcsolni sehogy.

+hány vége lehet a sztorinak? eddig kettõt láttam amikor szent módban mentem végig és a BoS csaj állt mellettem.
Seth
Csak az elsõ mondatodra gyorsan reagálva, többit még nem olvastam:
Nálam mikor a félszemû csávó kinyitotta a rácsot Pitt felé, megkérdezte, hogy pisztolyt vagy kést akarok e magammal vinni,mert nem vihetek mást ha be akarok jutni a rabszolga gúnyában. Namost lényegtelen mit választottam, nálam maradt minden felszerelésem, fegyver,páncél, minden. A híd elõtti alakokat vidáman lemészároltam, ennek így kellett történnie vagy bug ?? 😊

PSN ID.: Beegabor

Mike at home
ha túl könnyû

- állítsd a játékot hard szintre
- ne vigyél magaddal segítõt
- ha energiafegyverekhez értesz akkor max lézerpisztollyal lövöldözz
- ha small gun, akkor smg (uzi)
- ne vigyél magaddal rakétavetõt, max gránátokat
- csak egy sima bõrszerkóban mászkálj, vagy raiderektõl szerzett göncben, eseteleg pulcsiban, nyakkendõben
- azért legyen nálad egy gattling lézer is, szorult helyzetekre
- csináld meg Water of Life küldetést, akkor lesznek enclave katonák, hármasával, plazma pityuval, õk már szépen sebeznek
- mászkálj északon, ezzel a felszereléssel, garantált a parázás a deathclaw-ek miatt

ha ez még mindig kevés, akkor nem kell semmi ruha, és használj csak bb gun-t 😊))

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

robotnyk
én sem találtam meg elõször a cuccaim mert nem igazán figyeltem, vagy nem is mondta senki hova került, a térképen pedig nem jó helyen mutatja a jel. miután kijöttél az arenából 3adszorra, van egy footlocker, abban van minden.
Encore
Pár gondolat az új DLC-rõl (Pitt) spoilermentesen:

- Elõször is, mikor belépünk a Pittbe minden nálunk lévõ felszerelést elvesznek és nekem nem adták vissza mikor végeztem és visszamentem a wastelandre, szóval érdemes minimáls fegyverzettel útnak indulni. Persze lehet hogy csak bug volt hogy kijövet nem kaptam vissza a cuccaimat.
- Kissé csalódott vagyok, mert azt hittem, hogy az alapjátékhoz hasonló RPG-s DLc-t kapunk, azonban hiába mászkálhatunk szabadon, a mozgásterünk kicsi (Pedig mikor megláttam a térképet örültem hogy de jó lesz ezt felfedezni de csak egy kis részét járhatjuk be).
- A beharangozott mellékküldetések nem olyan mint amilyennnek elképzeltem. Tulajdonkképpen mész a fõszálon és ott ad néhány opcionális feladatot és ennyi. A fõszálon kívül azt hiszem 2 vagy három igazi mellék misszió van, de abból kettõ gyüjtögetõs (mint az alapjátékban a nuka cola quantum challenge).
- A fõ történeti szál mondjuk nem rossz, de letérni róla nem igazán lehet. Amit beharangoztak, hogy választhatunk kik mellé állunk, rabszolgák vs szolgatartók az sem olyan mint az alapjátékban, hogy csatlakozom az egyik félhez és azt teszek amit akarok, az hogy melyikük mellé állok az a fõ történeti szálnál jön elõ egy választási lehetõség álltal, de mivel ez a végén történik ezért mindössze a végkimenetelben játszik szerepet amúgy nem. Szóval nincs olyan mint paradise falls-ban hogy szolgatartóként megyek begyûjteni az embereket...
- A fõ történeti szál lineáris, scriptelt, mint az elõzõ DLC.
- Lehet ugyan beszélgetni pár emberrel, de a legtöbb kb két mondatot mondd és kész.
- Kevés új felszerelés van és azok sem olyan jók mint az elõzõ DLC fegyverei, páncéljai.

Mindent összevetve csalódtam, mert nem ezt vártam, hanem az alapjátékhoz hasonló RPG-t (csak kisebb területen persze), de ez olyan mint az elõzõ DLC, hiába a látszólagos szabadság, a játéktér szûk a fõ szál pedig lineáris. Remélem a harmadik DLC tényleg RPG-s lesz.
koschwarz
amilyen késéssel érkezett a mass effecthez a magyarított dlc, hát sok illúzióm ezzel kapcsolatban sincs...és mivel nincs magyar ms live sem, tulajdonképpen hivatalosan meg sem lehet szerezni nálunk.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Piedon
Az a nagy kérdés, hogy a The Pittben kapható "New achievements" meg fog e jelenni a magyar verzióval.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

PTW
ugyanezt játszottam el az Anchorage-dzsel. Szintén magyar collectorsom van. A megoldás (amíg nem adnak ki egy EN-PL -mert a miénk ennek számít 1.4 es patch-t), hogy kérsz valakitõl, akinek warezes verziója van egy exe-t, és erre ráhúzod a US patch-t. így már menni fog. A probléma az, hogy ugyan updateli az esm fileokat és minden mást, de az indítófájlt nem. Ezért amikor belépsz a játékba ugyanúgy 1.0.12 nek írja (vagy épp ami legutolsó van).

Fenrir
Van olyan mod ami eléggé erõteljesen befolyásolja a harcrendszert, konkrétan VATS-ban nem 1x lõttek critical lövésekkel xarrá, elég gyorsan el lehet hullni úgyhogy le is kapcsoltam mert ez nekem már túl hardcore volt 😊

Prince23
Készül a fallout 4. része. Japánban fog játszódni

Pff, az még messze van...😛
Meg az csak a szintkorlátos problémámat oldaná meg! A játék sajna nem lesz nehezebb tõle. Valami faja módok kellenének. Viszont szar az angolom, úgyhogy magamnak keresni esélytelen:S
RatBaG
persze, de attól még ez a HQ <#vigyor3>

Per Aspera Ad Inferi.

Fenrir
Ha vársz egy hónapot akkor kijön a harmadik DLC és eltörlik a szintkorlátot. Jelenlegem én is ezt teszem pedig nagyon szívesen játszanék tovább 😊

Fenrir
Hiába írtasz ki ott mindenkit, jönnek továbbra is.

Szerintem meg magyar collectors editionom van...

Simán rátoltam az 1.4.0.6-os UK patchet felülírt amit felülírt, amit nem azt nem, de mûködik...

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Hali
Tudnátok ajánlani pár modot amitõl nehezebb lesz a játék? Esetleg nagyobb kihívás nyújt, vagy valami olyan amitõl nem fejlõdök ilyen gyorsan?
Így 20 szint után valahogy nem akaródzik tovább játszani holott még rengeteg melléküldivel nem végeztem, de a feelingen kivül semmi sem ösztönöz a játékban.:S Ezért szeretném újrakezdeni modokkal, így talán el tudnám kerülni hogy gyorsan elérjem a 20-as szintet.
RatBaG
ez csak egy elõörs, az igazi bázisuk EZ

Per Aspera Ad Inferi.

robotnyk
megtaláltam
/facepalm
robotnyk
valaki meg tudja mondani hogy a Pittben hol keressem a cuccaimat?
A Talonosok innen jönnek (állítólag - én még nem jártam ott):

Talon Company Camp

Trükkös, mert nincs mark-ja a térképen. Közel van Grayditch-hez, meg relatíve Megatonhoz is. Amióta rámszálltak pl., azóta mindig ha elindulok Megatonból a Super Duper Mart felé, abban a kanyarban, ahol felbukkan a Super Duper a látótávolban, ott mindig jön 2-3 Talonos, mintha arra járõröznének...

lalakov
1,1-es magyar patch nélkül nem volt hajlandó elindulni.
MrDevil
sztem magyarítást használ csak 😄

xblades
Megirnád hogyan patchelted a magyar verziót 1.4 -esre?
Mert gondolom anélkül nem indul a Pitt kiegészitõ.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

MR ME
lol

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

lalakov
Meg tudná mondani valaki mi lehet a baj? Eddig a tört simán futott, most feltettem a boltit, ez meg el sem indul.<#falbav>
sevendoor
Ezek a Talon fejvadászok honnan jönnek? Valahol olvastam, hogy aTT-bõl, de ha oda elmegyek semmi, sõt egy küldit is adtak, hogy öljek meg egy goult.

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

valaki végigvitte már a pitt-et?
a végén hol lehet "felvenni" a jutalmat? mindkét fél azt mondja menjek az ammo press-hez, de az hol van?

How much can you take,before you snap?

poppe
thx 😊
nem robbantom fel, mert a kutatóluvnyának csinálom a mellékküldiket 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Mike at home
Megatonban hatástalanítsd a bombát, és kapsz cserébe egy házat
illetve fel is robbanthatod, akkor tenpennyben kapsz egy szobát

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

poppe
még az elején járok, 5-ös szint, 8 helyet ismerek...
lesz vmi saját házikóm, ahol kipakolhatom a cuccaimat, amit nem akarok eladni? kisautó, plüssmaci, ilyesmi... vagy csak eladni lehet ezeket?

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

balee4
az elsõ DLC-t már javában magyarítják. (a gamehunter team), gondolom ha elkészül, elkezdik a 2. magyarítását is.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

hello a két dlc szerintetek lesz majd magyarúl vagy marad angol? Köszi
Nah akkor jól tudtam. 😛

A tökömbe hogy ide a lószart sem lehet linkelni!!!

http://kepfeltolto.hu/i/?384887
http://kepfeltolto.hu/i/?384888

Micsoda egy egoista oldal, õket lehet máshol reklámozni linkelni, de máshonnan ide semmi!