Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örültem mint majom a farkának annak a plusz skillnek. 😊
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
4-es XP szinten voltam, még messze volt az 5-ös szint. Aztán egyszer csak egy gyilok után Level Up-ot kaptam! Csak úgy! A 4-es szint kellõs közepén (Darn Ui-n jól látható a mércén az XP státusz, mint a töltés képernyõn)! Mondom jó, kiválasztottam ahogy kell, látom írja fönt hogy "Welcome to level 5", rákattintok a Done-ra, kiválasztok egy S.P.E.C.I.A.L. képességet (+1 Strenght...), utánna Done. Erre mit látok? Az XP mérce még mindig a 4. és 5. szint közt a kellõss közepén van. Mondom lehet csak beakadt, erre megnézem a Pip-Boy-ban, és ott is még csak 4-es szint van. Most akkor mi ez? Jah, és éppen ahogy eltünt a Level Up ablak kaptam vmi olyan oldal üzentet (tudjátok, amikor Xp-t kaptok), hogy + 1350 XP. Mondom mi van? Szóval most kaptam ajándék "tuningot", de a szintem még mindig 4. Kiváncsi vagyok, hogyha igazából elérem, akkor 6. szintet fog mutatni? Vagy mi? Milyen bug ez öcsém?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Operation Anchorage: patch 1.2+ requied
The Pitt: patch 1.4+ requied
Broken Steel: patch 1.5+ requied
Point Lookout : patch 1.6+ requied
Mothership Zeta: patch 1.7+ requied
[merlinw.org]
Tudom, hogy volt már egy lista az ajánlott modokból. Pl: jobb térkép a pip-boyban, szebb textúrák. Ha nem gond, valaki tudna mondani pár tippet?
Elõre is köszönöm a segítséget!
Üdv! Coradiel
Amikor kijössz a tojásból,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha fényesebb pip-boy lámpát szeretnél, van rá egy mod.
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=450
Letöltöd, bemásolod a "Magic Pip-Light (90 Brightness).esp"-t a Fallout 3\Data mappába.
Mod manager-ben bepipálod
Játék betölt
és lõn világosság 😄
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Persze mostis összevissza szarakodik a querst, h megcsinálom de semmi, meg nemtduok a szakaszommal beszélni, etc.
3szor kellett megcsinálnom h kijöhessek a tojásból... Hosszú sztori.
Azok a csókák kijövet a tojásból megfognak támadni? Vagy a CHinese Stealth Suit tette aminek nemtudom hol a helmje, és ráadásul a pitboy lámpa totál nem müxik. XBoxos vidiken marhaerõs pedig.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Kaphatóak lesznek elvileg itthon a DLC-k:
Op. Anchorage és a Pitt
Broken Steel és Point Lookout
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
A Pipboy lámpa elég gyenge, elég sötétnek kell lennie hogy érezhetõ legyen.
A játék DLC-inek müködéséhez kellenek a patchek is Itt megnézheted melyikhez melyik kell.
Megfogni, és utána mozgatni a Y billentyûvel tudod a ledobott tárgyakat.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
De dekorációnak én kifogom rkani a Tempeny Tower-be, amint megtudom h hogy lehet PC-n pakolni a dolgokat, és nemcsak ledobni összevissza.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A Pre-War Money mire jó?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Basszus ellenem van a basszheadA.
PATCH NICNS FENT ! lehet az a gond akkor? Fölrakom.
És 2 kérdés: Hol a halálban van a lámpa a játékban.
Miért van az h megint kijutok a 87es waultbol és nem updatelödik a quest. ugyanez volt régebben is.
Valószínûleg nálad is az a gond, hogy Games4Windows kezeli ugye a mentéseket, és lehet, hogy online módba kezdted, most meg offline vagy. Így viszont az offline nem látja az online mentéseket. Vagy épp fordítva.
Ha nem a Dokumentumok\My Games\Fallout3\Saves mappába vannak a mentéseid, akkor elvileg valahol a
C:\Documents and Settings\felhasználónév\Local Settings\Application Data
mappába kell lennie. (rejtett mappa)
Ha nagyon nem megy, csinálj másolatot a mentéseidrõl, töröld le teljesen a játékot. Aztán telepítsd újra, tedd föl 1.7-es patch-et, dlc-ket, pipáld be õket, és indítsd el a játékot.
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Amúgy simán a játékban nemcsinál semmit. 20 percig rohangáltam de nuku, cska az a buta Nuka COla Quantium challange...
Páncél, drog vagy egyéb tényezõk miatt lehet.
Nézd meg a Stats - Status menüben, hogy mik vannak az EFF rész alatt.
Ott ki fogja írni, hogy minek milyen pozitív ill. negatív hatásai vannak.
RoyalPredator
Megfelelõen telepítve lettek a kiegészítõk? Ha igen, akkor a Fallout 3\Data mappában kell hogy legyenek a következõ fájlok:
Anchorage - Main.bsa
Anchorage - Sounds.bsa
Anchorage.esm
ThePitt - Main.bsa
ThePitt - Sounds.bsa
ThePitt.esm
Töltsd le ezt:
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=640
fomm_0_9_15 verziót
Letöltöd, telepíted, Start Menu -> Fallout Mod Manager-rel indítod.
Elindítod ez legyen a sorrend:
Bepipálod, indítod, mentést betöltöd, rohangálsz néhány percig és figyeled, megjelenik-e a figyelmeztetés és kaptál-e új küldetéseket.
Ha 5-10 perc alatt ez nem történik meg, akkor gond van.
Nem mûködik, akkorse ha a Load loose files ki van xelve.
Nem jön semmijen quest.
A Big Gun, small gun, sneak, és az unarmed képességeknél van egy - jelem. Ezt, hogy tudom megszûntetni? Kösz a segítséget!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Why so serious?
Bár jo volt látni a "nagy" háboru elötti idõszakot mikor még tömeggyártásba jöttek a power armorok ..
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
a maximum szint a játékban?
A The Pitt-hez és Operation Anchorage-hez is kapsz küldetéseket, ha a pip boy-ban kiválasztod õket, akkor a térképen jelezni fogja, hogy hová kell menned.
Teljesen mindegy, hogy tartasz a játékban. Telepítetted The Pitt-et és Operation Anchorage-et, bepipáltad õket a launcher-ben, akkor a mentés betöltése után néhány percen belül a játék kiírja, hogy elérhetõvé váltak. Ha ez nem történt meg, akkor rosszul csináltál valamit.
szucsy89
Sajnos a fõ küldetés iszonyatosan rövidre sikerült és ha nincs fent a Broken Steel dlc, akkor ott a víztisztítónál véget is ér a játék, nem lehet folytatni.
Ahogy Seth is írta, mellékküldetéseket kell csinálni. Vagy tedd fel Broken Steel-t, és akkor folytathatod tovább a játékot.
PSN ID.: Beegabor
na szal a rotundában van vége a sztorinak?? lézetik hogy végigvittem volna?(ugye amikor bemegyek a csajjal és dönteni kell hogy ki haljon meg)...na szal 14 körül vagyok, még egy csomó cuccot nem nyomtam ki, a banneres térképhez képest kb tized annyi van felfedezve, meg úgy általánosságban egy szerepjáték nem ennyi (kb. 10órát ha játszottam vele)
vajon ott lehetett a hiba hogy nem cisnáltam mellékküldiket? dehát ugyanógy elbántam a szupermutánsokkal, nem kellett annyira fejlõdnöm. szal nem értem, ennyi lenne a játéK?😄
Felraktam a Pitt-et és Operation Anchorage -t. Hogyan menjek át abba a sztoriba? Vigyem végig az alapjátékot? Aztán mivan ha elveszik megint mint ahogy a multkor minden mentés...
[merlinw.org]
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A kórház felõl se leht eljutni onnan. Esetleg a kórháznak van valami alagútja?
Na én a számokból indultam ki hogy a 0.9.7 újabb mint a 0.9.15. De már cseréltem.
CptObvious
Azt se próbáltam még hogy át lehet rendezni a modok sorrendjét. Most megcsináltam ahogy írtad.
Type3BodyWear és a többi ruha is mûködik bár én ezt használom alapnak:
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=4280
A többit köszönöm, ki fogom próbálni.
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=640
fomm_0_9_15 - ezt töltsd le.
És nem árt, ha van némi sorrend a mod-ok között.
Legalább a fõ fájlok legyenek a helyükön, így:
....
....
A többit meg nem ismerem.
Azért fontos a megfelelõ sorrend, hogy a mod-ok megfelelõen mûködjenek. Rossz sorrend esetén pl hibásan, esetleg hiányosan mûködhetnek az egyes mod-ok.
Érdekességképpen, a Type3BodyWear nem sokat ér, ha nincs hozzá a Type3Body. Mivel alapvetõen ezek a ruház ehhez a mod-hoz készültek:
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=4280
És neked is tudom ajánlani a következõket:
FO3Edit
http://fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=637
Ez jó mod ellenõrzésre. Ha fent van minden mod, amit használni akarsz. Meg ha új modot adsz a játékhoz, akkor is érdemes lefuttatni.
Át kell nevezni az FO3Edit.exe-t FO3MasterUpdate.exe-re és lefuttatni.
Ha hibát talál, akkor a végén kiírja, hogy melyik mod az. Azt helyre rakod, és újra lefuttatod. Ha nincs hiba, lehet játszani.
FOMS - Fallout Mod Sorter
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=3596
Ez meg magáért beszél.
Üdv! Coradiel
Hát ez nem akar az én gépemen mûködni:

Csak egy tipp.
Az rádióaktív esõ esp-t együtt használod a rain in fallout esp-vel? Mert lehet akkor meg kéne próbálni, hogy a
Enhanced Weather - Rain in Fallout.esp nem aktiválod, és csak a
Enhanced Weather - Radioactive Rain and Snow Plugin.esp-t pipálod be. Na meg persze a Enhanced Weather - Rain.esm-et.