Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Császtok!az lenne a probléma hogy mikor ki kell menni az elsõ pályán a menedékbõl,és ott mindenféle izét kell megváltoztatni:nevet,képességet,meg ilyeneket!az a gond hogy ezeket megcsinálom,tölt egy kicsit és kilép azzal a hiba üzenettel :a fallout 3 hibát észlelt ezért leáll!légyszi segítsetek!!!!!köszi<#wow3><#wow3><#wow3>
Mike at home
vagy ha nagyon akarja kis visszatöltés, és még a küldetés felvétele elõtt kipucolja, aztán megy csak oda

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
ebben a játékban? minek
150 óránál tartottam ezzel a karimmal (kiscsávó, és ez már a 3. az elsõt végigjátszottam 130 óra alatt) amikor felettetem a DLC-ket
szerintetek mennyi ideje voltam 20-as?
minden baba megvan, kivéve az utolsót (energiafegyverek) szinte mindenem 100-as, és a DLC-ék elõtt senki nem tudott megizzasztani a 3 enclave katona + 3 robot + 1 deathclaw kombón kivül. nincs kutyám, nincs segítõm, mert akkor még könnyebb lenne a játék
18000 pénzem van, már a fegyvereken kivül nem hajolok le semmiért, 8000 lõszerem a gatling laserhez, 300 stimpackom, ami azért most fogyogatott, hiszen Point lockout végre kicsit keményebb volt, szerintetek bárki meg tud õlni? (max ha nem figyelek, vagy sokan jönnek rám egyszerre)
Jó most lehet tovább fejlõdni 30-asra, csak azt nem tudom minek. +210 skill pont nem kell, mit csináljak ha majd nem lesz mire adnom? az új perkek java meg úgy hülyeség ahogy van
persze ezzel együtt megint elõszedtem, és imádok velel játszani, szerintem bõven meglesz a 200 óra a végére

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

a víz alatti csatornán sikerült megoldani kösz a segítséget

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

RoyalPredator
Utálom a sok secretet, mert magából a játékból sosefogsz rájönni hogy van egy olyan perk pl...

Jah és a quest marker a radaronnagyon csalóka, mert X tengejen, azaz függõlegesen nem mutat semmit, és az épületekben, vagy akár az utcán is félrevezetõ lehet. Amikor már nagyon nem bírod, akkor konzolba: "movetoqt" de lehet hogy noclipezned kell mert belerak a falba, vagy kiesel a pályáról. "tcl" azthiszem.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Calver
akkor nem kapod meg Survival Guru perket. ahhoz mind a 9 opcionális részét meg kell csinálni Moira küldetésének, hazugság nélkül.

"The trees move. Do you not see it?"

És ha jó a beszélõkéd akkor nem tudsz hazudni neki, hogy nem öltél egyet sem?

Positive Mental Attitude

De ha nem akarsz lopakodni, akkor vagy még a küldetés felvétele elõtt kiirtasz minden Mirelurkot, és akkor Moira még meg is dicsér, hogy nem "öltél" meg egy lurkot sem, vagy még kint a Memorial hátsó kapujánál (az amivel szemben a Dukov tornya van) a víz alatt van egy csatorna nyílás, ott ha bemész szintén a Memorial belsejébe kerülsz ahol egy kis úszkálás után találsz pár õrizetlen fészket, bepakolsz és már kész is vagy.

Calver
ha über perket meg akarod kapni a küldetéssorozat végén, tilos megölni egyet is. az über perk, meg hát, elég jól jön. (+3% crit/+6% DR azért fincsi)

de igazándiból nem nagyon kell lopakodni. befutsz, leteszed a cuccot, kifutsz, very hardon pár stimpack-el megfejelve.

Ron Ragm
Ponthogy nem, mivel hardon nehezbb legyõzni az ellenfelet, logikus hogy nagyobb jutalmat is kapsz értük.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Megölheti... én is ledaráltam mindent, csak ha nem nyírod ki õket akkor nagyobb jutalmat kapsz

Positive Mental Attitude

"odamentem az Anchorage War Memorial-hoz" Ez a baj! Nem -hoz, hanem -ba!
Bemész az épületbe és elhelyezed bent egy fészekbe, az elhelyezés ugyan úgy történik mint amikor kipakolsz egy ládát, megnyilik a menü és átteszed a vizsgálót a fészekbe. Remélem elég nagy a sneak skiled mert Moira egyik kikötése, hogy nem ölhetsz meg egy Mirelurkot sem.

Moiránál második fejezetnél tartok. Mocsári leselkedõknél h kell elhelyezni a megfigyelõt? odamentem az Anchorage War Memorial-hoz ott mögötte találtam is ilyen vackot tele tojással meg ezekkel a rákfélékkel de ha nyomok rá egy E-t akkor nem tudom berakni a megfigyelõt. ha pipboybüól nyomok rá akkor se történik semmi.

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

RoyalPredator
Hard azért hard mert több az ellenség illetve több a HPja, jobb mesterséges intelligenciája. A kevesebb XP csak kib@szás lenne.
Ha jól emlékszem, semejik játék nem alkalmazta a kevesebb XP taktikát, és nemvéletlen.
Egy bizonyos szint után, amikor mindent kimaxoltál, akkor a perk-ekre tudsz rakni, ami hasznos. + több HP.

Dante üdvözöl titeket a Wastelandról!

Az engine ijen shotokat készít, bocs. Lehet hogy mert a windowsot leopardon futtatom és a felbontások... nyekk.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Mike at home
pedig úgy lenne igazságos, hogy hardon kapsz kevesebb xp-t, hiszen az a nehéz

Mike at home
hát akkor tévedtem

mindegy, már jó ideje nincs jelentõsége az xp-nek
most sem, hogy 30-as szintet el lehet érni, csak tudnám mire jó az, hogy minden statom minimum 9-es, minden skillem 100-as

áttettem átlagosra, így talonösöktõl már szerváltam is rohampuskát meg 10 mm-es géppisztolyt 😊 sõt egy fosztogatónál lángszóró is volt.

Calver
pontosabban így:
"Changing the difficulty level will also change experience gained from killing enemies. On Very Hard you will receive 150% of the regular experience for a kill, while a kill on Very Easy will only yield 50%. For example, a Deathclaw is worth 25 XP on Very Easy, 50XP on Normal and 75XP on Very Hard."

Calver
nem. nehézségi szinttel arányosan nõ az xp.

Mike at home
szerintem meg ugyanannyi XP-t kapsz

Rögtön az elején szerezhetsz egyet csak menj a Springvale iskolába, az alagsorban a hangyák fészkében van egy rohampuska 2 tárral.

A nehézségekrõl pedig annyit, hogy nagyon könnyûn évszázadokba telik mire szintet lépsz, míg nagyon nehezen minden ölésnél szintet lépsz. És persze ott a szokásos RPG séma: Nagyon könnyûn gyorsan darálod az ellenfeleket, Nagyon nehezen meg alig sebzel. Az MI nem változik ugyan olyan amõba szintû marad.

Scouser
Kérlek titeket mondjátok el, hogy a magyar eredeti játékkal hogyan lehet DLC-zni. Mert ugye magyar patch csak egy van és nemtudom hogyan és milyen sorrendbe kell õket felrakni. Esetleg kell e valami mod manager vagy ilyesmi.

You\'ll Never Walk Alone

Mike at home
a szupermarketben lesz lézerpisztoly, az elején az is elég mindenre
szerintem Moira-nal is udsz venni
erdemes fejleszteni a javítás képességet, mindent úgy adj el, hogy annyira feljavítod, amennyire csak tudod, és az elején minden kis vicket vackot adj el
Megaton mögött a feltól nem messze az egyik sziklában van pár elrejtett fegyver, azt is keresd meg. A tûzhangyákat az elején érdemes elekrülni.

a könnyü szint nevetségesen könnyü, még a nehéz is szint is tól könnyû lesz késõbb

Hi. Rohampuskát (assault rifle) honnan tudok szerezni? Egyszerû fokozaton játszok. Barátomnál átlagoson a szuper marketben a fosztogatóknál volt. de nekem nem :/ fosztogatókon kívül lehet vhol szerválni? és ér vmit ha játék közben állítom át a nehézséget?

Örm
Hello!
A Falout 3 Operation Anchorage DLC-t, hogy lehet elindítani?. A problémám az, hogy hogy tudom elindítani? Ha a menûben a folytatásra megyek akkor az utolsó mentést tölti be.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Örm
Akkor az ott maradt babát sehogy sem lehet felszedni?

Calver
hát nem.

Örm
Hello!
Raven Rockba nem lehet visszamenni miután kijöttem onnan?

xblades
Hát végsõ esetben marad a kód:
A faq-ban (a geck-ben) keresd meg az ID-ját, és player.placeatme rakasd magad mellé.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Calver
4chanon nem maradnak meg nagyon a képek, lõdd fel valahova máshova

offkorzreg
<#idiota>

rayx
Igen, oda is vissza néztem de nincsenek. Várok még párnapot hátha.

Nehéz AZ éleT!

xblades
Oda is vissza néztél ahol elhagytad õket?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

rayx
Vártam már egy egy egész hetet de semmi.

Nehéz AZ éleT!

xblades
Õk gyalog indultak vissza, így pár napot várnod kell rájuk mire oda érnek.

rayx
Valaki tudna segíteni? Volt egy jó kis csapatom "4 emberem(szervó páncélal, sapkával, minigun egyiembernél másiknál Lángszoró)+ kutya. Azt szeretném kérdezni hogy elkezdtem azt a küldetést hogy elkell menni az É.T.E.K-ért a 87 Vault bázisra, miután fölvettem É.T.E.K-et akkor ügye megtámadnak azok a megagyíkok és ott vagyok a bázisukon. Onnan kijutok és nincs meg a csapatom "nagy kár", ilyenkor mit kell csinálni? Nagyon kéne a kiscsapatom, már mindenhol kersetem öket (Jericho már kerestem a Moriarty's-nál de nincs ott, Charon-t is megnéztem Underworld-ben de ö sincs ott. Nem értem hogy most ilyenkor mivan. Valaki tudna segíteni?

Nehéz AZ éleT!

és az nembaj h nem games for windows-os profillal játszok? sõt mégcsak profilt sem kért

MerlinW
Tudod folytatni. A warez bitre ugyanaz mint a bolti.

[merlinw.org]

hi all, most van egy NOGRP-s magyar Fallout 3-am. mondjuk végigviszem. aztán ha meg jelenik a game of the year változat azt szeretném megvenni. na akkor újra kell kezdenem a játékot v tudom folytatni a régi mentésimet?

Mike at home
nem hiszem hogy a ruhához köze lenne
teszteltem kicsit, fegyverrel, ruhával, ruha nélkül, tudok venni a csajtól olyat combat armort ami megjavul azonnal miután kifizettem, de olyat is ami nem, sõt ha veszek újra van neki 107-ért és 65-ért, megvettem, eladtam, megint megvettem, és végül a csajnál maradt egy teljesen jó, amit 515-ért adott, nekem meg lett 3 darab gyenge, ami javításra alkalmas

Mike at home
bár ha azt veszem a Point Lockout összezagyválta a fegyverek sebzési értékét is

Mike at home
vki tapasztalt olyat hogy a blackwater rifle (point lockout) kézbevétele után (elég egyszer megfogni) a vásárolt combat armor teljesen feljavul? vagy csak szimplán az áttextúrázott Ranger Battle Armorom miatt hülyül meg a program?
Eddig nem volt kompatiblitási hiba

Calver
dosbox-al (illetve pontosabban dos verzióval) szerintem nem megy widescreen hack. (bár nem esküdnék meg rá)

hali nemtudjátok h miért fagy ki nekem anál a résznél a játék amikor a viztiszitotol menekülünk és kimenénk a csatornábol a brotherhood of steel bázishoz??? föntvan egy pár mod és nemtom h amiatt e mert ha kikapcsolom akkor elcseszem pár cucomat :S v pecs kell rá v mi?
MerlinW
dosbox

[merlinw.org]

Amúgy az elsõ részben olyan hibák elõjönnek, ami az akkori vason nem volt. 😛

Az elsõ 2 rész eredetiben megvan, csak a tacticsért nem veszem meg.

CDGalaxis
3000-ért megkapod a Fallout 1-2-t + a Fallout Tacticsot is, szerintem megéri.

MIvel már régi és nem találom sehol ezért le szeretném tölteni a Fallout elsõ kettõ részét. Tud valaki egy megbízható oldalt ahonnan le lehet húzni?

Mike at home
akkor az vmi cheat vagy hack