Lula 3D
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
írna pár ember h tudjam milyenre sikerült?
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Nincs sok kedvem torrentel vacakolni most!
Þór vígi þessi rúnar
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Las vegasba elakadtam nemtom mit kell csinalni Mr-Wongnal ha valaki tudja segithetne
Kirohan, nyisd ki a forró viezt, add oda neki a poharat!
Þór vígi þessi rúnar
Innen leszedet a BitTorrent klienst, majd innen a TorrentStormot.
Ezután megnyitod a torrent file-t, megadod, hogy hova mentse a kész cuccot, és várod, hogy letöltse. Álltalában nem valami gyors, de valamikor jól megy.
Szerintem.
ÉN régieket használok, még amikor új volt a dolog, úgyhogy csak a régi módszereit ismerem.
Þór vígi þessi rúnar
i'm so lama
Csak tökmás. Mind1.
Van egy torrent file-ot. Felteszel egy BitTorrent programot (kliens), valamint egy TorrentStorm-ot (ez a letöltésvezérlõ).
Ezekután a torrent file-al emberektõl tudod az adott file-t töltögetni.
Namost itt a lényeg, minnél több embernek van meg, annál gyorsabban jön, mert az egyes részeket másoktól szeded. Tehát a sex.avi-t lehet, hogy 100 embertõl szeded. Az elsõ 100K-t innen, a másikat onnan, a többit meg amonnan.
Naggyából így mûködik. A BitTorrent kliens ingyenes. Nem kell félni, hogy más file-okat is látnak, mert a *.torrent file-on keresztül látják a filejaidat, amit megosztasz.
Naggyából ennyi.
Þór vígi þessi rúnar
Itt tartok. Ha vki vágja, hogy kell a távcsövet összerakni, vagy, h mit kell csinálni szóljon.
Þór vígi þessi rúnar
Aki vágja a németet, ezt fordítsa már le légyszi. http://www.sickboxx.net/postal2/Lula3d-Walkthrough-deutsch-.htm
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Egy bibi még van... fogalmam sincs, hogyan tudom elérhetõvé tenni részetekre is!
Csakmert nem akarok regisztrálni a torrentre meg ilyenek...
Þór vígi þessi rúnar
Mekkora?
Esetleg fel tudnád tenni valahova, hogy ne kelljen torrentezni?
Þór vígi þessi rúnar
pl(http://endless.4242.hu/) remélem nembaj h reklámoztam öket.
Aki nemtud németül, és játszani szeretne vele még mielött kijön az angol verzió, ajánlott leszedni.
Ez a játék 1998-körül talán még elment volna de ottse nagyon.
Nemsok pozitivumot találtam benne sajnos, de cáfoljatok meg nyugodtan, ha nemlenen igazam.
Nem vagyok profi németbõl, de azért teljesen lámer sem!
SZerintem még visszatérek a kérdéseimmel!
Azéért alakul a társaság, ahogy nézem... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Üdv.
Akkor énis nagyon az elején vagyok még!
A tárgyakat az utcán találtad? (DVD ilyesmik).
Csakmert én semmit sem találtam, egy kukán és egy döglött patkányon kívül. Ezekkel meg nem lehetett semmit sem csinálni.
Te a Demo-t vagy a német Full-t nyomod?
Þór vígi þessi rúnar
Semmi kulcs meg ilyenek. (végigjátszás link is jó lesz <#idiota>#idiota>)
Þór vígi þessi rúnar
Valami L spandau akárkit kell megkeresni. Az ajtaja zárva, becsngetni nem lehet, erre aszongya mennyek magasabbra(???) (Hoch gehen).
A Marilyn meg a Sarah a kávézóban dekkol. Megvan a hot chili a karikás fül meg a belépõkártya!
Hogyan tovább?
Már jóformán mindent próbáltam...
Þór vígi þessi rúnar
Valaki megnezte mar?
Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000