Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem muszály karmát romtani.kilehet jutni az elhagyott házban levõ dolgokkal. közvetlen a bejáratnál van egy rádió, egy üveg, egy törpe meg egy tégla, ha ezekre egy bizonyos sorrendben rákattintasz akkor ki fog jönni egy konzol amivel ki lehet jutni. de persze ahogy jól esik csak gondoltam leírom.
lalakov
A Vault-Tec központban van egy ajtó, ami csak kulccsal nyílik, hol található a kulcs?
megtaláltam, köszi.<#smile>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Falcon87
Nincs valami "freeplay mod" szerû ehhez, mint ami a stalkerben volt? Mert örülnék neki 😊

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

SigS
Küldetés lesz, Scientific Persuit asszem. Meg fogod találni kis keresgéléssel aki megtanítja a használatát<#bohoc>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Sziasztok a fellegvárba hogyan tudnék bejutni illetve a servo páncél használatát hogyan tudnám megtanulni,Lyons-t hol találom? elõre is köszi a segítséget...

egy olyan szobát keress, ahol sok lépcsõ vezet lefelé. Ott van egy kis medence, benne egy rakat tojás, Ha közelrõl végignézed õket, akkor felajánlja, hogy lerakhatod a megfigyelõt.

köszi, megnézem😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Seth
Egy ilyen "alien-gubó" -ra hajazó petébe kell rakni XD Lent van a vizben

PSN ID.: Beegabor

segítsetek! 😊

emlékszik még valaki arra, hogy ezt a kütyüt hova is kell tenni ebben a küldetésben?

bejártam az egész helyet, de nem találom😛

megpróbáltuk, de egy nyíl jön be a bal alsó sarokban és nullák vannak utána, de beírni nem lehet semmit. a 20. szint után szeretnénk továbblépni, ebben tudnál-e segíteni?

Falcon87
Na meglett. Betöltöttem egy korábi mentést, és úgy próbáltam. Végig is vittem.

kikix12
Kösz. Az király rohanok paradise falls-ba. 😄

PSN ID: csizmaziakiki

jön veled.

kikix12
Valaki pls: #11552

Azt az autót én is néztem. Nem nagyon találtam egyik Vaultban sem. XD

kikix12
De lehet hogy valami bug lett a gamedban.

kikix12
Nem tudsz bemenni vagy mi?

Falcon87
Na, nem autót, ajtót 😄
Akkor valszeg ott lenne az intro...

Falcon87
négyzet alakú átjáró?:-C

kikix12
Elvileg ahogy elindulsz kifele az egyik kis négyzet alakú átjáróban bejön egy intro.

Falcon87
Hát ez remek. A vaul87ben járok, geck megszerezve, jutnék ki. Jutnék. De a pipboyom állándóan egy autót mutat célként. Tehát ha átmegyek rajta, azt akarja hogy menjek vissza (ha visszamegyek, meg menjek át). Próbáltam már a movetoqt parancsot is, de az sem mûködött. Kimentem little lamplightba, de semmi. Állítólag az enclave elfog, de nem. Mit tegyek?

kikix12
Hogyha gyortravelezek(vagy spawnokok, teleportálok vagy mittom én mi a neve) akkor a társam is velem jön vagy fut utánam a világ másik felérõl?

Jaj ne is mond. Charonnak tegnap odaadtam a fat boyt, hogy cipelje õ, mert túl nehéz volt már nekem a sok cucc. Mászkálunk a pusztában, megtámad egy skorpió. Ölöm a sörétessel, erre egy iszonyatos robbanásban elhalok, mondom wtf? Hát nem a Charon durrant seggbe hátulról egy atombombával? A marhája, azóta nem kap semmi fegyvert, csak cipeli a páncélokat. 😄

Mike at home
a fénykép egy poszter, a nyil is mutatja, hol van

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Sziasztok!

kis segítség kellene.
Unió Templománál találkozok Hannibállal.
Elmegyek a Lincoln emlékmûhöz.
Találkozok Leroyjal.
Majd Történeti Múzeum (küldi szerint haladva). Hozok el Lincoln cuccokat.
Vissza Leroyhoz, adok el neki Lincoln ereklyét.
Visszamegyek Hannibálhoz, elmondom, hogy ott vannak rabszolga-kereskedõk.
Fényképet nem találok Lincolnról ezért kinyírom a a Leroyt és csapatát.

Kiírja, hogy beszéljek Hannibállal. De hiába dumálok vele, adok el neki Lincoln ereklyét, nem történik semmi, de folymatosan mutat Hanibálra a quest-nyíl.

Bug?
Vagy elrontottam valamit?

Üdv.:
Bea

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

svédcsepp
Jaja azt tudom.Lõszerbõl meg fegyverbõl fan böfen adtam neki.
Meg kapott szervó ruhát.Bezzeg neki nem kell szarakodni a szervó tréninggel 😊

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Mike at home
van limit
ha adsz neki puskát, , hogy azt hazsnálja, és ne azt ami eredetileg nála van, kkor ahhoz lõszert is kell adnod

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

svédcsepp
Felbéreltem egy ghoult testõrnek a történeti múzeumból.
Azért az igen érdekes ,hogy dobtáras sörétessel 30 méterrõl kisebb szórással karcolja az ellenfeleket,mint én rohampuskával<#idiota>
Meg eszembe jutott még 1 dolog.
Ugyebár neki is lehet tárgyakat adni lõszer, kaja, fegyver stb.
Vajon nála is van kiló limit?Mert gondoltam elindulok beszerzõ kõrútra és felhalmozok úgy 400-500 kilónyi cumot és eladom.Próbálta ezt már valaki ilyen formában?

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

FragStaR
Nem akarok hülyeséget írni de az egyik vasútállomáson (metró?) ahol le tudsz menni a vámpírtanyára, na ott a betonalagút mögött van elszórva ilyen kék színû világító töltény sztem az való bele (ismeretlen töltény vagy idegen lõszer talán vmi ilyesmi neve van) egy próbát megér sasold meg hátha jó hozzá. Én nem taliztam ufó fegyóval még ezért nem tudom megmondani jó e hozzá.

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Mike at home
hm, gondoltam benne hagyom így 😊

Mike at home
illetve ugye ~ -at, mert yfgze a j't;k alatt angol a kiosyt's

nyirog
ahham, szal ezért van az h néha csak úgy felrobbannak a dolgok körülöttem 😄, anno nem tudtam h mi a fenét látok, este felfedezõsdit játszottam betonpuszta északi részénél és látok az égen egy forgó fehér pöttyöt és látom h közeledik a föld felé, mikor már közelebb volt akkor már tisztán kitudtam venni h ez egy sima protektron 😄 , elõször azt hittem h valami mutáns szentjánosbogár 😛. amúgy semmi érdekeset nem találtam benne a szokott dolgokon kívül...

nyirog
ja és a képernyõ bal alsó sarkában figyeld a villogó kurzort, elsõre eléggé észrevehetetlen

nyirog
simán 0 gombot kell nyomni

Néha van a véletlen események között olyan hogy felrobban a fejed felett 1 UFO amibõl kiesik egy idegen fegyver (jobb mint amit találsz a lezuhant mellet) és 24 db !!!! töltény.

nem jön be a konzol a shift+0 kombinációra másnál bejön?

xblades
Van,az elõbb linkelt oldalon csalások,segítségek fülnél videón megnézve láthatod hogy hol is vannak.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

zorrobomber
Belebotlottam az elsõ szupermutánsba 😊

svédcsepp
Értem.kösz
Ha jól figyeltem valamelyik hszben azt írták,hogy ahhoz a csúzlihoz csak annyi skuló van,amennyit az ufónál találsz

Ted-be én egész véletlenül Rivet City-ben futottam bele, szóval szerintem ot nézz szét a piactéren.

A menedékbe vissza nem tudsz menni, csak egyszer. Ha a fõ küldetést csinálod, akkor valamelyik után (nem emlékszem) vissza lehet menni. Menj minden fõ küldi után a menedékhez és nézd meg a rádiót.

NEkem viszont az lenne a kérdésem, hogy az ufo-puskához lehet-e valahonnan töltényt szerezni, vagy ennyi van és kész?

xblades
Na összedobtam egy oldalt, ha gondoljátok nézzétek meg.<#wave>
link

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

svédcsepp
Két kérdésem lenne
Az egyik Megbízott egy ghoul csoka ,hogy nyírjak ki négy embert.Ezek közül egyrõl nem tudom,hogy merre találom.Ted Strayer a neve
A másik kérdésem az lenne,hogy a 101es menedékbe milyen módon tudok újra bemenni.Fõbejáraton nem enged és aktív küldetésem sincs oda,de be szeretnék jutni.Van rá mód?

Calver
na ja, Roy bácsival történõ haverkodáshoz csak egy kellemes csúzli kell <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

SigS
Maszk nélkül is végig lehet játszani ... <#eplus2>

Calver
moddal már régóta van, hivatalos 3. DLC-be jön.
legalább akkor lesz okom lezúzni egyben mind3 DLC-t+alapjátékot.

btw ghoulokat beengedni Tenpenny Tower-be árulás az egész tiszta és büszke emberi faj ellen <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

SigS
Nincs meg a megoldás arra hogy 20 után is lehessen szintet lépni?

SigS
Be kell engedni a ghoulokat a Tenpenny-be

kikix12
Hogyan lehet ghoul maszkot szerezni? Tudom h valahogy Roy(vagy ray)-tól kell elvenni de mikor megöltem nem volt nála semmi.

Mike at home
ha semleges vagy lehet még robotod is