Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A gyerek nem ott van. A kulcsot a GNR küldetés során lehetne oda megszerezni de csak lõszer meg cuccok vannak bent, semmi extra. A gyereket úgy lehet megtalálni, hogy elmész a Northwest Seneca Station-höz, lent van két Ghoul valami szobában. Mögöttük valahol van egy másik szoba, amiben van pár sugárzó hordó meg egy csatornalejárat. Ott lemész, valami hülye alagútba jutsz, azon áthaladsz aztán bejutsz egy metróalagútba. Na ebben vannak valahol.

Why so serious?

KranaZoli
Vmelyik metróban vannak, már nem emléxem. See FAQ.

Ha jól tudom, akkor a kulcsot majd a GNR hírrádiós küldiben adja Threedog.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Zan
...

😊

Ok,thx!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Az amit te keresel azt Old Olney közeli hídon keresd, úgyanis 1 dolog hogy elindult a gyárból a kamion, de senki nem mondta hogy oda is ért 😄

Zan
Sziasztok!

Merre találok Old Olneyban Boltot?A nuke-küldit csinálom,de nem találtam eddig Old olneyban boltot,pedig elvileg van,mert a nuke gyárban találtam egy szállítmányozási papírt,ami szerintem ott van valami bolt,és ott kell lennie kvantumnak is.

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Fenrir
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nah bakker, sikerült belefutnom egy jó kis ritka bugba. Crash-el a játék ha Point Lookout-ban Marcella sátrában meg akarom hallgatni a hangfelvételt, hogy a küldetés folytatódhasson. Találkozott valaki ilyen buggal?

A halál csupán a kezdet...

Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet megtalálni Iant, a West család gyerekét és a Családot? Meg hogy a Hamilton búvóhelynél van egy cella, de azt csak kulccsal lehet kinyitni.. nah az oda való kulcsot hol lehet megtalálni? Várom válaszotokat.😄

Az nálam is. Vicces volt. 😊

Why so serious?

Nálam az összes auto axe bugos volt belsõ nézetben, nem látszott semmi a kezemben.

KranaZoli
A MOD feltöltése:

Uploaded 23:57, 26 March 2009, last updated 05:40, 7 April 2009

Lehet, hogy akkor még volt ilyen probléma, de azóta már orvosolták vmelyik patch-ben...

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Nálam a Pitt csak egyszer crashelt, valamiért nem csippantotta amikor az arénában az utolsó ellenfelet a "man eater"-rel akartam felszeletelni.
A visszatöltés után meg már inkább a shotgunnal pumpáltam a fejét attól nem fagyott...

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

hello mindenkinek!!!mit tudjátok oktoberben jön a GOTY és addigra szeretném megcsinálni a tökéletes karraktert ,szeretném kikérdezni a véleméneteket.mit érdemes fejleszteni és meddig és ha van néhány jo tippetek akkor léccsi irjátok le .(és a FAQ már megnéztem)szóval várom a véleményeteket
TOMFUCIUS elöre is köszi

KranaZoli
Én eleve jobb szeretem a hagyományos fegyvereket.
Sokkal jobban tetszik a sebzés, mint egy lézerpuska effekt (ami Magában nagyon jó!!!), vagy egy plazma ragacs kupac. <#zavart1>

Nem gondoltam volna hogy nyit fog nehezedni a játék. Sztem nem viszek energia fegyót és maradok a horror hangulatnál. Van 130 stimpakom és bevásárolok indulás elött (8000 caps <#nyes> + még van egy halom cuccom eladni). Majd a chinase assult rifle fog jól jönni mert van bele kb 2700 töltény.
Encore
Abban igazuk van a többieknek, hogy megnehezedett a játék ebben a kiegben, azonban nekem elég hangulatromboló volt, hogy energia fegyverekkel rohangálok ott, ennek a kiegnek van egy horroros hangulata amihez egyszerûen nem passzolnak az energia fegyverek. Szerencsére a double barrel shotgun elég hatékony fegyver így én leginkább azt használtam a hangulat érdekében. Oké emiatt sokszor kellett keményebben taktikáznom, de megérte a hangulat miatt....
balee4
Mivel nagyon megnehezedett a game, nyugodtan vidd magaddal a legtáposabb cuccokat, még így is meg fognak szívatni...😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

sznus
Véleményem szerint maradhat az armor meg a fegyverek is. Én 30-as szintû vagyok, Hellfire Armor van rajtam, meg egy egész fegyverarzenál. Mégis meg tudnak szívatni néha! 😄

Vélemény kéne azoktól akik játszottak a point lookáutal. Hangulatosabb lenne ha otthon hagynám a power armort teslacanont és a több energia stukit és abban a felfejlesztett vault 101-es cuccban mennék? Csak mert nekem oyan furcsa lenne ha nyakig felfegyverkezve lazán agyonlõnék mindenkit
lalakov
Köszönöm a segítséget <#worship> .
KranaZoli
Azoktól kérdezném akik már játszottak a "The Pitt" DLC-vel. Körbenéztem NEXUS-on. Találtam egy ilyen MOD-ot:

The Pitt Crash Fix

"Bethesda has patched The Pitt *shock*, simply redownload it from G4WL to get the new fixed version.

Fixes the crash in the Wasteland caused by The Pitt's changes."

Milyen crash-rõl van itt szó?!
Vagy ez már tárgytalan így 1.6-os patch körül?!

gabriel2007
<#lookaround> Üdv. Ha alapjáték full, és betöltve a DLC BrokenSteel az 30 ra viszi, ha viszont nincs betöltve csak mászkálás és DLC Pitt, és vagy Op.Anchorage van betöltve és már a 20 már elérve javasolt egy parancssor ( 0 gomb (nem num lock) ) minden játék indítás elején: setgs iMaxCharacterLevel 52 ( enter , 0 gomb )52 re növeli a szin maxot! ( ügyelj a szököz és kis-nagy betûre) <#nezze>. illetve még jó néha a: tcl parancs - átmész a falon, repülsz :-) ( mint fent ), illetve ha nem találod hova kell menni a küldetésben: movetoqt, illetve: tmm 1 minden térképpont. <#eljen>
Üdvi: Gábriel

Üdv Mindenkinek!

davidka003
A Broken Steel ha fent van akkor mehetsz 20. szint fölé.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

lalakov
DLC-tõl vagy patch-tõl függ, hogy 20. szint fölé léphetek?
Ujrakezdtem az Op.Anchorage-t magyarul es azt kell mondjam, nagyon jo a forditas. Profi munka. Ha meglesz a Pitt, azt is ujrajatszom igy.
Ezt a magyar kiado is megvehetne a GOTY edition-hoz a forditotol.
Nekem megvan az eredeti jatek, de egy full magyar GOTY-t ujra megvennek.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Piedon
Na akkor kezdhetik megcsinálni a patcheket a magyar verzióhoz és talán van remény a DLC-k hivatalos magyar verziójára is.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Fenrir
Ha be lehet cserélni az eredeti alapjátékomat valamennyi pénzért cserébe akkor elhoznám a GOTY-t 😊

davidka003
link

"A másik választás a Fallout 3 Game of the Year kiadás, amely októberben jelenik meg a boltok polcain, s az eredeti játékot illetve az 5 kiegészítõt (a fenti négy plusz a Mothership Zeta) tartalmazza majd."

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

de az uj gyûjtöi kiadás ? mert volt már egy a megjelenéskor.
és elmondodd hogy honnan tudod ezt az infot ?ha lehetséges oldalt is megadhatnál.
elöre is köszi

Fenrir

gabriel2007
<#pardon1> Hali.
Igen ott volt minden ami rajtam volt, meg egy halom kulcs, hol vannak az ajtók, mert már jó sokat feltörtem, de majd keresgélek amihez kulcs kell. <#felkialtas>amúgy a Pittben mennyi küldi van, ha már szabadon járkál az ember, ezek után van még valami, azthiszen 2 küldi volt amit megcsináltam, de mást nem találtam. <#nezze>
Gábriel

Üdv Mindenkinek!

Felraktam az 1.6os patchet a gamehez és minden meglévõ mentésem elveszett ezzel lehet vmit kezdeni visszahozni vhogy az adatokat?
Shiwo
jah, okés, meglesem, kösz 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Encore
Egyeznie kell a hangnak is meg a jelszónak is. Ha azt írja hogy a hang azonosítva de a jelszó helytelen akkor rossz kóddal próbálkoztál.

Úgy emlékszem, hogy elõször el kell menni a csomagmegõrzökhöz (amikor megérkezel point lookoutba és kiszállsz a hajóból akkor ott lesz rögtön jobbra a fal mentén) és a kulccsal kinyitod ott találsz egy holo-t, azt kell majd használni.
davidka003
Október körül jön a gyûjtõi kiadás ami tartalmazza majd az 5 DLC-t.

sznus
Kikötõben van egy szekrény, amit elvileg az a kulcs nyit, amit szintén a szobában találsz valahol, vagy a bankban már nem tudom. Ott lesz a holokazi, amit a hangfelismerõ elõtt kell lejátszani.

Fenrir
Az aréna bejáratánál ahol van az npc aki beenged ott van egy szekrény vagy láda. Abban vannak a cuccok.

Shiwo
Hali ! gondom lenne a point lookout egyik questjével

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
találtam a hotelben valami kémes küldit, meg egy kulcsot..elmentem a bankba, ott megtaláltam a kódot tartalmazó holo-t..a hangfelismerõ renszer elött alkalmaztam is, ki is írta, hogy hang elfogadva, mégsem tudom kinyitni a szekrényt, kiírja, hogy máshogy nyílik (vagy valami ilyesmit)..a hangfelismerõ renszer meg többé nem reagál a holora, csak ha use-olom, akkor meg egyedüli választási lehetõség a "sajt".. ez most bug, vagy miért nem tom kinyitni, ha elvileg egyszer elfogadta a jelszót ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

sziasztok tud ! valaki valamit a fallout 3 gyûjtõi kiadásrol mert nem tudom letölteni a dcleket és remélem hogy ki adnak egy olyan kiadást ahol minden dcl rajta van :na akkor várom a hireket

gabriel2007
<#smile> Hali Mindenkinek!
Kérdés, ha már ki-be járkálok a The Pitt ben és pl.:Megaton ba is elmehetek, s már küldi sincsen, s mindenki zöld a Pitt ben, s alagutakban is járva, talán már vége is, pedig most jöttem bele, egy piros sincsen: <#rinya>
Kérdés még, amit belépéskor megkopaszítottak, azt nem adták vissza, vagy nem találom <#kerdes>, hol van, ugyan a biztonság kedvéért még elötte belépéskor egy közeli kukában kipakoltam mindent, ide mikor már zöld voltam, vissza menetem a jó cuccokért pl.:plazmapuska, stb, bosszú...<#nevetes1>
Szint 24 és 3/4, még a fõküldi nincs befejezve, még mászkálás, most már meg kell csinálni gondolom, mert BrokenSteel nem idul így...<#gun>
Gábriel

Üdv Mindenkinek!

Encore
Egy kis Point lookuout értékelés:

Az eddigi legjobb DLC, ezúttal nem csak egy pár helyszínes kis térképet kapunk hanem egy nagyobbacskát (kb az alapjáték 20-a) és sok helyet lehet találni és feldezni. Új NPC-k és végre RPG-hez méltó szabad játékmenet, jópár küldetéssel. A questek jók és ötletesek és elég hosszúak is. Ugyanúgy van lehetõség "kincskeresésre" pár cetli alapján mint az alapjátékban. Jók az új cuccok is a double barrel shotgun nagyon állat. A hangulatot is eltalálták az egész sziget mintha egy horrorfilmbõl jött volna, sejtelmes köd, "bekattant" redneck-ek, zombik és olyan kastélyok amikrõl simán elhinné az ember hogy kísértetjárta.
Desmond kastélya engem emlékeztetett a resident evil 1 kastélyára, persze voltak eltérések de mintha tisztelegtek volna az elõtt.
Ha valaki egyszerûen csak elindul és feldezei a helységeket és megcsinál minden fõ és mellékküldetést akkor kb 6 órányi játék van a DLC-ben, ami dicséretes, egymaga olyan hosszú mint egy mai átlagos játék.
KranaZoli
Eeeeez de "komoly". <#zavart1>

giorgio81
Ez is valami bug lehet szerintem
2db Fawkes van

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

xblades
Amikor elsõnek bekerültem a 112 Vault-ba minden egyes méter egy kínlodás volt, alig értem el valamit, az emberek csípõig is alig értem.
Azt amikor másodszor mentem be már megértetem, a különbség mondhatni jelentõsen nagy volt:

És végül maga az G.E.C.K. (É.T.E.K.)

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Szia!
Nekem fönt volt a honosítás és elindult, beszéltem Lyons-szal is és semmi bug, vagy kilpés nem volt. Eredei a játék.
KranaZoli
Az jó!!!! <#zavart1>

KranaZoli
Már próbáltam. 😄

xblades
Hát a BS. kieg.-ben a Old Olney küldetés elég erõs volt. Pedig az 1.DLC-s T-51b Power Armor és a Gauss Rifle-t vittem magammal, társnak meg Fawkest. De a Deathclaw-ok így is elég kemények voltak.
Mire kinyírtam az egyiket, és fordultam hogy megyek tovább ez fogadott😞két-három csapás azt padlót fogsz, ráadásul este egy sötét szobában, hangos hangszórók mellet tiszta para)

SPOILER!
Szegény Liberty Prime -ot itt nagyon sajnáltam.
(kicsit terminátor beütésû ahogy ott kuszot)

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Van olyan mod amivel belehet kapcsolni hogy ott is respawnoljon ahol elvileg nem csinálná. Meg lehet emelni hogy mennyit spawnoljon.

itt a link: http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=1415

Fenrir
Ha valakinek gondja lenne a Broken Steel-lel olyan értelemben, hogy nem tud beszélni a Rothchild nevû ápolttal mert pl nem megy oda a térképhez vagy állandóan csak mászkál és nem akar beszélni akkor töltse le az alábbi modot.

Ez annyit tesz, hogy átugorja azokat a párbeszédeket amikor Rothchild-nak kéne odamenni valahova.

Katt

Fenrir
Nos, mûködik nekem. El kellett távolítanom azt a fájlt fizikailag is, nem volt elég, hogy a FOMM-ban kivettem a pipát elõle. Most simán megjelent az öreg, lement a párbeszéd ahogyan kellett és a küldetés is befejezett lett.