Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát, ez megint olyan téma, amiben nem igazán vagyok otthon, mivel én egyedül barangolok a kietlen pusztaságban.
Van újraélesztés.
Konzol behoz
kijelölöd a robotot (képernyõ tetején írja ki a nevét, akkor ki van jelölve)
és írd be:resurrect
és újra élni fog.
nemgondolkodtató elõrenyomulos hent 😄 tetszett. minden jó benne.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Jericho-t nemtalálom Megaton Ruins-nál... Szolgáakt se tudok venni rendesen... Kellene pár kemény srác akiket felruházok mindenféle kütyüvel és lesz társaságom a Wasteland-on, mert egyedül nempoén... Sõt beszarás.
AI-ról annyit hogy szituációkra és értékekre vnanak programozva.
AI igazából nemsok van fallout3-ban.
Ha kell nekik vmi, rádragadnak a beszélgetéssel, ha nemtetszik vmi, megpróbálnak megölni, amúgy összevissza köszönnek, ugyanazt mondják kismilliószor, etc. Támadnak azzal amijük csak van, Flawkes még egy nyomorult stimpackot se birt bedobni, de a sört azt megitta...
Ha félnek mert kevés a HP, elfutnak, gugolnak a sarokban, de azt emberi tényezõk szerint, és nem logika szerint...
AI-ban GTA IV viszi a pálmát, de legalább a Postal2-ben viccesvolt.
Nos ezért sajnálatos hogy ez nem Multiplayer, de még nemis hamachi lan, mert úgy sokkal jobb lenne. De nembaj, mindig van vmi ghoul akit szétrobbanthatsz... 😊
Jah sés gofrit kinyírtam a lakásomban mert állandóan eltolt amikor pakolásztam, és sok galibát okozottt... Visszalehet szegénykét rakni vhogy? (teteme a kórházi ágyon fekszik RIP)
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Egy lövéssel képes volt leírtani a fél brigádot 😊
A másik fele meg Myron volt, aki harc elején becuccozott, és xart sem csinált, csak a körönkénti 1 AP-jából lépett egyet elõre 😊
Egy izmos fegyver kellett neki, és akkor darált!
Teljesen meg: Fémárú fegyver és gépgyár rt 37 m.
De jó lenne már egy magyar mod, kíváncsi vagyok mi történhetett MO-gal a Fallout világában.
Érdekes, hogy a Fallout 3-ban meg én lövöm caffatokra a társaimat. Talán ez is egy easter egg a készítõktõl? <#nevetes1>#nevetes1>
De ha jól emlékszem volt egy funkció ahol belehetett állítani, hogy csak közelharci vagy csak távolsági stílust használjanak, és aszerint használták a fegyvereiket. Így Suliknak is mindig SMG-t adtam amivel persze többször lõtt engem caffatokra mint az ellent <#falbav>#falbav>
Most konkréten milyen társaságra is gondolsz?
Az örült követõk szerintem a fallout sorozat védjegyei. 😄
Már az elsõ részben is, ha felvettük például Ian-t és volt kés vagy egyéb közelharci fegyver nála, akkor puska helyett azzal rontott neki az ellenségnek(hamar el is vérzett<#buck>#buck>)
De a tény attól tény marad, hogy nem sokat javítottak az MI-n Oblivion óta. Oblivionban sem voltak képesek le- átugrani még kisebb sziklákat sem az NPC-k, inkább tesznek pár km-es kitérõt. Kedvencem amikor belerohannak a torkolattüzembe, és a védendõ személy elpatkol én meg rossz karmát kapok
<#violent>#violent>
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
egy példát mondj?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Másikat egyenlõre nem, mert nemszeretek csalni, kivéva ha ghoulok ellen harcolok mert azoktól mindig agyfaszt tudok kapni (5.1es hangfal, basszus, vízhangzik az egész ház az effektektõl, csöpögések a csatornában kész halál...nagyon élethû)
Remélem ezzel megszerzem amit akarok.
Jah és társaságról tudnál beszélni picit, mert amit wiki ír elolvastam, de sehol senki, NPCk se akarnak velem igazából errõl dumálni...
Legfeljebb alternatívát tudok adni, bár az már a csalás kategória (na nem mintha a G.E.C.K.-es tárgyadogatás nem lenne az 😄)
Add All Uniques
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=1984
Töltsd le mindegyik fájlt, másold be data mappába, sorrend az
AllUniquesAdded.esp
AllUniquesAddedOpAnch.esp
AllUniquesAddedThePitt.esp
A játékot betöltve Rivet City piac terén megjelenik néhány szekrény és láda, amikbõl kedvedre válogathatsz.
PersonalTerminal
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=2396
Ez már kicsit komolyabb darab, elég sok lehetõséget ad csalásra.
Ha ezt letöltöd, akkor figyelj oda, hogy a megfelelõ verziót szedd le. Mindegyiknél fel van tüntetve, hogy mely dlc-k szükségesek.
Aktiválás után kapsz egy terminált a házadba (Megaton vagy Tenpenny - kettõ nem lehet, ha esetleg csalással megszerezted mindkét házat, mert akkor nem fog mûködni a hordozható terminál)
!!!!!Viszont, a hordozható terminálhoz a jelszó a Vault 101-ben van, a szobánk(szoba = ahol Amanta felkelt minket, bár erre már én se emlékeztem) egyik szekrényében!!!! Szóval, ha már kész a "Trouble at home front" küldetés, akkor falon átjárás cheat és megkeresed a jelszót 😛
Biztos megöltél mindenkit, kívül belül? Mert ott a fõnök bentvan a lépcõs mellett balra lévõ szervízhelységben. +1 testõr. Õket alapvetõen nem látod a radaron.
Cpt. Obvious: Már eléggé jól haladok, felfedeztem a dolgok 90%-át, meg Agata elcseszett rádióját is rendbehoztam, ami amúgy egy borzalom... Viszont szeretnék többet tudni errõl a G.E.C.K. -rõl, mert akkor elvileg kisztedhetem vele a Winterised Combat Heml-et, meg egyéb nyalánkságokat.
http://www.xfire.com/screenshots/royalpredator/
Tudnátok segíteni, mert elakadtam a Head Of State küldetésnél. Ott vagyok amikor találkozni kell Abrahammal a Lincoln Memorial-nál. Amikor megjön akkor azt a feladatot kaptom, hogy öljem meg az ott tartozkodó Slayereket. Megöltem õket, de nem történik semmi.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Köszönöm
Érdekes, mert a hibaüzenet szerint már telepítve van a gépeden a játék.
Nem volt fent esetleg warez verzió? És ha fent volt, rendesen le lett törölve.
Ha még nem volt fent a játék, akkor problémásabb a dolog.
Ahogy olvastam, SecuROM okozhat galibákat.
Ha van fent a gépeden DaemonTools, Alcohol120% vagy bármilyen más cd/dvd emuláló szoftver, akkor
- elõször csak kapcsold ki õket és úgy próbáld telepíteni a játékot
ha így nem megy, akkor
- töröld le ezeket a szoftvereket a telepítés idejére
Emulátorok mellett még cd/dvd író szoftverek is okozhatnak fennakadást, szóval lehet, hogy ezektõl is meg kell válnod a telepítés idejére.
Más tippem így elsõre nincs.
Bagoly81
Elvileg készül. Kérdés, hogy mikorra lesz kész.
Meg ahogy olvastam, akadnak kompatibilitási gondok már az alapjáték magyarításával is, ergo a dlc-k is problémásak lehetnek ilyen szempontból.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
elõre is köszi
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Most mi a kérdés?
Két különbözû dolgot írtál le.
Vagy én nem értem a kérdést?
"A kérdõív neve G.O.A.T.:Generalized Occupational Aptitude Test
Az amit a mutáns kihozott az pedig a G.E.C.K.:Garden of Eden Creation Kit"
Mert errõl már nemír a wiki
A kérdõív neve G.O.A.T.:Generalized Occupational Aptitude Test
Az amit a mutáns kihozott az pedig a G.E.C.K.:Garden of Eden Creation Kit
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
(pl beírsz annyit h doub és meg is jelenik a Double-Barrel Shotgun)
GECK pedig a játék szerkesztõprogramjának is a neve, íme.
"The trees move. Do you not see it?"
A tárgyak rakosgatása már sikerül, csak lassan, mert pörög összevissza, és nehzé beállítani. Türelemjáték mint a pici ZENkertem.
Captain Obvious:Sorry az Arthurért, a játék annyira furcsán hat rám, hogy egyrészt állandóan elveszek benne, és 4. óránál már a fejem is megfájdul az armageddon látványától, a részletességtõl, vagy szimplán a nyálkás shaderek miatt. Ezért keverem a dolgokat.
Köszönöm a részletes és figyelmes leírást.
Még ami tényleg fontos lenne, az a Winterised Combat Helm.
Addigis megkeresem én ezt a hegedûs nénit meg a GNR rádióját erõsítsem itten. A DLC-k elég rövidek voltak, de tetszettek!
Calver: Bal oldalt a keresõ nekem google találaotkat hoz be, vagy nemtudom, de nem rendes wikis keresést. A játék önmagában nem magas, csak a sok hazugság amivel direkt keverik a fejem azok a szemét NPCk, azok piszkosul megtudnak kavarni.
Fogsz egy konténert, telepakolod azzal ami kell, elhelyezed a konténert valahova pl a megatoni házadban, belépsz a játékban és máris megvan ami kell.
Ez kell neked-->base id:
Maga a csalás már egyszerûbb.
-konzol behoz
-beírod: Player.Additem xx001234 <-- ez csak példa
(kis és nagy betûkre ügyelj!)
Az xx csak abban az esetben kell, ha dlc-s tárgyat akarsz berakni.
Az xx helyére a dlc betöltési sorrendjének megfelelõ számok kellenek.
Tehát, Ashur (nem Arthur) pánclja a The Pitt-ben érhetõ el. Ha nálad a The Pitt a harmadik helyen áll, akkor az azonosítója 02 lesz. (Mivel az alap Fallout3.esm 00-ás index számú)Így a páncél kódja 02001234 lesz.
Elder Lyons' köpenyénél pedig nem is kellenek nullák -> 87274
Értelemszerûen, dlc-s tárgyat csak akkor tudsz berakni magadnak, ha aktív az adott dlc.
nem gondolkodtál még azon h ez talán nem a te játékod? mert a wikibõl a cuccok kódját kilesni magas, bizony van rá esély h Fallout 3 maga is az lesz.
"The trees move. Do you not see it?"
Wikin átláthatatlan számomra a túl sok lényegtelen infó miatt. De kösz.
Lvl 23 vok még alapot nem vittem végig de igen kevés kihivást nyujatanak 😞 fegyvereik sem valami jok elit plasma puskám sokkal jobb.
Azért hangulatos remélem leszenek azért extra táp cuccok meg dolgok.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
És a Winterized Combat helmet ami nagyon fontos!😊
- Arthur módosított Power Armor-ja
- Lyons Elder köpönyege
- Double-Barrel Shotgun
- Perforator
- Experimental MIRV
Vagy h hogy szerezzem meg.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Most már mûködik, a Patch hiánya volt a hiba.