Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Turn Me On Dead Man
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
MoveToQuestTargets
de ezt nem javaslom, mert megoritheti az egesz skriptet 😞
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
köszi a helpet azért
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Nekem legalabbis megy.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Valaki lebirná irni ide vagy PM-be hogy hogyan tudom beinditani a fösztorit a kiegben, mert sehogy sem akar menni:S
2 mellékküldi már kész,de nemtalálom az inditást
elöre is köszi
Turn Me On Dead Man
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha te nyomtad be a kodot akkor :
Felebredel 2 het mulva. Sarah meg nem ebred fel. Kiderul, hogy nem halsz meg es most az Enclave-et kell elnaspangolni. Kurva jo.
Ha nem te nyomtad be a kodot akkor :
Ugyanaz 😄DDD Csak nem te vitted a decsoseget.
PSN ID.: Beegabor
Elõször bírtam a nyerítéseit, de most már kedzem unni. 😞
Tegnap csináltam azt a küldit, hogy Agatha-nak vissza kellett hozni a hegedût asszem a 92-es Menedékbõl. Nem is ez a lényeg.
Kellett volna bele ilyen zene ill. hasonló zenék. Sokkal "dúrvább" szerintem ilyen zenei aláfestéssel egy poszt.apokalipitikus hangulat!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Fene egye meg.
Pl. Dogmeat-et. Miért csak a 101-es Menedékhez?!
Valaki tudná a választ, hogy miért ilyen nagy a sebzése ennek a fegyvernek?
Alapbõl 45, amihez hozzá jön perkbõl +5%.
A 44-es magnum alapból 35, nálam 37 a +5% miatt.

követõket meg legjobb módszer szvsz ha lerakod Megaton-i házadban.
"The trees move. Do you not see it?"
Turn Me On Dead Man
Én kikapcsoltam a magyarítást és úgy indítottam be a tisztítót, és után jó volt végig a DLC.
#killecske:
Na ilyenkor nem mûködik rendesen a DLC, 1.5-ös patch fent van? Nálam a magyarítással nem mûködött együtt a harmadik DLC (valószinû, hogy módosít valamit amire a 3. DLC küldetései épülnek).
Azt mondja, beszelhej Tristanal a Rockland Car tunnel-nel. En az tudom hol van de ha oda megyek zart ajto var. A QUEST meg a Citadel belsejebe mutat, hogy oda kell menni de ha kovetem akkor sem talalok semmit csak egy ures szobat.
Mit csinalok rosszul?
Felraktam a 3. DLC-t és nem igazán találom meg a küldetéseket. Lyons bölcs mond annyit hogy kifelé jelentsek Sarah-nak de õt nem találom. Tudjátok merre van? Vagy hol lehet küldetést felvenni? Eddig csak annyit találtam h segiteni kellet 1 goulnak meg a rivetvárosi biztonságiaknak meg kaptam 1 küldit egy csávótól a víztisztítónál. Amúgy nekem még mindig aktív küldetésnek jelzi az utolsó kettõ küldit ez miért van?
az fallout3 ban 10-30méter között tudsz löni mig a tes4 ben csak közelröl van ugye az uj de az alig sebez szóval tejesen más a két játék
Beirtam : enableplayercontrols es ment 😄DDDD
EHHH
Turn Me On Dead Man
Megvan a Broken Steel, de a jatek vege utan a Two Weeks Later kiirasnal megjelenek egy szobaba, ott a mutans, de nem mozdulhatok. Bejon az oreg es nez... es en gugalason kivul semmit sem tudok csinalni.
Ez miert van? 😞
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Kurvanagy mod! 😄 kipróbáltam, és nem csak dísz, tényleg hatással is van (pozitív, negatív, függõséget okozó) a karakterre 😊
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
"The trees move. Do you not see it?"
Én Vista 64 bit-et használok. Minden gond nélkül fut a game.
Nem e tudnátok felrakni egy linket a Brooken Steelrõl? Hogy én is játszhassak vele.
Lenne egy kis problémám és úgyláttam senki se találkozott még ilyennel.
Felraktam a Broken steelt 1.5-ös UK patch-re.Minden jól megy,de a feliratok,a szinkron német.Valaki tud valami instrukciót mondani,hogy hol tudom átállítani angolra?Netán keressek egy másik verziót?
A kovetkezo problemaval fordulok hozzatok, valamiert a fallout3 nem indul el mert azt irja hogy nem tamogatott a 64-bites op rendszer szamara. Ez lehetseges azert mert windows 7 64 bitesem van,es a megoldas az lenne ha xpet tennek fel vagy,esetleg tudtok mas megoldast is. Elore is koszi a segitseget.