Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hy mindenki! Van már a DLC-khez magyarítás? Vagy legalább az elsõhöz?

zorrobomber
Annyi hogy ennek nem csíkos a pólója 😛

koschwarz
ez de kemény...<#taps>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Seth
Na meg is van,de asszem volt egy másik is

PSN ID.: Beegabor

Seth
Vki linkelt már egyet régebben. Nagyon jó volt. Ez a ghoul mask, vhonnan csíkos póló,vmi kopott gatya meg deathclaw karom 😊

PSN ID.: Beegabor

zorrobomber
Freddy cuccot rakott már össze valaki? 😊

Utallak meg mindig 😊

Csak 1 hozzaszolast talaltam az utobbi ket oldalon na...

koschwarz
itt is szennyezed a topikot? <#hehe><#law>sokan végigvitték már...állítólag jó, kicsit olvass vissza, van néhány vélemény.

Celebrau, kapcsoldi ki a pipboyban a radioadok altal sugarzott zenet. Nekem folyamatosan, ahogy haladtam elore a jatekban egyre gyakrabban es gyakrabban fagyott le (az elejen orakig semmi, aztan egyre elvezhetetlenebb lett). Lenyomtam a zenet es viola. Tokeletesen jatszhato lett.

Mas: tolja mar valaki a Pitt-et?

Én nem mondtam,hogy hülyeség... hanem azt, hogy akkor mázlim van, mert én még nem tapasztaltam ilyet egyik játéknál sem, rengeteg játékóra után sem.
Gondolom velem együtt pár százezren a világon azért nem véletlenül veszik meg és imádják ezeket a játékokat. Ennél a két játéknál én nem láttam bugokat, nem volt leállás, hiba, olvastam itt, hogy sokaknál igen... viszont sokaknál meg nem, velem együtt.. 😊 A többi terméket nem ismerem.
(warezról meg nem ejtenék szót, ha a különféle törések okozzák a hibákat)

Warton:
Élsimítás ki van kapcsolva. AF-t most hirtelen nem tudom mi, de akkor majd állítgatok. Köszi!

Szuni:
Téged meg baromira irigyellek! 😄
Oblivion így szoktatott rá a sûrû mentésre. 😄
Calver
hát pedig a Bethesda közismerten szeret bughalmazokat kiadni, szóval egyáltalán nem írt hülyeséget a srác.

"The trees move. Do you not see it?"

"A jó öreg Bethesdás probléma".. Ez érdekes, vagy nekem van nagy mázlim. Egyik játékuknál, sem tapasztaltam sose ilyet, pedig ezek a kedvenceim. Az Oblivionnál egyáltalán nem emlékszem ilyenre, a Fallout egyszer fagyott ki, amióta játszom vele, akkor is valami bekavart a háttérben.
Vagy szerencsém van a gépek vásárlásánál, vagy csak bizonyos dolgokat nem szeret, esetleg nálad van hiba.. (nálam egyébként van élsimítás gond nélkül)..

Warton
Próbáld meg az élsimítást, AF-t lekapcsolni.

svédcsepp
Komoly ez a ghoul maszk 😊

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Üdv!
Van megoldás arra, hogy a program ne dobjon asztalra óránként-félóránként? Legfrissebb patch van rajta. Legalábbis a hivatalos oldalról való, szóval gondolom a legfrissebb.
A jó öreg Bethesdás probléma. Morrowindnél és Oblivionnál is ez volt, bár azoknál elég ritkán ahhoz, hogy ne rontsa el az élményt.
zorrobomber
ez a hsz a példa a 750-nél nagyobb képre, a kép minõsége is valamelyest romlik, fölöslegesen kell kattogni, csúnya a szaggatott vonal körülötte, szóval szerintem valamilyen szinten igényesség egy 2 kattintásba kerülõ képátméretezés. persze igen, az 5mb-os bmp is valóban rossz.

Calver
átméretezi azt a fórum automatikusan, na meg már modemesektõl sem kell rettegni, szóval leginkább az a lényeg hogy ne 5 MB-os BMP legyen <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

zorrobomber
lásd itt

zorrobomber
bármelyik képfeltöltõre felrakod, belinkeled. a lényeg hogy méretezd át 750 szélességûre és úgy szép lesz

hát sok is,fõleg most.Értem hogy saját galéria,de oda max 20 kybt os képet raghatsz fel.....
Fenrir
1000 Ft 1 évre, baromi nagy pénz.

A halál csupán a kezdet...

Fenrir
Sohasem voltam sima user itt 😄

Sir Quno Jedi
Mindenkinek van galériája saját. Abba feltölti, ide belinkeli, ojvé!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Vipeknek...............sokkal elõrébb vagyok..............
Fenrir
Van galéria tárhellyel vip-eknek.

ide hogy lehet normálisan kurva képeket feltölteni hogy az oldalon látszódjon ne keljen itt szarakodni linkelgetéssel,irja hogy 20 kybyte... pfffff hát vagy olyan kicsi hogy szart se látsz vagy akora hogy látod de mosódok...megõrjít,,,egy szar..
koschwarz
nem is az a lényeg, hogy "csak" 20 a max szint, hanem hogy ezt a 20-at hogyan, milyen könnyen vagy nehezen lehet elérni. ennyi erõvel lehetne csak 5 szint is, ha az elég az egész játék végigjátszására.

egyébként én egy olyan moddal játszom, aminél egy-egy szintlépéshez sokkal több pontot kell összegyûjteni, de most meg nem mondom, hogy melyik mod az.

Vegigjatszottam a Pitt-et es szerintem nagyon jo, talan a legjobb resz eddig a Fallout 3-ban.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Szerintem a level 20 bõven elég nem kell több.

Érdemes-e felvenni a szintnövelõ modot a játékhoz ? A 20-as szint nem-e nagyon kevés fejlödési lehetõséget tartalmaz ami hátrányos a játékmenetre ? És ha igen melyiket ajánljátok ? Én az alapjáték magyar feliratos verziójával játszok , ha hozzáveszem a The Pitt nevû kiegészitést nem akad ki a progi ? Állitolag a The Pitt-nél 35-ös szintig lehet fejleszteni . És ez tartalmaz a képzési pontszám nõvelésen kivül még további speciális tulajdonságokat ( Szélhámos ,Fekete Özvegy , Állatbarát , stb )?
Van-e ehez a magyar verziohoz patch-e ? Ha van kérek egy linket !
envoka

http://sacred2.hu/

envoka
Éppen tegnap csináltam meg.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A fõküldetés visz oda, a 112-es menedék után, a tudóscsapat visszamegy a régi laborba (veled együtt), ott egy kis csetepaté után egy alagúton kell menekülni. Ez visz el a Fellegvárba.

http://sacred2.hu/

A szervóruha tréninget a fellegvárban tudod megcsinálni,viszont úgy emlékszem hogy engem csak Dr Li-vel együtt engedtek be vmi küldetés kapcsán.Hogy nélküle beengednek-e nemtom de biztos a fellegvárban van a tréning!<#email>
Lécci valaki segítsen! Szevó-ruha tréninget hol tudom megcsinálni?<#help><#help><#help>
kingpython
Megtaláltam köszi!

CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//

yesname
Én még csak a bejáratnál voltam, de ki van írva mellé hogy a Galaxis News Radio felé, szóval tuti ott kell átmenni. Amõgy meg a térképen láthatod hogy melyik irányba ha lemész.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Marts Mutant Modot is lefordítottam, hogy lehessen használni a magyar Fallout-tal:
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=5256

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

kingpython
voltam már metroban is és ott merre vagy hova?

CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//

kingpython
vagy is ezt a Galaxis rádio állomást

yesname
A metróba kell lemenni (Barátság-hegy).

kingpython
Ezt a hr rádioállomást hol találom mert a térképen látaom de csak körbe körbe megyek valaki help?

Hali! A kérdésem a következõ lenne, hol lehet megcsinálni a szervó-ruha tréninget? Mert van egy testvériség szervópáncélom de nem engedi használni!?Ötlet valakinek? (Egyébként még csak 8.szintû vok!)
<#help><#conf><#wilting>
yesname
Másold be csak ezt: XFO_full_Preconfig_STANDALONE.esp és pipa elé.
Ha ezt használod, akkor egy jól optimalizált játékegyensúlyt kapsz. Viszont mellé másik at az XFO-ból ne tegyél be. A különálló esp-k az egyéni ízlés szerinti módosításhoz vannak. Bár ha a töltési sorrendet állítod és a STANDALONE után rakod, akkor az felülbírálja a STANDALONE-ban lévõ beállítást.

Mike at home
Megatontól délre

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Csá, figy és ezt hogy tudom beüzemelni?
Bemásolom mindet data-ba és pipa?
w77d
Megaton környékén ekkora erõ???? én ott még kereskedõ karavánon kívül semmivel nem találkoztam 😄

offkorzreg
_:SADSDAasd

w77d
sziaztok! Milyen kiegek jelentek meg eddig? Amik megjelentek, azok felmennek a magyar Fallout 3-ra?

zorrobomber
Bobby pin? lol