Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Letöltés:http://ui.darnified.net/wip/F3/dui_f3a10.zip
Ezt csak be kell másolni a
*\Fallout3\fomm\mods
mappába.
Aztán elindítod mod manager-t, jobb oldalt katt a Package manager-re és pipáld be a mod-ot.
Kész, lehet játszani.
Az idõjárás effektet meg néhányan használják nem tudom bejelentkeznek-e.
Én inkább a very hard beállításra használom ki a gépem kis tudását.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Lehet, hogy csak el van csúszva a konzol, azért nem látod amit írsz. Próbáld meg ezt.
1280x1024-es felbontáson (más felbontásnál más értékek kellenek, azokat viszont nem tudom)
Documentumok\My Games\Fallout 3\Fallout.ini
(Biztonsági mentést célszerû csinálni)
Megkeresed a bejegyzést, azon belül pedig a következõ 2 sort:
iConsoleTextYPos=940
iConsoleTextXPos=200
és beírod az itt látható értékeket. Ha minden igaz, akkor meg kell jelennie a konzolnak.
----
Fehér ház körül az utcán van valahol egy csatorna lejáró, azon keresztül be lehet jutni.
----
Az Enhanced Weather-t használtam, csak ráuntam. De amúgy egész jó, szépen beborul az ég, esik az esõ, villámlik, hanghatásokkal. Havazást viszont nem sikerült elõhozni.
DarNifiedUIF3.esp
DUIF3Extras.esp
Mindkettõt be kell másolnod a Data könyvtárba és kipipálni. Csak ekkor lesz elérhetõ a menü + a játék közben az oldalt lévõ adatok.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Bár érdekes amióta Win 7-et használók a cheat menünél se látszik hogy mit írok be, de alkalmazza.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Valaki használja a Fellout és az Enhanced Weather nevû modokat?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Katt a linkre.
Ha megfelelõen fel lett telepítve, akkor a fõmenüben ott van egy fej, balra lent.
A beállítások pedig játék közben érhetõek el, ha kilépsz a menübe.
DUI F3
Én csak azt nem értem, hogy van Quick save a játékban akkor miért nem próbálod ki, hogy mûködik-e a dolog? Nem egyszerûbb kipróbálni, mint ide beírni? Csinálsz egy mentést utána meg kipróbálod. Ha nem mûködik a dolog akkor meg visszatöltöd a mentést.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PSN ID.: Beegabor
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Kompatibilitás szempontjából is csak bizonyos mod-okkal lehet probléma, amik kimondottan igénylik, hogy fent legyen adott dlc. Pl WeaponsModKit, ehhez külön esp kell az elsõ 2 dlc-hez. Bár ez csak opcionális, ha nincsenek meg, akkor nem használható a dlc-s fegyvereken a mod.
Általában a mod leírásában ott szokott lenni, hogy milyen dlc-kkel kompatibilis, vagy kell-e egyáltalán dlc.
A Broken Steel-t leszámítva a többi dlc aktiválás után megjelenik a játékban, mint új helyszín, független attól, hogy hol tartasz a játékban. BS-t még a fõ küldetés befejezése elõtt fel kell tenni, mivel az ugye új történetet is ad a játék vége után. (Én egyszerre raktam fel az elsõ 3 dlc-t, szóval BS-ról nem vagyok teljesen biztos, hogy menet közben mennyire lehet berakni. Bár most csinálom a fõ küldetést és eddig nem sok változást tapasztaltam, így akár menet közben is betölthetõ a BS)
Ha egy mentést korábbi mod-ok nélkül folytatsz, akkor betöltés elõtt felugrik egy figyelmeztetõ ablak, hogy a mentésben olyan tartalmak vannak, amik már nem elérhetõek. Semmi gond, benyomod a folytatást és kész. Ekkor a mod mintha ott se lett volna, az általa módosított dolgok visszaállnak eredetibe, avagy, ha voltak mod specifikus tárgyak azok el is tûnnek a játékból.
Ha teljesen újratelepíted a játékot, törölted a Data mappát, mod-okkal együtt, akkor ok. De amúgy azért célszerû hagyományos módon kiszedni õket a játékból. A legtöbb mod-nál mellékelni szokták, hogy kell törölni az adott mod-ot és a hozzá tartozó fájlokat.
Mod-ok amúgy, ha kikapcsolod õket mod managerben, akkor ugrik az egész. Ez leginkább küldetés mod-oknál lehet zavaró, mivel akkor újra kell kezdeni az egészet.
És ami még fontos, a betöltési sorrend. Mert nem mindegy, hogy mit mi után töltesz be.
FO3Edit
http://fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=637
Ez jó mod ellenõrzésre. Ha fent van minden mod, amit használni akarsz. Meg ha új modot adsz a játékhoz, akkor is érdemes lefuttatni.
Át kell nevezni az FO3Edit.exe-t FO3MasterUpdate.exe-re és lefuttatni.
Ha hibát talál, akkor a végén kiírja, hogy melyik mod az. Azt helyre rakod, és újra lefuttatod. Ha nincs hiba, lehet játszani.
FOMS - Fallout Mod Sorter
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=3596
Ez meg magáért beszél.
De a legjobb, ha a mod leírásában nézed meg, hogy ki van-e kötve valami speciális betöltési sorrend.
Az eleje látványos, jó induló videóval az idegen hajón, rögtön pár bajtársba botlunk, aztán jön a sok alien, elég rövid idõ alatt elénk tolják az új fegyverarzenált és innentõl kicsit laposodik, olyannyira, hogy valahol a Pitt szinvonalát viszi végig (menjide, csináldezt, gyerevissza). A hangulatot a záró akció emeli, de ezt tapasztaja mindenki, nem lövöm le a poént.
A játékidõ gyüjtögetéssel, az összes extrát összegyüjtve se volt 5,5 óra.
A Point Lookout volt szerintem eddig a legkiemelkedõbb, de ezek után várhatunk a New Vegasra és a többi projektre, hacsak nem dobnak ki még 2 DLC-t, de akkor valmi nagyot kell kitalálniuk, mert a Zeta nekem nem annyira jött be.
segítenék de én is most fogom a dlcket végignyomni még 1hez sem nyúltam hozzá
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Telepítés (azon kívül, hogy mindent a Data mappába másolsz):
A Dokumentumok/My games/Fallout3 mappában a Fallout.INI-t kinyitod (az, amelyikbe a binvalidateolderfiles-t átírtad 0-ról 1-re...), megkeresed a
;sFontFile_1=Textures\Fonts\Glow_Monofonto_Large.fnt
sFontFile_1=Textures\Fonts\DarN_FranKleinBold_14.fnt
;sFontFile_2=Textures\Fonts\Monofonto_Large.fnt
sFontFile_2=Textures\Fonts\DarN_FranKleinBold_16.fnt
sFontFile_3=Textures\Fonts\Glow_Monofonto_Medium.fnt
;sFontFile_4=Textures\Fonts\Monofonto_VeryLarge02_Dialogs2.fnt
;sFontFile_4=Textures\Fonts\DarN_FranKleinBold_Otl_12.fnt
sFontFile_4=Textures\Fonts\DarN_Sui_Generis_Otl_10.fnt
sFontFile_5=Textures\Fonts\Fixedsys_Comp_uniform_width.fnt
;sFontFile_6=Textures\Fonts\Glow_Monofonto_VL_dialogs.fnt
;sFontFile_6=Textures\Fonts\DarN_PetitaMedium_Outline_18.fnt
;sFontFile_6=Textures\Fonts\DarN_Forgotten_Futurist_Otl_18.fnt
sFontFile_6=Textures\Fonts\DarN_Sui_Generis_Otl_13.fnt
;sFontFile_7=Textures\Fonts\Baked-in_Monofonto_Large.fnt
sFontFile_7=Textures\Fonts\DarN_Libel_Suit_Otl_24.fnt
;sFontFile_7=Textures\Fonts\DarN_Klill_Outline_20.fnt
sFontFile_8=Textures\Fonts\Glow_Futura_Caps_Large.fnt
A legjobb Ui mod, külön menüje van, mit akarsz látni, mit nem, + pipboy menük "kijavítva" és kisebb és sokkal szebb betûk... csak ajánlani tudom.
Az alapjatek megvan eredetiben de tervezem majd a kiegek beszerzeset is, csak majd valami goty vagy extras kiadasban egyben(ezt meg elpasszolom), mert a piiizt en sem **arom 😄
de!
mennyire befolyasolja a modok a vegigjatszott jatekot, ha esetleg nem pipalom be egy kovetkezo inditaskor... mert ->
-telirakom modokkal a jatekokat (amik tuti: steal reduce mod, armor degrad reduce, level cap unlock mod, valamék jobb weapon rebal.)
-vegigtolom szinte a jatekot
-kesobb a mentest eloveszem, mert megszerzem az extras mindenegyben verziot, hogy tudjam tolni a kiegekkel (tenyleg melyik kieg igenyli a komplett ujrakezdest? vagy ott folytkov. ahol abbahagytam?)
-de kozben mondjuk Xy mod nem kompatibilis a kieggel ezert ki kell ikszelnem es felek, hogy ugy lottek a mentesemnek (elmelet, fogalmam sincs mi tortenne, csak felek tole)
huuuuh, remelem ertheto voltam, valamék F3 veteran segithetne 😄
Hubris comics?:S MOst nem tudom mire gondolsz de egyébként arra gondoltam.
A capitóliumban van valami, a sok mutánson meg zsoldoson kívûl?
Köszönöm
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ha valaki találkozott ezzel az esettel légyszi írja meg.
Köszönöm.
nekem is volt múltkor vmi furcsa fény, aztán rájöttem hogy a pipboy maradt bekapcsolva😊
Este van, nézem a fényeket, árnyékokat, mondom szép-szép, de valami nagyon nem stimmel... Honnan jön a fény? A Hold a hátam mögött, elõttem pedig a nagy sötét felhõk meg csilalgok, mégis szembõl jön a fény.
Azon nyomban leszedtem az összes modot, ami az idõjárással babrál (Fellout, Enhancet Weather + textures, meshes), elindítottam, de ugyan ilyen nagyon furcsa és számomra idegesítõ látvány fogadott...
Nemtudom, hogy lehet-e látni, de ahonnan a fény jön, ott nincs semmi az égen. Ha látjátok a karakterem árnyékát, na az szinte pontosan a hold felé mutat, tehát az árnyékok az egyetlen lehetséges és látható fényforrás FELÉ mutatnak, nem el tõle... Nem értem ezt az egészet. Utánna néztem, semmi ehez hasonló problémát nem találtam. Csak az én játékomban vannak így az árnyékok? Mert egy pár esti képet néztem más emberektõl, és ott iss ugyan úgy a Hold felé voltak az árnyékok meg a fények, nem pedig tõle.
Kicsit leteszteltem, és rájöttem, hogy a Holdnak NINCS semmi fénye. Csak dísz az égbolton... "Vártam" pár órát, és rájöttem, hogy az esti "Holdfény" valójában a napból jön! Vagyis miután lemegy a Nap, a fények nem váltanak át holdira, és az árnyékok nem változnak meg, hanem követik a Nap útját, mintha az világítana...
Furcsa, idegesítõ és érdekes... Vkinek vmi tippje?
Inditásnál vedd ki teljesen a Fallout3_HUN.esp (még a könyvtárból is töröld, vagy rakd át egy másik könyvtárba) Az a lényeg ne legyen fent. És utána indisd el a tisztasági tervet és lön a síker.
Inditásnál vedd ki teljesen (még a könyvtárból is töröld, vagy rakd át egy másik könyvtárba) Az a lényeg ne legyen fent. És utána indisd el a tisztasági tervet és lön a síker.
Megtudná nekem valaki mondani,hogy a fallout 3 mentéseit hol találom ?😊 mert nem jövök rá melyik az.Elõre is köszönöm.
(toroltem mind2otok hsz-et! jogos! viszont folytassatok privatban, koszi!)
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
most már nem csodálkozom azon sem, hogy miért nincs pl. az oblivionnak sem még kész a fordítása. egyszer meglesz az is...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok