Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Nem kell megölni, ha visszajutsz vele Rivet városba akkor ha megtaláltad az apja hololemezét régebben akkor õ odaadja magától is a géppisztolyát.

A halál csupán a kezdet...

A betöltésnél van 1 mentésem az elejérõl meg kettõ amikor bemegyünk a víztisztítóba azt ennyi. most úgy csináltam hogy ott hagytam õket azt elmentem tovább felderíteni a világot.

FragStaR
Gyerekeket másnál sem lehet lelõni ? <#idiota> F2 be lehetett pedig, csak kaptál egy jó kis gyerekgyilkos -t a karmádra 😊

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

A roncstelepen (scrapyard?) veheted magad mellé Dogmeet-et, aki elég jó társ az elején. Épületharcba nem igazán kell bevinni, mert a kis hülye összevissza rohangál, de nyílt terepen jól teljesít, igazi király golyófogó, mert minden ellen õt lövi majd, ha pedig nagyon lefogy az élete, akkor a legnagyobb csata közben is ode lehet futni és adni neki injekciót. 😄 Plusz elõre jelzi morgással az ellenfelet.

Másodiknak én mindig Charont veszem fel, mert õ bármikor beáll hozzánk. A Ghoulok városában, Underworld-ben találod meg a belvárosban. Vagy kifizetsz érte 2000 kupakot, vagy lelövöd azt a csajt, akit megad a fõnöke. (Egyébként a csajt várd meg a mamut-szobor mellett, mikor kijön cigizni akkor lõdd le).

A végén van még asszem a Brotherhood-os csaj, meg ugyi Fawkes, akinek király dumái vannak. 😄 És még van 1-2 emberke, akik csak akkor állnak be, ha gonosz vagy.

Jah plusz még kis ideig Sydney is csapattárs lesz a Függetlenség-napja Nyilatkozat (by Cartman) ellopásakor. Viszont neki igen jó fegyója van, szal nálam "véletlenül" mindig elhal útközben. 😄

Mike at home
az emberek mindent maguknak köszönhetnek
a vault-tec legalább akkora rohadék mint az enclave

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
vicces

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

xblades
Ezt nézted már?
Link

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

offkorzreg
bazmeg az azért elég kemény<#gonosz1>
soha nemgondoltam volna -:ASD_dssd

Seth
Jah, csaj volt hajdanán, egyik számítógépben lehet elolvasni az aktáját

PSN ID.: Beegabor

offkorzreg
fawkes csaj?érdekes:|
akkor a szupermutánsoknál hogy állapítod meg?😄DDD
ugyanolyan mély hangja van mint a többinek stb

Nem értem mi a bajod a holló sziklával. Tökéletes fordítás.

Mike at home
Fawkes csaj, de sebaj

Mike at home
tölts vissza egy régebbi mentést

Mike at home
Holló Szikla (Holló színház 😊 Bukott Paradicsom? LOL

Megathonba Józsi a zsoldos ha gonosz vagy,akkor ugye kutya szinte az elején,testvériség ha jó vagy mikor bejutottál a bázisukra, a gonosz troll vagyis Béla a szupermutáns miután Eden elnöktöl szabadultál,nekem õk vannak meg
lalakov
SpoilerSpoilerSpoiler
Én is jó vagyok és ember nem akart még csatlakozni hozzám, egy roncstelepen egy kutya felajánlotta magát😊). Megatontól ÉK-re, a Bethesda romok felett, Agatha házától jobbra, az Aknamezõ alatt.
Spoiler

A kutyát(egyenlõre csak hazavittem házõrzõnek) lehet valamire használni vagy hamar kinyiffan?
LOL FragStar te itt? 😄
Piedon
A mai álláspont szerint nem fog kijönni hivatalosan magyarul egyik DLC sem, mivel hivatalosan nincs LIVE támogatás a magyar/angol verzióban. Az angol DLC-t rá lehet erõltetni a magyarra, teljesen gond nélkül fut. Én úgy csináltam, hogy magyar verzióra ráraktam az 1.1.0.35 magyar patch-t, majd rá az 1.4.0.6.UK patcht ami csak a fallout.esm-et írja felül, mert a patch program figyeli a fájlok méretét (az exe fájlt nem bántja). Elvileg az 1.0.35-nak tartalmaznia kell az elötte lévõ patch-t is.
Valamelyik illetékes nem tudná ezt beszerkeszteni ide FAQ-ba, mert elég sokszor merül fel ugyanaz a kérdés?

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Calver
tudom h milyen sokat dolgozhattak a fordítok a magyar verzióval, de ezért a "Nagyváros Bajban" címért durr egy pofon. komolyan, ilyen mocsok módon kihagyni a szóviccet, ami ráadásul angolul megvan. (Big Trouble in Big Town, na vajon melyik filmcímnek ad egy fricskát?)

"The trees move. Do you not see it?"

Hány olyan küldetés van a rendörkapitányságoson ( Nagyváros Bajban misszó ) kivül ahol fegyvert és felszerelést lehet adni a foglyoknak ? Nekem nagyon jo karizmáju karakterem van azthiszem megmentõ vagy valami hasonló néven mindenki adományokat ad Megatonba nekem de senki nem akar csatlakozni hozzám . Hol lehet társakat , kutyát , robotot , zsoldost , vagy segitõt összeszedni magyarul bandába verõdni ? Vagy ez csak rossz karakter esetén lehetséges ( Jericho ) ? Ja és ha a kiszabaditott foglyoknak adok gyogyinekciót azt használják-e ha sérülnek , nézi-e a program ?
gabriel2007
Hali---Sikerült belépni???? s hogyan??? Köszi !!!!

Üdv Mindenkinek!

gabriel2007
Hali!
<#conf>Kérdés magyarul, hogy a Nemzeti Gárda raktárában, a bológatos figura után, mi az ajtó kódja<#nezze>, mert a Keller_Family_Refuge nem nagyon értem. Amúgy nem volt nehéz az a sok robot, igaz 10 szint, erõs fegyverek, és lopakodva gyorsan elintézve...<#violent>
Köszönöm: <#worship>

Üdv Mindenkinek!

õõõõõ milyen szerelõtõl???😮

Asus p4vd2-vmse;Intel Core 2Duo 2,2 4400;HIS HD4850 FAN 512;2gb kingmax 800mhz, WIN 7

FragStaR
Szerelõ arctól kérd el a kulcsot

segítség!! tempenny tower...bementem...de nem tudok lemenni az alagutba...teendo? valaki? plizz!!

Asus p4vd2-vmse;Intel Core 2Duo 2,2 4400;HIS HD4850 FAN 512;2gb kingmax 800mhz, WIN 7

FragStaR
Anno amikor megvettem még a nem magyar verziót (Angol/Lengyel) akkor kért kódot el sem indult nélküle. De aztán kicseréltem a boltban magyar verzióra azzal is nyomtam végig (a fordítás rendben volt csak a belsõ helyszíneken fagyott néha a patch el is.) Azóta új wint is raktam pedig. De ami az igazán érdekes, hogy ez nem kéri a kódot, hogy írjam be simán feltelepül és elindul (magyar/angol verzió mind1 nem számít neki) Csak sajna Games for Win Live ba sem látja így gondolom a DLC ket sem tudom leszedni esetleg el lehet valahogy érni, hogy érzékelje ? (US a Live accom territory ja)

Dragooon
a paradise falls nem paradicsom vízesés(ek)? D:

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

nyirog
hy , lehet h már kérdezték elõttem is (sõt biztos, amúgy beírtam a kersõbe alul is , de nem adott ki olyan hsz-et amibõl valami ki is deríthettem volna), a fallout 3 magyar verziójához ki fog jönni magyarul a dlc, vagy az angol dlc-t rá lehet erõltetni a magyarra? Amúgy az 1.10.35 -ös patch már elérhetõ a magyar verzióra itt , csak ne tudom h a patch tartalmazza -e az elõtte lévõ 1.10.15 -ös patchet, vagy hogy az is kijött e a maygar változatra...?!

Feltenni felteheted de nem fogod tudni használni a 3.ig mivel nem tudsz mászkálni nagyon. 😄

és az elsõ,második kieget tegyem fel azért

Hát vársz 1 vagy 2 hónapot már kijön a 3. DLC is.

akkor rácsesztem csomó játékom benne maradt

Nem igazán, majd ha kijön a 3. DLC akkor lehet folytatni onnan.

sziasztok! a befejezõ videó után még tudom valahogy folytatni, mert a térképnek még a felét nem fedeztem fel.

Nekem nem kell mondani én értem. 😄 Csak mint mondtam aki akarja fel tudja fedezni az igazi bejáratot is, és pár cuccot is fel lehet ott venni.

envoka
Jaaa... hát persze ! Hiszen a küldetés felvételénél fel is hívják a figyelmünket, hogy közvetlenül nem ajánlott megközelíteni, mert a sugárzás mértéke halálos. A küldetés nyila sem oda mutat, hanem a lejjebb említett helyre. Amúgy bent a szupermutáns mondja, hogy majd õ kihozza az "ÉTEK"-et, mert ott is halálos a sugárzás. Csak figyelmesen el kell olvasni a szövegeket, párbeszédeket.

http://sacred2.hu/

Frosty01
az a lámpafény vagy mia franc nevü kis településen keresztül lehet odajutni 😊

practitioner of the forbidden arts of death

Nem bent van sugárzás hanem kint, kint szinte lehetetlen megközelíteni a bejáratot, de meg lehet csinálni. Van ott 1 tudós holteste.

envoka
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A 87-es menedékben nekem nem volt gondom a sugárzással. Van ott bezárva egy barátságos szupermutáns, keresd meg. Ha kiszabadítod, elmegy veled az ajtóig, és ki is hozza az "ETEK"-et, amit oda ad. Neked nem is kell bemenned

http://sacred2.hu/

A holló sziklához és a Vault 87hez majd a fõ küldi visz el.

Sir Quno Jedi
Emlékeim szerint v87-be little lamplight-on keresztül vezet az út (régen vót má).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

offkorzreg
a bukott paradicsom az a Paradise Falls:o

Valaki segithetne,már megtaláltam a fatert.Már minden helyet felfedeztem,csak öt helyszin maradt.Három helyre nem tudom hogyan lehet odajutni.Ezek a FEHÉR HÁZ,TAKOMA PARK,TAKOMA IPARI TERÜLET,valaki leirhatná merrõl lehet.A manedék 87 sugárferõzött,de nagyon nagynehezen elküzködtem az ajtóig,de kulcsot kér.A holló sziklánál meg azt irja,hogy az ajtót máhonnan kell vezérelni.Mert már befejeznémde szeretném 100%-osan.A kvantum küldetésnél meg azt irja a szállitmányozási naploban,hogy három hejszinre küldtek kvantumo,de én csak a HIPERSZUPERMARKETTET találtam meg.Az old olney szatocsbolt OLD OLNEYBAN nincsen.ÉS a bukott paradicsom bevásárlóközpontot sem találom.
Piedon
Tudtommal a PC-s verzión nem javítottak semmit, mert az Xbox-os verzió volt szar. Én végigvittem, nekem nem volt bugos.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Mike at home
a pitt mennyire bugos? érdemes már a játék alá betenni?

Piedon
Nincs, még dolgozom rajta. A párbeszédek kb. 95%-a készen van. Note-ok (ezek a terminálokon olvasható üzeneteket takarják) kb 50%-a van készen.

Mike at home
de
de van olyan póló is

Igen meg lehet szerezni mind a kettõt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megmondod robinak hogy megtartod a titkot mert te tuti csávesz vagy.

Aztán meg elárulod és kész

De az a perk ha hihetek a wikinek nem megy, csakúgy mint a kommandó meg a másik %ot növelõ perk.

FragStaR
Van valamiféle módja, hogy mind kettõt megszerezzem? Esetleg a fegyver feltûnik valahol máshol is késõbb és emiatt érdemes a képzettséget választani ?

Dr Zimmer tõl

A fegyó az androidtól

svédcsepp
Ez tényleg faszentos.Nem is tudtam,hogy van hasonló ruházat a freddyéhez

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400