Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zan
Orvostan,zárfeltörés szerintem alap a kézifegyvereken kívül persze.Legalább is nekem ez van eddig kimaxolvan lvl9-en.A beszédre rakhatsz,szerintem olyan 40 elég,meg a tudományra mondjuk úgy 50-et.Nekem így egész jól megy a dolog.
Asszem pár napja vettem fel azt a képességet,hogy ha V.a.t.s. ben vagyok megjelenik néha egy "titokzatos" idegen pasi és magnummal rendet teremt oldalról😄!Vicces,mondjuk eddig csak egyszer jelent meg,de akkor 3 ellent elintézett,egy lövésbõl😊!
Amúgy meg vannak nálam sokkal tapasztaltabb gamerek is,úgyhogy azért várd meg az õ tanácsukat is...!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Zan
Õregem neked aztán van fent egy két mód😊!

Van valami ötleted,hogy melyik az a mod,amitõl szebb lesz a játék,de nem lassítja be?CSak mert éppen hogy fut nekem most egy 3800-as a64-en (2.4ghz),2 gb rammal,XP-n,egy MSI 7900GTO videókarival.Viszont tö jó lenne mondjuk ezt az idõjárás effektet meglesni,csak nem tudom,hogy belassítja-e..!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Mire érdemes rakni fegyverek közül?

Én úgy gondolom hogy a small-t és az energy weapont fogom fegyverügyileg fejleszteni. Ezek megérik?

Ezen kívül még a speechre raktam...

Mire érdemes még rakni? (Tolvajkodni nem akarok)
Steam-en leértékelték a játékot, KATT!

lalakov
A The Pitt-ben van valahol bolt?
Doki17
A steamos verzióra rá lehet tenni a magyar feliratot?

KranaZoli
DLC. Kiegészítõ.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

belisz
Mijjasz a Pojintlókáut.û

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

Nah régebben írtam, hogy 2 dlc-ben sem jelenik meg a víz: a Pittben és a Pointlookoutban. Végre találtam rá javítást:
Alystin's DLC Fixes
Kipróbáltam, mindkét dlc-ben megjelent végre a víz! Ha jól olvastam ki akkor még egyéb hibákra is van itt javítás, úgyhogy akinek szintén gondja van a dlc-kel akkor itt találhat rá megoldást.<#vigyor3>

Közben megoldódott de nem tudom miért... Mind1 a lényeg hogy elmúlt.
KranaZoli
Passz. Eddig 1x kattintottam az új játékra. Olyan 150 game órával ezelõtt. <#zavart1>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Na most egy olyan fura dolog történt hogy amikor indítanám a gamet az új játékra kattintva nem történik semmi. simán visszalép a fõmenübe mintha mi sem történt volna.
KranaZoli
Áhá!
Vak vagyok, hogy ezt nem vettem észre. <#idiota>

Fenrir
Jobb oldalon alulról a negyedik:

A halál csupán a kezdet...

KranaZoli
A gyógyszerek között kellene lennie a kontroll eszközének.
(1értelmû nem?!) <#vigyor>

De aktiválódik game indítás után az idõjárás?!
Mert ha minden OK, akkor rögtön aktiválódik.

Fenrir

A FOMM-ban benne van az Archive Invalidation Invalidaded?!?!
<#wow2>

Azért nem használom, mert nincs sok .esp-s MOD-m. A többség textúra és nem kell hozzá DATA fájl. Mondjuk ha majd fent lesz az összes DLC + magyarítás is, akkor majd kelleni fog. <#idiota>

Az idõjárást azt hogy állíthatom be? Mert semilyen beállító dolgot sem találtam játékban dem játékon kívül. Beixewlem meg ami kell de eddig nem sok idõváltozást tapasztaltam.
Fenrir
Ez benne van a FOMM-ban. A FOMM pedig kell a FOSE-Hez.

Ergo érdemes inkább a FOMM-mal szórakozni mint külön-külön programokat indítgatni.

KranaZoli
ArchiveInvalidation Invalidated

Ezt töltsétek le. Indít és aktivál. Ha jó helyre másoltátok a fájlokat akkor minden textúrának mûködnie kell. De pl. Project Beauty, Weather kell az .esp fájl is a DATA-knál.

KranaZoli
Mod-ok használatához csak be kell másolni a textúra fájlokat a data/textúra mappába ahogyan a mod-oknál is írják. Nem mind1ikhez van külön .esp fájl.

Van egy olyan utility, hogy Archive Invalidation Invalidaded. A TOP 50 között bent van. Ez kell!!! El kell indítani és aktiválni. Ez aktivál minden plusz fájlt.

Az .esp-k pl. mûködnek e nélkül is, de a textúrákat nem tölti be.

MKég így se jött be beauty + Weather + zöldülés dolog... Lehet hogy azért mert még csak 1.5-ös a game? most szedem a patchot.
Fenrir
Akinek nem mennek a modok:

Elõször is lehetõleg legyen felpeccselve a játék 1.6-ra.
Utána le kell tölteni 2 fájlt:

Fallout Mod Manager

Fallout 3 Script Extender

Mindkettõt másoljuk be a játék könyvtárába. Indítsuk el a FOMM (Fallout Mod Manager) exe-jét és pipáljuk ki a szükséges modokat. Utána kapcsoljuk be az Invalidation-t (tehát ha rákérdez akkor Apply-ra kérdezzen, ne a Remove-ra) és indítsuk a játékot a jobb felsõ gombbal.

A késõbbiekben pedig mindig ezzel a FOMM-mal kell indítani a játékot, érdemes kitenni a parancsikonját az asztalra.

Mármint az ajánlott modokat.
Felraktam ezeket de úgy tûnik hogy az officialokon kívül semmit sem ismer fel.
A táj nem zöldebb és kidolgozottabbnak sem tûnik. A map ugyanolyan és az arcok is ugyanolyanok. Pedig mindent beikszeltem data-nál. ( bár miután kilépek kezdhetem elölrõl az egészet mert valamiért eltûnik kijelölés )

Mi lehet az oka? Azt az arch izét is aktiváltam
Zan
Én csak annyit kérdeznék meg,hogy ezeket a modokat mindent úgy kell futtatni,hogy simán felülírom,vagy bemásolom,vagy amit kér,azt csinálom a file-okkal és aztán kipipálom a data files-ban?Vagy ennél bonyolultabb?Van még egy kérdésem:Van valami olyan fényeffekt javító mod,ami egy 3-4 éves gépen is elfut?(most kb med-high beállításokon van az itthoni vasamon a game,így jól játszható)Vagy egy ilyen gépen örülök,hogy elfut?😊Sokat akar a szarka..😄!

Kösz a segítséget! Atomra fel! 😊
KranaZoli
Pöttyet bugos, de vicces...

Kis lámpafénybõl ki lehet csalogatni egy "Dongó" nevû kölköt a szabadba.

Aki nagyon kényes és rögtön vissza akar szaladni, ha kint vmi csetepaté támad. Rögtön a kijáratnál van egy rabszolga kereskedõ, aki rövid párbeszéd után ráteszi a nyakörvet. Ha megölöm, visszafut. Szal rögtön ki kell nyírni, amikor még nem látja. Utána lehet vele utazni ide-oda...

Azonban ha benyitok vhova, akkor nem már az ajtón nem jön be és ha kimegyek nincs sehol.

Ill. némi utazás után jön a még nagyobb bug. Ez a párbeszéd a pusztaságban zajlik...

Aztán elindul tök egyedül a pusztaságba... <#idiota>

Nexus:

Nemtom mi lehet a problémátok... Nekem is simán megy a letöltés. Nem is mindenhol jön fel a választás 2 szervet között, hanem rögtön indul. Természetesen már semmit sem kell bepötyögni ui. Firefox megjegyezte a login adatokat. De már többször húztam újra az OS-t is mióta fent van a Fallout3 és ilyen problémám még nem volt.

Beírom a felhasználó nevet, jelszót aztán utána töltök, késõbb meg csak indul a letöltés...

tibor16
de hát be vagyok jelentkezve (a Nexuson)! - elõtte jelentkeztem be a Nexuson - a fájl letöltésnél újra beírom az user meg a pass-t és ott már nem fogadja el - biztos én vagyok... azért is írtam le, mert szerintem jól csinálom...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Fenrir
@tibor16: Bizonyos fájlméret felett már csak bejelentkezve lehet letölteni. Amúgy nekem teljesen jól mûködik, már jó pár 100 megát leszedtem onnan.

@Jana32: Nem alakít át semmit, csak kiegészítõket lehet rátenni a fegyverekre.

Ha új fegyvereket akarsz akkor töltsd le ezt.

Kell a 3 main file és a LATEST_FOOK_ESPS_v1.6. Esetleg mellé lehet még tenni a retextures és 2 DLC addon fájlját. Ez az összes eredeti fegyveren alakít valamit plusz még betesz vagy 80 újat. Ráadásul ez kompatibilis a WMK-val, tehát az újakra is lehet tenni kiegészítõket.

tibor16
Naah ugyanez a bajom - hogy a fenébe lehet letölteni a nexusról?
Már - az ezredikre - elfogadta a regisztrációm - viszonzt, ha le akarnék tölteni valamit, feldob egy ablakot, ahol 2 szerver közül lehet választani, az egyik a normál, ha azt választom, akkor jön újra a nick és a pass beírása, ahol is azt mondja, nem jó az e-mail címem, pedig elõtte a Nexus fóruma jóváhagyta, Van egy free letöltés jobbra, ott meg valami programot akar feltenni, ami kipróbáltam, mindenhova beeszi magát, majd a Firefox mint gyanús cuccot nem engedélyez... - a jó q--- anyjukat - ehhh
Szóval, ti hogy csináljátok - csak legalább 10 éve internetezek...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Nexusra regisztrálni kell ahhoz, hogy letölthessek valamit? Vagy csak én vagyok a balf*sz?😄 találtam 1 ilyen Weapon mod kit-et. Az most a meglévõ fegyvereket alakítja át, vagy teljesen újakat rak bele a játékba? Jah és ha valakinek az megvan, mondja már el, hogy normálisan mûködik? köszi

Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator

KranaZoli
_LadyDeadlock_AtmosphericSunGlare101-555
Better_Litter-313
Better_Metal_Box-5276
Color_Hi-Detailed_map_and_icons-1789
Enclave_Standard-6365
FirstAidKit-1689
GOREMODE-1255
Green_Green_Grass_of_Home-1214 !!!

(fa nem lesz lombos, de a fû zöld)

HiResBooks-3679
HiResSkillBooks-3876
NeilMc_Terrain_Pack_1024-774
Nuka_Cola_Vending_Machine_3000_v1-653
Outcast_Power_Armour_-_High_Resolution-1161
Rivet_City_Default_Resolution-3612
Steel_DX_Option-5830
T-51B_Hirez_Retex-4929
pippack-2655
TeslaDark-522
Ultimate_Fallout_3_Music_Mod_v2-159
WastelandTextureProject-428
(csak a sandbag és a barrel)

Enhanced Weather - Rain and Snow v15

Nexus-on kopipaszta és megnéz.

Nekem ezek mind fent vannak és most azt mondom, hogy olyan ami szép is. <#zavart1>

Fenrir
Enhanced Weather - Rain and Snow v15

Sajna a játékban nincsen idõjárás változás, de ez a mod beteszi az esõt (mennydörgéssel és villámlással) és a radioaktív havazást. A játékon belül finomhangolható, hogy mennyi ideig tartson, mennyire legyen gyakori.

GNR -- More Where That Came From

A Galaxy News Radio-ba betesz még 100 zenét, mind tökéletesen passzol az eredetikhez, stílusban és minden másban. Én imádom hallgatni ezeket.

Weapon Mod Kits

Személyes kedvencem, a fegyverek mostantól felszerelhetõek különbözõ kiegészítõkkel: lézercélzó, hangtompító, távcsõ, megnövelt tár. Elég sok kombinációban lehet pakolászni az alapfegyverekre.

Project Beauty

Az összes fontosabb NPC arcát átszabták, sokkal szebbek mint az eredetiek.

A Green World érdekes de jobban belegondolva azért logikus hogy 200 évvel a csapás után már végbe kéne menni némi zöldülésnek...

Ha nem viszik túlzásba a zöldet akkor kipróbálom.
xblades
Az alap úgy ez :ArchiveInvalidation
Aztán textúra :Terrain pack, Terrain pack rocks, Green world
Ez a térképet dobja fel:Color Hi-Map
A többi a te beállítottságodon múlik(milyen nemû a karakter, milyen fegyvert,páncélt használsz)

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Persze mindenre kiterjedõen. Test/arcok/Karakterek/textúra/környezet stb...
Ugyan már régebben bemelegítettem a Fallout 3 világában de most a vizsgák után véágre készen álok hogy nagyokat szippantva az izotópban gazdag levegõbõl, egy finom nuka kólát kortyolgatva a nyakamba vegyem a Capital Watelandot...

Milyen modok azok amiket a legjobban ajánlotok, hogy mindenképpen legyenek fent amikor játszani kezdek?
Fenrir
M82A

A játékban elmész a Germantown rendõrkapitányságra, lemész az alagsorba ahol a lõtér van és felszeded az asztalról. A ládákban van mellette lõszer is.

Ezt meg most találtam:

M4A1

Elvileg Dave múzeumában lehet felszedni.

Hát ilyet meg honnan lehet lopni?😄

Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator

Fenrir
Az új kedvencem: M82A 😊

Fenrir
Hehe, olyan nekem is volt bár én nem csaltam csak kicsit több golyót kellett beléjük pumpálni.

Nálam a legsúlyosabb bug az pár ghoulal volt a broken steelben. Majdnem halhatatlanok voltak. Rángatóztak és nem adta be a lövéseket. Ott kellet egyedül csalnom. Azt meg körbe sem próbálom írni milyen volt ha meghaltak.
KranaZoli
1.6-os patch fent van?!
Vagy legalább az 1.5-ös?!

Encore
Én eddig mindegyik DLC-t végigvittem, amint kijöttek és soha semmi bugom nem volt, pedig én mindent átnyálazok a tréképen, hogy le ne maradjak semmirõl. 😄 Szóval lehet hogy valami random bugok ezek, mert más azt írta hogy õt másnál vágta ki...
lalakov
Nem. Azt hittem csak egy lehet. Köszi.
szisztok!van egy gondom a gamel amikor rivet cityben bemegyek a csarnokba egy kis idõ mulva lefagy a játék .nemtom ez bug vagy a szoftver hibás?volt valakinek ilyen tapasztalata

Zan
Hu b*ssza meg,most már nagyon kezd elegem lenni ebbõl a rohadt nke challange-bõl...!Eddig 15-db van,de most egy cseppet leállok,mert elég!Foglalkozozm egy kicsit a fõküldivel!😊Azzal még csak...hmm...sehol sem tartok és már lvl 18 vagyok..!😊

Na elsõre ez engem is megszívatott ott kerestem a halálkarmok között és erre kiderül hogy hol van hála annak a hülye õznek 😄

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

KranaZoli
És az OA DLC is aktív?!

lalakov
Az OA-ban megszerzett Gauss fegyveremet kitettem a szekrényembe a házamban. De amikor betöltöttem a The Pitt DLC-t, akkor eltûnt. Mit csináltam rosszul?
Ilyen bug nálam is volt. Amikor befejeztem a kínai kém küldit és ép kimenekültem a gázkamrából egy szennyvízcsövön keresztül találtam egy csontit mellette pár gyógyinjekcióval meg 10mm-es lõszerrel, na a lõszert sehogy nem tudtam felvenni, mindig kivágott a játékból. Harmadik próbálkozás után inkább ott hagytam a fenébe.