Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
150 óránál tartottam ezzel a karimmal (kiscsávó, és ez már a 3. az elsõt végigjátszottam 130 óra alatt) amikor felettetem a DLC-ket
szerintetek mennyi ideje voltam 20-as?
minden baba megvan, kivéve az utolsót (energiafegyverek) szinte mindenem 100-as, és a DLC-ék elõtt senki nem tudott megizzasztani a 3 enclave katona + 3 robot + 1 deathclaw kombón kivül. nincs kutyám, nincs segítõm, mert akkor még könnyebb lenne a játék
18000 pénzem van, már a fegyvereken kivül nem hajolok le semmiért, 8000 lõszerem a gatling laserhez, 300 stimpackom, ami azért most fogyogatott, hiszen Point lockout végre kicsit keményebb volt, szerintetek bárki meg tud õlni? (max ha nem figyelek, vagy sokan jönnek rám egyszerre)
Jó most lehet tovább fejlõdni 30-asra, csak azt nem tudom minek. +210 skill pont nem kell, mit csináljak ha majd nem lesz mire adnom? az új perkek java meg úgy hülyeség ahogy van
persze ezzel együtt megint elõszedtem, és imádok velel játszani, szerintem bõven meglesz a 200 óra a végére
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Jah és a quest marker a radaronnagyon csalóka, mert X tengejen, azaz függõlegesen nem mutat semmit, és az épületekben, vagy akár az utcán is félrevezetõ lehet. Amikor már nagyon nem bírod, akkor konzolba: "movetoqt" de lehet hogy noclipezned kell mert belerak a falba, vagy kiesel a pályáról. "tcl" azthiszem.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
"The trees move. Do you not see it?"
Positive Mental Attitude
de igazándiból nem nagyon kell lopakodni. befutsz, leteszed a cuccot, kifutsz, very hardon pár stimpack-el megfejelve.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Positive Mental Attitude
Bemész az épületbe és elhelyezed bent egy fészekbe, az elhelyezés ugyan úgy történik mint amikor kipakolsz egy ládát, megnyilik a menü és átteszed a vizsgálót a fészekbe. Remélem elég nagy a sneak skiled mert Moira egyik kikötése, hogy nem ölhetsz meg egy Mirelurkot sem.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Ha jól emlékszem, semejik játék nem alkalmazta a kevesebb XP taktikát, és nemvéletlen.
Egy bizonyos szint után, amikor mindent kimaxoltál, akkor a perk-ekre tudsz rakni, ami hasznos. + több HP.
Dante üdvözöl titeket a Wastelandról!
Az engine ijen shotokat készít, bocs. Lehet hogy mert a windowsot leopardon futtatom és a felbontások... nyekk.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
mindegy, már jó ideje nincs jelentõsége az xp-nek
most sem, hogy 30-as szintet el lehet érni, csak tudnám mire jó az, hogy minden statom minimum 9-es, minden skillem 100-as
"Changing the difficulty level will also change experience gained from killing enemies. On Very Hard you will receive 150% of the regular experience for a kill, while a kill on Very Easy will only yield 50%. For example, a Deathclaw is worth 25 XP on Very Easy, 50XP on Normal and 75XP on Very Hard."
A nehézségekrõl pedig annyit, hogy nagyon könnyûn évszázadokba telik mire szintet lépsz, míg nagyon nehezen minden ölésnél szintet lépsz. És persze ott a szokásos RPG séma: Nagyon könnyûn gyorsan darálod az ellenfeleket, Nagyon nehezen meg alig sebzel. Az MI nem változik ugyan olyan amõba szintû marad.
You\'ll Never Walk Alone
szerintem Moira-nal is udsz venni
erdemes fejleszteni a javítás képességet, mindent úgy adj el, hogy annyira feljavítod, amennyire csak tudod, és az elején minden kis vicket vackot adj el
Megaton mögött a feltól nem messze az egyik sziklában van pár elrejtett fegyver, azt is keresd meg. A tûzhangyákat az elején érdemes elekrülni.
a könnyü szint nevetségesen könnyü, még a nehéz is szint is tól könnyû lesz késõbb
A Falout 3 Operation Anchorage DLC-t, hogy lehet elindítani?. A problémám az, hogy hogy tudom elindítani? Ha a menûben a folytatásra megyek akkor az utolsó mentést tölti be.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Raven Rockba nem lehet visszamenni miután kijöttem onnan?
A faq-ban (a geck-ben) keresd meg az ID-ját, és player.placeatme
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Nehéz AZ éleT!
teszteltem kicsit, fegyverrel, ruhával, ruha nélkül, tudok venni a csajtól olyat combat armort ami megjavul azonnal miután kifizettem, de olyat is ami nem, sõt ha veszek újra van neki 107-ért és 65-ért, megvettem, eladtam, megint megvettem, és végül a csajnál maradt egy teljesen jó, amit 515-ért adott, nekem meg lett 3 darab gyenge, ami javításra alkalmas
Eddig nem volt kompatiblitási hiba