Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Visca El Barça!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Igen, a The Pitt egy helyszín. Jó messze, a térkép Észak-nyugati sarkában van.
Ja, a BS-sel folytathatod a játékot a fõ küldetés befejezése után is.
@Dobronski
Windows reinstall? Pontosan hogy? Fent volt a játék, dlc-kkel együtt, te meg csináltál egy win reinstallt?
Mert akkor alap, hogy magát a Fallout 3-mat mindenképp újra kell telepíteni. Aztán meg a DLC-ket.
Az összes DLC-t, a fallout 3 DATA mappába kell telepíteni.
Hivatalos Launcher helyett tudom ajánlani a Fallout mod manager-t.
link
Letöltöd, telepíted és kész. Késõbbiekben meg különösen hasznos lehet, ha akarsz használni mod-okat is.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
És ügyelj arra, hogy a DLC-k sorba legyenek rakva a Launcher-ben.
Az elsõ dlc egy rádió szignálként jelenik meg, amit az Outcast-ok sugároznak. Elmész a bázisukra és majd ott lesz a múltba utazós küldetés.
Ok Thx.. Igy már megy.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Bocsi a barom kérdésért..
Az aknákat hogy lehet felvenni hatástalanitani ?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
nekem is az angol/lengyel verzio van meg eredetiben, hol lehetne kicserelni magyarra? (lehetoleg Bpest) 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
2.Ad egy újfajta Power Armort, és néhány új fegyvert (köztük a nem kicsit durva Auto Axet)
link
Van az épületben egy kapcsoló ami nyitja az ajtót keresd meg.
Ha kinyitottad az ajtót akkor bent is lesz még egy ajtó amihez 4 kulcs kell, hogy ki tudd nyitni. A 4 kulcsot azaz a holoszalagokat így lehet megszerezni:
link
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nemzeti gárda raktárban van 1 lezárt rész. Azt írja ki, mikor megpróbálok kinyitni, hogy máshonnan kell kinyitni. Én viszont csak 2 gépet találtam, és mindenki robotágyúk kikapcsolására való volt. Pedig a lezárt részben jó cuccokat sejtek.
- Voltam a fellegvárnál, de nem engedtek be - gondolom, erre is van vmilyen küldetés?
- A pitt ad valami különlegességet a terepen és a küldetésen kívül játékhoz? - fegyvert, ruhát - ilyesmit?
Leírom, mert gondolom sokan jártak és még fognak járni úgy, mint én:
1. magyar verzió telepítése, ebbõl ki kell másolni a videókat illetve a Fallout - Textures.bsa és a Fallout3_HU.esp fájlokat.
2. magyar verzió törlése és a dvd visszarakodása a tokba sûrû káromkodás közepette
3. angol-warez változat telepítése (Reloaded)
4. ezután a magyar változatból kimentett fájlokkal felülírjuk az eredeti fájlokat
5. patchek telepítése 1.5-ig (UK verzót használtam)
6. DLC-k telepítése Broken Steel-ig
7. 1.5 crack és megy is rendesen
A 101 menedékbõl való távozás után egy kis idõ múlva, megjelent a The Pitt rádióüzenete, majd egy üzenet hogy a Broken Steel telepítve van és a max szint 30-ra emelkedett, végül a Anchorage dlc rádióüzenete.
Pitt-be el tudtam jutni, az Anchorage küldetés is mûködik, de a Broken Steel-t még nem tudtam ellenõrizni. Gondolom az is mûködik, ha 30-ra emelkedett a max level, de ha valaki tud küldeni nekem, mentést akkor azt is meg tudom nézni.
(Illetve annyi kis gond még volt, hogy a Pitt féle körfûrész nem látszott a karakter kezében, de ezt orvosolni lehetett azzal, hogy másik fegyvert választottam ki aztán vissza a fûrészre.)
A fegyverek sebzése függ az állapotuktól is. Nézd meg milyen kondícióban van. Pip-boy-ban, vagy ha elõveszed, van egy "CND" jelzés. Ez a csík mutatja a fegyver kondícióját. Minél alacsonyabb, annál gyengébbet sebez a fegyver.
Ha raktál néhány pontot a Repair-ra, akkor ha találsz további lézer fegyvert, fel tudod javítani egy bizonyos szintig.
Ellenkezõ esetben keresned kell valakit, akinek van javító képessége.
A kábító fegyverrõl nem tudok mit mondani, én nem folytam így bele a rabszolga kereskedelembe 😛
Ha kinyírsz mindenkit, akkor elengedheted a fogva tartott rabszolgákat. (De karma jutalmat pl ezért nem kaptam.) Többek közt a gyerekeket is, akikhez egy küldetés is kapcsolódik. Bár õket meg is vásárolhatod és aztán szabadon engeded õket.
Ja és persze a fegyverboltban sem tudsz vásárolni, mivel a tulaj is rád támad. Egyedül a klinika marad meg.
Hosszú távon meg nem igazán tapasztaltam, hogy bármilyen kihatása lenne, ha kinyírsz mindenki Paradise Falls-ban.
Írna vki arról, hogy tudom elsajátítani a jobb páncél viselésének a képességét?
A másik, hogy automatán fejlesztettem az energia fegyverek képességét, kb 60%-nál tartok - mint az egyéb lõfegyverekkel. Mégis, nekem eléggé nevetségesnek tûnik egy lézerpuska sebzése - vagy rosszul látom? Igaz ennél jobb energia fegyverrel még nem is találkoztam...
...és az utólsó kérdésem - voltam a rabszolgatartók telepénél, véletlenül arra kanyarodtam, adtak egy kábító fegyvert. Na most, jó karakter vagyok, és így is szeretném a továbbiakban is. Nem volt idõm még kipróbálni, azért kérdezem. Ez a kábító, használható úgy is, hogy nem teszek senkit rabszolgává? Használható-e egyéb lények ellen is? Egyáltalán, milyen hatótávolságú? És mi van, ha szépen lenyomom a rabszolgatartó tábort, merthogy viszket a tenyerem 😊)
És szerintem a magyar verzió támogatását itt abba is hagyták. Legalább is azóta se találkoztam külön magyar verzióhoz való frissebb patch-csel. De lehet hogy kompatibilis valamelyik angol verzióval.
Én a te helyedben az UK-english verziót próbálnám meg.
Amúgy a hibajavítások jelentõs része 1.1.0.35-ben történt. Az azt követõ patch-ekben fõleg a dlc-kre koncentráltak.
1.4 az új achievement-eket ad a The Pitt-hez.
1.5 szintén új achievement-eket ad, csak a Broken Steel-hez + néhány hibajavítás
1.6 pedig a Point Lookout-hoz tartalmaz achievement-eket.
Szóval annyira nem vészes, ha nem a legújabb patch van fent, de azért ajánlott.
Szeretném a segítségeteket kérni.
Az eredeti magyar Fallout3 játékot szeretném felpatchelni, de nem tudom melyik változat jó a magyarhoz. Hivatalos oldalon nem mûködik a letöltés, de a neten egyébként sem találtam semmit arra vonatkozóan, hogy a Magyarországon megjelent verzióhoz melyik kell, hogy az rendesen mûködjön. (Ha jól láttam van US-englis, UK-english, German... )
"The trees move. Do you not see it?"
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
bah, gusztustalan az a küldetés. mondjuk Blood Ties még ezt is üti, de ez már részletkérdés.
De a többi helyen a semleges, vagy a pozitív megoldást választottam.
Why so serious?
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."