Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Paradise Falls ki adja a küldetést?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A halál csupán a kezdet...
Elkellett jutnom egy barlangba ahol csupa gyerek van itt a polgármesterrel kell beszélnem amit meg is találtam volna😞
Egy ajtó mögött van ami elött a "hercegnõ" örködig és nem tudok bemenni
fent megtaláltam a hozó kart de azt irja hogy most nem lehetséges
mit kell itt csinálni hogy kinyiljon az ajtó..?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Elsõsegély ládán kívül 😊
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Nálam amikor a rabszolgákat kell "begyûjteni" már mindenki megvan, de a Tempeny lakója
- valamilyen nõ, nem tudom most pontosan- eltûnt és a nyíl sem mutatja, hogy a Tempeny-ben lenne, hanem a Paradise...ra mutat. Pedig még el sem kaptam!
esetleg valami konzolparancs van erre?
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
btw, most láttam, hogy egyik játékmagazinhoz jövõ hónapban a fallout 1-2 lesz a teljes játék melléklet.
PSN ID.: Beegabor
+hány vége lehet a sztorinak? eddig kettõt láttam amikor szent módban mentem végig és a BoS csaj állt mellettem.
Nálam mikor a félszemû csávó kinyitotta a rácsot Pitt felé, megkérdezte, hogy pisztolyt vagy kést akarok e magammal vinni,mert nem vihetek mást ha be akarok jutni a rabszolga gúnyában. Namost lényegtelen mit választottam, nálam maradt minden felszerelésem, fegyver,páncél, minden. A híd elõtti alakokat vidáman lemészároltam, ennek így kellett történnie vagy bug ?? 😊
PSN ID.: Beegabor
- állítsd a játékot hard szintre
- ne vigyél magaddal segítõt
- ha energiafegyverekhez értesz akkor max lézerpisztollyal lövöldözz
- ha small gun, akkor smg (uzi)
- ne vigyél magaddal rakétavetõt, max gránátokat
- csak egy sima bõrszerkóban mászkálj, vagy raiderektõl szerzett göncben, eseteleg pulcsiban, nyakkendõben
- azért legyen nálad egy gattling lézer is, szorult helyzetekre
- csináld meg Water of Life küldetést, akkor lesznek enclave katonák, hármasával, plazma pityuval, õk már szépen sebeznek
- mászkálj északon, ezzel a felszereléssel, garantált a parázás a deathclaw-ek miatt
ha ez még mindig kevés, akkor nem kell semmi ruha, és használj csak bb gun-t 😊))
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
- Elõször is, mikor belépünk a Pittbe minden nálunk lévõ felszerelést elvesznek és nekem nem adták vissza mikor végeztem és visszamentem a wastelandre, szóval érdemes minimáls fegyverzettel útnak indulni. Persze lehet hogy csak bug volt hogy kijövet nem kaptam vissza a cuccaimat.
- Kissé csalódott vagyok, mert azt hittem, hogy az alapjátékhoz hasonló RPG-s DLc-t kapunk, azonban hiába mászkálhatunk szabadon, a mozgásterünk kicsi (Pedig mikor megláttam a térképet örültem hogy de jó lesz ezt felfedezni de csak egy kis részét járhatjuk be).
- A beharangozott mellékküldetések nem olyan mint amilyennnek elképzeltem. Tulajdonkképpen mész a fõszálon és ott ad néhány opcionális feladatot és ennyi. A fõszálon kívül azt hiszem 2 vagy három igazi mellék misszió van, de abból kettõ gyüjtögetõs (mint az alapjátékban a nuka cola quantum challenge).
- A fõ történeti szál mondjuk nem rossz, de letérni róla nem igazán lehet. Amit beharangoztak, hogy választhatunk kik mellé állunk, rabszolgák vs szolgatartók az sem olyan mint az alapjátékban, hogy csatlakozom az egyik félhez és azt teszek amit akarok, az hogy melyikük mellé állok az a fõ történeti szálnál jön elõ egy választási lehetõség álltal, de mivel ez a végén történik ezért mindössze a végkimenetelben játszik szerepet amúgy nem. Szóval nincs olyan mint paradise falls-ban hogy szolgatartóként megyek begyûjteni az embereket...
- A fõ történeti szál lineáris, scriptelt, mint az elõzõ DLC.
- Lehet ugyan beszélgetni pár emberrel, de a legtöbb kb két mondatot mondd és kész.
- Kevés új felszerelés van és azok sem olyan jók mint az elõzõ DLC fegyverei, páncéljai.
Mindent összevetve csalódtam, mert nem ezt vártam, hanem az alapjátékhoz hasonló RPG-t (csak kisebb területen persze), de ez olyan mint az elõzõ DLC, hiába a látszólagos szabadság, a játéktér szûk a fõ szál pedig lineáris. Remélem a harmadik DLC tényleg RPG-s lesz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Meg az csak a szintkorlátos problémámat oldaná meg! A játék sajna nem lesz nehezebb tõle. Valami faja módok kellenének. Viszont szar az angolom, úgyhogy magamnak keresni esélytelen:S
Simán rátoltam az 1.4.0.6-os UK patchet felülírt amit felülírt, amit nem azt nem, de mûködik...
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Tudnátok ajánlani pár modot amitõl nehezebb lesz a játék? Esetleg nagyobb kihívás nyújt, vagy valami olyan amitõl nem fejlõdök ilyen gyorsan?
Így 20 szint után valahogy nem akaródzik tovább játszani holott még rengeteg melléküldivel nem végeztem, de a feelingen kivül semmi sem ösztönöz a játékban.:S Ezért szeretném újrakezdeni modokkal, így talán el tudnám kerülni hogy gyorsan elérjem a 20-as szintet.
Per Aspera Ad Inferi.
Talon Company Camp
Trükkös, mert nincs mark-ja a térképen. Közel van Grayditch-hez, meg relatíve Megatonhoz is. Amióta rámszálltak pl., azóta mindig ha elindulok Megatonból a Super Duper Mart felé, abban a kanyarban, ahol felbukkan a Super Duper a látótávolban, ott mindig jön 2-3 Talonos, mintha arra járõröznének...
Mert gondolom anélkül nem indul a Pitt kiegészitõ.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
a végén hol lehet "felvenni" a jutalmat? mindkét fél azt mondja menjek az ammo press-hez, de az hol van?
How much can you take,before you snap?
nem robbantom fel, mert a kutatóluvnyának csinálom a mellékküldiket 😊
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
illetve fel is robbanthatod, akkor tenpennyben kapsz egy szobát
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
lesz vmi saját házikóm, ahol kipakolhatom a cuccaimat, amit nem akarok eladni? kisautó, plüssmaci, ilyesmi... vagy csak eladni lehet ezeket?
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
http://kepfeltolto.hu/i/?384887
http://kepfeltolto.hu/i/?384888
Micsoda egy egoista oldal, õket lehet máshol reklámozni linkelni, de máshonnan ide semmi!