Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
köszi szépen😊
A metró állomásokat úgy nem szeretem.
CptObvious
Elrabolt kisfiú? Lucy West öccsére gondolsz? Legalább is õ az, aki eltûnt Arefu-ból.
A Család "tartja fogva". Northwest Seneca metróállomásba kell menni. Ez Arefu-tól északra van. Ha lenézel a híd végérõl már látható is. Itt találsz egy szobát, van ott 2 ghoul. A szobába belépve jobbra lesz egy kisebb szoba, a végében egy csatorna lejáróval. Ha ott lemész, akkor néhány Mireluk-on átverekedve magadat, kijutsz a metró sínekhez. Itt az elsõ elágazásnál menj balra. Rövid séta után eljutsz a Család bejáratához. Már csak meg kell gyõznöd azt õrt, hogy beengedjen.

szucsy89
az elrabolt kisfiú merre van?
Rendben.Én az elnökösrõl beszéltem.
CptObvious
Az õrült embernek, aki körbepakolta magát aknákkal és felrobbantja magát nincs köze az elveszett robotos küldetéshez.

AZ az a misszi,amikor meg kell keresni a Rivet City-ben lévõ csávónak a "robot"-ját?Mert én kamuztam neki,hogy meghalt.
CptObvious
Az õrült emberrel nem lehet mit kezdeni. Azért õrült 😄
Én benyomtat a stealth boy-t, oda lopakodtam a ház közelébe, ahol szónokol és egy jól irányzott lövéssel leszedtem.

A kilõtt rakéta nem befolyásolja a játékot.

Ha jó karakterként játszol, akkor rá kell ébresztened az "elnököt" hogy õ csak egy gép, és nem irányíthatja az emberiséget. Szóval meg kell semmisítenie önmagát.

az elnöknek én is azt mondtam h semmisüljön meg😛 😄
Nos lenne 1-2 kérdés. Az alap fallout3 at viszem. Nos az elsõ az, hogy van egy emver aki megõrült és ha a közelébe megyek felrobbantja magát.
Ha felszedem az összes bombát akor is:S Lehet vele valamit kezdeni?

A másik az hogy amikor a Crowley ghoulnak kellet gyûjteni a kulcsokat, úgy döntöttem én magam megyek oda, megnzni azt az erõdöt. KÖzbe ott kilõttem egy rakétát. Befolyásolja ez a játékot?

Végül pedig ott tartok, hogy beszélek az elnökkel. Na most megparancsoljam neki hogy semmisüljön meg vagy ne? Úgy játszom a játékkal hogy végig jól cselekszek.
a kis alagutaknál lévõ ajtóra gondolsz? mert ha igen és azt nem tudom kinyitni és nem találok más utat ahol tovább tudok menni😞
Nem tudom, hogy visszakapja-e a képességeit és azt sem, hogy van-e másik hasonló tulajdonságokkal rendelkezõ ember, de én azt ajánlom neked, hogy te magad gyúrjál a repairra, mivel 1. olcsóbb 2. sokkal hatékonyabb. Másik kérdésedre meg annyit tudok mondani, hogy még régebben én is megtaláltam azt az ajtót, de aztán ráhagytam, de most nemrég feltettem a Broken Steel kieg.-et, és az egyik feladatba (igaz nem azon az ajtón), de lejutsz majd oda. Sok szerencsét, mivel nem lesz túl könnyû ott lenn!!!😉

Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator

Piedon
Szerinted?

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

sevendoor
Még egy kérdés, megtaláltam a fehér házat ill. alatta egy alagutat, benne egy Presidental sub level ajtóval, ami egy kulcsal nyílik. Ezt csak akkor tudom kinyitni, ha a fõszálat már végigvittem?

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

sevendoor
üdv
Sajnos elérte a végzet Crazy Wolfgangot, de nagyon hiányzott a javítás képessége, ezért felélesztettem. Sajnos 15-s repairral ébredt. Van esély arra hogy idõvel visszakapja a képességeit, ill. a cuccait? Esetleg másik hasonló kvalitásu ember Hartliton kivül?

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

tibor16
köszönöm 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

CptObvious
A bik kiterjesztésû fájlokat a
Fallout3\Data\Video
könyvtárba kell másolni, felülírni a már meglévõt
A két bsa és az esm fájlt pedig
Fallout3\Data\
mappába kell másolni

tibor16
sziasztok,
a Broken Steel-t miként kell installálni? - mert egy külön Content mappában van - ezt a Content mappát teszem be a Data mappába? - vagy fájlonként?
Ez a fájlok listája:
Content\2 weeks later.bik
Content\B09.bik
Content\B27.bik
Content\B28.bik
Content\B29.bik
Content\BrokenSteel - Main.bsa
Content\BrokenSteel - Sounds.bsa
Content\BrokenSteel.esm

Köszi elõre is a segítséget

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Jericho19
Az már megvolt,de nem nyerõ

For the Empire!

a mentéseid ments el majd reinstall

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Jericho19
Üdv!
Lenne egy kis problémám.A héten felraktam a játékot/eredeti magyar/.El is indult mûködött.A mai nap folyamán felraktam a legújabb nvidia drivert és ezután amikor játszani akartam már nem indult el a játék.Utána hiába raktam vissza a régi drivert nem mûködik.Indításnál a lemezellenõrzést megcsinálja majd mikor elindulna a játék rögtön ki is lép.Windows 7-et használok,már mindenféle kompatibilitási módott kipróbáltam.Kérlek segítsetek.

For the Empire!

A Kieg forditásával törödnek még vajon vagy feledés homájába került ? <#szomoru1>

a kódot már rég beütöttem... utánna kezdõdött a broken steel...vagy van még 1 kód? mert ha bemegyek a tisztító termébe nem tudok kijönni...
xblades
Meg kell neki adni a kódot, majd bemegy a zsilipbe, eztán csak meg kell nyomni az ajtó melletti kis oszlopon a kapcsolót.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Nem, sokan használnak. Egyedivé teszi a játékot.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

1 kis help kéne...😊
ott tartok h át kell állítani a zsilipet sarah-nak de sehogys e férek hozzá,ha az alagutaknál megyek zárt ajtóba ütközök,merre kéne menni? vagy vmit elbasztam? ja amúgy a Broken steel van betöltve...
köszi
Kicsit hülye kérdés de ugye nem gáz ha módot használok?Mert az alapjátékban elég kevésnek találtam a fegyverek számát így leszedtem a FOOK nevû módot.
Próbáld meg törölni azt a mentést a játékon belül.
megkeresem... köszi😊
Calver
Underworld asszem. ha úgy játszod a játékot ahogy kell, akkor a harmadik kupac ghoul hulla mellett fog álldogálni <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

a Pitt miatt eltûnt Fawkes! írta h hol találom meg de már nem emlékszem már,visszament a 87-es menedékbe? vagy hol keressem?maradt nála 1-2 cuccom ami kéne😄D
davidka003
De én nem akarom a játékot újrarakni, mert már nincsenek meg a telepítõfájlok. Akkor lehet, hogy az lesz, hogy majd csak akkor rakom fel a Win7-et mikor végigvittem a Mothership Zeta-t és letöröltem a játékot.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Okos módszer.

Más:Egyszer mentettem egyet,és azóta a mentés neve ugyanaz,és a lista aljára rakja a mentéseket,és ha continue-t nyomok,a régit tölti be( a lista elején lévõt)ezért nem mûködik a continue.Mit csináljak?
Seth
Igen mûködni fog, csak kell vele kicsit variálni. Nálam az volt, hogy Win7-re váltottam,újraraktam a játékot, bemásoltam maentéseket a megfelelõ helyre és cseszett felismerni,nem látta. Elõször indítani kell egy új játékot,lehetõleg ugyanolyan nevû profillal mint amilyen a régi mentésed. Elindítod, csinálsz egy normál,kézi mentést, quicksave-et meg ugye magától egsy auto mentést is készít. Ilyenkor hozza létre a megfelelõ könyvtárakat,fájlokat. Namost ezeket kell majd felül írni a régi mentéseiddel. Nekem csak így sikerült mûködésre bírni

PSN ID.: Beegabor

megtaláltam😊
Mike at home
mármint ha a játékot újratelepíted
ez nem DOS

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ha újratelepíted, és visszamásolod a mentéseket akkor igen

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Sztem nem mûködni! ennél még nem próbáltam de más játék újratelepítés után nem mûködött,fel kellett rakni még1x. a mentéses kérdés engem is érdekel😊(én is most akarom felrakni a win 7-et) 😄
Nem tudja vki mi a helynek a neve ahova az ujjakat lehet leadni?nem találom... 😊)van nálam vagy 90 db.vagy ha nevét nem is csak kb hol keressem .
köszi
davidka003
Lenne egy érdekes kérdésem. Nekem a D meghajtóra van telepítve a játék és ha leformáznám a C-t és felraknám a win7-et akkor szerintetek mûködne még utána a játék?
Ja és a mentéseket csak a C:\Dokumentumok\My Games\Fallout3 mappában tárolja? Akkor csak azt kell kimásolni?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Köszi.
Mike at home
igazából tök felesleges megcsinálni azt a küldetést, ugyanis többet ér a 30 quantum nuke cola, mint amit a csaj ad érte

Mike at home
Wilco kölök tûzhangyáit eleinte hanyagold
amit találsz, javítsd fel amennyire csak bírod, és csak aztán add el
és vegyél lõszert, mert eleinte nem lesz elég, energiacella kurvadrága, de ne zavarjon, mert annyi pénzed lesz mint a pelyva, el sem bírod majd költeni

Mike at home
pár megjegyzés
- lehet tenni csak energia fegyverre is, ugyanis már a szpermarletben találsz lézerpisztolyt, ami eleinte mindenre elég
- elég a lockpick, az inkább kell mint a science, science nélkül meg lehet lenni, lockpick nélkül kevésbé
- lehet gyúrni közelharcra is, szép kihívás
az elején 3 mutánshoz még fegyberrel sem érdemes odamenni
- robbantás az elején kell, utána többet nem, ugyis növekszik a játék alatt, nagyjából felesleges szándékosan pontot tenni rá
- a repair a legfontosabb ha azt akarod hogy legyen elég pénzed
lényegesen jobban kereshetsz vele, mintha a barterre tennél

a lényeg egyébként az, hogy szerepjátékosan állj hozzá, tehát ha csinálsz egy geek computerzsenit, akkor az ne legyen egy kigyúrt állat

ja igen, és keressétek a boobleheadeket

Ryder62
"Most éppen a 30 Quantum Nuka Kólát keresek, nem egyszerû. 8 már megvan és a nukka kóla gyárban is voltam."

Ahogy kijöttem a menedékbõl szinte rögtön elmentem a csajhoz felvenni a küldetést. Most olyan cirka 60 óránál tartok és már 24 quantumot találtam. Tehát el tart egy darabig míg begyûjtöd õket. Jó vadászatot. <#smile>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Kezdtem egy olyat,hogy int 10 a skill pontok miatt.Mellé small gun,melee,repair.Akkor látom újat kezdek,mert charisma-t levettem 1-re<#hehe> Agi 7 endurance 7
hali. Az elöbb végigvittem az alapjátékot,és arra lennék kíváncsi,hogy ha a broken steel kieg felrakása után viszem végig a cuccot akkor tényleg játszhatok a játék vége után is?lehet h hülyén fogalmaztam meg😄 de biztos értitek.😄 elõre is thx a helpet. bbyy
wedge31
Nekem vam van melee karim nem mondanám hogy szevedek vele a lényeg hogy mindig legyen nálad elég gránát vagy akna.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

CptObvious
Melee weapons-ra nem érdemes rakni (ez nem Oblivion 😛), csak pont pazarlás.
Egyrészt elég necces pl 3-4 szuper mutáns közé berontani, meg nem is igazán vannak jobb közelharci fegyverek. Unarmed ugyan ez a kategória.

Amire mindenképp érdemes rakni, az a small guns skill, mivel a fegyverek többsége ebbe a kategóriába esik (pisztolyok, puskák, shotgun-ok) A big guns és energy weapons meg ráér késõbb.
Ezenkívül még lockpick, meg science. Elõbbi zárnyitás, utóbbi hack-elés miatt.
Snake az relatív hasznosnak tekinthetõ, ha sikerül elég közel kerülnöd az ellenséghez és még esetleg van néhány perk-ed, ami növeli a kritikus találat esélyét, akkor jó eséllyel leszeded az elsõ célpontodat.
Explosives-ra is lehet pakolni néhány pontot. Egy-egy jól irányzott gránát sokat segíthet.
Repair-ra is érdemes pakolni, mivel a fegyverek, páncélok elég gyorsan elhasználódnak és olyankor helyben kell javítani azokat.
Speech az hasznos lehet, ha nem akarsz mindenkit agyon lõni vagy némi plusz xp-t gyûjtenél.
Barter meg nem igazán éri meg, akkor kedvezményt nem ad, az összegyûjtött cuccokból meg lesz elég pénz.

Jól tudok angolul😊 Nem is az a gond,csak az,hogy nem találtam lõszert,melee-re meg nem raktam.