Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xblades
Bocs de én úgy értem te csak nem pipáltad ki.
De én a Program Files\Bethesda Softworks\Fallout 3\Data mappából törültem majd vissza tetem oda.
(amúgy a végén is az a helyzet hogy csak állok, és nem fejezõdik be a küldetés, valószinû akkor ott is a magyar fájllal lesz a gond.)

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Fenrir
Ez azért érdekes mert én direkt kivettem azt a fájlt az indítóból, ennek ellenére magyar a teljes játék.

Kipróbáltam azt is, hogy csak a Fallout3.esm és a BrokenSteel.esm van bent ennek ellenére is magyar, lol? 😊

A halál csupán a kezdet...

xblades
Hát nem tudom nekem most sikerült.<#nevetes1>
Tiszta angol volt a szöveg csak a texturák maradtak magyarok.
Újra kezdtem onnan hogy bemegyek a tisztítóba, én írom be a kódot.
Két hét múlva szinte fel sem kelek már ott az öreg és magyaráz.
(igaz az én példányomba van egy kis csavar: az exe-t én patchelem az angol verzión és utána áttmásolom a magyarra, igy az bent is most már 1.6 verziót ír ki)

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

KranaZoli
Ez Nálam is így van és a földikutyákkal is így jártam. 😊
Belsõ helyszíneken nincsenek újabb mutánsok, de külsõ helyszíneken bizonyos idõ eltelte után újra. És sajnos egy idõ után ugyanaz és monoton. Éppen pl. a Kapitólium elõtti téren is. Mindig szuper mutánsok. Ugyanazon a helyen, ugyanazokkal a fegyverekkel, stb...

De nem annyira vészes. Talán jobb is így, mintha 1általán nem lenne újabb ellenfél.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Ryder62
Én úgy tudom hogy a belsõ helyszíneken (házak, metró alagutak, csatornák stb) kiírtott lények vagy emberek nem termelõdnek vissza. Sõt még a hullájuk is megmarad. A washingtoni külsõ tereken egyszer-egyszer belefutottam néhány szupermutánsba. Olyan helyen ahol elvileg kitomboltam magam. Tehát vagy egyet kettõt nem lõttem le vagy egy idõ után berak párat a program. Vidéken viszont van respawn dögivel de ezt úgy próbálja ellensúlyozni a játék hogy ahogy haladsz a küldetésekkel úgy jelennek meg a veszélyesebb, nagyobb lények. Így nem érzed hogy végtelenségig termelõdnek. Sõt volt egy küldi amit Moira adott hogy teszteljem a földikutyákon a riasztó szert. Hát mit mondjak alig találtam földikutyát mert már elég sokat leöldöstem elötte.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

20at

Why so serious?

Van egy küldi "A Család", elvileg ezek valami vámpírfélék, ha behízelged magad a fõnöknél akkor megtanítja hogyan használd a vércsomagokat helyesen, így nem 1-et hanem olyan 25 pontot fog gyógyítani.

Fenrir
Nos ez nem jött be, ugyanaz történt mint eddig. Az öreg nem jön az ágyamhoz, csak áll vagy elindul az ágyig majd visszamegy az ajtóhoz és ezt csinálja egyfolytában.

tibor16
sziasztok
Nagyon elsõosztályúan nagyon szuper a játék. Már régen felejtkeztem ennyire bele a játékba.
Hanem, fennakadtam valamin - mire való a vércsomag?(magyarosítottan) - mert nekem olybá tûnik, hogy ez el lett taktikázva, vagy valamirõl nem tudok... 1 pontot visz fel, és kabát? - azért nem érdemes még fel sem venni - ha csak nem állandóra növelné a tulajdonságot, de ennek meg nem látom a jelét.. - akkor most mi is a nagy helyzet?
Más - a kipucolt helyeken, visszatermelõdnek-e a lények? (mint az Oblivionban).
És ide kapcsolódik - csatlakoztam egy vándorkereskedõhöz, - elõször nagyon jól mûködött, hamar észrevették az ellent, alig kellett valamit csinálnom, csak összeszedtem a cuccot utánuk, aztán meg beváltottam. Hanem, egy idõ múlva fordult a kocka, és már én védtem õket a városban. Aztán, mivel npc - ezért mindenképpen le gyílkoltatta magát.. Szerintetek, lesz helyette másik? - vagy ennyi... Tudom röhejes, de megkedveltem õket, és hiba minden, valahogy mindig az lett a vége, hogy ez az õrült akárki belegyalogolt - vagy egy rakétába, vagy egy sorozatba, vagy legránátozták..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

xblades
Köszi így már jól mûködöt.

ja... nekem magyaritás van, nem tudtam hogy a magyar verzióban is kilehet kapcsolni a magyaritást.

Fenrir
Akkor gondolom megint azelõtt kell kivenni az esp-t mielõtt belépsz a tisztítóba.

de megy tökéketesen a magyar verzioval is .csak.1.6 patch rakd rá .Angol van csak magyar nincsen de jó.A data files meg vedd ki a Fallout3_Hu.esp és müködik angolul.Én is igy jártam,de utánna jó lett.
Ha megvan a jelentés,mensd le a játékot.Utánna már visszapipálhatod a fallout3_hu.esp -t.És megint magyar lesz

C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO

Fenrir
Én ezt már megtettem milliószor, csak annyit mond, hogy mielõtt elmennék jelentsek Sarah Lyons-nak. Szóval még mindig az elõzõ küldetést látja aktívnak.

ha cheattel be is tudnád fejezni a küldetést, újat akkor se adna. meg nem müködne semmi script benne. szóval magyar verzióval, vagy magyaritással egyáltalán nem müködik a broken steel. sehogy se.

Calver
protip: ez nem az a topic. banner jobb alsó sarkánál nézelõdik, örül.

"The trees move. Do you not see it?"

gabriel2007
Szia, sajna ez egy (site navigation: index > Games > WindowsFallout 3 DLC Point Lookout torrent) azaz torrent, amit nem szeretek, ezért jó ha lenne valahol máshol is, használhatóban.
Köszi a segítséget, majd bogarászom még.

Üdv Mindenkinek!

xblades
Kikapcsoltam a magyaritást de még mindig azt írja ki állítsam át a kapcsolot a csajnak.(valószínû az a hiba hogy eredeti magyar a játék)

(Valaki nem tudja hogy kell használni a GetQuestCompleted kódot, ha simán beírom nem jó.)

xblades
O de ... vagyok nem kapcsoltam ki a magyarítást.
( na megyek kipróbálom úgy )

davidka003
"A végén minden jó addig, hogy két héttel késõbb felkelek, (tudok mozogni, van HUD is) csak a viztisztitos küldi nincs befejezve (küldetések közt)"

Beszélni kell a Fellegvár urával és kiírja, hogy küldetés teljesítve és megkapod az XP-t.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

xblades
Na megosztom mindenkivel a tapasztalataimat:

Gonosz karakter ; elpusztítottam Megatont.(Raven Rockot nem)
A vége mozinál nem tölt be a két héttel késõbb, ott vagyok a viztisztitóban és nem tudok semmit se csinálni.( nincs HUD se)<#gonosz3>

Jó karakter ; nem pusztíttom el Megatont se Raven Rockot, átadom a vírust.
A végén minden jó addig, hogy két héttel késõbb felkelek, (tudok mozogni, van HUD is) csak a viztisztitos küldi nincs befejezve (küldetések közt).<#szomoru1>
(a BS-ben van egy mellék küldi ami vissza küld Megatonba)

<#felkialtas> NINCS semmi más különbség a két verzió közt.(se varia, se mod, se ki-be kapcsolás, se más patch, se semmi)<#felkialtas>

balee4
jah láma vagyok látom már Hotomi megválaszolta😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
és a kínai tengeralattjáró merre van?😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
jaja sztem is, rettentõen eltalálták a hangulatot...😊

Prince23
Nem figyeltem eléggé 😊

davidka003
Mit ittál?
Írja, hogy "Na akkor még néhány kép a Point Lookout-ból:"

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Prince23
Ez melyik DLC?

Közel a kikötõhöz a világítótorony felé, van egy hajóroncs a víz felszínén szinte majdnem alatta van <#vigyor3>

xblades
Na én ezt találtam 😞viz alatt van)

(amúgy minden boja alatt találni valamit)

Teppik Amon
Nagyjából végigtoltam a point lookout-ot (még maradt mit felfedezni), de bizton mondhatom hogy ez a legjobb kiegészítõ idáig!

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Mikor a Pitt-et jatszottam azt hittem nem lehet uberelni, mikor a Broken Steel jatszottam akkor azt tartottam a csucsnak, most hogy vegignyomtam a Point Lookout-ot erre eskuszom. Ez a legjobb. Nem hiszem hogy hogy Mothership Zeta felulmulja😊

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

balee4
Na akkor még néhány kép a Point Lookout-ból:

hoppá, elbazilikáztam : 13035
olvass vissza egy kicsit, ha még nincs meg a megoldás. egyébként : 13026
KranaZoli
Az elejére majd akik készítik ill. reméljük(!) készíteni fogják... 😊

Mijjazhogy "darabos"?!?!?!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

gabriel2007
Hali még, valaki tudja hol lehet nem torrent-kén a Point-t letölteni?
Ja fegyverek: nemkem erõsek, és jók a felszerelések is, sajna az áldozat már nem beszél, így eldjuk amit találunk :-)

Üdv Mindenkinek!

gabriel2007
Hali MindenkinekT
<#pardon1> Várom én is a Pitt magyarítást, illetve ha majd lesz a Broken Steel magyarítást is (lesz remélem).
Illetve persze a dlc4 Point magyarítást is. <#nezze>
Jelenleg 23 és 3/4, sok barangolás, de még minding nem akartam végig nyomni, túl erõsek a fegyverek, így a távcsöves van elõnyben, mint a galating/bosszú lézer... <#violent>
Illetve kérdés a Pitt miért darabos a játék <#kerdes>, minden jó volt mostanáig, 1.5 javítás fent van! és minden ok ha nem Pittben játszom. <#eljen>
Köszönöm elõre is <#worship> : Gábriel

Üdv Mindenkinek!

eredeti magyarral se megy a BS kieg ?

KranaZoli
"Kilogisztikáztam" Magam. 😊
Elláttam több ezer lõszerrel mind3 követõm és feljavítottam az összes fegyverüket, miután UnderWorld-ben "Tulipán-nál" és "Sidney"-nél is jobbnál-jobb lõszereket lehetett venni. 😄

Beváltottam az összes félretett különféle aknáimat, mert Én ezeket nem tudtam sok mindenre használni a game alatt, de összegyûlt több száz db mind1ikbõl. 😊

KranaZoli
Majd jöhetnek még képek, amiket jónak találsz, találtok errõl a DLC-rõl...

balee4
Merre van ez a tengeralattjáró?

balee4
De minden cuccunk nálunk marad, de még így is elég izzasztó a játék (végre van kihívás)

Hát igen, nem kéne atombombákat robbantgatni... 😊

Why so serious?

xblades
Megvan angolul is és ott se indult, pedig a patch arra rendesen rámegy (már 1.6 is rajta van)

davidka003
Ha fönt van a magyarítás akkor nem megy a BS kieg. Kapcsold ki.

xblades
Aha akkor ezért nem indul nekem a BS kieg :

köszöntem szépen
De legalább elõnye is van, hogy nincs víz, így legalább könnyen megtaláltam a kínai kémtengeralattjárót <#vigyor3>

KranaZoli
Fasza! Ezek a "Creeper"-ek vagy micsodák vmi keggyetlen bután jól 😊 néznek ki. 😊))

Alapjátékból semmit nem viszünk Magunkkal?! (fegyver, páncél, stb...)

Hotomi

Nexus-on vannak fent víz textúrák. Esetleg próbáld ki azokat. Én próbaképp betettem olyat az alapjátékba, ahol a víz transzparens volt és kék színû. De ez csak alulról látszódott, felülrõl teljesen átlátszó volt. Értem Én, hogy csak DLC-kben nem jó, de más 5letem nincs. 😞

davidka003
Bemásolod a játék mappájába a DLC fájlt utána meg játék indításnál a Data Files résznél kipipálod a DLC fájlt.