Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
Most raktam fel Broken Steelt, el is indul szépen viszont amikor felébredek a kórházban nekem nincs ott az öreg. Végül is sikerült megtalálni és beszélni vele de nem fejezõdik be a Vedd Vissza küldetés és nem kapok másikat se. Azt mondja beszéljek Sarahval de õ meg eszméletelen. Valahol azt olvastam, hogy ha rosz a karakterünk akkor nem megy a BS. de nekem nagyon jó a karmám, a holló sziklát viszont felrobbantottam. Elõfordulhat, hogy ez a baj? Ha valaki tud valami okosat mondani légyszi segítsen.
Az Opreation Anchorage(1.DLC), valóban egy lõdözõs rész.
A Broken Steel(3.DLC) fõküldetés része is nagyrészt az, de felemeli a színkorlátot 30-ra és add plusz Perkeket.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gigabyte H110M S2H | Intel Core i5-6500 | Gigabyte GTX 960 4gb | HyperX 8gb DDR4 | Thermaltake 530W Hamburg | Kolink Aviator
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
melyiket érdmes?
agyatlan lövöldözés nem érdekel, és új megagiga fegyverek sem, mert emlékeim szerint így is túl könnyü (pedig hard-on játszom vele)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
azt hiszem befejezem a kiscsávóval is végre
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Az út szélén kicsivel beljebb van egy összetört kamion, abban van egy ép villanykörte. Azt beteszed a törött helyére és bekapcsolod. Elvileg van egy holodisk a világítótorony tetején egy asztalon, de semmilyen küldetést nem indított el nálam és semmit sem adott miután beindítottam a tornyot.
-Az üvegben az agyad darabkája van amit kivágtak belõled amikor elvégezted a rítust 😊
A halál csupán a kezdet...
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
"végigjátszottam" point lookout fõküldetését és az összes mellékküldetést amit találtam DE pár dolgot nem tudok megcsinálni:
- Megszereztem a Krivbeknih könyvet és nem adtam oda a bácsinak aki a questet adta, hanem inkább hazajöttem Capital Wastlendbe és elakartam vinni Dunwich Building-be, de a térképen ahol mutatja a jel a küldetés helyét semmi sincs. A közelben van egy bedeszkázott ház, de oda nem lehet bejutni. Mi a teendõ ilyenkor?
- Hogyan kell mûködésbe hozni a világítótornyot? Vagy mi értelme fent a lámpának (használható, de nem ajánl fel repair skill-t) avagy a kapcsolónak ami ha meghúzok visszaáll alaphelyzetbe?
- Visszefelé megkellett ölnöm a kapitányt, mert gonosz volt, és elvettem egy üvegbezárt agyat. Az mire jó?
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
"Hívd le a konzolt (0) és írd be, hogy:
player.removescriptpackage dlc03playerwakeup (ez eltávolítja az "ébredés" animációját)
utána pedig:
enableplayercontrols (ez engedélyezi az irányítást)"
Why so serious?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Big thx<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Why so serious?
#13444 A páncélt már a szimuláció végén kaptam meg,amikor kiléptem belõle,tehát meg kéne h legyen.Ha már a tesla páncélt tudom használni akkor azt is,meg volt is rajtam tudtam is benne mászkálni,csak amikor új kieget töltöttem be eltûnt...
Magyar felirattról én nem tudok nyilatkozni
PSN ID.: Beegabor
Gondolom sokan kérdezték már de most nem fogom végigolvasni a több ezer hsz.-t.Van már magyarítás a Pitthet meg a Broken steelhez?
Meg lenne még 1 kérdésem...OA kieg után amit kaptam páncélt miért nem tudom hordani a többi kieg alatt,meg eltûnnek a fegyverek is...
Köszi a segítséget elõre is😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Jelenleg ezek jelentek meg:
Operation: Anchorage
The Pitt
Broken Steel
Point Lookout
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A 3. kieg. után jött már ki valami?
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Ezért szeretem ha le van fordítva, és akkor csak a játékra kell koncentrálnom. 😄
A game nem megy sehova ha 3 év mulva lesz csak lefordítva akkor akkor tolom végig a kiegeket!
Next PC upgrade: 2022