Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gideon Wieth
Jah és hogy melyik a legjobb Kieg ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
Sziasztok!

Letöltöttem a Fallout 3-at még anno hogy kipróbáljam, de sajnos akkor még igencsak lassan futott a gépemen. Most lett egy újítás( konkrétan vettem nyári fizuból egy új gépet, és egy hd-s monitort amin végre jól megy a fallout. Akkor a réi gépen végig vittem, nagyon tetszett ( kivéve a vége, hogy meghaltam 😄) és szeretném megvenni a játékot a kiegekkel együtt.

Kérdés hogy az alap magyar verzió mellett müködnek a kiegek és magyarul?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

xblades
1. A haj modról annyit, lehet hogy ütközik más moddal(nem kell hogy haj, arc mod legyen) vagy nem telepítetted rendesen.
Velem is elõfordult, hogy egy mappában levõ fájlt nem másoltam át.( bár még most is van ami jól bejön másikhoz pedig nem találja a textura fájlt)

2.Odamész közel hozzá felhozod a konzolt majd egérrel rákattintasz úgy, hogy kiírja a nevét meg az ID számát és ezután beírod a kódot.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

RoyalPredator
Elfelejtettem:

Miért van az, hogy mindenféle mod mûködik, de a letöltött hajak pl nem.
A barber-nél (fodrász) csak a régiek vannak.

És hogyan is jelöljem ki Gofrey-t hogy újjáélesszem?

Thx^^

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

RoyalPredator
Gyakorlatilag egy misszió erejéig hat ki 1-1 DLC. Esetleg + pár quest.
A lényeg itt az item és az új terep.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

gabriel2007
Szia, A Registeriben kell kitakarítani minden régit, mindent ami a játékra utalna, és a VGA kártya pr legyen a lehetõ legjobb, ezután probáld telepíteni.
Nekes nem volt gond a telepítéssel, angol volt, majd magyarítva, s javítva 1.6 ra, s közben is volt vga javítás, de soha nem állt le.
Azért a kezdést megelözõen, jó az elején egy visszaállítási pont, ha nem lesz jó az erdmény.

Üdv Mindenkinek!

gabriel2007
Szia. Nos kérdezem merre lesz ez a kamion a lámpával, ami kell a Világítótoronyhoz? Mert nem találom, ha pontosan leírnád: Elõre is köszi.<#heureka>
Nem tudom kinek, hogy de a Point ban, jól lehet használni a lángszórot,<#violent> illetve néha a távcsövest.<#wow1>
Kinek , milyen tapasztalata van.
2 küldi , a Ház védelme, és a kínai az kész. Mennyi van? van még egy íszákos csaj, meg egy templomos küldi, ezeken kivül.<#nezze>
Ja és 27 szint, de még nincs B.S. Kész, Szerintem jó a játék....
Üdv mindenkinek! <#eljen>

Üdv Mindenkinek!

Mike at home
ez a pitts ilyen rövid?
már feljutottam felsõvárosba, lassan vége nem?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

RoyalPredator
HD-t szeressük, de ott van a baj, hogy a falloutnak kifejezetten jól esik ez a textúra minõség. Úgy értem ha abszolút HD lenne, akkor nagyon éreznénk hogy ez bizony csak 1 játék... Jó hogy vmennyire összemosódik midnaz amit látunk. Így alakul(t) ki a képünk róla...

Fegyvereknek mehet, de moddingolhassuk is 1 picit mert egy tactical scope-os AK-47 jólesne de nem találom searchban se.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Thx mindenkinek

Positive Mental Attitude

CptObvious
Telepítsd a legfrissebb Games4Windows-t
Letöltés:
http://www.microsoft.com/games/en-us/Live/Pages/livemarketplace.aspx

MerlinW
Próba cseresznye.

[merlinw.org]

46xx-l is gondolom.Eddig is maxon játszottam elég nagy fps-el.
MerlinW
Jobb és bal oldalt vannak kapcsolók, amivel visszaállítod az energiát, utána elõl variálod a pajzs - lövés kombókat.

[merlinw.org]

MerlinW
1.7-et telepíted oszt sanyi.

[merlinw.org]

Sziasztok! Mit kell csinálni,a mothership zeta végén? Nekem mindig felrobban a karakterem.Valami 2 kapcsolo van ott,és lö rám az idegen ürhajo.Tudtok segiteni?

A patcheket elmagyarázná valaki? Most elég a legfrissebbet feltenni, vagy az 1.1-el kezdjem?
Elég érdekes de 1.0on normálisan megy, de felraktam az 1.7-et és valami xlive-ra kezdett panaszkodni...

Positive Mental Attitude

xblades
Ez olyan mint "hangyász" és ?gépész? harca.(bocs de az angol neveiket nem tudom de lehet hogy a magyart se?)

Addig ott állnak egymással szemben míg te oda nem érsz.És csak akkor esnek egymásnak.(akár a játék elején mész oda akár a végén vagy soha)

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Nem, mind akkor indul amikor úgymond elindítod a történetet. (folyamatokat)
Mintha egy küldetés kezdete lenne.

Mike at home
no akkor eg rém buta kérdés:

gondolom feltehetem az összes DLC-t egyszerre, nem idõlimites egyik sem, tehát nem fogok lemaradni az egyikrõl még csinálom a másikat?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Lammer
toxic 4850-em van es koszi a linket btw! 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

MerlinW
Az összes HQ csomag - fegyverek, tájak, stb.

[merlinw.org]

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
Kb mint Oblivionban a Quarl's Texture Pack-tól. Nem vészes, de érezhetõ. Viszont nagyon szép lesz. HD48xx-el játszható vele maxon.

[merlinw.org]

Gépigény 2x-e lesz?😄
MerlinW
HQ texture pack jól odateszi a játékot😊

[merlinw.org]

Lammer
pc-n lehet moddolni(feljavitani a foZSt) <#papakacsint> osszeallitok valami jobb modcsomagot, osztan gyijjjja <#papakacsint>

sambauer
aszontad amcsibroáf fos ez.

Turn Me On Dead Man

Lammer
en 3Kert hasznaltan... de olyan jo allapotban, hogy tenyleg latszik rajta az 1X install 😊 mostmar nekem is ment vitrinbe, mert mukodik a backup+yasu kombo 😊

Feladom. Szinte mindent letöröltem a géprõl. Az op.rendszert azért meghagytam.. 😊 Még mindig az újra installálást kéri a lemez. Dehát ugye az sosem történt meg. A játék megy a polcra. Majd azért néha benézek ,szemezgetek a történeteitek közt. És írigykedem. Elképzelem azt a világot. Sajnos mostanában nincs közelben egy haver se akit áthívjak mert láma vagyok. Évek óta Skóciában élek. .. Majd ha hazamegyek szabira ,eladom,ahogy néztem olcsón vettem : 5500 forint-ért.
CptObvious
Passz, ilyennel nem foglalkoztam.
De találtam egy G.E.C.K. tutorialt hozzá:
http://www.theengineeringguild.co.uk/basic-retexturing-of-an-existing-mesh-using-geck-

G.E.C.K. letöltése:
http://fallout.bethsoft.com/eng/downloads/geck.html

sambauer
mér ?

Turn Me On Dead Man

és azt hogy oldom meg, hogy ha a meshes.bsa-ba kell felülírni a cuccokat?

Positive Mental Attitude

CptObvious
A modokat a Fallout 3\Data mappába kell másolni
(1-2 kivételt leszámítva)

mod manager:
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=640
Bepipálod a modokat amiket használni akarsz és elindítod a játékot.

Sok mod igényli a Fallout Script Extender-t
http://fose.silverlock.org/
Ha van fent 1.7 patch, akkor a v1.1 beta9-et töltsd le

Amire ügyelni kell:
-kompatibilitás - a modok üthetik egymást, akkor pedig hibásan vagy egyáltalán nem fognak mûködni
-betöltési sorrend - fõleg a kompatibilitás miatt számít
Általában a modok leírásában ott szokott lenni, hogy mire kell figyelni, mely modokkal mûködik együtt és mivel lehet probléma.
Az alap sorrend:
Fallout3.esm
Anchorage.esm
ThePitt.esm
BrokenSteel.esm
PointLookout.esm
Zeta.esm
...
összes többi mod

Az obliviont még én is tudtam moddolni, de errõl már fingom sincs, hogy kéne megoldani...

Positive Mental Attitude

Passz.Oblivion modoltam csak,Fallout 3 nem fogott meg annyira.Sõt,egyenesen szar lett szvsz.
Lenne még 1 kérdés: Hogy tudom a modokat belevarázsolni a játékba?

Positive Mental Attitude

meglássuk, azért thx

Positive Mental Attitude

Nem tudom,hogy ennél hogy van,mert vannak játékok ahol kell a régebbi...már nem emlékszek.Szerintem itt csak az 1.7-t letöltöd és kész.
tehát akkor valahonnan kikéne kukáznom a többit? 😄

Positive Mental Attitude

Az a legújabb😊
ja... és még valami, tudna valaki linkelni patcheket? Mert a hivatalos oldalon csak az 1.7 van. Vagy az is elég?

Positive Mental Attitude

'napot

Még csak most kezdtem el játszani a game-el, de tudnátok pár modot ajánlani amit már az elején használhatnék, hogy jobb legyen a játékélmény? Vagy elsõnek vigyem végig alapon és aztán szórakozzak a modokkal? Köszi

Positive Mental Attitude

davidka003
Pontosabban ha megvan a perk akkor 10 sima kólából csinál 1 quantum kólát.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Nem. Valamelyik kiegben van egy perk, ami minden sima nuka colát quantummá alakít.

Örm
Kösz a választ. Sima Nuka Cola kombinálásával nem lehet quantumot csinálni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

CptObvious
Korábban írták itt valahol, hogy ha feltelepíted a patch-et, akkor elérhetõvé válnak a javítások, extrák, amiket a patch tartalmaz, DE a verzió számot nem fogja átírni, mert nem kifejezetten az adott nyelvhez készült.(vagy valami ilyesmi)
Hogy ez tényleg mûködik-e, azt nem tudom.
Talán a játék hivatalos fórumán lehetne utána olvasni.

RoyalPredator
Ha megvan a quest, akkor csak össze kell güyjtened 30 Nuka-Kola Quantium-ot, és leadni vagya csajnak, vagy a srácnak. Mivel te sohase fogod megdöngetni a csajt, karma miatt a pasinak okosabb adni. Amúgyis megszállott ez a lány...

Ennyi az egész. Paradise Falls-ban találtam rengeteget a háremlakásban, a lépcsõ mögött. (Ágytól jobbra). Kezdésnek nemrossz.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Örm
Hello!
A The Nuke Cola Challenge-et, hogy tudom elindítani?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

quack
itthon MEGVETT játékot tényleg nem lehet patchelni?
nem magyar, hanem az angol (+lengyel úgy látom) verzió, csak a manual van magyarul. a játék alapjáraton megy, de ha megpróbálom feltenni a patchet (1.7, régebbieket nem próbáltam), akkor egy idõ után elindul a játék, viszont ugyanúgy 1.0.0.valamennyi
szóval ha magyar vagyok akkor az a két lehetõség van hogy vagy a bughalmaz vanilla fossal játszok (direkt azért vettem pc-re mert ugye konzolon nem lehet moddolni) vagy pedig szedem a rílódid verziót?
ha valaki tud megoldást plz help

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.