Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
Elég érdekesen sikerült befejeznem ezt a küldit. Sydney átadta a teherlift jelszavát, 1db liftet találtam, de ott mindig kulcs kellett volna. Kerülõ úton sikerült eljutnom, de végül meglett és visszamentem Rivet városába és átadtam Abraham Lincoln-nak.
Azonban: a küldi közben vhogyan sikerült elhagynom Sydney-t. :o
?! (passz) Egy ideig Velem volt, aztán kolbászoltam fel-le, hogy mi a rákot is kellene csinálni azzal a jelszóval amit adott és egyszer csak, huss, már nincs mellettem. :o
?!
(mintha beszélgetés közben Rivet városát emlegette volna)
1.) Meg lehet Õt még találni vhol?!
2.) Fel lehet Õt fogadni?!
(majd megnézem "fuck"-ban is, de hátha vki rögtön vágja 😊
<#worship>#worship>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Nem nézted meg a stáblistát?! <#gonosz1>#gonosz1>
Ha megnézed a stáblistát Pélyi István neve ott is szerepel. 😉
Más:
Beruháztam egy ilyen fülesre: Sennheiser HD202.
Azóta fülessel játszom és tök sokat elbaszakodok azzal, hogy szeméttelepeken robbantgatom az autókat. Keggyetlen dúrva.
Mondjuk Nekem a robbanás már az elején nagyon bejött. Szerintem nagyon faszán megcsinálták, ahogyan elsötétül a kép és kúva jó az effekt. Mini atombomba. 😊
Most már a hangja is odab*sz. 😊))
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Úgy látszik már mindenhova elér a kezünk <#nevetes1>#nevetes1>
Nah visszatérve a dlc-re ennyi erõvel berakhatnák akkor a Star Trekes elemeket is, hisz a Fallout 2-ben egy lezuhant ûrkompnál szedhettük össze a Phaser-t is ami az alien blaster után a második legjobb fegyó volt ( vagy az a Solar Soucer volt?). A Nexuson meg van egy mod a Cybernetic Dawn ahol a terminátorok árasszák el a Wastelandet <#nevetes1>#nevetes1>
Én már azon sem lepõdnék meg ha megjelene Árpád apánk a Hét vezérrel és Honfoglalást vezényelnének le DC belvárosában <#nevetes1>#nevetes1>
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Történt ugyanis hogy a Pitt-ben töltött idõm során állandóan nagy harcban álltam a radioaktivitással, de arra fogtam hogy nagyon kevés radaway volt a környéken. Na most kiértem, elsõ utam a dokihoz vezetett hogy leszedjem magamról a 662 rad-nyi sugárzást, ami elég szép negatívumokat is hoz magával ugyebár. Mint kiderült a doki sem szedi le, a radaway sem, meg úgy általában ezt veszi nulla állapotnak a játék. És nem tetszik, mert -1 erõ, - agi és hasonló jóságokkal nem szeretnék mászkálni :S
IGN: What about for Mothership Zeta?
Todd Howard: If you poke around Fallout 3, you can find a crashed UFO with an alien inside that is broadcasting a signal your Pip-Boy picks up. This is where you can get the alien blaster. Well, Mothership Zeta is answering the distress call. You get abducted and the whole thing takes place on a giant alien spacecraft. It's one of those classic 50's B movie type things, but with a harder edge.
na jó, valaki vegye el Bethesdától a Fallout franchise licenszet... <#szomoru2>#szomoru2>
(már a "vámpírkák" is a retardáltság hátárát súrolták, de ez már a Fallout univerzum megerõszakolása.)
PSN ID.: Beegabor
kevés infó itt
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Én 20-as szintén hagytam abba és szerencsére vmelyik (talán az utolsó) szintlépéskor választottam egy olyat, hogy "felfedezõ" és az összes felfedezésre váló helyszín megjelent a térképemen. 😊
Most meg, hogy színes azt is tudom melyik épület, melyik külsõ helyszín. 😄
Mindegy, hogy én megyek be a társam küldöm be vagy a csajszit az eredmény ugyan az. Ott vagyok a fellegvárban az enableplayercontorls-ra tudok mozogni de a küldetésem a régi. Indítsam be a tisztítót. Ez mi?
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Baxik ez neked megjegyezni bármit is és csak csodálkozol a hiányzó/nem használható cuccokon.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Annyira nincs szükségem managerre, mert a 3 DLC-n kívül max 2 mod van fent.
Nálam alapból nincsenek pipálva.
PL:rátenni a polcra a valamilyen tárgyat . Láttam itt pár képet szépen sorba voltak rakva nekem meg olyan bénán mozog. Vagy van valamilyen bill. kombináció?
ha feltettem õket akkor mindig mind a 3 legyen kipipálva? (mert mint ha olyat olvastam, h ha nincs, akkor eltûnhet a felszerelés )<#wow1>#wow1>
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
De komolyan, azt hittem az atomháború után azért lazulnak az erkölcsök de úgy tûnik mégsem. 😊
Sajna ne megy fel az 1.5, kérdés talán lehetséges ok, hogy nem toltam végig, (de már 20 -as vagyok, nézelõdve, stb), illetve hogy magyar-os, eredetileg angol volt,
Illetve kérdés van e magyarítás a DLC-hez, s hol lehet letölteni, <#nezze>#nezze> vagy ha van valakinek el tudja e küldeni(?)pl:.az Operation Anchorage, és a The Pitt, illetve Broken Steel hez? most raknám fel õket 1.4 javítás ok, s nem fagy le. Ez van( The Pitt.exe 344M, Op.An.:sr-fo3oa.bin 386M, a Broken Steel még nincs meg, (kinek van meg letölthetõ stb-Hu?). <#heureka>#heureka>
Kérdés még menetközben, tehát végjátszma nélkül is lehet játszani az elsõ kettõt? s lejátsza ezek szerint a B.S., de hogy lehet a 20 szinten túl lépni ha nincs végjátszma, mert nem akarom még....sajna..
Köszönöm. <#worship>#worship>
Üdv Mindenkinek!
A hivatalos oldalon egy raklap oka lehet amiért még nincs kint. Szerintem el vannak Õk foglalva most azzal, hogy milyen mederben menjen tovább az ATI szekere. (lásd AMD felvásárolta ATI-t)
Ranger táborban: Ez tetszik -> természetben.
<#smile>#smile>
(erre választhattam egy páncél és egy golyószóró közül. 😊 Ez utóbbit választottam. 😊
DLC-k
Az nem akkora probléma, ha a 2. és 3. DLC telepítése után jönnek ilyen üzik (bár meglennék nélkülük is 😊, az alap játék magyar nyelvûségével nem lesz semmi probléma?!
(szal ugyanúgy DATA fájlként kell Õket hozzáadni, mint az Operation A. DLC-t?!)
<#worship>#worship>
Nekem padlóra küldte játszhatóság terén az összes játékot.
Egy kalap s...r.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
1.) alapjáték (eredeti magyar, DE warez 😊
2.) Utána ez a patch: Fallout3-Patch1.1.0.35HU
3.) majd ez: Fallout3_v1.5_UK_English
4.) 1. DLC
és semmi problémám.
De közben nem jönnek üzik, meg rádió hívások, stb..., hogy el kellene kezdeni a 2. és 3. DLC-t?!
A halál csupán a kezdet...
Lenne egy kis problémám, feltettem a Windows 7 RC1-et, minden ok elvileg, de fallout 3 indításánál ez fogad:
"The procedure entry point_BinkCopyToBufferRect@44 could not be located in the dynamic link library BINKW32.DDL"
Akadt még valakinek hasonló problémája ? Legújabb 64 bites Win7 nVidia driver fent van (185.85) 9600 gt egyébként. Próbálgattam letölteni a .dll filet, de elvileg alapból is fent volt a gépen, mégsem megy.
Légszi segítsetek, köszi
Ha felteszed mind a "The Pitt", mind a "Broken Steel" DLC-ket, akkor azokat el is kell kezdeni, vagy fent lehet amíg pl. a 2.-hoz el nem készül a magyarítás?! (és csak utána kezdeném el...)
De mivel a "BS" fent lenne, közben nõne a szint.
?! <#nemtudom>#nemtudom>
<#worship>#worship>
Egyéb iránt én magam mentem be elindítani a tisztítót. Ha nem én megyek akkor az enableplayercontrols-ra reagál. Mondjuk akkor alapból állok.
Vmi ötlet? Magyarítás ki van kapcsolva. 1.5 patch fenn van...
Kilépek a játékból, bemásoltam a HD textúra pack-ot + OA magyarítást és mivel kijött a catalyst 9.5-is az ATI-khoz (bûr mondjuk még hivatalos oldalon nincs kint) feltettem azt is.
Indítom a Fallout 3-at, nézem a térképet és ilyen lett:
<#ijedt>#ijedt>
Régebben sima zöld volt a térképem, most meg ilyen színkódos is, vagy mifene lett. Azt nem értem, hogy a HD textúra pack-hoz amit állítani kell változót a Fallout.ini-ben 1-re, az Nekem telepítés után rögtön 1. Így az nem változott. Akkor is, most is Ultra magas grafikai beállítások vannak. És semmi MOD nincs fent, csak ez a HD textúra + a Music MOD.
Érdekes. <#zavart1>#zavart1>
Vki használja még ezt a HD textúra pack-ot?! Csak arra tudok gondolni, hogy mivel újrahúztam az OS-t, újrapakoltam a játékot, talán ettõl lett ez.
De akkor idáig nem is mûködött ez a HD MOD?! <#fejvakaras>#fejvakaras>
Érdeklõdnék errõl: FALLOUT 3 Update UK ENGLISH v 1.5
Fallout3_v1.5 English_UK.exe (50 M😎 04/28/2009 <#heureka>#heureka>
Itt van: http://fallout.bethsoft.com/eng/downloads/updates.html
Nekem jelenleg 1.4 javítás van fent, és magyar nyelven. <#eljen>#eljen>
Kérdés: a fenti javítás jó lesz rá, s milyen plusz eredmények lesznek,
illetve jó lesz a 20 játék korlát feloldására, mert már 20 vagyok, s jó volna tovább lépkedni <#gun>#gun>....<#confused>#confused>
Köszi....
Üdv Mindenkinek!
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Szóval adja az ég, hogy megcsinálják a újabb patch-eket hozzá, de kevés az esély rá, szerintem.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.