Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vki mondja már el, hol a bánatban van Old Olneyban az a szatócsbolt, mert szarrá keresem, de nem találom, már minden halálkarmot kinyírtam lángszóróval a csatornákban is, de vak vagyok vagy mi, mert nem találom:-O

Visca El Barça!

Calver
zene alatta odabasz <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Fent volt a fallout3,reinstall,és DLC telepítés.Mindegy,mert kellett a hely,és letöröltem a DLC fájlokat,még úgy sem járok a végén az alapnak.
CptObvious
@KingPunisher
Igen, a The Pitt egy helyszín. Jó messze, a térkép Észak-nyugati sarkában van.
Ja, a BS-sel folytathatod a játékot a fõ küldetés befejezése után is.

@Dobronski
Windows reinstall? Pontosan hogy? Fent volt a játék, dlc-kkel együtt, te meg csináltál egy win reinstallt?
Mert akkor alap, hogy magát a Fallout 3-mat mindenképp újra kell telepíteni. Aztán meg a DLC-ket.
Az összes DLC-t, a fallout 3 DATA mappába kell telepíteni.
Hivatalos Launcher helyett tudom ajánlani a Fallout mod manager-t.
link
Letöltöd, telepíted és kész. Késõbbiekben meg különösen hasznos lehet, ha akarsz használni mod-okat is.

Én felraktam a DLC-et,de nem látja a luncher-ben a data files menü alatt.D meghajtón volt,és windows reinstall,vajon ezért?
Aha köszi. The Pitt egy helyszin ? Ahogy olvastam BS meg a befejezés után folytatja a játékot..??

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

CptObvious
Igen. Telepíted a DLC-ket, aztán elindítod a Fallout 3 Launcher-t, bepipálod a telepített dlc-ket és indítod a játékot. Rövid idõ elteltével jelezni fogja a játék, hogy elérhetõvé váltak az új dlc-k.
És ügyelj arra, hogy a DLC-k sorba legyenek rakva a Launcher-ben.
Fallout3.esm
Anchorage.esm
ThePitt.esm
BrokenSteel.esm

Az elsõ dlc egy rádió szignálként jelenik meg, amit az Outcast-ok sugároznak. Elmész a bázisukra és majd ott lesz a múltba utazós küldetés.

Á értem köszi ovatosan kell megközeliteni és megfelelõ távolságbol..
Ok Thx.. Igy már megy.

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Ahogy a tárgyakat is felveszed: az E gombbal. Egy kattintással hatástalanítod, a másodikkal pedig felveszed.

Még 1 hülye kérdés ha megveszem a DLC-et azok hogy fognak megjelenni a játékban ? 10 orája tolom vagyok egy szinten feltelepitem õket akkor uj területek és küldetések leszenek ? Vagy pl. az elsõ addont ahol a multba lehet lödözni hogy tudom behozni ?
Bocsi a barom kérdésért..

Sziasztok.
Az aknákat hogy lehet felvenni hatástalanitani ?

Hecker007
Ha valaki megveszi a magyar verziót akkor arra is rá tudja rakni a DLC-ket? Vagy azokhoz csak az angol jó?

xblades
Hivatalosan vedd meg magyarul. Ha nem : warez/off/spam topik.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Tudtok valami jó magyarosítást?
Lammer
koszi szepen! no, majd hetfon felveszem veluk a kapcsolatot! 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

xblades
Itt a társak alatt le van írva minden : link

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Kicserélni a magyar forgalmazónál lehetet ha jól emlékszem. De hogy meddig azt sajna nem tudom. Itt nézd meg : http://www.mmholding.hu

Annyit tudok hogy a kutya visszamegy a 101-es menedékhez a robot meg valahova 😄

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

A kutyát meg a vásárolt robotot leparkoltam a megaton-i lakásomhoz. megcsináltam jó sok küldetést, visszamentem és mindkettõ eltûnt. nem értem. Egy fadzit megkértem megatonban hogy csatlakozzon, azt mondta már van társam. Ez valami bug? A progi úgy érzékeli hogy a kutya meg a robot megvan még? nem vágom...
Lammer
szia!

nekem is az angol/lengyel verzio van meg eredetiben, hol lehetne kicserelni magyarra? (lehetoleg Bpest) 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

*textúrák
nekem errõl a "lila kép,csíkos testûrák"-ról videokártya probléma ugrik be elsõre,anno nekem is ezt csinálta a rég kártyám,be is halt...
Köszönöm, megtaláltam. Eléggé eldugott helyen volt ez a kapcsoló.
tibor16
nekem meg azt szokta csinálni, mintha beragadnának a billentyûk, nem áll meg, amikor felengedem.. Nem, nincs benyomva az automata haladás gomb, - még le is szedtem, nehogy be legyen keveredve. Sokszor, ha elõjön a hiba, és a figurám, egy a halálraszánt idiótaként berohan az ellenség állásai közé, vagy szépen legyalogol egy orony tetejérõl - no akkor sûrûn káromkodni szoktam... Általában a gép újraindítása szokott segíteni.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
köszönöm 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Ryder62
Szabály szerûen meghülyült a játék. 70 óránál tartok és mostanában elkezdett fagyogatni, kidobál az asztalra és a poén hogy most meg azt csinálta hogy eltüntek a textúrák utána pár másodpercig lila kép aztán látom hogy csíkosak lettek a textúrák és megint lila kép és egy habaüzi jelent meg kegyetlenül kicsi felbontáson. Ezt bezárva az asztal fele volt csak a képernyõn érdekes szinekkel. Volt már valakinek hasonló? Érdekesség képpen az elsõ végigjátszásomnál is úgy volt hogy olyan 70 óra körül kezdett el fagyogatni a gém.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Mike at home
bizony, szimplán visszaéltek a bizalmammal, meg is halt mind

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

xblades
1. Igen majd a fõküldetés vége felé lesz az a küldetés.( de ha a Power Armort akarod használni csináld meg a 1.DLC-t, annak a végén szintén megkapod a tréninget)

2.Ad egy újfajta Power Armort, és néhány új fegyvert (köztük a nem kicsit durva Auto Axet)

davidka003
Itt van leírva angolul:

link

Van az épületben egy kapcsoló ami nyitja az ajtót keresd meg.
Ha kinyitottad az ajtót akkor bent is lesz még egy ajtó amihez 4 kulcs kell, hogy ki tudd nyitni. A 4 kulcsot azaz a holoszalagokat így lehet megszerezni:
link

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Hello!

Nemzeti gárda raktárban van 1 lezárt rész. Azt írja ki, mikor megpróbálok kinyitni, hogy máshonnan kell kinyitni. Én viszont csak 2 gépet találtam, és mindenki robotágyúk kikapcsolására való volt. Pedig a lezárt részben jó cuccokat sejtek.
tibor16
Köszi a válaszokat.

- Voltam a fellegvárnál, de nem engedtek be - gondolom, erre is van vmilyen küldetés?
- A pitt ad valami különlegességet a terepen és a küldetésen kívül játékhoz? - fegyvert, ruhát - ilyesmit?

xblades
De mûködik csak nem változtatja meg a verzió számot.

A eredeti magyar verzióval nem akart mûködni a patchelés, de úgy tûnik van megoldás.
Leírom, mert gondolom sokan jártak és még fognak járni úgy, mint én:

1. magyar verzió telepítése, ebbõl ki kell másolni a videókat illetve a Fallout - Textures.bsa és a Fallout3_HU.esp fájlokat.
2. magyar verzió törlése és a dvd visszarakodása a tokba sûrû káromkodás közepette
3. angol-warez változat telepítése (Reloaded)
4. ezután a magyar változatból kimentett fájlokkal felülírjuk az eredeti fájlokat
5. patchek telepítése 1.5-ig (UK verzót használtam)
6. DLC-k telepítése Broken Steel-ig
7. 1.5 crack és megy is rendesen

A 101 menedékbõl való távozás után egy kis idõ múlva, megjelent a The Pitt rádióüzenete, majd egy üzenet hogy a Broken Steel telepítve van és a max szint 30-ra emelkedett, végül a Anchorage dlc rádióüzenete.
Pitt-be el tudtam jutni, az Anchorage küldetés is mûködik, de a Broken Steel-t még nem tudtam ellenõrizni. Gondolom az is mûködik, ha 30-ra emelkedett a max level, de ha valaki tud küldeni nekem, mentést akkor azt is meg tudom nézni.
(Illetve annyi kis gond még volt, hogy a Pitt féle körfûrész nem látszott a karakter kezében, de ezt orvosolni lehetett azzal, hogy másik fegyvert választottam ki aztán vissza a fûrészre.)
CptObvious
Egyedül a Power Armor viseléséhez szükséges külön képzés. Azon kívül bármilyen páncélt használhatsz, nincsenek követelmények.

A fegyverek sebzése függ az állapotuktól is. Nézd meg milyen kondícióban van. Pip-boy-ban, vagy ha elõveszed, van egy "CND" jelzés. Ez a csík mutatja a fegyver kondícióját. Minél alacsonyabb, annál gyengébbet sebez a fegyver.
Ha raktál néhány pontot a Repair-ra, akkor ha találsz további lézer fegyvert, fel tudod javítani egy bizonyos szintig.
Ellenkezõ esetben keresned kell valakit, akinek van javító képessége.

A kábító fegyverrõl nem tudok mit mondani, én nem folytam így bele a rabszolga kereskedelembe 😛
Ha kinyírsz mindenkit, akkor elengedheted a fogva tartott rabszolgákat. (De karma jutalmat pl ezért nem kaptam.) Többek közt a gyerekeket is, akikhez egy küldetés is kapcsolódik. Bár õket meg is vásárolhatod és aztán szabadon engeded õket.
Ja és persze a fegyverboltban sem tudsz vásárolni, mivel a tulaj is rád támad. Egyedül a klinika marad meg.
Hosszú távon meg nem igazán tapasztaltam, hogy bármilyen kihatása lenne, ha kinyírsz mindenki Paradise Falls-ban.

A fellegvárban tanítanak meg a szervópáncél viselésére...állítólag a rabszolgatartóknál is kapsz pár küldit de én kiírtottam õket😊a Mesmetront én szemény szerint nem sokra tartom,próbáltam használni de semit se ért...
tibor16
Szeretnék már jobb páncélt, de nincs meg a képességem - valami küldi adhatja a képességet. Igaz molyolva viszem a játékot, most pl a saját fejem után menve derítem fel a terepet, a még üres területeket. Így aztán nem csoda, hogy nem találkoztam a küldetéssel.
Írna vki arról, hogy tudom elsajátítani a jobb páncél viselésének a képességét?
A másik, hogy automatán fejlesztettem az energia fegyverek képességét, kb 60%-nál tartok - mint az egyéb lõfegyverekkel. Mégis, nekem eléggé nevetségesnek tûnik egy lézerpuska sebzése - vagy rosszul látom? Igaz ennél jobb energia fegyverrel még nem is találkoztam...
...és az utólsó kérdésem - voltam a rabszolgatartók telepénél, véletlenül arra kanyarodtam, adtak egy kábító fegyvert. Na most, jó karakter vagyok, és így is szeretném a továbbiakban is. Nem volt idõm még kipróbálni, azért kérdezem. Ez a kábító, használható úgy is, hogy nem teszek senkit rabszolgává? Használható-e egyéb lények ellen is? Egyáltalán, milyen hatótávolságú? És mi van, ha szépen lenyomom a rabszolgatartó tábort, merthogy viszket a tenyerem 😊)

CptObvious
A legutolsó magyar patch, amirõl én tudok az az 1.1.0.35 verzió számú változat.
És szerintem a magyar verzió támogatását itt abba is hagyták. Legalább is azóta se találkoztam külön magyar verzióhoz való frissebb patch-csel. De lehet hogy kompatibilis valamelyik angol verzióval.

Én a te helyedben az UK-english verziót próbálnám meg.

Amúgy a hibajavítások jelentõs része 1.1.0.35-ben történt. Az azt követõ patch-ekben fõleg a dlc-kre koncentráltak.
1.4 az új achievement-eket ad a The Pitt-hez.
1.5 szintén új achievement-eket ad, csak a Broken Steel-hez + néhány hibajavítás
1.6 pedig a Point Lookout-hoz tartalmaz achievement-eket.

Szóval annyira nem vészes, ha nem a legújabb patch van fent, de azért ajánlott.

Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.
Az eredeti magyar Fallout3 játékot szeretném felpatchelni, de nem tudom melyik változat jó a magyarhoz. Hivatalos oldalon nem mûködik a letöltés, de a neten egyébként sem találtam semmit arra vonatkozóan, hogy a Magyarországon megjelent verzióhoz melyik kell, hogy az rendesen mûködjön. (Ha jól láttam van US-englis, UK-english, German... )
Calver
ha jól átsült kispatkányék áldozatául csak Tenpenny és Burke esne, azzal semmi gond nem lenne... de rajtuk kívül az összes ott lévõt is lemészárolják, köztük pl Herbert Dashwood-ot is.

Én is végignéztem.
sevendoor
Aha, a fõnõkük meg az erkélyérõl nézné végig ahogy felrobban Megaton az ott élõkkel egyetemben.

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Calver
azok az emberek a tulajdonukat védik pár pszichopatától, élükön Roy Philips-el - aki, mint a szövegébõl ki is derül, nem beköltözni akar Tenpenny Tower-be az emberek mellé, hanem lemészárolni minden ott lakót és elfoglalni a tornyot... nos, ilyenkor nálam bizony fejlövés esete forog fent. amiért persze negatív karmát kapsz, mert ugye az összes tömeggyilkos titokban szent.

bah, gusztustalan az a küldetés. mondjuk Blood Ties még ezt is üti, de ez már részletkérdés.

Hát muszáj túlélnem a pusztában, és ha csak így lehet maszkot kapni nincs más megoldás. 😄

De a többi helyen a semleges, vagy a pozitív megoldást választottam.

Piedon ha tudnám nem kérdezném😊 Már hosszu ideje semmit nem tudni ,hogy hol tart s hányan forditják.

Azért vannak ott jó fejek is. A ghouluk meg azokat is kinyírták. Hú de berágtam. Azt hittem sikerült békésen megoldani a beköltözést erre megyek vissza és mindenhol csak ghoulok. Felmentem Roy-hoz erre közli, hogy kirakták a "szemetet". Én meg "kiraktam" õt az élõk sorából. Aztán lementem és hamarosan a többi ghoul is elköltözött. Az élõk sorából...

Why so serious?

1et értek de én másodjára békés módszerrel oldottam meg... 😄

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Azok az emberek nem értek többet mint aazok a patkányok. Elég csak beszélni velük. 😄

Calver
de ha megvan a maszk akkor elárultad az emberiséget és feláldoztál egy rakás saját tulajdonát jogosan védõ embert egy csomó agresszív, betolakodó, jól átsütött patkány javára. <#szomoru1>

Jók azok fõleg ha megvan a maszk, akkor nem sokban bántanak. 😄