Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
fent észekon
DC-ben mutánsok vannak

ez a Point Lockout milyen durva
legalább egy lángszórót vihettem volna magammal, de még a shotgunom is otthon hagytam, hármasával tolom a stimpack-eket, még szerencse hogy több mint 300 darabom van

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Attól függ mi számít magas szintnek. Én közepes fokozaton már 4-es szinten püffölöm a szupermutánsokat, pedig még nehezítve is van a játékom: lassabb szintlépés, a robbanás kiüt mindenkit (engem is, fõleg a rakétások szívatnak meg, eltalálnak, kidölök, és mire feltápászkodom már jön is a következõ), bár broken steel-el már azért komolyabb a kihívás.<#nevetes1>

na megvan a két kiegjével együtt. elég sorrendben telepíteni, vagy kell peccselni is? ja, és milyen modokat érdemes hozzá feltenni? még csak most fogok vele elõször játszani

xblades
Röviden mindenki. Bõvebben szupermutánsok nagy csúzlival, ghoulok, fosztogatók, Talon katonák, néhány Brotherhood katona na ennyi.
Félned akkor kell ha még nem vagy elég magas szinten.

Deathclawokkal pedig leginkább Old Olney-ben találkozhatsz.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Hú ez elég összetett.

Ez a mod kell hozzá:
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=2399

És ha ezt telepítetted, bent a játékban akivel beszélni tudsz, annál a szöveg mezõben megjelenik egy Friend menü:

majd ez:

eztán bárhova követni fog: (de vigyázz ha meghal olyan szereplõ aki valamely küldetésnél fontos, már csak a kód segít)(ja és elégé fogja a teljesítményt már ennyi ember egy képernyõn)

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Elkéne kalandoznom DC-be, de parok, mert nem tudom mivár ott, nem kell pontosan elmondani miaz, csak annyit, hogy kell-e tartanom ott valamitõl? Ja és hol lehet találkozni Deathclawokkal?

Positive Mental Attitude

xblades
Nos a bal széle valóbban a képernyõ széle.( a fele nem látszott)
De kiderült egy mod kavart be, még akkor is ha nem volt bekapcsolva.

A mod a pip-boy kijelzõ háteréhez:http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=1789

rayx
Hello.

Melyik programmal tudtál összeszedni egnnyi embert? Mert nekem "alap" csak egy embert enged magammal vinni.

Nehéz AZ éleT!

Mike at home
mivel? nem mutatja csak így a pip-boy-t? látom szép szines
milyen mod?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

RoyalPredator
Jajj de én nem azt kérdezem, hanem hogy az amit linkeltem, abban a fegyvereket hol találom meg a játékban ^^ de amúgy thx, 2 percembe telt.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

A medencével szemben van egy próbaba, na... a mellett van egy szoborka a falon, azt aktiváld, elhúzódik a fal és ott lesz.

Positive Mental Attitude

RoyalPredator
Azt mondjad meg h hoool kérlek =)
Nagyon akarom használni öket.

Nem, elvan zárva egy olyan helyre amit csak 75ös Science-el lehet kinyitni

Positive Mental Attitude

xblades
Nahát hogy mit szívat engem ez a játék :

xblades
<#kerdes><#kerdes><#kerdes>

Lehet hogy velem van a baj de nem nagyon értem a hozzászólásokat.(kicsit kusza, de én legalább ráfoghatom a betegségemre)

RoyalPredator

Mike at home arra gondolt hogy a neked nem mûködõ haj modról adhatnál linket. (hogy megnézhesse a leírást vagy hogy mi lehet a hiba)
De az oldalamon a Modolás fül alatt megtalálod azokat amiket én használok és mûködnek.Itt találsz néhány fegyver modot is.(igyekszem bõvíteni ha találok jókat)

Noodlee

#13913-ra ha szarkazmus bocs, de Mike at home idézet erre utal a " " jel.

sambauer

#13904-re igen az egy rejtekhelyet ad a játékkoz.http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=6394

Azt hittem, hogy te sem tudsz írni. 😛
"ijen"

Mike at home
"Találtam 1 új modot, ijen fantasy meg nemtudommijen hajjal és szemmel van tele.." errõl

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

RoyalPredator
Nemhiszem. Legalábbis Rivet Cityben, Vendornál nem láttam.
a Mini Hideout modnak van cép M4A2 SOPMOD-ja, de ennél azért több kell ^^

Vagy ID-re kell kipakolni?... Ijen szar readme-t....

Ha jól veszem ki, akkor meglehet õket venni.

sambauer: Igen egy mod, http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=6394

Positive Mental Attitude

RoyalPredator
http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=3796

Hol a halálban találom meg ezeket a fegyvereket a játékban?

RoyalPredator
Mire adjak?
Én kérek egy olyan fegyverre vagy packra ami nektek bevállt.^^

MerlinW
Ügyes <#eljen>

[merlinw.org]

Mike at home
legalább egy linket adhattál volna

Egy kicsit mas dolog de kotodik a fallout-hoz, az inspiral a sajat jatekom fejleszteseben, egy postapokaliptikus tps rpg. Itt egy kis video:

http://www.youtube.com/watch?v=aWhkDUGPhs4

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

sambauer
ez a mini hideout egy mod ?

Turn Me On Dead Man

Csináltam pár képet...

Pózolok a rejtekhelyemnél

Kicsit megijesztett a jószág...

...de ráfaragott

Pózolás Megaton elõtt

Rejtekhelyem bejárata

Szobám

Kis merengés a RobCo-ban történtekrõl...

Positive Mental Attitude

Fallout 3 Nexuson rengeteg fegyver modot találsz, van ott minden: Deser eagle, Ak 47, 74, 108, 103, Dragunov, RPK, lehet bõven válogatni.

RoyalPredator
Találtam 1 új modot, ijen fantasy meg nemtudommijen hajjal és szemmel van tele.. Hát magamat nemtudtam összerakni csak KB.
Final Fantasy-ból Kadaj az akinek hasonló a sérója mint nekem de az övé picit hosszabb meg nagyon nyíl egyenes. Jah és én csak bulikra festem be fehérre, mint Sensation White x).

Most minden okés megvagyok.
Férfi karival próbáltam, azzal tolom. Nõi valahogy nem az én stílusom, de majd megoldom h szexi prostik legyenek itt-ott.

Addisig vki tud adni vmi jó modot, amiben fegyverek vannak?
Pl AK-47 Tactical, távcsõ hangtompító is mehet rá, desert eagle, meg ijen klafa kis fegyverek. Elõre is köszi. Utólag meg hogy nexus helyett ajánljatok ti mert az szebb.

"Most eljutottam oda, hogy kilehet választan ia sérót, de nem, jeleníti meg. Piros téglatestben pompázik a karakterem és egy fehér ! (felkiáltó) jel el is takar."
Ez azt jelenti, hogy a játék nem találja a megadott modelt.
Pedig amint leírtál elérési út jó, a ShortlayeredM az M-mel a végén általában a férfi modelekre vonatkozik, nem lehet hogy nõi karival próbáltad?

RoyalPredator
Most eljutottam oda, hogy kilehet választan ia sérót, de nem, jeleníti meg. Piros téglatestben pompázik a karakterem és egy fehér ! (felkiáltó) jel el is takar.
D:\Program Files\Bethesda Softworks\Fallout 3\Data\Meshes\Characters\Hair
Ebben a mappában van 3 file:
ShortlayeredM (bethesda art file)
ShortLayeredMhat.egm
ShortlayeredMnohat.egm

Be kéne töltenem még vmeiket?

RoyalPredator
Én a rabokat leszartam, hagy építsék csak ujra a várost, az a jó. Mellesleg abszolút Ashuréknak van igaza v hogy a francba hívják.
De ha fejlõdni akarsz akkor legyél rabokkal és minden szar a te nyakadba folyik, XPvel 1ütt. Nemtudom hogy akkor mi lesz a végkifejlet.
Most ugyanúgy mászkálok bent, csak senkise támad rám.

1ik hajmod se akar menni, pedig megy az esm file Data amppába, azt a mod manager látja, kipipálom, kész, continue game...

Mike at home
illetve inkább hogy 😊

Mike at home
ti mit döntöttetek a Pitts-nél?

Lammer
nem neztem meg, mert be sem jon az oldal... csak a wasteland szora kaptam fel a fejem... ugye azt tudod, hogy a fallout (post apoc stilus) elodje egy wasteland nevezetu jatek volt? 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

MerlinW
ZeniMaxot pedig a Bethesda két alapítója hozta létre😊
Egyébként valóban az EA adja ki. A szerzõdést bõven a Bethesda-s fuzió elõtt írták meg.

[merlinw.org]

Srácok lenne egy kérdésem !Ha felrakom azt a fegyveres odot amikben vannak a kiegészitök akkor a kiegészitöket külön meg kell keresgélni vagy egyböl fel lehet tenni a fegyverekre ? És ez megy a magyar verzioval is ?😊

davidka003
Pontosabban a Bethesda és már az ID is a ZeniMax Media tulajdonában van.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

offkorzreg
jó,majd meglássuk,egyenlõre jónak tûnik azért😊

offkorzreg
pedig az EA fogja kiadni úgyhogy nemhinném

EA? tudtommal az ID már a Bethesda tulajdonában van, õk csinálták a Fallout 3at is tudod. 😄

RoyalPredator
Persze. De máshol meg sikerült.. The Zone pl.
De ha megnézed.. Óriási szuper zöld mutáns, ugyanaz a leomlott magas autópálya, mellette kajálda, benzinkût.
Ez egy akciódúsabb fallout jármûvekkel, más motorral, de ugyanakkor nem annyira komoly, és nemfogja azt az érzést kelteni hogy kurvára jobb lenne ha mondjuk a Mysterious Stranger téged lõne fejbe, mert még mindig jobb mint egy ekkora roncshalmazban árulással, gyûlölettel, tömeggyilkossággal, etc szembenézni. Persze játszuk a messiást, és így jó a game. Ezért játszuk.
A jármûveket nagyon hiányolom, mert rengeteg örömet okozna a játékosnak.

De ezt az ID&EA szarságot nagyon undorító próbálkozásnak látom.
És közel nincs benne annyi eredetiség mint Fallout.

Patchekkel ne szórakozzatok. legfrissebbet tessék felrakni, és menni fog. A legfrissebb tartalmazza az összes régit!

Ohh... végülis olvastam valahol, hogy tökmind1 milyen patch van rajta, az csak a DLC-hez kell, de azért valahogy jobb érzés ha az 1.7 bámul rám 😄

Positive Mental Attitude

xblades
Korábban írták itt valahol, hogy ha feltelepíted a patch-et, akkor elérhetõvé válnak a javítások, extrák, amiket a patch tartalmaz, DE a verzió számot nem fogja átírni, mert nem kifejezetten az adott nyelvhez készült.(vagy valami ilyesmi)

offkorzreg
wasteland szó jelentésével tisztában vagy ugye?most mégis hogyan nevezzék ha nem úgy.különben tök hülyeség klónnal hívni,mint amikor a gta klónként emlegetnek más játékokat.kérlek szépen ez egy újabb postapokaliptikus játék.örüljünk neki inkább.biztosan jó lesz az is,elég ígéretesnek néz ki eddig:o

Hol tudom megnézni, hogy hanyas verzió van fennt? Mert sztem nem rakta fel normálisan az 1.7-et

Positive Mental Attitude

RoyalPredator
http://tv.http://tv.gamestar.hu/video/rage-quakecon-09-moviegamestar.hu/video/rage-quakecon-09-movie

MI EZ HA NEM FALLOUT KLÓN? És elhangzik szószerint hogy a világ neve Wasteland... 40. mp után kicsivel.

xblades
Mûködni mûködnek a DLC-k a magyar verzióval is. ( kellenek hozzá még a Patchek is)

Honosítás csak az elsõ DLC-hez van,a másodikhoz pedig készül. (de nem hivatalos)

Hogy melyik a legjobb Kieg. Azt embere válogatja.( tehát ízlés kérdése, nekem mindegyik bejött)

Ami biztos hogy a 1.3.5. DCL inkább hentelõs, lövöldözõs.
Addig a 2.4. DCL-ben "több" a beszélgetõsebb rész.
De ha érdekel leírás róluk néz be ide: link

Nos csak követned kell az utat a katedrálisig, kiérsz a kikötõbõl, átmész a fahídon, és csak követed az utat. Elérsz majd egy barikádhoz, az útról lefele van egy csempész tábor, de ne törõdj vele csak kövesd az utat és ott lesz egy kanyarban a kamion a lámpával.

Van még a könyves küldi is: valamilyen Blackhall manoros, akkor ott a földgáz kutatós, a ghoul vadászatos.... öhm több nem jut eszembe<#buck>

PointLookout is elég jó, bár azt még csak most tolom.

A kiegekhez külön magyarítás kell, de nem tudom, hogy melyikhez van.
Szerintem a legjobb kieg a Pitt, a MothershipZeta meg botrányosan xar, de izlések és pofonok...