Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

offkorzreg
amúgyse megybe😊

killecske
Na most már a magyaritást is kikapcsoltam de akkor meg nem jön be velem a csaj a víztisztitóba!

KranaZoli
Õ is utálta a fõnökét. <#hehe>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

sambauer
amúgy ez normális hogy ilyen szánalmas az AI ? Shoot Them in the Head Questben felmegyek Tempennyhez az õr nem enged be. Jó. Miután elvesztette a fejét elveszem tõle a kulcsot, majd be megyek. Tempenny nyavajogva fogad hogy miért engedett be az õr ? Miután közlöm vele hogy sajnos az õ fejébe is golyókat kell repesztenem, sikítani kezd hogy guards guards, de hát nem sokáig bírja. Node a lényeg: Miután szépen kinyírtam az emeleten 2 embert, a legnagyobb nyugodtságban kisétálok a minimum 15 ember által védett hotelbõl.. Reloadoltam egyett majd lopakodva próbáltam kinyírni Tempennyt ám a Silenced Gun szart se ér így ismét kiabálni kezdett miután végeztem vele a kinti õr megszólal hogy "good to see you." ez mi ?

Turn Me On Dead Man

Piedon
Mintha ezt említettem volna pár hozzászólással elõbb. Még nem jöttem rá miért csinálja.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Sephi
Van egy ilyen, hogy

MoveToQuestTargets

de ezt nem javaslom, mert megoritheti az egesz skriptet 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

na bakker..ha fennvan a magyaritás akkor nem megy a main quest..😞
köszi a helpet azért

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Piedon
Nem megy a kieg. rendesen, amíg Lyons azt mondja, hogy keresd meg Sarah-t (aki amúgy ott fekszik a másik ágyon eszméletlenül).

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

ez oké..megy a kieg rendesen,de nemtalálom a mai questet..a ficko aszondja menjek sarah-hoz, de öt meg nemtalálom:S

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Sephi
Az a lenyeg, hogy tedd fel a 1.5-os patchet, tolsd be ujra az eredeti veget, es ugy fejezd be. Ezutan elmeletileg mar rendesen megy a kieg...

Nekem legalabbis megy.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hali

Valaki lebirná irni ide vagy PM-be hogy hogyan tudom beinditani a fösztorit a kiegben, mert sehogy sem akar menni:S
2 mellékküldi már kész,de nemtalálom az inditást

elöre is köszi

sambauer
jha vágom.. viszont ez a story amit írtál jól hangzik, igaz kicsit B-s de lehet beszerzem ha esetleg kiadnák a játékot GOTY verzióban.

Turn Me On Dead Man

Sephi
Ize, Lyons lanya vagy mi.

sambauer
ki az a Sarah ?

Turn Me On Dead Man

Sephi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha te nyomtad be a kodot akkor :

Felebredel 2 het mulva. Sarah meg nem ebred fel. Kiderul, hogy nem halsz meg es most az Enclave-et kell elnaspangolni. Kurva jo.

Ha nem te nyomtad be a kodot akkor :

Ugyanaz 😄DDD Csak nem te vitted a decsoseget.

Seth
Most akkor mi is történt fõhõsünkkel az alapjáték végét követõen? Írja már le nekem vki spoilerben

PSN ID.: Beegabor

Sephi
Akkor oda menni! Köszönöm!

KranaZoli
Igen, Underworld Fawkes lelõhelye.
Elõször bírtam a nyerítéseit, de most már kedzem unni. 😞

Tegnap csináltam azt a küldit, hogy Agatha-nak vissza kellett hozni a hegedût asszem a 92-es Menedékbõl. Nem is ez a lényeg.

Kellett volna bele ilyen zene ill. hasonló zenék. Sokkal "dúrvább" szerintem ilyen zenei aláfestéssel egy poszt.apokalipitikus hangulat!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

robotnyk
nem underworldben van?
STREEX
Hello, én most kezdtem el a broken steel és itt akadtam el. A továbbjutáshoz vezetõ ajtót látszólag csak egy 100-as számítógéptudással lehet kinyitni.Nyugtassatok már meg hogy van valami más megoldás is mert jelenleg 57es szinten vagyok

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Sephi
Fawkes nekem teljesen eltuntik ha feledozom magam a vegen. A Citadel-be ket het mulva nincs sehol....
Fene egye meg.

KranaZoli
Amit hiányolok, miért nem lehet Õket Megaton-ba küldeni?!
Pl. Dogmeat-et. Miért csak a 101-es Menedékhez?!

Storno a kérdés, rosszul néztem a táblázatot 😛

Hiho!

Valaki tudná a választ, hogy miért ilyen nagy a sebzése ennek a fegyvernek?
Alapbõl 45, amihez hozzá jön perkbõl +5%.
A 44-es magnum alapból 35, nálam 37 a +5% miatt.

Calver
lehet, van kettõ... ill egy ember, egy meg khmm... egyezzünk ki abban hogy az õserdõ hõse. <#hehe> itt nézelõdj
követõket meg legjobb módszer szvsz ha lerakod Megaton-i házadban.

"The trees move. Do you not see it?"

sambauer
Gondolom már sokan kérdezték de én is kíváncsi lennék rá: jelen esetben Dogmeat és Charol követ útjaim során. Ha valmilyen ember elvileg csatlakozna társaságomhoz akkor jön õ is velünk együtt, vagy valahol találkozni lehet vele ha dogmeatnek vagy charolnak azt mondom hogy várjá' meg itt ? Jó karmával valami humán csaj partnert nem lehet összehozni ? (asszem slave-em lehet de kétlem hogy miután a Lincoln múzeumnál kitisztítottam a terepet szívesen fogadnának Paradiseban)

Turn Me On Dead Man

Sephi
Erdekes. Feltettem a 1.5-ot majd ujra betoltottem onna, hogy bekapcsolom a fertotlenitot. Aztan jott a Two Weeks Later es mar megy rendesen! Tristan is a helyen van!

Piedon
Ha jól tippelek akkor a "Vedd Vissza!" nevû küldetést sem állította át a program teljesítettre?

Én kikapcsoltam a magyarítást és úgy indítottam be a tisztítót, és után jó volt végig a DLC.

Sephi
Nem mondod... akkor mit csináljak??

killecske
1.5 van fent és be van kapcsolva a magyaritás. Kapcsoljam ki?

Piedon
Nem bugos, csak mivel belenyúltál az enableplayercontrols-al, ezért az egész nem úgy mûködik ahogy kellene.

#killecske:
Na ilyenkor nem mûködik rendesen a DLC, 1.5-ös patch fent van? Nálam a magyarítással nem mûködött együtt a harmadik DLC (valószinû, hogy módosít valamit amire a 3. DLC küldetései épülnek).

Sephi
Nos most mar kezd kicsit felmenni a pumpa. Ez a DLC borzalmasan bugos.

Azt mondja, beszelhej Tristanal a Rockland Car tunnel-nel. En az tudom hol van de ha oda megyek zart ajto var. A QUEST meg a Citadel belsejebe mutat, hogy oda kell menni de ha kovetem akkor sem talalok semmit csak egy ures szobat.

Mit csinalok rosszul?

killecske
Helló

Felraktam a 3. DLC-t és nem igazán találom meg a küldetéseket. Lyons bölcs mond annyit hogy kifelé jelentsek Sarah-nak de õt nem találom. Tudjátok merre van? Vagy hol lehet küldetést felvenni? Eddig csak annyit találtam h segiteni kellet 1 goulnak meg a rivetvárosi biztonságiaknak meg kaptam 1 küldit egy csávótól a víztisztítónál. Amúgy nekem még mindig aktív küldetésnek jelzi az utolsó kettõ küldit ez miért van?

ja de az oblivionban nem fegyverekel harcoltál hanem kardokal .
az fallout3 ban 10-30méter között tudsz löni mig a tes4 ben csak közelröl van ugye az uj de az alig sebez szóval tejesen más a két játék

Sephi
Megvan!!

Beirtam : enableplayercontrols es ment 😄DDDD

EHHH

sambauer
Már a legelsõ nap tisztába voltam vele hogy a PC-s változathoz ilyen modok lesznek, de miért kell képpel is így fájdítani a szívem ?<#rinya><#rinya> Ugyanez van az Oblivionnál, de sebaj valahogy akkor is rájövök az Xbox 360 játékok modolására <#idiota>

Turn Me On Dead Man

Sephi
Sziasztok!

Megvan a Broken Steel, de a jatek vege utan a Two Weeks Later kiirasnal megjelenek egy szobaba, ott a mutans, de nem mozdulhatok. Bejon az oreg es nez... es en gugalason kivul semmit sem tudok csinalni.

Ez miert van? 😞

Pretorian
A nehézséggel szerintem kicsit "átestek a ló túloldalára" Bethesdáék. Ugye Olivionban az volt a gáz, hogy magasabb szinteken irreálisan nehéz volt a játék, mivel az NPC-k gyakorlatilag "gyorsabban fejlõdtek", mint te magad, így hát hiába fejlõdtél bármilyen irányba, nem igazán lehetett élvezni a karakterfejlõdés elõnyeit. Itt viszont 12. szinten gyakorlatilag egymagam hazavágom a fél Acél Testvériséget a Citadellában, és szinte nem is veszek be semmilyen cumót közben. Egy Acél Testvériség Újonc max. 1-2 lövés, de egy lovag sem több 4-5 lövésnél. Jó, mondjuk Small Guns-om az 94-es, de ez akkor is durva azért.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Hi nem rég keztem a játékot,szerintetek mire érdemes rakni? Milyen karaktert érdemes csinálni(képeségek,tulajdonságok)

Kurvanagy mod! 😄 kipróbáltam, és nem csak dísz, tényleg hatással is van (pozitív, negatív, függõséget okozó) a karakterre 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Piedon
A "Tisztátlanság Terv" és a "Vedd Vissza!" a két utolsó küldetés, ez a kettõ összefügg.

Srácok a fö küldetés láncon mi az utolsó ?Csak ,hogy tudjam h a végén vok már...

Calver
nem csalás, csak felesleges. 100-as repair skillel 3-4 fegyverbõl csinálsz egy azoknak sokszorosát érõt, Strong Back perkkel + 5-ös erõvel pedig kacagva elcipelsz mindent. valamint követõk szívják az xp-t.

"The trees move. Do you not see it?"

sambauer
im invisable ?

Turn Me On Dead Man

KranaZoli
Szerintem csak szimplán WindowsSeven probléma. Távolról sem 64 bit-es OS gond.

Én Vista 64 bit-et használok. Minden gond nélkül fut a game.

Sziasztok!
Nem e tudnátok felrakni egy linket a Brooken Steelrõl? Hogy én is játszhassak vele.
Köszönöm a gyors segítséget!😉
Piedon
Azért mert a német verziót "vetted" meg. "Vedd" meg az angolt.

Sziasztok!
Lenne egy kis problémám és úgyláttam senki se találkozott még ilyennel.
Felraktam a Broken steelt 1.5-ös UK patch-re.Minden jól megy,de a feliratok,a szinkron német.Valaki tud valami instrukciót mondani,hogy hol tudom átállítani angolra?Netán keressek egy másik verziót?
Sziasztok,

A kovetkezo problemaval fordulok hozzatok, valamiert a fallout3 nem indul el mert azt irja hogy nem tamogatott a 64-bites op rendszer szamara. Ez lehetseges azert mert windows 7 64 bitesem van,es a megoldas az lenne ha xpet tennek fel vagy,esetleg tudtok mas megoldast is. Elore is koszi a segitseget.