Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
emlékszik még valaki arra, hogy ezt a kütyüt hova is kell tenni ebben a küldetésben?
bejártam az egész helyet, de nem találom😛
Akkor valszeg ott lenne az intro...
PSN ID: csizmaziakiki
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
kis segítség kellene.
Unió Templománál találkozok Hannibállal.
Elmegyek a Lincoln emlékmûhöz.
Találkozok Leroyjal.
Majd Történeti Múzeum (küldi szerint haladva). Hozok el Lincoln cuccokat.
Vissza Leroyhoz, adok el neki Lincoln ereklyét.
Visszamegyek Hannibálhoz, elmondom, hogy ott vannak rabszolga-kereskedõk.
Fényképet nem találok Lincolnról ezért kinyírom a a Leroyt és csapatát.
Kiírja, hogy beszéljek Hannibállal. De hiába dumálok vele, adok el neki Lincoln ereklyét, nem történik semmi, de folymatosan mutat Hanibálra a quest-nyíl.
Bug?
Vagy elrontottam valamit?
Üdv.:
Bea
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Meg kapott szervó ruhát.Bezzeg neki nem kell szarakodni a szervó tréninggel 😊
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
ha adsz neki puskát, , hogy azt hazsnálja, és ne azt ami eredetileg nála van, kkor ahhoz lõszert is kell adnod
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Azért az igen érdekes ,hogy dobtáras sörétessel 30 méterrõl kisebb szórással karcolja az ellenfeleket,mint én rohampuskával<#idiota>#idiota>
Meg eszembe jutott még 1 dolog.
Ugyebár neki is lehet tárgyakat adni lõszer, kaja, fegyver stb.
Vajon nála is van kiló limit?Mert gondoltam elindulok beszerzõ kõrútra és felhalmozok úgy 400-500 kilónyi cumot és eladom.Próbálta ezt már valaki ilyen formában?
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ha jól figyeltem valamelyik hszben azt írták,hogy ahhoz a csúzlihoz csak annyi skuló van,amennyit az ufónál találsz
A menedékbe vissza nem tudsz menni, csak egyszer. Ha a fõ küldetést csinálod, akkor valamelyik után (nem emlékszem) vissza lehet menni. Menj minden fõ küldi után a menedékhez és nézd meg a rádiót.
NEkem viszont az lenne a kérdésem, hogy az ufo-puskához lehet-e valahonnan töltényt szerezni, vagy ennyi van és kész?
link
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Az egyik Megbízott egy ghoul csoka ,hogy nyírjak ki négy embert.Ezek közül egyrõl nem tudom,hogy merre találom.Ted Strayer a neve
A másik kérdésem az lenne,hogy a 101es menedékbe milyen módon tudok újra bemenni.Fõbejáraton nem enged és aktív küldetésem sincs oda,de be szeretnék jutni.Van rá mód?
"The trees move. Do you not see it?"
legalább akkor lesz okom lezúzni egyben mind3 DLC-t+alapjátékot.
btw ghoulokat beengedni Tenpenny Tower-be árulás az egész tiszta és büszke emberi faj ellen <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"