Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy Fallout LARP-ot letolnék valamikor. Ti?
XBlades, ha elmerülsz a modolás rejtlemeiben, segítenél nekem ebben a 2 dologban amit lent írtam?
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
De a kérdés még mindig az hogy tudom kicserélni a Bsa-ban az eredetit az enyémmel.
Ja és a második mondat nem egészen értem mire vonatkozik?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Arra figyelj hogy a falloutban a specular map a diffuse map alphachannel-jeben van!
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Paradise Falls-os házból 1 van nexuson, de az nagyon ratyi.
Mert a textura. bsa-ból .dds kiterjesztésû fájlok nyerhetõk ki.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Most egy házat építenék Paradise Falls-ba, mert az az én igazi helyem ^^
+ Keresek vmi stealth suithoz hasonlót, de annál keményebbet.
+ Keresek vmit Clovernek, vmi cheates armort aminek a védelme túl magas ahoz h szétszedje a 2. Rad scorpion.
Multiplayer miértnincs...........
Gyááhafffffenébe remélem jó lesz.
a 0-kat az ö betüvel tudom írni, de eddig mûködött másnál.
GECKem van, de a From List-ben csak HelpManualPC és HelpManualXBox van csak...
Amúgy totál nemértek a GECKhez.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
GECK, állítsd át a kiszemelt sisak elfoglalt helyét az alap beállításról mondjuk ring-re, akkor nem fog látszódni. egyszerûbb és hatékonyabb mint modokkal szenvedni.
"The trees move. Do you not see it?"
De nem akarja berakni a cuccot.
XX01002A és XX01002B a kódja (Suit+helm).
XX helyére 08-at írok, mert az az IDje. Elõtte 0E volt.
Sehogyse akar mûködni a konzolos player.additem XX01002A
még ha egy 1-est odaírok a végére szóközzel, akkorsem.
Any idea?
Xfires képeimet nézegetitek?
NP.

azt tudom, hogy a Geck kevés
http://www.xfire.com/profile/royalpredator/
Itt nyomon követhetitek Dante-t és a poklot amit a Wastelandra hoz.
Jók voltak. PL-ben azért néha fostam, mivel én HD dolbiban tolom erõs SUBbal és Bassal, a morajllásban a tocsogást, meg annak a hülye pocsojának a cuppogását teljesen idegeimre vettem.
Broken Steel pedig nagyon jól jött, mivel vmiért nekem kitörli az összes mentést a játék végigjátszása után. Így viszont egy picit szebb wasteland maradt a talpam alatt, ahol már nemkell radioaktív dolgokat ennem és innom. Voltak benne szép pillanatok. R.I.P. Liberty Prime.
Mothershipet is végigjátszom ha lesz rá lehetõségem, bár nemigazán fog meg a dolog meg a cuccok. Addigis fogok nektek képeket belinkelgeti hogy nézelõdjetek.
"Addigis, ha láttok valahol pár BoS Paladint, adjatok nekik köszönetet. Vagy ami jobb, egy kevés lõszert!"
Nekem az angolból az amerikai változat van meg. (W....)
Én megvártam míg megjelenik magyarul, azt másnap hozta a futár.
Ha nem zavarlak, régi dolgokban kérdeznék, hogy hogyan kell kivenni a Geck-ben a ruhák texturáját hogy meg tudjam változtatni, majd vissza tenni?
Lenne egy nagyon fontos kérdésem. Remélem, valaki tud segíteni nekem. A probléma a következõ: Eredeti, magyar verzióm a játékból. De amikor a LIVE gombra kattintok, semmi sem történik, csak annyi, hogy besötétül a többi gomb felirata. Nem tudom mi lehet a baj, de nagyon szeretnék öcsiket gyûjteni, ezért, ha valaki tudja, hogy mi lehet a gond, kérem, írja meg, sokat segítene nekem.
A segítséget elõre is köszönöm!
ai furcsa, az az, hogy amikor összeverekedem a csajjal, nem szûnik meg az erõtér az ajtóban, ha nem simán megvan, mi bent, a 2 idegen meg kint
DE amúgy az UK patch-ek tökéletesen jók a magyarra és a lengyel-angolra is, csak a verziószámot nem változtatják meg a játékban.
a brooken steel a játék végén lesz aktiv?
Az angol verziót telepítettem fel, magyarul valahogyan minden olyan hülyén néz ki egy játékban, mégis az official 1.7 patch sem a UK sem a US nem ment fel több reinstall és repatch után sem :/
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Elméletileg ha UK/US telepíted magyar helyett, akkor nincs probléma.
Elvileg csak a betöltött nyelv a más.
Egyébként eredeti a játék, collector's edition magyar-angol, az angol nyelvû van feltelepítve. tudna valaki segíteni ? Köszi
vedd fel a lihgt step perket, és onnantól akár álldigállhatsz is az aknákon
Ez általában a Friendship metroállománál van ahol ha a beton alá nézek az összes akna a földre van esve. Ehhm jó lenne már ha a Bethesda a sok DLC után végre összedobna egy tisztességes patchot, idegesítõ ez a sok bug.<#boxer>#boxer>