Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Család "tartja fogva". Northwest Seneca metróállomásba kell menni. Ez Arefu-tól északra van. Ha lenézel a híd végérõl már látható is. Itt találsz egy szobát, van ott 2 ghoul. A szobába belépve jobbra lesz egy kisebb szoba, a végében egy csatorna lejáróval. Ha ott lemész, akkor néhány Mireluk-on átverekedve magadat, kijutsz a metró sínekhez. Itt az elsõ elágazásnál menj balra. Rövid séta után eljutsz a Család bejáratához. Már csak meg kell gyõznöd azt õrt, hogy beengedjen.
Én benyomtat a stealth boy-t, oda lopakodtam a ház közelébe, ahol szónokol és egy jól irányzott lövéssel leszedtem.
A kilõtt rakéta nem befolyásolja a játékot.
Ha jó karakterként játszol, akkor rá kell ébresztened az "elnököt" hogy õ csak egy gép, és nem irányíthatja az emberiséget. Szóval meg kell semmisítenie önmagát.
Ha felszedem az összes bombát akor is:S Lehet vele valamit kezdeni?
A másik az hogy amikor a Crowley ghoulnak kellet gyûjteni a kulcsokat, úgy döntöttem én magam megyek oda, megnzni azt az erõdöt. KÖzbe ott kilõttem egy rakétát. Befolyásolja ez a játékot?
Végül pedig ott tartok, hogy beszélek az elnökkel. Na most megparancsoljam neki hogy semmisüljön meg vagy ne? Úgy játszom a játékkal hogy végig jól cselekszek.
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Sajnos elérte a végzet Crazy Wolfgangot, de nagyon hiányzott a javítás képessége, ezért felélesztettem. Sajnos 15-s repairral ébredt. Van esély arra hogy idõvel visszakapja a képességeit, ill. a cuccait? Esetleg másik hasonló kvalitásu ember Hartliton kivül?
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Fallout3\Data\Video
könyvtárba kell másolni, felülírni a már meglévõt
A két bsa és az esm fájlt pedig
Fallout3\Data\
mappába kell másolni
a Broken Steel-t miként kell installálni? - mert egy külön Content mappában van - ezt a Content mappát teszem be a Data mappába? - vagy fájlonként?
Ez a fájlok listája:
Content\2 weeks later.bik
Content\B09.bik
Content\B27.bik
Content\B28.bik
Content\B29.bik
Content\BrokenSteel - Main.bsa
Content\BrokenSteel - Sounds.bsa
Content\BrokenSteel.esm
Köszi elõre is a segítséget
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Lenne egy kis problémám.A héten felraktam a játékot/eredeti magyar/.El is indult mûködött.A mai nap folyamán felraktam a legújabb nvidia drivert és ezután amikor játszani akartam már nem indult el a játék.Utána hiába raktam vissza a régi drivert nem mûködik.Indításnál a lemezellenõrzést megcsinálja majd mikor elindulna a játék rögtön ki is lép.Windows 7-et használok,már mindenféle kompatibilitási módott kipróbáltam.Kérlek segítsetek.
For the Empire!
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
ott tartok h át kell állítani a zsilipet sarah-nak de sehogys e férek hozzá,ha az alagutaknál megyek zárt ajtóba ütközök,merre kéne menni? vagy vmit elbasztam? ja amúgy a Broken steel van betöltve...
köszi
"The trees move. Do you not see it?"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Más:Egyszer mentettem egyet,és azóta a mentés neve ugyanaz,és a lista aljára rakja a mentéseket,és ha continue-t nyomok,a régit tölti be( a lista elején lévõt)ezért nem mûködik a continue.Mit csináljak?
PSN ID.: Beegabor
ez nem DOS
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
köszi
Ja és a mentéseket csak a C:\Dokumentumok\My Games\Fallout3 mappában tárolja? Akkor csak azt kell kimásolni?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
amit találsz, javítsd fel amennyire csak bírod, és csak aztán add el
és vegyél lõszert, mert eleinte nem lesz elég, energiacella kurvadrága, de ne zavarjon, mert annyi pénzed lesz mint a pelyva, el sem bírod majd költeni
- lehet tenni csak energia fegyverre is, ugyanis már a szpermarletben találsz lézerpisztolyt, ami eleinte mindenre elég
- elég a lockpick, az inkább kell mint a science, science nélkül meg lehet lenni, lockpick nélkül kevésbé
- lehet gyúrni közelharcra is, szép kihívás
az elején 3 mutánshoz még fegyberrel sem érdemes odamenni
- robbantás az elején kell, utána többet nem, ugyis növekszik a játék alatt, nagyjából felesleges szándékosan pontot tenni rá
- a repair a legfontosabb ha azt akarod hogy legyen elég pénzed
lényegesen jobban kereshetsz vele, mintha a barterre tennél
a lényeg egyébként az, hogy szerepjátékosan állj hozzá, tehát ha csinálsz egy geek computerzsenit, akkor az ne legyen egy kigyúrt állat
ja igen, és keressétek a boobleheadeket
Ahogy kijöttem a menedékbõl szinte rögtön elmentem a csajhoz felvenni a küldetést. Most olyan cirka 60 óránál tartok és már 24 quantumot találtam. Tehát el tart egy darabig míg begyûjtöd õket. Jó vadászatot. <#smile>#smile>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Egyrészt elég necces pl 3-4 szuper mutáns közé berontani, meg nem is igazán vannak jobb közelharci fegyverek. Unarmed ugyan ez a kategória.
Amire mindenképp érdemes rakni, az a small guns skill, mivel a fegyverek többsége ebbe a kategóriába esik (pisztolyok, puskák, shotgun-ok) A big guns és energy weapons meg ráér késõbb.
Ezenkívül még lockpick, meg science. Elõbbi zárnyitás, utóbbi hack-elés miatt.
Snake az relatív hasznosnak tekinthetõ, ha sikerül elég közel kerülnöd az ellenséghez és még esetleg van néhány perk-ed, ami növeli a kritikus találat esélyét, akkor jó eséllyel leszeded az elsõ célpontodat.
Explosives-ra is lehet pakolni néhány pontot. Egy-egy jól irányzott gránát sokat segíthet.
Repair-ra is érdemes pakolni, mivel a fegyverek, páncélok elég gyorsan elhasználódnak és olyankor helyben kell javítani azokat.
Speech az hasznos lehet, ha nem akarsz mindenkit agyon lõni vagy némi plusz xp-t gyûjtenél.
Barter meg nem igazán éri meg, akkor kedvezményt nem ad, az összegyûjtött cuccokból meg lesz elég pénz.