Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A szervó-páncél tréniget /ha a fõszállon eljutsz odáig /csak a Citadelában kapsz.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
De valóban sokszor olyan dolgokat fognak a törésre aminek köze sincs hozzá.
sõt
nem tudom egyesek miért hiszik azt, az eredetivel soha semmi baj, és ha vmivel baj van akkor az a warez miatt
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
tehát ez lenne az ajto amin be szeretnék menni
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Erre gondoltál hogy ez alá kell bebujni mer én semmit nem látok vagy az ajtohoz amit ennek kéne nyitnia mert ott sem látok semmit o.O
Pls segits szeretnék ide bemenni de sehogy sem sikerül összeszedni meg most nincs kedvem a kazikat...
Elõre is köszi!
Am vannak "piros beléptetõkártya" nevü dolgaim az mire jo tudja vki ?
PSN ID.: Beegabor
PSN ID: csizmaziakiki
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
egyébként van egy warez-topik is, EZ odavezet...de gyanítom, itt a crack-el lehet probléma. csak ebben nem nagyon tudok segíteni...úgyhogy marad a warez topik.
ez zsírfecskének is szól 😊
zsírfecske: DLC: na azt tényleg csak warezolni lehet egyelõre magyarországon...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
bocsi a bénázásért, elõre is köszi mindenkinek : D
A hibaüzetet illetõen utána nézek és a directx-et is megnézem. Amúgy a legfrisseb játék a gépemen az OBLIVION!8)) Sajna, játékra nincs túl sok idõm<#szomoru1>#szomoru1>
de egyébként lehet hogy egy csomó meghajtó program (a videókártyáé pl.) vagy neadjisten a directx nem a legfrissebb verziójú, vagy akármi más is lehet. ez most kb. olyan, mintha gyurcsók mester akarna a tv-n keresztül meggyógyítani.
írd le pl. a hibaüzenetet!!!! sokat segítene.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Én egy olyan kérdéssel-kéréssel fordulok hozzátok, hogy egy ismerõsömmel letöltettem a FO3-at, fel is telepítettem, PATCH-eket is felraktam, mindent...stb. A dvd-n volt még egy crack mappa, azon belül pedig egy launcher exe. Ezzel felül is írtam az eredetit, szóval mindent a megszokott módon tettem mint bármelyik játékproginál. És nem indul el!8(
A videókártyám szerint csak LOW quality-ben játszhatom, tehát mûködnie kellene a game-nek...el is indul, de aztán valami hiba találat miatt kilép.
Nem vagyok egy pc guru és semmi ötletem nincs hogy mi lehet a gond. Ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném. (gondoltam még arra, hogy egy rendes crack exe kellene, de már vagy 3 hete hajtom a haveromat hogy töltsön le egyet, így utolsó mentsvárként fordultam hozzátok)
CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//
CM Storm Trooper//Asus Sabertooth P67// Intel Core i5 2500K//CM Hyper 212EVO//16GB DDR3 Corsair 1600Mhz//Sapphire R9 280X Vapor-X TRI-X OC 3GB//
már nagyon várom,és akkor teljesen készvagy már mindennel?
várható hogy a the pitt is fordításra kerül majd?meg a broken steel is majd idõvel?különben vannak itt elég jó angolosok,nemértem miért nem segítettek neked.egyedül csináltad az egészet?mert akkor minden elismerésem neked,de amúgyis.sokan hálásak vagyunk neked.és várjuk a fordítást😊
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Visszamentem átnéztem, ilyen nincs, még mindig csak 3-at találok. A hármast, az egyest és a kettest, ebben a sorrendben. A hármas mellett van egy fegyver kikapcsoló. Az egyes utáni szobában egy alkalmazotti gép. A kettes után meg újra egy fegyver kikapcsoló. Hol a ló fa**ában van a 4. gép???😞(
Spoiler
Megnéztem a feljegyzéseket, két Keller kazettám van. Nem 5-öt kell összeszedni? Mert azt írja 5/x-edik van meg.
- eddig warezben toltam, de ha minden igaz lassan érkezik a us ce verzióm. a mentéseimet simán at tudom tenni az eredeti gémbe?
- eredeti dvd-t tényleg elég learchiválni (sima dvd copy) és azzal is indul a játék?
- hogy a rákba lehet a dlc-ket beszerezni? gondoltam megnézem ezt a games for windows live-ot, regeltem de az xbox live oldalra vitt, ahol xbox tartalmakat lehet venni. hogy van ez?
köszi ha.
PSN ID: csizmaziakiki
Még van egy ajtó amit nem tudok kinyitni, az meg a Nemzeti Gárdánál van. A lenti ajtó, ahol a sárga lámpa villog. Az elsõ ajtó megvan, de a fegyverraktár utáni, ahová jelszó kéne, az nincs.
A halál csupán a kezdet...
Próbáld meg a kutyát megölni. 😛
!! SPOILER !!
fõküldetés, 112-es vault..fekete fehér szimuláció utolsó feladata, ölj meg mindenkit bohóc maszkban, késsel..senkit nem találok élve, csak a kislány, és a kutya maradt a játszótéren, mégis azt irja nem végeztem mindenkivel..mind a 6 házat töbzsör is átkutattam, sehol senki, marker sem mutat élõlényt...kit hagyhattam ki?..kit kell még megkéselnem (mellesleg full jó a karmám, ez a küldetés meg sorra ront a karmámon..ugye vissza állíthatom a karmám késõbb?..mert evvel a karakterrel jóságosan szeretném végigvinni)..köszi