Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De én a Program Files\Bethesda Softworks\Fallout 3\Data mappából törültem majd vissza tetem oda.
(amúgy a végén is az a helyzet hogy csak állok, és nem fejezõdik be a küldetés, valószinû akkor ott is a magyar fájllal lesz a gond.)
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Kipróbáltam azt is, hogy csak a Fallout3.esm és a BrokenSteel.esm van bent ennek ellenére is magyar, lol? 😊
A halál csupán a kezdet...
Tiszta angol volt a szöveg csak a texturák maradtak magyarok.
Újra kezdtem onnan hogy bemegyek a tisztítóba, én írom be a kódot.
Két hét múlva szinte fel sem kelek már ott az öreg és magyaráz.
(igaz az én példányomba van egy kis csavar: az exe-t én patchelem az angol verzión és utána áttmásolom a magyarra, igy az bent is most már 1.6 verziót ír ki)
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Belsõ helyszíneken nincsenek újabb mutánsok, de külsõ helyszíneken bizonyos idõ eltelte után újra. És sajnos egy idõ után ugyanaz és monoton. Éppen pl. a Kapitólium elõtti téren is. Mindig szuper mutánsok. Ugyanazon a helyen, ugyanazokkal a fegyverekkel, stb...
De nem annyira vészes. Talán jobb is így, mintha 1általán nem lenne újabb ellenfél.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Why so serious?
Nagyon elsõosztályúan nagyon szuper a játék. Már régen felejtkeztem ennyire bele a játékba.
Hanem, fennakadtam valamin - mire való a vércsomag?(magyarosítottan) - mert nekem olybá tûnik, hogy ez el lett taktikázva, vagy valamirõl nem tudok... 1 pontot visz fel, és kabát? - azért nem érdemes még fel sem venni - ha csak nem állandóra növelné a tulajdonságot, de ennek meg nem látom a jelét.. - akkor most mi is a nagy helyzet?
Más - a kipucolt helyeken, visszatermelõdnek-e a lények? (mint az Oblivionban).
És ide kapcsolódik - csatlakoztam egy vándorkereskedõhöz, - elõször nagyon jól mûködött, hamar észrevették az ellent, alig kellett valamit csinálnom, csak összeszedtem a cuccot utánuk, aztán meg beváltottam. Hanem, egy idõ múlva fordult a kocka, és már én védtem õket a városban. Aztán, mivel npc - ezért mindenképpen le gyílkoltatta magát.. Szerintetek, lesz helyette másik? - vagy ennyi... Tudom röhejes, de megkedveltem õket, és hiba minden, valahogy mindig az lett a vége, hogy ez az õrült akárki belegyalogolt - vagy egy rakétába, vagy egy sorozatba, vagy legránátozták..
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Ha megvan a jelentés,mensd le a játékot.Utánna már visszapipálhatod a fallout3_hu.esp -t.És megint magyar lesz
C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO
"The trees move. Do you not see it?"
Köszi a segítséget, majd bogarászom még.
Üdv Mindenkinek!
(Valaki nem tudja hogy kell használni a GetQuestCompleted kódot, ha simán beírom nem jó.)
( na megyek kipróbálom úgy )
Beszélni kell a Fellegvár urával és kiírja, hogy küldetés teljesítve és megkapod az XP-t.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Gonosz karakter ; elpusztítottam Megatont.(Raven Rockot nem)
A vége mozinál nem tölt be a két héttel késõbb, ott vagyok a viztisztitóban és nem tudok semmit se csinálni.( nincs HUD se)<#gonosz3>#gonosz3>
Jó karakter ; nem pusztíttom el Megatont se Raven Rockot, átadom a vírust.
A végén minden jó addig, hogy két héttel késõbb felkelek, (tudok mozogni, van HUD is) csak a viztisztitos küldi nincs befejezve (küldetések közt).<#szomoru1>#szomoru1>
(a BS-ben van egy mellék küldi ami vissza küld Megatonba)
<#felkialtas>#felkialtas> NINCS semmi más különbség a két verzió közt.(se varia, se mod, se ki-be kapcsolás, se más patch, se semmi)<#felkialtas>#felkialtas>
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Írja, hogy "Na akkor még néhány kép a Point Lookout-ból:"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
(amúgy minden boja alatt találni valamit)
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Mijjazhogy "darabos"?!?!?!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Ja fegyverek: nemkem erõsek, és jók a felszerelések is, sajna az áldozat már nem beszél, így eldjuk amit találunk :-)
Üdv Mindenkinek!
<#pardon1>#pardon1> Várom én is a Pitt magyarítást, illetve ha majd lesz a Broken Steel magyarítást is (lesz remélem).
Illetve persze a dlc4 Point magyarítást is. <#nezze>#nezze>
Jelenleg 23 és 3/4, sok barangolás, de még minding nem akartam végig nyomni, túl erõsek a fegyverek, így a távcsöves van elõnyben, mint a galating/bosszú lézer... <#violent>#violent>
Illetve kérdés a Pitt miért darabos a játék <#kerdes>#kerdes>, minden jó volt mostanáig, 1.5 javítás fent van! és minden ok ha nem Pittben játszom. <#eljen>#eljen>
Köszönöm elõre is <#worship>#worship> : Gábriel
Üdv Mindenkinek!
Elláttam több ezer lõszerrel mind3 követõm és feljavítottam az összes fegyverüket, miután UnderWorld-ben "Tulipán-nál" és "Sidney"-nél is jobbnál-jobb lõszereket lehetett venni. 😄
Beváltottam az összes félretett különféle aknáimat, mert Én ezeket nem tudtam sok mindenre használni a game alatt, de összegyûlt több száz db mind1ikbõl. 😊
Why so serious?

Alapjátékból semmit nem viszünk Magunkkal?! (fegyver, páncél, stb...)
Hotomi
Nexus-on vannak fent víz textúrák. Esetleg próbáld ki azokat. Én próbaképp betettem olyat az alapjátékba, ahol a víz transzparens volt és kék színû. De ez csak alulról látszódott, felülrõl teljesen átlátszó volt. Értem Én, hogy csak DLC-kben nem jó, de más 5letem nincs. 😞