Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nehéz AZ éleT!
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
egyszerre a kettõ nem fog menni"
Pedig nekem mostmár mind a kettö megvan. A Tenpenny Tower-nél is van házam, és Megatonban is van. Az elöbb adta oda a Tower lakosztályom kulcsát a Megatoni robotom + még 1000 kupakot!
Nehéz AZ éleT!
MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nehéz AZ éleT!
Positive Mental Attitude
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
egyszerre a kettõ nem fog menni
egyébként a megatoni szerintem jobb
ha már van házad Megatonban akkor már nem lesz Tenpennyben, mert ahhoz fel kellett volna robbantni az atombombát Megatonban
Nehéz AZ éleT!
Nehéz AZ éleT!
Broken Steel DLC-ben beülhetsz majd egy Gépmadárba amit a Testvériség szerez meg. Addig csak lelövöldözheted a Gépmadarakat.
- a helikoptert le lehet lõni
Betörtem a bázisukra , lemészároltam mutáns barátommal közösen vagy 40- et, megöltük a vezért, de még mindig vadásznak rám.
Most is megtámadtak, és megint találtam náluk egy levelet, hogy öljenek meg 1000 kupakért.. Ezt nem lehet leállítani? Mostanába beléjük botlok állandóan, + az enclávésok meg helikopteres kommandókat küldenek... a helikoptert le lehet vajon lõni? És megszerezni?
MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB
közben rájöttem
sosem gondoltam volna, hogy nem csak fegyvereket lehet
ez utóbbit 74-nek irja, eredetileg meg volt talán 38?
mondjuk az ellenfelek brutálisak
elõbb futottam bele vmi tanyasi behemótba
Kipróbáltam, tényleg kirobban, és bemehetsz Raven Rockba, persze azért van egy "láthatatlan fal" ami meggátol abban, hogy teljesen bejuss a bázisra.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
De képzeld belebotlottam a Talonos bázisba: a Fort Bannister az.!!
Rengeteg talonos volt ott.. tiszti szállás, sátrak stb. Bár a végén nem jutottam be egy ajton.. nem bírtam feltörni... Amögött van a cég vezére, vagy vmi érdekes??
2. Nem, nincs ilyen küldetés, max gyûjtögethetsz nekik energia fegyvereket meg szervó páncélokat, ha eleget gyûjtögettél nekik akkor beengednek a bázisukra.
3.A Talonosoknak nincs igazán bázisuk, kisebb bázisaik vannak amiket hiába számolsz fel ugyanúgy támadni fognak. A regulátoroknál is ha kiirtasz mindenkit a fõhadiszállásukon, továbbra is támadni fognak. Így van megcsinálva a játék.
2, Acél testvériség-- a történetet követve szövetségesek
3, Számûzött acél testvériségiek õk semlegesek.. nekem legalábbis
azt kérdezném, hogy ezekhez csatlakozik -e küldetés
Lyons mester beszélt arrol, hogy váltak ki õk a testvériségbõl.. vissza lehet õket vinni.. Van ilyen küldetés?
Még egy: nem tudja valaki hol van a Talon zsoldosok fõhadiszállása?
Régen sok gondot okoztak, most , hogy megerõsödtem megbosszulnám magam😊
Köszi az elõzõ választ..!
Feltettem 1.1.035 Patch-ot utána az Operation Anchorage-t majd a magyarosítását. Az lenne a kérdésem hogy mit kéne csinálnom utána hogy Alaszkába nyomhassam?
az enclave az más
a booblehead pedig a kis bólogató figurák, amiket gyûjtögetni lehet
Positive Mental Attitude
Van egy küldetés ahol eltünnek az emberek..... Legalábbis nálam
A Lincoln emlékmûnél kellene találkozni a szökött rabszolgákkal Hannibak Hamlin, de nincsenek a térkép alltal jeleölt ponton: a metrónál...
Korábban azt mondják : találkozunk a z emlékmûnél.. de sehol senki...
Mi a megoldás??
Positive Mental Attitude
Modok, ami téged érdekkel, modolás fül alatt :link
pedig a kiskölyök elég massziv és halálos darab 😊
csinálhatsz belõle mindenhezértõt
de szerepjátékszerüen is felfoghatod
tudod okos de gynege, erõs de nem túl okos
éppen ezért mondjuk egy geek ne minigunnal rohangáljon
skillek: repair, small vagy energy weapon (lézerpisztolyt már a szupermarketben találsz rögtön az elején, jobb oldali bejárat, jobb pult), lockpick. ezek nélkülözhetetlenek, ezen túl arra raksz amire akarsz, 30-as szintre úgyis kimaszolod mind (ja és ne felejtsd el, hogy a booblehead-ek +10 pontot adnak)
Játék visszatölt, és teleszórtam a menekülési utamat aknával, aztán odamentem bemutattam nekik aztán jött a futás 😄 2õt elkaptak a repeszaknáim de a rakaszos loholt utánam mint állat meg még 3-an 😄
Ledobtam 1 bottlecup aknát és néztem, hogy repül a néni 😄, a másik 2 meg már menekült azokat könnyedél leszedtem, de akkor is megizzasztottak kicsit :S Még alig ünnepeltem, mire bele léptem az egyik csapdájukba és el nem szálltam én is 😄
Positive Mental Attitude
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.