Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Másodiknak én mindig Charont veszem fel, mert õ bármikor beáll hozzánk. A Ghoulok városában, Underworld-ben találod meg a belvárosban. Vagy kifizetsz érte 2000 kupakot, vagy lelövöd azt a csajt, akit megad a fõnöke. (Egyébként a csajt várd meg a mamut-szobor mellett, mikor kijön cigizni akkor lõdd le).
A végén van még asszem a Brotherhood-os csaj, meg ugyi Fawkes, akinek király dumái vannak. 😄 És még van 1-2 emberke, akik csak akkor állnak be, ha gonosz vagy.
Jah plusz még kis ideig Sydney is csapattárs lesz a Függetlenség-napja Nyilatkozat (by Cartman) ellopásakor. Viszont neki igen jó fegyója van, szal nálam "véletlenül" mindig elhal útközben. 😄
a vault-tec legalább akkora rohadék mint az enclave
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Link
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
akkor a szupermutánsoknál hogy állapítod meg?😄DDD
ugyanolyan mély hangja van mint a többinek stb
Én is jó vagyok és ember nem akart még csatlakozni hozzám, egy roncstelepen egy kutya felajánlotta magát😊). Megatontól ÉK-re, a Bethesda romok felett, Agatha házától jobbra, az Aknamezõ alatt.
Spoiler
A kutyát(egyenlõre csak hazavittem házõrzõnek) lehet valamire használni vagy hamar kinyiffan?
Valamelyik illetékes nem tudná ezt beszerkeszteni ide FAQ-ba, mert elég sokszor merül fel ugyanaz a kérdés?
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
"The trees move. Do you not see it?"
<#conf>#conf>Kérdés magyarul, hogy a Nemzeti Gárda raktárában, a bológatos figura után, mi az ajtó kódja<#nezze>#nezze>, mert a Keller_Family_Refuge nem nagyon értem. Amúgy nem volt nehéz az a sok robot, igaz 10 szint, erõs fegyverek, és lopakodva gyorsan elintézve...<#violent>#violent>
Köszönöm: <#worship>#worship>
Üdv Mindenkinek!
Asus p4vd2-vmse;Intel Core 2Duo 2,2 4400;HIS HD4850 FAN 512;2gb kingmax 800mhz, WIN 7
Asus p4vd2-vmse;Intel Core 2Duo 2,2 4400;HIS HD4850 FAN 512;2gb kingmax 800mhz, WIN 7
esetleg el lehet valahogy érni, hogy érzékelje ? (US a Live accom territory ja)püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
http://sacred2.hu/
practitioner of the forbidden arts of death
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://sacred2.hu/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
de van olyan póló is
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aztán meg elárulod és kész
De az a perk ha hihetek a wikinek nem megy, csakúgy mint a kommandó meg a másik %ot növelõ perk.
Dr Zimmer tõl
A fegyó az androidtól

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)