Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Ki kell venni a fallout3_hu.esm fájlt a mod menedzserbõl, utána indulni fog a BS rendesen.

A halál csupán a kezdet...

Sziasztok!

Most raktam fel Broken Steelt, el is indul szépen viszont amikor felébredek a kórházban nekem nincs ott az öreg. Végül is sikerült megtalálni és beszélni vele de nem fejezõdik be a Vedd Vissza küldetés és nem kapok másikat se. Azt mondja beszéljek Sarahval de õ meg eszméletelen. Valahol azt olvastam, hogy ha rosz a karakterünk akkor nem megy a BS. de nekem nagyon jó a karmám, a holló sziklát viszont felrobbantottam. Elõfordulhat, hogy ez a baj? Ha valaki tud valami okosat mondani légyszi segítsen.
Solid Snake
Tesztelik a következõ DLC-t <#idiota>

xblades
Akkor neked a The Pitt(2.DLC), és a Point Lookout(4.DLC) ajánlom.
Az Opreation Anchorage(1.DLC), valóban egy lõdözõs rész.
A Broken Steel(3.DLC) fõküldetés része is nagyrészt az, de felemeli a színkorlátot 30-ra és add plusz Perkeket.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Shep
Akkor jó, pont ott vagyok. Kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ahogy bemész a légibázisra, kicsit balra ott van 1 ilyen õrbódé mögött. De az elsõ jelölõ is oda mutat. Egyébként nem vesztettél sokat, sztem semmit nem ér.😄

Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator

Shep
A Broken Steelben most megyek a légibázisra. Tristan azt mondta, hogy a metróalagút környékén lesz egy lõszeres láda benne egy Thesla puskával, na én ezt nem találtam meg, hol van ez pontosan?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az Opreation Anchorage-on kívül mindegyik jó.

Mike at home
no meg egy DLC-t sem raktam fel, azoknak is itt az ideje
melyiket érdmes?
agyatlan lövöldözés nem érdekel, és új megagiga fegyverek sem, mert emlékeim szerint így is túl könnyü (pedig hard-on játszom vele)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
de rég jártam erre!
azt hiszem befejezem a kiscsávóval is végre

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Fenrir
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

-Az út szélén kicsivel beljebb van egy összetört kamion, abban van egy ép villanykörte. Azt beteszed a törött helyére és bekapcsolod. Elvileg van egy holodisk a világítótorony tetején egy asztalon, de semmilyen küldetést nem indított el nálam és semmit sem adott miután beindítottam a tornyot.
-Az üvegben az agyad darabkája van amit kivágtak belõled amikor elvégezted a rítust 😊

kispancsi
Valszeg a Quest bugos, megtaláltam "Dunwich Building"-et, csak nem ott volt a quest, hanem megaton felett, kicsit balra Sprongvale School-tól.

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

kispancsi
Sziasztok,

"végigjátszottam" point lookout fõküldetését és az összes mellékküldetést amit találtam DE pár dolgot nem tudok megcsinálni:

- Megszereztem a Krivbeknih könyvet és nem adtam oda a bácsinak aki a questet adta, hanem inkább hazajöttem Capital Wastlendbe és elakartam vinni Dunwich Building-be, de a térképen ahol mutatja a jel a küldetés helyét semmi sincs. A közelben van egy bedeszkázott ház, de oda nem lehet bejutni. Mi a teendõ ilyenkor?
- Hogyan kell mûködésbe hozni a világítótornyot? Vagy mi értelme fent a lámpának (használható, de nem ajánl fel repair skill-t) avagy a kapcsolónak ami ha meghúzok visszaáll alaphelyzetbe?
- Visszefelé megkellett ölnöm a kapitányt, mert gonosz volt, és elvettem egy üvegbezárt agyat. Az mire jó?

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

MerlinW
A magyaritasok.hu

[merlinw.org]

Shep
Na ez mûködik, most olyan gondom van ,hogy a BCKSPACE-re van állítva nekem a PipBoy, belépni belép, de kilépni csak az F3-al tudok, ez miért lehet, eddig jó volt (mondjuk azóta újra lett rakva a játék)

Shep
Köszi, megpróbálom.

KI tud valamit a The Pitt forditási projektröl ?😊

lalakov
Amikor felébredsz a kórházban, nem tudsz mozogni, ezt tedd:
"Hívd le a konzolt (0) és írd be, hogy:
player.removescriptpackage dlc03playerwakeup (ez eltávolítja az "ébredés" animációját)
utána pedig:
enableplayercontrols (ez engedélyezi az irányítást)"
1.6

Azt amelyik a Point Lookouthoz jött. Nem emlékszem most az melyik. 😊

Why so serious?

Shep
Ti amúgy hanyas patchet használjátok? Én felraktam az 1.5-öt és memóriaibával egybõl ki is lépett.

Shep
Nem, nem használtam a magyarítást.

xblades
Ha magyar verzióval játszol vedd ki a data mappából a Fallout3_Hu fájlt addig amíg el nem kezded a küldetéseket a DLC-ben.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Shep
Olyan gondom van ,hogy felraktam a Broken Steel-t és a végén mikor a víztisztítót beindítom bejön az új hosszabb video, aztán a 2 héttel késõbb felirat és a szobában ahol utána indulna a küldetés olyan mintha az ágy felett lebegnék és nem tudok megmozdulni, meg semmi. Ez mitõl lehet?

Különben ha valaki ijen buggal találkozik akor nyomjon az apjára /E és nyomjon hogy apa meg gondoltam magam nem megyek veled el bucsuzol és utánna /e megint és irod neki hogy megondoltam magamt és ki jön a bugbol.

Hajjátok valaki meg mondaná hogy ha van szervo páncélom és éppen apámmal megyek rivet szity be ott hol tom trrénigeni hogy fel huzhassam ?😄 most ugy fel idegesittet ojan bugos volt az apám mutatta merre menjek és igy le bugosodott:

ohh..na ezt nem tudtam,úgy nem próbáltam h ott a pipa😊csak külön indítgattam õket.
Big thx<#worship><#worship><#worship>
És az OA DLC-t is futtatod mellette? Mert hiába vitted végig, ha kiszeded elõle a pipát indításnál akkor eltûnnek a cuccok...

Why so serious?

annyit még visszalovastam csak nem sorrendben...😊

#13444 A páncélt már a szimuláció végén kaptam meg,amikor kiléptem belõle,tehát meg kéne h legyen.Ha már a tesla páncélt tudom használni akkor azt is,meg volt is rajtam tudtam is benne mászkálni,csak amikor új kieget töltöttem be eltûnt...
Tudomásom szerint ahogy végigviszed a DLCt nem kell megtanulni a pánél használatot, mert tudod használni egybõl.

Seth
A cuccok abban a raktárban vannak,amit kinyitnak neked a küldetés végén. A fegyverek ,páncélok meg azért tûntek el mivel nem is léteztek, lévén egy virtuális szimulációban voltál XD A páncélhoz külön képesség kell,amit majd a brotherhood-osoknál lehet megtanulni.
Magyar felirattról én nem tudok nyilatkozni

PSN ID.: Beegabor

Az a baj te még 10et sem olvastál vissza. Ezért a válasz is elmarad. 😄

Hali!

Gondolom sokan kérdezték már de most nem fogom végigolvasni a több ezer hsz.-t.Van már magyarítás a Pitthet meg a Broken steelhez?
Meg lenne még 1 kérdésem...OA kieg után amit kaptam páncélt miért nem tudom hordani a többi kieg alatt,meg eltûnnek a fegyverek is...
Köszi a segítséget elõre is😊
offkorzreg
de pont szülinapomra jön,háhá😄

offkorzreg
tehát késik

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Köszönöm a választ 😊

davidka003
Igen a Point Lookout.

Jelenleg ezek jelentek meg:
Operation: Anchorage
The Pitt
Broken Steel
Point Lookout

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Kicsit lemaradtam F3 ügyben.
A 3. kieg. után jött már ki valami?

davidka003
Igen.

Seth
Tehát akkor ez lesz az utolsó kieg? A Pitt-nél leragadtam 😊

Fenrir
A pénztárcán mindenképpen.

davidka003
Szerintem meg pont az utolsó DLC fog a legnagyobbat ütni.

Seth
"amiben Liberty City-t ellepik a zombik."

MEGTÖRTÉNT XD

ez az utolso dlc sztem hülyeség lesz.Az ilyen Ufos baromságokat sose dijjaztam

Nana azért nem. Ha a mutánsok elférnek, a kentaurokkal, akkor elfér az idegen is.

Ryder62
Én ezt a Zétás dlc-t biztos kihagyom. Nálam most a Fallout 3 a best rég játszottam ilyen jó játékkal. Ráadásul a világa is nagyon tetszik. Nekem ez az új dlc nagyon fura. Az még elment easter egg-ként hogy találunk egy lezuhant ufo-t de hogy errõl szóljon egy kiegészítõ... Ez olyan mintha a GTA 4-hez egy olyan dlc jönne amiben Liberty City-t ellepik a zombik.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Én is várom azért még a Pitt fordítást. Nagyjából értem az angolt, csak lefáraszt ha sokat kell úgy játszanom hogy még agyaljak azon is hogy pontosan mit mondott. 😄

Ezért szeretem ha le van fordítva, és akkor csak a játékra kell koncentrálnom. 😄

grebber
Én várok mivel angolul nemnagyon tudok addig végigviszem majd az elsõ dlc-t meg a Pit-et ha elkészül hozzá a magyarítás.
A game nem megy sehova ha 3 év mulva lesz csak lefordítva akkor akkor tolom végig a kiegeket!

Next PC upgrade: 2022

Arra várhatsz kb pár évet, hogy magyar legyen. 😄