Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoyalPredator
Jó kis kép, nekem másféle színezéssel van meg ^^.
Egy Fallout LARP-ot letolnék valamikor. Ti?
XBlades, ha elmerülsz a modolás rejtlemeiben, segítenél nekem ebben a 2 dologban amit lent írtam?

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

xblades
Na van egy kicsi westland-es beütése?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Kösz így már sikerült megnyitni.
De a kérdés még mindig az hogy tudom kicserélni a Bsa-ban az eredetit az enyémmel.
Ja és a második mondat nem egészen értem mire vonatkozik?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Ingyenes a .dds plug-in a photoshophoz.
Arra figyelj hogy a falloutban a specular map a diffuse map alphachannel-jeben van!

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

RoyalPredator
Gyáá nemtalálok semmi értelmeset a házépítésrõl damnit.
Paradise Falls-os házból 1 van nexuson, de az nagyon ratyi.

xblades
Van egy mod-nak a Bsa fájlja( tehát nem az eredeti fallout fájl), hogy tudom a benne lévõ textura fáljt kicserélni a megváltoztatottal?(tehát törölni majd az újat beteni

xblades
Nem jó a .dds fájlokat nem nyitja meg.
Mert a textura. bsa-ból .dds kiterjesztésû fájlok nyerhetõk ki.

Mike at home
GECK-ben átírod az adatait

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

RoyalPredator
Igazából mostmár lekakilom, mert megszereztem az Outcast szertárból.
Most egy házat építenék Paradise Falls-ba, mert az az én igazi helyem ^^
+ Keresek vmi stealth suithoz hasonlót, de annál keményebbet.
+ Keresek vmit Clovernek, vmi cheates armort aminek a védelme túl magas ahoz h szétszedje a 2. Rad scorpion.

Multiplayer miértnincs...........

Nem igazán szoktam texturázgatni, de biztos jó lesz, általában a többség azt használja.

Elõször be kell tölteni a fájlokat, mivel neked a stealth cucc kell ezért indítsd el a GECK-et és a file menüben menj a data-rá (vagy az eszköztáron kattints a mappa iconra), megjelenik a fallout3.esm fájl, ha megvan a többi dlc-k akkor azok is megjelenek. Ikszeld be az Anchorage.esm fájl-t (a Fallout3.esm-t nem kell mert ilyenkor automatikusan betöltõdik a dlc fájlal), és nyomd meg az ok gombot. Elkezdi betölteni a fallout3.esm-t meg az Anchorage.esm fájlokat, a betöltés vége felé bejön egy csomó hiba üzenet ezekkel ne törödj csak nyomd meg a Mégse gombot és többet nem jönnek elõ. Amikor betöltötte akkor belépsz a Form Listbe és kikeresed ami kell. Elmented a mododat valamilyen néven, és fontos, hogy kipipáld a Data filesban különben nem tölti be a mododat. Ennyi.<#vigyor3>

xblades
Hát pedig meg kéne nézni a Geck-ben hogy jól van-e telepitve a mod, mert lehet hogy az az oka.

xblades
Kösz a Photoshop jó lesz az át texturázáshoz?

RoyalPredator
Nem tudom elmenteni. Bocs h szemetelem a fórumot... kényes mûvelet.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

RoyalPredator
Illetve betöltve az anchorage.esm -et megvan.
Gyááhafffffenébe remélem jó lesz.

RoyalPredator
Mod managerben 08-a száma. Ezt írom be: player.additem 0800102A
a 0-kat az ö betüvel tudom írni, de eddig mûködött másnál.

GECKem van, de a From List-ben csak HelpManualPC és HelpManualXBox van csak...
Amúgy totál nemértek a GECKhez.

Object Window - Miscellaneous - Form list: Keresd ki a DLC02ArmorStealthSuitListWasteland -et, nyisd meg és töröld ki a DLC02ArmorStealthHelmettWasteland-et, és utána már sisak nélkül rohangálhatsz a stealth göncben.

Mike at home
a mod managerrel nézd meg, hányadiknak tölti be, emiatt más lesz a száma

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Calver
van ötlet.
GECK, állítsd át a kiszemelt sisak elfoglalt helyét az alap beállításról mondjuk ring-re, akkor nem fog látszódni. egyszerûbb és hatékonyabb mint modokkal szenvedni.

"The trees move. Do you not see it?"

RoyalPredator
Letöltöttem ezt a helm néküli chinese stealth suitot...
De nem akarja berakni a cuccot.
XX01002A és XX01002B a kódja (Suit+helm).
XX helyére 08-at írok, mert az az IDje. Elõtte 0E volt.
Sehogyse akar mûködni a konzolos player.additem XX01002A
még ha egy 1-est odaírok a végére szóközzel, akkorsem.
Any idea?
Xfires képeimet nézegetitek?

Mike at home
akkor elõkaparom

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Fallout mod manager. Rámész a BSA unpacker-re, elõjön a BSA Browser ott az open-nel megnyitod a fallout - textures.bsa-t, és az armor almenübõl kicsomagolsz mindent.

xblades
Emlékszem rá.
NP.

Mike at home
ilyet csináltam:

Mike at home
hûha, régen meg tudtam tenni, de most már halványan emlékszem csak
azt tudom, hogy a Geck kevés

RoyalPredator
Húúha. El is kezdtem a zetát. Hát nem tetszik, de azért érdekes.
http://www.xfire.com/profile/royalpredator/
Itt nyomon követhetitek Dante-t és a poklot amit a Wastelandra hoz.

RoyalPredator
Nah, kijátszottam a Point Lookout-ot és a Broken Steelt.
Jók voltak. PL-ben azért néha fostam, mivel én HD dolbiban tolom erõs SUBbal és Bassal, a morajllásban a tocsogást, meg annak a hülye pocsojának a cuppogását teljesen idegeimre vettem.
Broken Steel pedig nagyon jól jött, mivel vmiért nekem kitörli az összes mentést a játék végigjátszása után. Így viszont egy picit szebb wasteland maradt a talpam alatt, ahol már nemkell radioaktív dolgokat ennem és innom. Voltak benne szép pillanatok. R.I.P. Liberty Prime.
Mothershipet is végigjátszom ha lesz rá lehetõségem, bár nemigazán fog meg a dolog meg a cuccok. Addigis fogok nektek képeket belinkelgeti hogy nézelõdjetek.

"Addigis, ha láttok valahol pár BoS Paladint, adjatok nekik köszönetet. Vagy ami jobb, egy kevés lõszert!"

xblades
Á neked még az elsõ angol verziód van. Akkor csak ha a magyart veszed meg és az angol nyelvet választod, azon se változtatja meg. Én kérek elnézést!
Nekem az angolból az amerikai változat van meg. (W....)
Én megvártam míg megjelenik magyarul, azt másnap hozta a futár.

xblades
Ez érdekes azért a modokat se fogadja el teljesen a játék.

Ha nem zavarlak, régi dolgokban kérdeznék, hogy hogyan kell kivenni a Geck-ben a ruhák texturáját hogy meg tudjam változtatni, majd vissza tenni?

xblades
Tedd fel a 1.5 vagy az 1.6 -os patchet. Az majd frissíti a Live-ot mert az alap magyar verzióban le van tiltva.

Hello!

Lenne egy nagyon fontos kérdésem. Remélem, valaki tud segíteni nekem. A probléma a következõ: Eredeti, magyar verzióm a játékból. De amikor a LIVE gombra kattintok, semmi sem történik, csak annyi, hogy besötétül a többi gomb felirata. Nem tudom mi lehet a baj, de nagyon szeretnék öcsiket gyûjteni, ezért, ha valaki tudja, hogy mi lehet a gond, kérem, írja meg, sokat segítene nekem.

A segítséget elõre is köszönöm!
Mike at home
megoldódott, gyerekként nem nyilik ki az ajtó

Mike at home
nekem mondjuk jó a verziószám de amikor 1.7 US patch indítja el a fallot3.exe-t áll az egész, mondjuk utána elindul
ai furcsa, az az, hogy amikor összeverekedem a csajjal, nem szûnik meg az erõtér az ajtóban, ha nem simán megvan, mi bent, a 2 idegen meg kint

xblades
Ha magyarországon veted a játékot akkor a lengyel-magyar(vagy lengyel-angol)verziód van. Ami ugye nem UK vagy US.

DE amúgy az UK patch-ek tökéletesen jók a magyarra és a lengyel-angolra is, csak a verziószámot nem változtatják meg a játékban.

xblades
Igen a brooken steel küldetéseit csak a fõtörténet befejezése után tudod játszani.

Mike at home
még1
a brooken steel a játék végén lesz aktiv?

Úgy tudom hogy a 1.7 kell a zétához.
Az angol verziót telepítettem fel, magyarul valahogyan minden olyan hülyén néz ki egy játékban, mégis az official 1.7 patch sem a UK sem a US nem ment fel több reinstall és repatch után sem :/
xblades
A probléma mentes futtatáshoz igen kell.

Mike at home
a zetahoz a 1.7 mindenképpen kell?

[HUN]Crassus
átvitt értelemben értettem természetesen....inkább fájdalmas mint vicces sajnos

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Gyakorlatilag teljesen más és nem jók a patchek akár angolul telepíted akár magyarul.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

RoyalPredator
Ezért szoktam azt mondogatni, hogy PRE-ORDER hasznos dolog, és ha lehet rendeljünk külföldrõl. Áltlaában olcsóbb is, a vicces az hogy a magyar posta többe kerül mint hogy áthozzák a kontinensen és jópár országon.

Elméletileg ha UK/US telepíted magyar helyett, akkor nincs probléma.
Elvileg csak a betöltött nyelv a más.

MrDevil
ez van ilyen országban élünk, ahol sajnos a tisztes polgárnak különféle módszereket kell alkalmaznia, hogy használni tudja azt amit megvett :S senki nem mondta hogy vicces 😉

[HUN]Crassus
ez azért nem vicces nemigaz?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

MrDevil
igen az a probléma, hogy Magyarországon vetted meg, és erre nem jók a patchek amiket a bethesda adott ki! bár nem meg oldhatatlan 😊

Problémám van a patch telepítéssel , az 1.7-es patch (ami kell a mothership zetához úgy tudom) a telepítés végén elindítja a játékot , de amikor kilépek a játékból - akár a task manageren keresztül -a patch is kilép anélkül hogy kiírná hogy sikeresen befejezte a patch telepítését és amikor ellenõrzöm a játék verzióját, azt látom hogy még mindíg a 1.0.0.15.
Egyébként eredeti a játék, collector's edition magyar-angol, az angol nyelvû van feltelepítve. tudna valaki segíteni ? Köszi
Patchek rajta vannak rendesen? Alapjateknal ez nagyon gyakori vot anno, de sztem a javitasokkal az ilyen jellegu hibakat mar megoldottak.

RoyalPredator
"A Wastelandot "megérteni nemlehet. Benne hinni kell."

Mike at home
nekem ilyen nem tûnt fel
vedd fel a lihgt step perket, és onnantól akár álldigállhatsz is az aknákon

Más is észrevette már, hogy az aknák elsüllyednek? Vannak bizonyos helyek ahol normálisan hatástalaníthatom - felszedhetem, de van amikor új karival megyek arra nincs sehol, de hallom a pittyegést, és amikor a konzolban nyomok egy tcl-t akkor láttom, hogy az aknák lesüllyedtek a föld alá.<#fejvakaras>
Ez általában a Friendship metroállománál van ahol ha a beton alá nézek az összes akna a földre van esve. Ehhm jó lenne már ha a Bethesda a sok DLC után végre összedobna egy tisztességes patchot, idegesítõ ez a sok bug.<#boxer>