Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Szerintetek miért nem tudom update-elni a gecket ? hivatalos oldalról szedtem le, és azt írja ki, hogy invalid patch file
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ezt is ma kaptam a játéktól, de erre a felfedezésre 1000%-osan ráillik.
<#zavart1>#zavart1>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
ált. érdemes elõször ránézni a F.A.Q.-ra, könnyebben megtalálsz mindent ott.
"The trees move. Do you not see it?"
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
(NET-n találkoztam Én is olyannal akinek ilyen problémája volt...)
Hátha Nekem is lesz. Késõbb... <#szomoru1>#szomoru1>
<#worship>#worship>
"This was primarily to support Broken Steel, easily our largest, most ambitious downloadable content, to date. This was a big one folks - both in terms of the title update and the downloadable content. In addition to all the new goodies for Broken Steel, we did fix some bugs as well. Don’t forget: Broken Steel goes live Tuesday, May 5th."
Update 1.5 Notes (PC)
Bug Fixes
* Fixed crash related to altered references between master files
* LOD objects render properly when loaded from DLC worldspaces
* Fixed issue with companion NPCs not loading into cells immediately after player
Be warned: If you have any mods that change exterior cells, they may cause the game to crash after applying this patch.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Fallout 3 - Tölthetõ a javított Broken Steel DLC
"Az okozott kellemetlenségek miatt elnézést kértek a Fallout 3 fejlesztõi és felállították a következõ generáció számára elkerülendõ rekordot: három kiegészítõbõl két hibás megjelenés." <#hehe>#hehe>
[merlinw.org]
1.4-es Fallout3 volt fent.
Feltettem a 1.5
ezutan Broken Steel.
Majd betolt utolso jelenet a eredetibol es mukodik utana a kieg.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ami vonzó volt benne az a több magos CPU-k jobb kihasználása ill. CPU + VGA jobb kihasználása.
Talán majd körbenézek más oldalakon is, hogy mik errõl az észrevételek, tapasztalatok, stb...
Arról az FPS-rõl asszem írták is, hogy várható ez, vagy nem?!
A halál csupán a kezdet...
A fõküldetés után (miután aktiváltam a tisztaságvezérlõt) 2 héttel magához tér a karakterem a citadellában, de a fõküldetés a questlog szerint továbbra sincs kész és mindenki csak a harcról beszél.
Ilyenkor mi van?
A Broken Steel be van kapcsolva, ki is írta és már 23-as szinten vagyok.
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
adammmmmmm
Ezt is köszi!
Lehûti?! Ez már tiszta reality. <#vigyor>#vigyor>
(Én azt hittem ingyen kóla autómata 😊
De egy Mineral Water MOD már tényleg jól jönne. Sok lesz a kóla fogyasztásom. Irigylem a karakterem. <#hehe>#hehe>
csabika1982
Cja, akkor még várunk vele...
Más:
Megcsináltam azokat a módosításokat az .ini fájlban amik performance tweak néven szerepeltek, lentebbi HSZ-m.... elõször azt hittem minden OK de kb. negyed óra game után hulla merevre fagyott. <#szomoru1>#szomoru1>
(reset)
Mondjuk Vele egyidõben feltettem a Music MOD-ot is, ami lecserélte a Main Title zenét, de többet nem írt fölül...
Passz! <#nemtudom>#nemtudom>
Majd holnap megprószálom még1x, aztán elõször .ini-t állítom vissza, ha utána is fagy, akkor zenéket is gyomlálom.
Elõfordul az ilyen. <#zavart1>#zavart1>
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Cube Experimental
http://www.fallout3nexus.com/downloads/images/6270-1-1242071900.jpg
http://www.fallout3nexus.com/downloads/images/6270-1-1242071814.jpg
Érdemes kipróbálni, az egész a "Kocka" címû film alapján készült. Nagyon jók az átvezetõ jelenetek, és a csapdák is elég jók (én már az elsõ szinten elakadtam), bár németül van de írták, hogy készítik az angol változatot. Le a kalappal a németek elõtt, ha továbbra is ilyen modokat fognak készíteni akkor elég sokáig elleszünk a Fallout 3-al <#vigyor0>#vigyor0>
MG3
M249 SAW
Valóságos fegyver dömping van a Nexuson <#vigyor3>#vigyor3>
Már tele van velük a megatoni házam.
Pisztolyok, gránátok, gépkarabélyok, géppuskák, lassacskán már fegyverboltot nyithatok <#vigyor3>#vigyor3>
Az, hogy közben 3x legalább volt uninstall és install persze nem tudom, hogy bekavar(hat)-e?! Szerintem nem, ui. a jelenlegi telepítés elsõ mentésénél ír ki 40 óra játékidõt.
Én is az alap játékon és elsõ DLC-n vagyok túl. Most csak "felfedezõ" utakat teszek. 😊
A "The Pitt" kieg.-et csak ma töltöttem le, de addig nem akarom elkezdeni, amíg nincs honosítva.
Ezzel kapcsolatban egy kérdés:
Ha felteszem a The Pitt 2. DLC-t, az ugyanolyan ha elkezdem, akkor addig nincs fõ játék?! Ill. van-e vmi olyan cucc benne, mint a 3.-ban, hogy a szint 30-ra nõ, vagy egyéb dolog amiért érdemes feltenni még akkor is, ha el sem kezdi az ember?!
Nekem már van saját Nuka-Cola automatám is. 😊
Ti is több cola-t isztok mióta a Fallout 3-at nyomjátok?! <#zavart1>#zavart1>
Jó lenne vmi MOD, ami mondjuk Mineral Water-t írhatna ki. <#vigyor3>#vigyor3>
No, ebbõl az automatából kivettem 8 üveggel. Azóta üres 😞
Kértem a robotom, hogy magyarázza el, hogyan mûködik és azt úgy értelmeztem, ha kivettem a palackokat, akkor üres a helyére és máris lesz. De nem lett. 😞
Vki?!?!
csabika1982
Passz! <#nemtudom>#nemtudom> Azt meg lehet nézni vhogyan?!
De már kb. 3x húztam újra az OS-t és a játékot is mióta fent van a Fallout 3.
Fawkes annyiban jó ha van, hogy így a tyutyu is védve van. 😉
(bár mondjuk adhattak volna némi plussz MI-t Neki, hogy azért "szupermuntánsoknak" golyószóróval ne rontson neki elsõ körben.)
Bármennyire is reális a játék, azért az még OK, hogy ennyi idõ alatt lett egy kutyám de az, hogy saját kéró is? Ráadásul fizetni sem kellett érte?! <#zavart1>#zavart1>
Szoval en sem tudom hol van... elmeletileg valami Scrapyard-on de azt meg nem veltem felfedezni 😄
Egy ideje már Fallout 3-azok de eddig még nem jöttem rá hogy tok saját kutyit szerezni. Elárulná nekem valaki hol és hogyan lehet? 😊
Hol a francba kell megadni? Eredeti játékom van ofc.
(Nekem alap játék + patch 1.5 van)
"
What about Performance Tweaks?
Oblivion and Fallout 3 share the same engine, so tweaking the fallout.ini and falloutprefs.ini files are very similar to Oblivion.ini
Examples of things to Change:
Open up Fallout.ini(in "My Documents/My Games/Fallout 3") and search the document for "thread" Any setting that has "=0" after it and the word "thread" in the name, change it to "=1". This should make better use of Dual and Quad-core systems. Also, increase iNumHavokThreads to 5 or so. Making these changes can disrupt the communication between the CPU and graphics card, causing the game and computer to lock. Particularly when exiting straight from the game. A work around, is to exit to the main menu, then exit the game.
* NOTE -- It has been reported that the above tweaks may actually decrease performance (as noted in the this thread on the same subject in Oblivion).
* TIP: If you experience your system to hang upon exiting the game try settting "bMultiThreadAudio=" to "0".
Also Change:
ifpsclamp=0 -> ifpsclamp=60
This should help with mouse lag and stuttering.
Please note, this should be only used as a last resort. It is preferable to simply lower the texture sizes to increase performance. What this option does is lock the frame rate to 60 frames per second. In this game there are brief sequences where the frame rate jumps to much higher than 60 frames per second. In practical terms, setting this option to 60 will slow down the time it takes to raise the pipboy 3000, it makes the reload time agonizingly slow and disrupts the VATS system.
Supposition, it is likely when making this game the programmers animated these sequences with many frames. However each event, such as reloading, has a set time for it to occur in irrespective of lagging and frame rate. The tweak that has a lock on frames overrides this set time.
Remember to back up any .ini files before you start "tweaking", and to experiment with each change to see what works best with your system."
Mondjuk ebbõl a dupla magos rész érdekelne, hogy az még az 1.5-ös patch után is "0"-s értékeken van-e?!
:o
<#worship>#worship>
Biztos elkerülte a figyelmemet!!!
A mai napról ennyi a véleményem..😊!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
te , ez nem a Final Fantasy 7 , itt Fort Constantine-nak hívják XD
PSN ID.: Beegabor
A "The Pitt" DLC az így néz ki:
The Pitt.exe 344.52MB
ThePitt - Main.bsa 632.76MB
Tudom, hogy nincs még hozzá magyarítás, de ezt most le tudnám tölteni. Csak Nekem furcsán nagy a mérete az O.A. DLC-hez viszonyítva, ill. mi az, hogy külön van egy pitt.exe és egy main.bsa állomány?!
Jó ez így?! <#worship>#worship>
Más
Pár napja végeztem az O.A. DLC-vel. Azóta annyit csinálok, hogy csak felfedezem a MAP-en a helyeket. 1 db küldit kaptam, amikor Agatha-nak kellett elhozni a hegedût. XP-n nem nõ, de erre már azt írja, hogy MAX. Ua. 20-as szinten vagyok és az sem nõ.
Ez Nekem kicsit furcsa. Mind1, hétközben most úgyse nagyon lesz többre idõm, mint továbbra is csak felfedezni, hogy késõbb már minden helyre simán tudjak utazni...