Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xblades
A legerõsebb fegyver az idegen pisztoly,segítségkép néz körül itt #11537,#11533.
A szervó-páncél tréniget /ha a fõszállon eljutsz odáig /csak a Citadelában kapsz.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Azért sokszor van olyan hogy bugos a crack, pl ha nagyon sok ilyet védelem van beépítve, és csak akkor látszik ha már kipróbáltad. Volt 1-2 játék amihez jött vagy 10 törés mire a végleges kijött,

De valóban sokszor olyan dolgokat fognak a törésre aminek köze sincs hozzá.

Mike at home
köze nincs a crackhez
sõt
nem tudom egyesek miért hiszik azt, az eredetivel soha semmi baj, és ha vmivel baj van akkor az a warez miatt

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

tehát ez lenne az ajto amin be szeretnék menni
Mike at home
eredetivel ugyanez lenne, ellenben így bejelenteni, hogy másolt, irány a warez topik

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Erre gondoltál hogy ez alá kell bebujni mer én semmit nem látok vagy az ajtohoz amit ennek kéne nyitnia mert ott sem látok semmit o.O
Pls segits szeretnék ide bemenni de sehogy sem sikerül összeszedni meg most nincs kedvem a kazikat...
Elõre is köszi!
Am vannak "piros beléptetõkártya" nevü dolgaim az mire jo tudja vki ?
zsirfecske
és us verzióhoz még pénzért sem tudok live-on letölteni dlc-t? nemáá
azért kösz a választ.

sziasztok! találtam idegen lõszert a Bannister erõdtõl keletre, egy mély gödörben, egy felborult teherautó alatt.

kikix12
Köszi. 😄

PSN ID: csizmaziakiki

köszi Fõni!

Seth
Azt a gombot kell nyomva tartani,amivel elõveszed a pipboyt, ugyanez a lekapcsoláshoz

PSN ID.: Beegabor

kikix12
Valaki tudna segíteni aki ps3-on játszik? Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet bekapcsolni a pipboy3000 lámpáját? Már mindent próbáltam, de nem müxik semmi. 😞

Csak 4 kell az ajtó nyitáshoz az 5. csak story kazi. De nekem már megvan 3 kód, meglesz az utolsó is mert minden helyet felderítek. Nem sietek sehova.

Bocs csak siettem, szóval az a baj, hogy van a legcsúcsabb fegyyver a játékban, amit én nem igen találok, mert elvileg jeleznie kellene a pip-boy egy rádió állomást, de ez a jelzés elmarad, vagy legalábbis én nem vettem észre változást, a másik problémám, pedig, ahoz hogy használni tudd a szervopáncélt elkell jutnunk egy laborba, ghr épületben és ott keresni kell Lyons, aztán Gunnyt, de én már a labort sem igen találtam. Asszem ennyi. elõre is köszi a segítséget.
sevendoor
Ha nincs kedved megkeresni az 5 holokazettát a Keller családtól és mégis be akarsz menni az ajtón,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
válts külsõnézetes módra, guggolj oda a terminál alá és finoman mozgatva az egeret találd meg a feliratot ami az ajtó másik oldalán lévõ kapcsolót kapcsolja.

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

robotnyk
elsõ kettõt passzolom, de dlct nem nagyon fogsz legálisan beszerezni, mert nálunk nem elérhetõ a live.
koschwarz
mondjuk ha az oblivion fut, akkor ennek is futnia kéne.

egyébként van egy warez-topik is, EZ odavezet...de gyanítom, itt a crack-el lehet probléma. csak ebben nem nagyon tudok segíteni...úgyhogy marad a warez topik.

ez zsírfecskének is szól 😊

zsírfecske: DLC: na azt tényleg csak warezolni lehet egyelõre magyarországon...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hogy mi a baj? És milyen labor? 😄 Legközelebb azért olvadd azt amit leírsz. 😄

sziasztok, az a problémám, hogy nekem mintha nem akaródzdzzddzdzna jelezni a pipboy, mitcsináljak, hogy jelezzen vagy hogyjelez, mert nem nagyon akar, pedig kéne neki, a másik, hogy nem találom azt az emberkét aki a "laborban van" és engedélyt ad a kiképzésre,
bocsi a bénázásért, elõre is köszi mindenkinek : D
nah igen, gondoltam rá, de 10ezret kiadjak rá.De egy olyan játékért, ami esetleg nem is megy a gépemen... Annyit meg nem kívánok költeni + a PC bõvítést nem mostanára terveztem, a kiadások miatt.
A hibaüzetet illetõen utána nézek és a directx-et is megnézem. Amúgy a legfrisseb játék a gépemen az OBLIVION!8)) Sajna, játékra nincs túl sok idõm<#szomoru1>

zsirfecske
pont ezt tervezem, és jól jönne válasz #11593-re 😊

koschwarz
esetleg megvenni az eredetit...mennyivel egyszerûbb lenne<#szomoru2>

de egyébként lehet hogy egy csomó meghajtó program (a videókártyáé pl.) vagy neadjisten a directx nem a legfrissebb verziójú, vagy akármi más is lehet. ez most kb. olyan, mintha gyurcsók mester akarna a tv-n keresztül meggyógyítani.

írd le pl. a hibaüzenetet!!!! sokat segítene.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Üdv Urak!

Én egy olyan kérdéssel-kéréssel fordulok hozzátok, hogy egy ismerõsömmel letöltettem a FO3-at, fel is telepítettem, PATCH-eket is felraktam, mindent...stb. A dvd-n volt még egy crack mappa, azon belül pedig egy launcher exe. Ezzel felül is írtam az eredetit, szóval mindent a megszokott módon tettem mint bármelyik játékproginál. És nem indul el!8(
A videókártyám szerint csak LOW quality-ben játszhatom, tehát mûködnie kellene a game-nek...el is indul, de aztán valami hiba találat miatt kilép.
Nem vagyok egy pc guru és semmi ötletem nincs hogy mi lehet a gond. Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném. (gondoltam még arra, hogy egy rendes crack exe kellene, de már vagy 3 hete hajtom a haveromat hogy töltsön le egyet, így utolsó mentsvárként fordultam hozzátok)

kingpython
Értem. Nem baj akkor neki állunk ismét úgy is nagyon bejött 😊DD

CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//

Seth
Igen,nem jól csináltad,mert csak a fõszálon mentél XD

PSN ID.: Beegabor

kingpython
Csak egy kérdésem lenne itt amikor bekapcsolom a víztisztítót és ennyi volta a game? mert ez szerintem igen csak rövidke volt ? vagy valamit nem jól csináltam?

CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//

<#worship><#worship><#worship><#worship>

offkorzreg
jajdejó,végre<#smile>
már nagyon várom,és akkor teljesen készvagy már mindennel?
várható hogy a the pitt is fordításra kerül majd?meg a broken steel is majd idõvel?különben vannak itt elég jó angolosok,nemértem miért nem segítettek neked.egyedül csináltad az egészet?mert akkor minden elismerésem neked,de amúgyis.sokan hálásak vagyunk neked.és várjuk a fordítást😊

tudom, használom is, de gonoszként be sem tudtam fejezni, mivel már csak 2 marker csík maradt a "gps" emben, az a kutya, és a prof/kislány..pedig senki nem maradt élve..mindegy, vissza töltöttem..köszi
Piedon
Jelentem, befejeztem a párbeszédek fordítását az elsõ DLC-nél, ha minden jól megy pár napon belül letölthetõ lesz a nem hivatalos honosítás.

Beleraktam a DLC végén megkapható "A kém" nevû adottsághoz egy hozzá tartozó üzenetet, mert eddig nem volt benne. Van még egy holokazetta amit kihagytak a játékból, a szövegei megvannak, de nincs hozzá hang, így azon még gondolkodom, hogy belerakjam-e játékba.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

lalakov
Spoiler
Visszamentem átnéztem, ilyen nincs, még mindig csak 3-at találok. A hármast, az egyest és a kettest, ebben a sorrendben. A hármas mellett van egy fegyver kikapcsoló. Az egyes utáni szobában egy alkalmazotti gép. A kettes után meg újra egy fegyver kikapcsoló. Hol a ló fa**ában van a 4. gép???😞(
Spoiler

Megnéztem a feljegyzéseket, két Keller kazettám van. Nem 5-öt kell összeszedni? Mert azt írja 5/x-edik van meg.
zsirfecske
hali! új vagyok rögtön kérdésekkel:

- eddig warezben toltam, de ha minden igaz lassan érkezik a us ce verzióm. a mentéseimet simán at tudom tenni az eredeti gémbe?

- eredeti dvd-t tényleg elég learchiválni (sima dvd copy) és azzal is indul a játék?

- hogy a rákba lehet a dlc-ket beszerezni? gondoltam megnézem ezt a games for windows live-ot, regeltem de az xbox live oldalra vitt, ahol xbox tartalmakat lehet venni. hogy van ez?

köszi ha.

Mike at home
nyilak mutatják a célpontokat

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

lalakov
Akkor nem csak én vagyok béna😊)).
A gárdással meg nem erõlködök akkor, majd összejön egyszer.
#11586, #11585, #11584...köszi szépen, így már világos
ne bassz :SSSSSSSSSSSSSSS
A National Guardnál össze kell szedni 4 darab holokazit a Keller családtól. Azokban van a kód. Viszont ez szét van szórva az egész mapon.

gárdásat én sem tudom pedig minden zeg zugot át néztem ott is meg,ez Vaultech is gond nekem,nekem is csak 3 main engedélyezés van meg és a fegyver tornyok.......2 fent az ajtó szintjém,meg 1 fõ comp lentri részéhez ahogy megyünk a szobába...4.et nem találok
az elhagyott házban lévõ elõszobában van néhány tárgy lerakva, azokat kell "megnyomni". Mindegyik hangot ad ki, ha elrontod a sorrendet, akkor újra kell kezdened és berregést hallasz. Próbálgatni kell folyamatosan, ha sokáig eljutottál legjobb, ha leírod a sorrendet, most nem emlékszem, régen csináltam azt. Viszont azt tudom, hogy van olyan tárgy, ami nem csak egyszer szerepel a sorrendben.

nyirog
pár hsz-el elõtted írtk a szóban forgó tárgyakról, meg úgy általában az egész küldetésrõl...<#vigyor4>

Nem az öreg hölgy mondja melyik házba kell bemenned, és ott kell baszkurálni a cuccokat.

..köszi...de milyen tárgyakkal?..alig lehet valamit is találni abban a szimulációs világban..kerti törpe, üvegkancsó, meg még pár bisz-basz..rohangáljak házról házra és aktivizáljam a tárgyakat?..azt a dallamot kell összehoznom amit a kiscsaj fütyülget?..így nem is kell egy kívánságát sem teljesítenem?
kikix12
El kell játszani egy dallamot. A tárgyakkal. Amikor elrontod akkor a hang után hallasz egy kerregést is.

lalakov
Köszi😊, akkor még keresgélnem kell, mert csak hármat találtam, meg a lõtorony kikapcsolókat.

Még van egy ajtó amit nem tudok kinyitni, az meg a Nemzeti Gárdánál van. A lenti ajtó, ahol a sárga lámpa villog. Az elsõ ajtó megvan, de a fegyverraktár utáni, ahová jelszó kéne, az nincs.
Fenrir
4 terminált kell bekapcsolni, azok körben találhatóak a nagy terminál felé útban.

A halál csupán a kezdet...

a kutyát nem tudom megölni, csak beájul, majd felkel (egyébként tudom ki a kutya)...de hogy lehetett volna máshogy is megoldani a dolgokat, kerestem azt a vészleállítót amit dichter mama mond az elhagyott házban, de semmit nem találok<#nemtudom>
Ha jóságosan akartad végig vinni hiba volt a kislány küldetéseit követned. Mert van másik út is.

Próbáld meg a kutyát megölni. 😛

srácok..

!! SPOILER !!

fõküldetés, 112-es vault..fekete fehér szimuláció utolsó feladata, ölj meg mindenkit bohóc maszkban, késsel..senkit nem találok élve, csak a kislány, és a kutya maradt a játszótéren, mégis azt irja nem végeztem mindenkivel..mind a 6 házat töbzsör is átkutattam, sehol senki, marker sem mutat élõlényt...kit hagyhattam ki?..kit kell még megkéselnem (mellesleg full jó a karmám, ez a küldetés meg sorra ront a karmámon..ugye vissza állíthatom a karmám késõbb?..mert evvel a karakterrel jóságosan szeretném végigvinni)..köszi
Van-e olyan hely vagy fegyverjavito mester aki 100%-os fegyverjavitást tud végezni ? Ha van akkor hol található ?
hehe... ez elég jól sikerült hozzászólás!bocsi csak mikor már elküldtem akkor esett le hogy az 53. oldalt gondoltam az elsõnek. szóval mindegy.