Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
Csak 1 hozzaszolast talaltam az utobbi ket oldalon na...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Mas: tolja mar valaki a Pitt-et?
Gondolom velem együtt pár százezren a világon azért nem véletlenül veszik meg és imádják ezeket a játékokat. Ennél a két játéknál én nem láttam bugokat, nem volt leállás, hiba, olvastam itt, hogy sokaknál igen... viszont sokaknál meg nem, velem együtt.. 😊 A többi terméket nem ismerem.
(warezról meg nem ejtenék szót, ha a különféle törések okozzák a hibákat)
Élsimítás ki van kapcsolva. AF-t most hirtelen nem tudom mi, de akkor majd állítgatok. Köszi!
Szuni:
Téged meg baromira irigyellek! 😄
Oblivion így szoktatott rá a sûrû mentésre. 😄
"The trees move. Do you not see it?"
Vagy szerencsém van a gépek vásárlásánál, vagy csak bizonyos dolgokat nem szeret, esetleg nálad van hiba.. (nálam egyébként van élsimítás gond nélkül)..

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Van megoldás arra, hogy a program ne dobjon asztalra óránként-félóránként? Legfrissebb patch van rajta. Legalábbis a hivatalos oldalról való, szóval gondolom a legfrissebb.
A jó öreg Bethesdás probléma. Morrowindnél és Oblivionnál is ez volt, bár azoknál elég ritkán ahhoz, hogy ne rontsa el az élményt.
"The trees move. Do you not see it?"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
egyébként én egy olyan moddal játszom, aminél egy-egy szintlépéshez sokkal több pontot kell összegyûjteni, de most meg nem mondom, hogy melyik mod az.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Van-e ehez a magyar verziohoz patch-e ? Ha van kérek egy linket !
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://sacred2.hu/
CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=5256
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//
<#help>#help><#conf>#conf><#wilting>#wilting>
Ha ezt használod, akkor egy jól optimalizált játékegyensúlyt kapsz. Viszont mellé másik at az XFO-ból ne tegyél be. A különálló esp-k az egyéni ízlés szerinti módosításhoz vannak. Bár ha a töltési sorrendet állítod és a STANDALONE után rakod, akkor az felülbírálja a STANDALONE-ban lévõ beállítást.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Bemásolom mindet data-ba és pipa?