Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mókás dolog történ velem az imént. Mentem a munkahelyem egyik gyéren megvilágított folyosóján és megpillantottam valamit a földön. Átléptem, de a következõ mozdulattal - miután fölismertem a cuccot - fordultam is vissza... Már röhögtem a - játékból beidegzõdött - automatizmuson, mikor hajoltam le az apró tárgyért. Fölvéve, a kezemben egy hajcsat volt. Megtartottam, még ha lila is. <#nevetes1>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Mike at home
van valakinek tapasztalata abban mennyit ér a tesla armor, olyan tekintetben, hogy van-e enrgy absorb tulajdonsága?

mondjuk ranger páncélban x-et sebzõdöm,
teslaban meg x+/-n-t

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
mindig sírtam itt nektek, milyen könnyü, erre most Megaton környékén mászkálva belefutottam elõszõr egy Deathclaw-be, majd egy enclave csapatba: 2 enclave katona, egy enclave tiszt, egy agykontrolált Deathclaw, egy hernyótalpas robot, és egy eyebot, szalad felém egy halálkarom, közben 3 zöld sugár, mellékesen még lézerrel is lõnek, elsõ körben bizony megfingattak, második körben már nem, nyomtam magamba a stimpacket, elhazsnáltam vagy 20-at

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

yesname
Pl. szintlépést lassítja és extra szinteket ad a 20. után 5000 XP-nként.
Kiegyensúlyozottabáá teszi a játékot a különbözõ fegyverek realisztikusabbá tételével (sebzés, sebesség stb.), állítható a napok hossza, szomjazás és éhezés hatással van a tulajdonságokra, képzettségre stb., a képzettségi szintek, távolság miegymás már érezhetõ hatással van a pontosságra és sebzésre, adottságok újragondolása és néhány új adottság, az alváshiány hatással van a teljesítményre,fegyverek beragadhatnak...

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Kb semmit nem mondtál róla hogy mi ez, azt már tudjuk hogy sok minden de mi??? 😄

yesname
Sokmindent tartalmaz. Hósszú lenne leírni. Van benne a standalone "XFO_full_Preconfig_STANDALONE" néven, önmagában ez az XFO modok egy jó keverékét tartalmazza, mást nem is ajánlatos használni mellé az XFO modokból. Persze ha magad akarod konfigurálni milyen legyen a játék megteheted azt is.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

miért miez?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

yesname
A játékot jobbá tévõ méltán elterjedt XFO mod magyarul:
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=5235

Egy mod azoknak akik keverni akarják Falloutot a Warhammer 40YK-val. <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>
zorrobomber
A túlélõm, 4. szint felé közeledve:

zorrobomber
thx 😊

Mike at home
kapsz

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igen majd a fia fogja mondani hogy ezt a házat neked akarta adni én is kinyirattattam véletlen az elején 😞
zorrobomber
akkor is kapok házat ha a sheriff meghalt?

zorrobomber
baromság, de azért igen, szép géped van. idióta

zorrobomber
video driver-t frissítsd

zorrobomber
ööö xD

woy
😄

Fenrir
Néha leesik fentrõl, már én is jártam így régebben egy másik karakteremmel. Amúgy meg Underworld-ben Winthrop jobb mert õ az ócskavasért ad stimpack-ot.

A halál csupán a kezdet...

Megatonba sokadik érkezésemkor egyszer holtan találtam Waltert a Vizellátó telep karbantartoját ? Ez mi bug ?? Vagy tényleg csinál néha ilyet a program személyekkel ? Õ volt a legjobb ocskavasvásárlom !
Hi! Valaki nem tudja mit csináljak hogy játék közben ne adjon be hibaüzenetet és álljon le a program? Teljesen magyarított játék (Fallout3_HU.esp) Már próbáltam pár crack-et de azok se mûködnek!A hibaüzenet a Fallout 3.exe-re hivatkozik! Lécci segítsen valaki!<#conf><#help>
64bites hun vistán tökéletesen fut.semmi probléma.valami más baj van
ott.Video Driver stb,...

C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO

offkorzreg
akkor nemtudom,valamt nem jól csináltál akkor valszeg:o

Hát elég magasan van, plusz még benyomtam 1 Stealth boyt de még akkor is észrevett amikor ki akartam szedni. Érdekes.

offkorzreg
lopakodás skill-re pakolj

Hogy lehet valakit kizsebelni hogy ne vegye észre? Hiába alszik, ahogy kiveszek valamit észreveszi.

Vista 64bit alatt teljesen kimaxolt grafikával gyönyörûen fut a magyar változat. Mondjuk kell álá 1 erõsebb quad core proci, 4gb ram meg 1 GeForce GTX280 1gb. <#ravasz1>
Scouser
Sziasztok! Van már megoldás a magyar verzióval DLC-zésre? Ne haragudjatok, de most nem volt kedvem visszaolvasni.

You\'ll Never Walk Alone

igen úgyan ahogyan irtad...

vártam és lõn a csoda nyilt a kapú.

köszöntem<#worship><#worship><#worship>

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

svédcsepp
Elkezdtem elölrõl a gammát.Mondom leszek nõ,csak a változatosság kedvéért.
De mik ezek az alap fejek baszki?Mint dzsekó 😄

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

svédcsepp

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

svédcsepp
Kicsit bûvészkedtem 😊
panoráma 1
panoráma 2

kingpython
És a Magyar változat? és felraktad hozzá valamelyik Patchot már?

CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//

kingpython
Hát én elolvastam a Readme filet és abban nem látok olyan hogy 64 bitesen nem menne annyi van hogy hogy Windows XP-Vista semmi más

CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//

Frosty01
jaja pontosan <#smile>

practitioner of the forbidden arts of death

svédcsepp
köszi 😉

kingpython
És neked 64bites vistán megy gond nélkül?

Frosty01
pedig nekem gáz nélkül megy 😊

practitioner of the forbidden arts of death

Bele is van írva a readmejébe, hogy 64 bites opr. nem támogatott, sajna..

kingpython
Sziasztok!
Van aki akinek 64bites Vista van a gépén és az alatt játszik a gaméval? Csak mert nekem a Magyar verzó nem akar elindulni és fogalmam nincs mi lehet a baj valaki tud segíteni?

MDPL-13 erõmûtõl északra, egyenes vonalban. Ha a közelében jársz akkor majd lesz egy rádiójel is amivel be lehet lõni.

svédcsepp
Esett szó már arról,hogy van egy lezuhant ûrhajó ,amiben vagy ami mellett vannak földönkívüliek (hullák?!) és ott található az alapjáték legerõsebb fegyvere.Ez pontosan merre van?Priviben vagy spoilerben kérnék egy kis infot.köszi 😉

<#eljen> hm, akkor próbálkozom tovább.. azt hittem van valami logika vagy rendszer benne.. (bár nyilván utólag lesz 😉

Pedig azt kell csinálni, kb 5 perc próbálgatással megvan, hallod hogyha rossz tárgyat nyomsz meg, 1 vagy 2 tárgy többször is lehet. De mondom nagyon hamar megtalálja az ember.

Viszont nekem is lenne kérdésem (volt már itt, de nem találom).
Amikor a Nyugalom Völgyében álmodunk (a gépben a 112-es menedékben), nem jövök rá, hogyan lehet békés megoldással kikerülni onnan. A degenerált lányka küldetéseit megcsináltam, gyilkolásztam, de aztán visszatöltöttem az állást, nem akarok gonosz lenni tovább. Az elhagyatott házban vannak dolgok, melyeket ha megütögetek, különféle hangokat adnak ki. Sejtem, hogy ezzel kéne operálni, valami sorrendben, de semmi támpont nincs a játékban errõl.. Az összes variációt nincs kedvem kipróbálni.

Azt megjegyzem, hogy õk is ugyanúgy élik a hétköznapjaikat, és más karaktereknél is elõfordul, hogy õk épp nem akkor szeretnének neked ajtót nyitni, amikor te óhajtod (pl Megatonban sem tudsz ugye vásárolni éjszaka).
Szóval pihenj pár órát, és késõbb menj vissza. Amúgy meg a kissrác fogja kinyitni a kaput, nem a csajszi. Sétálj vissza a fiúhoz, és újra kérdezgesd a dologról, miután a lánnyal már beszéltél. (napközben). Akkor kinyitja majd.

hagyd a heregnõt a polgi mesterrel beszélj megint h ugyan engedjen már át.az nyitja majd ki a kaput.
akkor most hogyan tovább...?

ott állok a csapó ajtónál ami nem nyillik föl..

a kislány ott cimog ide-oda és nem enged be rajta hiába rángatom a kart😞

nem értem mit kell csinálmi a barlangban a polgármester ajtaja elött hogy be tudjak menni hozzá.!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

pera
Ha jól emlékszem, akkor csak el kell menni Paradise Falls-ba. Ott a rabszolgatartókat eltenni lábalól, majd agy rabszolga kissrác kér meg, hogy segíts a barátain.

pontosítva én bent vagyok már a barlagban és a barlangokon keresztül a térképpel jelzett helyre akarok menni..!