Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
magyaritasok.hu-n van fordítás a játékhoz. ha nem megy az angol.

[merlinw.org]

Hát,elkezdtem játszani,big gun,sneak,és vmi laser gun-ra raktam.De addig csak kis pisztolyom volt,így elég nehéz volt életben maradni.Arra gondoltam,hogy melle,big,small gun.(Lehet a nevekben tévedek.Morrowind,Oblivion után szokatlan.)
MerlinW
Mi játszunk, vagy Te játszol? Indíts amilyet akarsz.

[merlinw.org]

Óóó király.Szerintetek milyen karit indítsak?Mert win reinstall volt,és elveszett a mentésem.
MerlinW
Nem lesz nagyváros, ilyen lesz mindig. Képen látható és hasonló páncélok vannak, igen.

[merlinw.org]

MerlinW
Ha itthon vetted meg, akkor logikusan az európai. Tehát az Angol.

[merlinw.org]

Aki végigjátszotta már,lesz olyan,hogy nagy városok lesznek tele emberekkl,akiknek nem hiányzik a fél arca?Vagy mindig ilyen világvége szerû lesz?Ja,és lesznek fasza armorok,mint a karakternek a videókban,meg a bannerban?Bocs a láma kérdésekért,még csak most kezdtem.
Jericho19
Köszi a gyors választ.
És melyik nyelvû patch jó?

For the Empire!

MerlinW
1.6-nál járunk, hivatalos oldalról töltheted.

[merlinw.org]

Jericho19
Üdv!
Még megjelenéskor megvettem a magyar változatát a játéknak.
Nem játszottam végig akkor,de most úgy gondoltam hogy nekiállok megint újra.A kérdésem csak az lenne hogy még mindig nincs hozzá mûködõ patch az 1.1.0.35-ön kívûl?Ha van akkor honnan lehet letölteni?

For the Empire!

kispancsi
SPOILER GYANÚS HSZ!!!

Dave a falloutwiki szerint elmegy old olney-ba, csak hát a Deathclawok széttépik elõbb-utóbb, hulláját meglehet keresni... Én a Feleségét hagytam nyerni végül, Bob már egybõl szentmentalista lett és Bobizmust akarta bevezetni 😄

Most éppen a 30 Quantum Nuka Kólát keresek, nem egyszerû. 8 már megvan és a nukka kóla gyárban is voltam.

Elnéztem a lezuhant UFO-hoz is, nagyon nagy 😊 Ott van még valami érdemlegesség az Alien Blasteren kívül? Láttam valahol ahol a hullát cipelték, de gondolom csak szórakozás volt, vagy tényleg van értelme? 😄 (Nem emlékszem, hogy tudtam volna cipelni, így lehet consolos "cheat" volt)

Majdnem elfelejtettem: Most éppen találtam egy holotapet ami egy rögzítetlen questet ad. Amiben megkell találni egy kulcsot a tûzoltóládában, utána egy villogó fényt ahol összeszedhetsz valami szexi ruhát. Jött érte egy emberke, akinek nem adtam oda, a küldetés szerint elviekben el kell vinni (azthiszem) Joe Bácsi shopjába?! De ott nem találok senkit (ehhez közel volt a nukka kóla megszállott hölgy és a Nuka Chelenge küldetés) Tud valaki errõl valamit?

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

Én egyszer megtaláltam ott és egy konténer körül kalandozott de ha nem mentem meg akkor ott helyben széttépik erre elküldött azóta felé se néztem .... Nekem se kedvencem az a hely !!!

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Te nem indulhatsz mert nem vagy tagja a Köztársaságnak. De az vicces, hogy ha veszít akkor dühös lesz és elmegy. Amikor megállítottam közölte, hogy Old Olney-ba indul alapítani egy új Köztársaságot. Inkább nem kísértem el de nem hinném, hogy az egy hosszú életû köztársaság volt...

Why so serious?

CptObvious
Hogy magunkat is tudjuk-e jelöltetni, azt már nem tudom, de a szavazást azt meg lehet buherálni 😊

Miután megvan az összes önjelölt vezetõ és megvannak a szavazatok is, jön a szavazás. Mindenki összegyûlt a szobában és Dave majd elindul a szavazó ládához.
Ha jól emlékszem, akkor Dave-tõl el lehet lopni, vagy valahol a házában megtalálható a szavazó láda kulcsa - annak hiányában fel kell törni. Lényeg, hogy hozzáférj a láda tartalmához. Ott lesznek a szavazó cetlik. És annak a nevét hagyod bent, aki szeretnéd, hogy nyerjen. 😊
Természetesen mindezt úgy kell csinálni, hogy senki se vegyen észre, amikor a szavazó ládában matatsz. Ami nem nehéz, csak a szavazó láda mögé kell bújni.

Itt egyébként szerintem érdemes egy mentést csinálni, hogy aztán visszatöltve a többi jelöltnek is megadjuk az esélyt a gyõzelemre 😄

Szia! nem eredeti de viszont eddig semmi gond nem volt vele.-(
Eredeti?😊
Sziasztok!
Felbéreltem paradise falls-ban a fönök rabszolga lányát,ill megvettem hogy kövessen, namármost azóta ha elindítom a játékot 10 násodpercen belül hibaüzenettel leáll,mi túró lehet a gond?
1.5 patch van fenn valami ötlet??
<#falbav>
kispancsi
Már találkoztam vele, de nem adta el a robotot, túl jó vagyok! 😊

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

kispancsi
The Republic of Dave faluban, hogyan lehet megcsinálni, hogy ne Dave nyerjen a szavazáson? Esetleg én, hogy kerülhetek be? 😊 Van vkinek vmi infója róla?

A roboco épület elött szokott állni egy csávesz akitõl meg lehet venni. Natural karma kell hozzá.
kispancsi
És hol lehet robotot venni? 😄

kispancsi
Vagy nyomj egy V betüt és célozd be. Kiírja az életerejét 😊

kispancsi
Nálam is ez a helyzet. Broekn Steal DLC-ben elkoborolt egy epuletben es nem talaltam, felmentemm a kövi szintre és ott harcolt éppen 3 robottal és 4 emberrel, (gatling laser, lángszórós, plasma rifle) és a fél életét szedték csak le az meg kinyírta a társaság felét. Utána hátam mögé került beszéltem vele és már 100% volt az életereje. Nem is értem minek van az a perk, hogy 'puppie' mert ez sohasem döglik meg! 😄

A szupermutáns követõm is hamarabb meghalt volna...

A fallout wikin azt írják ha stimpakket raksz az inventoryába akkor gyógyítja magát vele.
CptObvious
Mivel RL3 is egy követõ, nem tudod közvetlenül gyógyítani. Saját magát gyógyítja menet közben, meg ha alszol.
Életerejét meg kijelzi, csak vidd rá a kurzort.

És arra is van válasz hogy hogy lehet a vásárolt robotot javítani? vagy infó az állapotáról?
Mind1.Már megoldottam.Azért kösz.Windows Live-t frissítettem stb. és jó lett.
CptObvious
Hujj-ujj-jujjj.... Nyugi. Ez egy fórum, megesik, hogy akár 2 óráig semmi válasz. Egyébként meg, google-be beírod a hibaüzenetet az is segít. (Persze, tudom, nem kioktatásért jöttél.)

Akkor most itt van némi segítség. Elõször is. Kevés az info. Jó lenne tudni pl milyen konfigod van, oprendszer, fallout patch-elve van-e, dlc-k, mod-ok vannak-e.

Mivel én nem találkoztam ezzel a hibával, ez csak egy tipp.
Szóval, rövid keresgélés után így elsõre a legvalószínûbb megoldás a Games for Windows Live HIÁNYA. A Fallout 3 DVD-n a G4WL mappában megtalálható a telepítõje, "XLiveRedist01.02.0241.00" (a verziószám eltérhet) vagy letöltheted innen

Isten faszát mostmá' nem igaz,hogy mindig Stopped working...valaki segítsen!
Nekem valamiért dogmeat szinte halhatatlan. Meg se kottyan neki ha letámadja 3 Deathclaw hamarabb megöli õket mint õk õt. Fogy a hp-ja de szinte alig. Nem használtam sose se cheatet, a nehézség is hard, és mégis ez van. kicsit illúzióromboló. valami ötlet van valakinek ez miért lehet?

Sziasztok!

Nem tudjátok miért van mindig olyan errorom,hogy "Fallout 3 has stopped working"?
Ron Ragm
Tekintve a rakás DLC-t ami kijött felpakoltam mind és kezdtem egy új játékot, viszont arra lettem figyelmes hogy az elején nem sok játékidõ után egyszercsak eltûnt egy rakás platform Megatonból
Van valami megoldás rá?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Vettem egy RL3-as robotot. Azonban semmi infót nem találok arról milyen az állapota. Lehet egyáltalán javítani? Kutya is megvan de inkább nyûg mert gyorsan meghal és akkor vagy reload game vagy otthagyom.
tibor16
köszi mindenkinek 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

davidka003
Jól tudod.

#13487: ha fent van a magyarítás akkor azért csinálja. Kapcsold ki és jó lesz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tudtommal csak Broken Steelbe zavar be. Többi megy normálisan.

Köszönöm a válaszokat! Mondjuk egyelõre még messze nem tartok ott, hogy dlc-ket tegyek fel, még csak 6-os szinten vagyok, és úgy látom még bõven lesz mit csinálom. Szeretek mindent megnézni. 😊
highlander15
A Broken Steelben leszállunk a megszerzett repülõvel a Fellegvárban,kiszállok a gépbõl és nem enged a gép mellõl elmenni,hibaüzenettel kilép a játékból.Erre van megoldás?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

MerlinW
Az nem zavar be. Az alapjáték magyarítása zavar be a DLC-knek. Érdemes kivenni a magyarítást mikor DLC küldiket csinálsz.

[merlinw.org]

Fenrir
Ha fölteszed a BS-t akkor minek hagynád fent a Free Play modot? A BS nem csak, hogy enged játszani az alapjáték története után hanem egy új sztorivonalat ad a játéknak.

A halál csupán a kezdet...

Amúgy a dlc-k bezavarnak a magyarításnak vagy, csak egyszerûen lefordítatlanok maradnak? Mi van akkor ha relteszem a Free Play after MQ, és késõbb még a BS dlc-t is feltenném, nem "ütköznek"?
Bocs, ha 1 kicsit sok kérdésem van. 😊
tibor16
köszi a gyors választ,
még annyi lenne a kérdésem, ha a BS-t beteszem, csak, hogy az elérhetõ szint 30 legyen, de addig nem játszom vele, amíg nincs magya r í tása, - nem lesz bugos a játék? - nem zavar be az alapjátékba? Már a 14. szinten vagyok, de még a fele terepen nem voltam, mert szép lassan, mindent megnézve játszom...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

davidka003
Egyiknek sincs magyarosítása.
Magyarítása van az Operation Anchorage-nek.
A 3. DLC a Broken Steel viszi fel a szintet 30-ra.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

tibor16
sziasztok,
valamiért én eddig úgy szûrtem le, hogy az Opreation Anchorage is felviszi az elérhetõ szintek számát 30-ra - most akkor ezt nem jól tudom? Azért ezt raktam fel, mert hogy a többi DLC-nek nincs még magyarosítása(? - ezt sem biztos, hogy jól tudom) és nem akartam keverni a nyelvet, a bugok miatt.
Akkor most, hogy is van ez? melyik DLC-nek van magyarosítása, és melyik viszi fel az elérhetõ szintet 30-ra?

CptObvious
Én az magára a free play mod-ra értettem. Hogy nem igazán van értelme tovább fejleszteni, frissíteni, hiszen ott a hivatalos dlc, a Broken Steel (BS) és azzal már lehet játszani a fõ küldetés után is.
Ha neked nincs Broken Steel dlc-d, és nem is akarod feltenni, használd nyugodtan ezt a mod-ot

Köszönöm a válaszokat! BS dlc nélkül nincs értelme?
CptObvious
Broken Steel nélkül:
Free Play after MQ
Bár relatíve rég volt már frissítve, BS miatt meg részben nincs is értelme.

Fenrir
Broken Steel dlc.

A halál csupán a kezdet...

davidka003
Broken Steel

Hello!

Van olyan mod amilehetõvé teszi, hogy a fõküldetés befejezése után, ne érjen véget a játék, és ha van mi a neve?