Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DC-ben mutánsok vannak
ez a Point Lockout milyen durva
legalább egy lángszórót vihettem volna magammal, de még a shotgunom is otthon hagytam, hármasával tolom a stimpack-eket, még szerencse hogy több mint 300 darabom van
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Félned akkor kell ha még nem vagy elég magas szinten.
Deathclawokkal pedig leginkább Old Olney-ben találkozhatsz.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ez a mod kell hozzá:
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=2399
És ha ezt telepítetted, bent a játékban akivel beszélni tudsz, annál a szöveg mezõben megjelenik egy Friend menü:
majd ez:
eztán bárhova követni fog: (de vigyázz ha meghal olyan szereplõ aki valamely küldetésnél fontos, már csak a kód segít)(ja és elégé fogja a teljesítményt már ennyi ember egy képernyõn)
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Positive Mental Attitude
De kiderült egy mod kavart be, még akkor is ha nem volt bekapcsolva.
A mod a pip-boy kijelzõ háteréhez:http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=1789
Melyik programmal tudtál összeszedni egnnyi embert? Mert nekem "alap" csak egy embert enged magammal vinni.
Nehéz AZ éleT!
milyen mod?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Positive Mental Attitude
Nagyon akarom használni öket.
Positive Mental Attitude

Lehet hogy velem van a baj de nem nagyon értem a hozzászólásokat.(kicsit kusza, de én legalább ráfoghatom a betegségemre)
RoyalPredator
Mike at home arra gondolt hogy a neked nem mûködõ haj modról adhatnál linket. (hogy megnézhesse a leírást vagy hogy mi lehet a hiba)
De az oldalamon a Modolás fül alatt megtalálod azokat amiket én használok és mûködnek.Itt találsz néhány fegyver modot is.(igyekszem bõvíteni ha találok jókat)
Noodlee
#13913-ra ha szarkazmus bocs, de Mike at home idézet erre utal a " " jel.
sambauer
#13904-re igen az egy rejtekhelyet ad a játékkoz.http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=6394
"ijen"
a Mini Hideout modnak van cép M4A2 SOPMOD-ja, de ennél azért több kell ^^
Vagy ID-re kell kipakolni?... Ijen szar readme-t....
sambauer: Igen egy mod, http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=6394
Positive Mental Attitude
Hol a halálban találom meg ezeket a fegyvereket a játékban?
Én kérek egy olyan fegyverre vagy packra ami nektek bevállt.^^
http://www.youtube.com/watch?v=aWhkDUGPhs4
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Pózolok a rejtekhelyemnél
Kicsit megijesztett a jószág...
...de ráfaragott
Pózolás Megaton elõtt
Rejtekhelyem bejárata
Szobám
Kis merengés a RobCo-ban történtekrõl...

Positive Mental Attitude
Final Fantasy-ból Kadaj az akinek hasonló a sérója mint nekem de az övé picit hosszabb meg nagyon nyíl egyenes. Jah és én csak bulikra festem be fehérre, mint Sensation White x).
Most minden okés megvagyok.
Férfi karival próbáltam, azzal tolom. Nõi valahogy nem az én stílusom, de majd megoldom h szexi prostik legyenek itt-ott.
Addisig vki tud adni vmi jó modot, amiben fegyverek vannak?
Pl AK-47 Tactical, távcsõ hangtompító is mehet rá, desert eagle, meg ijen klafa kis fegyverek. Elõre is köszi. Utólag meg hogy nexus helyett ajánljatok ti mert az szebb.
Ez azt jelenti, hogy a játék nem találja a megadott modelt.
Pedig amint leírtál elérési út jó, a ShortlayeredM az M-mel a végén általában a férfi modelekre vonatkozik, nem lehet hogy nõi karival próbáltad?
D:\Program Files\Bethesda Softworks\Fallout 3\Data\Meshes\Characters\Hair
Ebben a mappában van 3 file:
ShortlayeredM (bethesda art file)
ShortLayeredMhat.egm
ShortlayeredMnohat.egm
Be kéne töltenem még vmeiket?
De ha fejlõdni akarsz akkor legyél rabokkal és minden szar a te nyakadba folyik, XPvel 1ütt. Nemtudom hogy akkor mi lesz a végkifejlet.
Most ugyanúgy mászkálok bent, csak senkise támad rám.
1ik hajmod se akar menni, pedig megy az esm file Data amppába, azt a mod manager látja, kipipálom, kész, continue game...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Egyébként valóban az EA adja ki. A szerzõdést bõven a Bethesda-s fuzió elõtt írták meg.
[merlinw.org]
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De ha megnézed.. Óriási szuper zöld mutáns, ugyanaz a leomlott magas autópálya, mellette kajálda, benzinkût.
Ez egy akciódúsabb fallout jármûvekkel, más motorral, de ugyanakkor nem annyira komoly, és nemfogja azt az érzést kelteni hogy kurvára jobb lenne ha mondjuk a Mysterious Stranger téged lõne fejbe, mert még mindig jobb mint egy ekkora roncshalmazban árulással, gyûlölettel, tömeggyilkossággal, etc szembenézni. Persze játszuk a messiást, és így jó a game. Ezért játszuk.
A jármûveket nagyon hiányolom, mert rengeteg örömet okozna a játékosnak.
De ezt az ID&EA szarságot nagyon undorító próbálkozásnak látom.
És közel nincs benne annyi eredetiség mint Fallout.
Patchekkel ne szórakozzatok. legfrissebbet tessék felrakni, és menni fog. A legfrissebb tartalmazza az összes régit!
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
MI EZ HA NEM FALLOUT KLÓN? És elhangzik szószerint hogy a világ neve Wasteland... 40. mp után kicsivel.
Honosítás csak az elsõ DLC-hez van,a másodikhoz pedig készül. (de nem hivatalos)
Hogy melyik a legjobb Kieg. Azt embere válogatja.( tehát ízlés kérdése, nekem mindegyik bejött)
Ami biztos hogy a 1.3.5. DCL inkább hentelõs, lövöldözõs.
Addig a 2.4. DCL-ben "több" a beszélgetõsebb rész.
De ha érdekel leírás róluk néz be ide: link
Van még a könyves küldi is: valamilyen Blackhall manoros, akkor ott a földgáz kutatós, a ghoul vadászatos.... öhm több nem jut eszembe<#buck>#buck>
Szerintem a legjobb kieg a Pitt, a MothershipZeta meg botrányosan xar, de izlések és pofonok...