Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rayx
Semmit, csak a stílust lecseréltem a házamban és utánna oda mentem és oda adta a kulcsot + 1000 kupakot. Nem tudom mivel érdemeltem ki. 😊

Nehéz AZ éleT!

ÉS mit tettél érte ?Mert ez engem is érdekelne ....

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

rayx
"vagy Megatonban lesz házad, vag a Towerben
egyszerre a kettõ nem fog menni"

Pedig nekem mostmár mind a kettö megvan. A Tenpenny Tower-nél is van házam, és Megatonban is van. Az elöbb adta oda a Tower lakosztályom kulcsát a Megatoni robotom + még 1000 kupakot!

Nehéz AZ éleT!

Sziasztok! Nem tudom miért van de nálam a játék valamikor beakad mitõl van ez? Valamikor kiírja hogy kék ablak hogy fizikai memória az megint mitõl van? Nagyon fontos lenne!!

MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB

Ne a vásárlós párbeszédre menj hanem a house themes dumára, ott lehet kiválasztani a ház témáit.

Mike at home
pedig nála

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

rayx
Azt tudom hogy lehet ott vásárolni, de ott csak Nuka Cola automatát meg ilyeneket lehet. Én arra lennék kiváncsi hogy hol lehet venni stílust a házba.

Nehéz AZ éleT!

Moira craterside supplies

Positive Mental Attitude

rayx
De hol lehet venni? Azt nem tudom sajnos.

Nehéz AZ éleT!

Mike at home
lehet venni többféle stílust

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
vagy Megatonban lesz házad, vag a Towerben
egyszerre a kettõ nem fog menni
egyébként a megatoni szerintem jobb
ha már van házad Megatonban akkor már nem lesz Tenpennyben, mert ahhoz fel kellett volna robbantni az atombombát Megatonban

rayx
Jah és még azt szerettem volna kérdeznki hogy hogyan lehet a Megatoni házamnak a belsejét megváltoztani hogy szebb legyen?

Nehéz AZ éleT!

rayx
Valaki megtudná mondani hogy hogyan lehet megszerezni a Tenpenny toronyban a házunkat?

Nehéz AZ éleT!

Amíg jó karmád van addig támadni fognak hiába ölöd meg a vezérüket, és ez vonatkozik a rossz karmára is, csak akkor a regulátorok fognak támadni, és igen hiába ölöd meg az õ vezérüket is akkor is támadni fognak.

Broken Steel DLC-ben beülhetsz majd egy Gépmadárba amit a Testvériség szerez meg. Addig csak lelövöldözheted a Gépmadarakat.

Mike at home
- nem fognak elfogyni, csak ha semleges leszel
- a helikoptert le lehet lõni

Ezek a Talon zsoldosok furcsák:
Betörtem a bázisukra , lemészároltam mutáns barátommal közösen vagy 40- et, megöltük a vezért, de még mindig vadásznak rám.
Most is megtámadtak, és megint találtam náluk egy levelet, hogy öljenek meg 1000 kupakért.. Ezt nem lehet leállítani? Mostanába beléjük botlok állandóan, + az enclávésok meg helikopteres kommandókat küldenek... a helikoptert le lehet vajon lõni? És megszerezni?
Sziasztok! Nem tudom miért van de nálam a játék valamikor beakad mitõl van ez? Valamikor kiírja hogy kék ablak hogy fizikai memória az megint mitõl van?

MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB

Mike at home
köszi
közben rájöttem
sosem gondoltam volna, hogy nem csak fegyvereket lehet

Bemész a pipboyba a cuccokhoz, nyomva tartod valamelyik szám billt, és akkor lehet bepakolni.

Mike at home
hm... ciki vagy sem, majd 300 órányi játék után sem tudom, melyik billentyûvel tudsz magadba stimpackot nyomni, pip-boy nélkül. most láttam egy videón. mindig tanul vmi újat az ember 😊

Mike at home
Point Lockout-ban miért nõtt meg a 10mm-es submachinegun ereje (vagy legalább az értéke) úgynígy a chinesse assault rifle (AK)-nak is
ez utóbbit 74-nek irja, eredetileg meg volt talán 38?

mondjuk az ellenfelek brutálisak
elõbb futottam bele vmi tanyasi behemótba

Hm az elõbb néztem a Youtubon egy videót, ahol a csávó <#violent> belelõtt a Raven Rock-i betonkapuba az meg egyszerûen kirobbant a helyérõl. <#wow1>
Kipróbáltam, tényleg kirobban, és bemehetsz Raven Rockba, persze azért van egy "láthatatlan fal" ami meggátol abban, hogy teljesen bejuss a bázisra.

Az általad linkelt oldalon megtalálhatod, ha egy kicsit keresgélsz 😊

xblades
Ha találsz egy ujjat hol és kinél kel leadni?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

MerlinW
Már 1.7-nél tartunk😊

[merlinw.org]

xblades

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Hát igazából a Operation Anchorage DLC-ben is kivált acél testvériségiek vannak.

Lepuffantottam a vezért is, Jabsconak hívták. Volt egy kése. . Occam borotválya.. van vmi speciális tulajdosága?
xblades
Kis bolyongás után bejön egy rádió üzenet, majd a küldetések közt megtalálod hova kell menni és mit kel csinálni.

Igen van ott valami vezérféle, de hiába ölöd meg továbbra is megfognak támadni. Van arra több ajtó is, azt hiszem amit nem tudtál kinyitni ajtót, az lehet a rövidebb út. <#nevetes1>

Köszi a válaszokat..
De képzeld belebotlottam a Talonos bázisba: a Fort Bannister az.!!
Rengeteg talonos volt ott.. tiszti szállás, sátrak stb. Bár a végén nem jutottam be egy ajton.. nem bírtam feltörni... Amögött van a cég vezére, vagy vmi érdekes??
Enclave: Az Egybesült Államok kormányának és hadvezetésének maradéka, mely újra akarja építeni az országot.

2. Nem, nincs ilyen küldetés, max gyûjtögethetsz nekik energia fegyvereket meg szervó páncélokat, ha eleget gyûjtögettél nekik akkor beengednek a bázisukra.

3.A Talonosoknak nincs igazán bázisuk, kisebb bázisaik vannak amiket hiába számolsz fel ugyanúgy támadni fognak. A regulátoroknál is ha kiirtasz mindenkit a fõhadiszállásukon, továbbra is támadni fognak. Így van megcsinálva a játék.

3 csapat van szervopáncéllal: 1, Enclave--- ellenségesek
2, Acél testvériség-- a történetet követve szövetségesek
3, Számûzött acél testvériségiek õk semlegesek.. nekem legalábbis
azt kérdezném, hogy ezekhez csatlakozik -e küldetés
Lyons mester beszélt arrol, hogy váltak ki õk a testvériségbõl.. vissza lehet õket vinni.. Van ilyen küldetés?
Még egy: nem tudja valaki hol van a Talon zsoldosok fõhadiszállása?
Régen sok gondot okoztak, most , hogy megerõsödtem megbosszulnám magam😊
Köszi az elõzõ választ..!
Hi
Feltettem 1.1.035 Patch-ot utána az Operation Anchorage-t majd a magyarosítását. Az lenne a kérdésem hogy mit kéne csinálnom utána hogy Alaszkába nyomhassam?
Mike at home
nem
az enclave az más

a booblehead pedig a kis bólogató figurák, amiket gyûjtögetni lehet

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Lol😄
Netudjátok meg mekkorát röhögtem az elõbb 😄... Odalopóztam a raider mögé, és kíváncsi voltam, hogyha fegyvert adok neki akkor azt, használja-e rajtam, és adtam neki gránátot erre kiderült, hogy éles gránátott kapott a gatyájába és bummm!!! 😄

Positive Mental Attitude

Meg kell várni míg odaérnek. Gyalog mennek, és nem a legrövidebb utat választják.
hello!
Van egy küldetés ahol eltünnek az emberek..... Legalábbis nálam
A Lincoln emlékmûnél kellene találkozni a szökött rabszolgákkal Hannibak Hamlin, de nincsenek a térkép alltal jeleölt ponton: a metrónál...
Korábban azt mondják : találkozunk a z emlékmûnél.. de sehol senki...
Mi a megoldás??
Az enclave-esek azok a power armoros csókák?

Positive Mental Attitude

xblades
Alábbi linken azt is megnézheted.

xblades
Igen patchalni kell a játékot a kiegészítõkhöz.(1.7 a legutóbbi)

Modok, ami téged érdekkel, modolás fül alatt :link

booblehead = ? mi az

Mike at home
engem az enclave-esek szivattak meg nem messze Megatontól: 3 katona, és 3 droid. elsõre egyszerüen szétkaptak
pedig a kiskölyök elég massziv és halálos darab 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
amilyenbe szeretnéd
csinálhatsz belõle mindenhezértõt
de szerepjátékszerüen is felfoghatod
tudod okos de gynege, erõs de nem túl okos
éppen ezért mondjuk egy geek ne minigunnal rohangáljon

skillek: repair, small vagy energy weapon (lézerpisztolyt már a szupermarketben találsz rögtön az elején, jobb oldali bejárat, jobb pult), lockpick. ezek nélkülözhetetlenek, ezen túl arra raksz amire akarsz, 30-as szintre úgyis kimaszolod mind (ja és ne felejtsd el, hogy a booblehead-ek +10 pontot adnak)

Mike at home
4-es szinten, minimális lõzerrel?

A mutánsok nem nagyon zavarnak engem, bedarálom õket pár gránáttal, viszont Fairfaxot kicsit nehezebb volt bevennem, mert az egyik raider pont homlokon csókolt rakétával, aztán crippled meg minden bajom lett (nem csodálom...), és megsoroztak combat shotgunnal 😄
Játék visszatölt, és teleszórtam a menekülési utamat aknával, aztán odamentem bemutattam nekik aztán jött a futás 😄 2õt elkaptak a repeszaknáim de a rakaszos loholt utánam mint állat meg még 3-an 😄
Ledobtam 1 bottlecup aknát és néztem, hogy repül a néni 😄, a másik 2 meg már menekült azokat könnyedél leszedtem, de akkor is megizzasztottak kicsit :S Még alig ünnepeltem, mire bele léptem az egyik csapdájukba és el nem szálltam én is 😄

Positive Mental Attitude

karaktert milyen irányba érdemes fejleszteni? talán írta is itt vki korábban már...

Simán le lehet darálni õket azzal is. Lopakodó támadás rulz!

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Mike at home
ha szivatni akarod magadat akkor menj egy szimpla assault rifle-vela tûzhangyák ellen