Lula 3D

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali ha megadsz egy e-mail címet elküldöm az angolosítást
fitutufi
értékelést nemigen írtatok...
írna pár ember h tudjam milyenre sikerült?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Carlos
VAlaki fel tudná tenni valahova az angolosítást, hogy le tudjam szedni?
Nincs sok kedvem torrentel vacakolni most!

Þór vígi þessi rúnar

eomer
mr wong szemüvegével nézdd meg a képet, amit a nyanyától hoztál el.

BlueMaster
A dominát kiüldöd a szobából egy kis beszélgetéssel, majd a csávót jól megpaskolod a palacsintasütõvel<#idiota> Ezután leveszed a bal kezérõl a bilincset és azzal megbilincseled Hanket és már meg is léptél!<#vigyor1>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Ha valaki tud valami leirást, irja meg hol találom köszi!
Sziasztok azt kérdezném San Franciscoba a club-ba , hogy tudok lejönni az emeletröl mert Hank nem enged le ill a dominánál mit kell csinálni köszi.
Csasztok
Las vegasba elakadtam nemtom mit kell csinalni Mr-Wongnal ha valaki tudja segithetne
Carlos
Tölts meg csilivel a csapos poharát.
Kirohan, nyisd ki a forró viezt, add oda neki a poharat!

Þór vígi þessi rúnar

Azt szeretném kérdezni,hogy San.Franciscoban a bárba mit kell csinálni az üres poharat felvetem és már táncoltam is a pincér a poharat elveszi eltörölgeti de semi mást tudnál segiteni elöre is köszi.
eomer
Most már tényleg kérdezhettek. Beautyfarm végénél vagyok.

Carlos
Szerintem!
Innen leszedet a BitTorrent klienst, majd innen a TorrentStormot.
Ezután megnyitod a torrent file-t, megadod, hogy hova mentse a kész cuccot, és várod, hogy letöltse. Álltalában nem valami gyors, de valamikor jól megy.

Szerintem.
ÉN régieket használok, még amikor új volt a dolog, úgyhogy csak a régi módszereit ismerem.

Þór vígi þessi rúnar

ahha. szóval ha van nekem egy torrent kiterjesztésü magyarításom, akkor hogyan is tovább???

i'm so lama
Carlos
Torrent egy olyan dolog, mint a DC++.
Csak tökmás. Mind1.
Van egy torrent file-ot. Felteszel egy BitTorrent programot (kliens), valamint egy TorrentStorm-ot (ez a letöltésvezérlõ).
Ezekután a torrent file-al emberektõl tudod az adott file-t töltögetni.
Namost itt a lényeg, minnél több embernek van meg, annál gyorsabban jön, mert az egyes részeket másoktól szeded. Tehát a sex.avi-t lehet, hogy 100 embertõl szeded. Az elsõ 100K-t innen, a másikat onnan, a többit meg amonnan.
Naggyából így mûködik. A BitTorrent kliens ingyenes. Nem kell félni, hogy más file-okat is látnak, mert a *.torrent file-on keresztül látják a filejaidat, amit megosztasz.
Naggyából ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

õõõõ nem akarok nagyon lámának láccani, de mi is ez a torrent kiterjesztés?? és mit is kell csinálni vele?????
Carlos
Ott még nem tartok.
Egész nap Sims-eztem... 😊

Þór vígi þessi rúnar

eomer
MOUNT RUSHMORE
Itt tartok. Ha vki vágja, hogy kell a távcsövet összerakni, vagy, h mit kell csinálni szóljon.

Carlos
ÉN most ott vagyok, amikor a nyanya ablakát kellett dobálni paradicsommal. Bementem, dumáltunk, és most ott van abbahagyva. Ha valaki még nem tart ott, kérdezzen bátran.

Þór vígi þessi rúnar

eomer
Na, kezd alakulni San Fran. Ha vkinek van kérdése, írjon.

eomer
Ha vki túljutott San Franciscon, írja le hogy kell, mert nekem még angolul sem megy.
Aki vágja a németet, ezt fordítsa már le légyszi. http://www.sickboxx.net/postal2/Lula3d-Walkthrough-deutsch-.htm

BlueMaster
Innen lejön elég gyorsan én is innen szedtem, de még nem próbáltam ki... Meg már nem is fogom mert holnap meló korán kelek csá mindenkinek!<#wave>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Leszedtem, felinstalláltam, mûködik. Annyit azért tudni kell, hogy a menü természetesen német nyelvû maradt, de a párbeszédek és leírások angolul jelennek meg.

Egy bibi még van... fogalmam sincs, hogyan tudom elérhetõvé tenni részetekre is!

Carlos
Ha megvan közkincsé tennéd?
Csakmert nem akarok regisztrálni a torrentre meg ilyenek...

Þór vígi þessi rúnar

Amúgy kõkemény 1-1,4 megát nyom

A torrentekkel sajnos én sem vagyok kibékülve... Innen fogok nyugdíjba menni, ha kivárom amíg lejön.

Carlos
Jó ötlet...
Mekkora?
Esetleg fel tudnád tenni valahova, hogy ne kelljen torrentezni?

Þór vígi þessi rúnar

Létezik már a játékhoz angolisitás. (angol feliratozás). Egy patch formájában kell felrakni. Többek között torrent oldalakon megtalálhatóak... Lula.3D.English.Dialog.Pack-TRH néven.
pl(http://endless.4242.hu/) remélem nembaj h reklámoztam öket.

Aki nemtud németül, és játszani szeretne vele még mielött kijön az angol verzió, ajánlott leszedni.

Carlos
Du wolle poppe?

Þór vígi þessi rúnar

Az van, de elég szögletesek, leszámítva fõhõsnõnket. Az õ figurája "viszonylag" ki van dolgozva, de az összes többi a Quake1-es figurák részletességével vetekszik.

ElfQT
Minek a kéz, van benne csöcs, nem ? 😉

Vigyázat, a leopárd harap!

Carlos
Elvagyunk vele, ha éppen felb***ta az agyunkat a SA. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Igen!

Þór vígi þessi rúnar

Zacsy
A demó is német?

\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"

Leszedtem minap a gamet, és kicsit meglepödtem. Olyan súlyos bugok vannak benne, és annyira ronda pixelhibák hogy kb 10 percig birtam, nemértem mi tud ebben 2 giga lenni.. Majd linkelek pár képet, max felbontásban szögletes arcok, kocka kezek, elcsuszo grafika, stb. Ja és ami a leglolabb majd menjetek ki az udvarra az elején, és nézzétek meg hogy az asztalon ügyködö emberkének milye hiányzik. 😊
Ez a játék 1998-körül talán még elment volna de ottse nagyon.
Nemsok pozitivumot találtam benne sajnos, de cáfoljatok meg nyugodtan, ha nemlenen igazam.

Carlos
Akkor szerintem leszedem énis a fullt.
Nem vagyok profi németbõl, de azért teljesen lámer sem!
SZerintem még visszatérek a kérdéseimmel!
Azéért alakul a társaság, ahogy nézem... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Ha jól emlékszem el kell menni a producerhez és meg kell kérdezni a telefonszámot. Ha ez megvolt, akkor kimész a mansonból és ott kérdezõsködni kell a lányoktól. Aki éppen napozik õ tudja a telefonszámot.

Németet nyomom...A dvd lemez és a sörös doboz rögtön a kiinduló pontban van...Ott még megy egy animációs film is ha megközelíted a boltot. A pulton van egy akku, egy sörösdoboz, és mellette a polcon egy dvd.

Én már jártam a portán. A kulcsát a villa emeletén találod, a hátsó szobában (a lépcsõvel szemben van a bejárata) az ágy mellett jobbra a padlón). A portán az ott talált videokábelt berakod a helyére (monitor és video közé) és lejátszod a 2 videokazettát amit ott találsz szintén. Utána ezt jelented Brain-nek, s az elvileg már nálad levõ gyufásdobozon található telefonszám alapján kell elindulnod a nyomozásban. Csakhogy a dobozon levõ számon nem kapcsolható senki. Én itt akadtam el. Ha van megoldás, írjátok meg légyszi.

Üdv.

Carlos
Öhm...
Akkor énis nagyon az elején vagyok még!
A tárgyakat az utcán találtad? (DVD ilyesmik).
Csakmert én semmit sem találtam, egy kukán és egy döglött patkányon kívül. Ezekkel meg nem lehetett semmit sem csinálni.
Te a Demo-t vagy a német Full-t nyomod?

Þór vígi þessi rúnar

Végigjátszással nagyon egyszerû lenne szerintem próbálkozzunk a nélkül...Egyébként én tudok németül, de én is ott akadtam el :-) A kártyával nem érsz semmit, mivel nem hasonlítasz rá...Én azt gyanítom hogy valahonnan lehet szerezni parókát és azzal betudsz menni (talán)...Felvettem minden tárgyat, egy dvd-t, sörös dobozt és egy akkut a shopból, a fast foodból egy potencianövelõ löttyöt és egy üveg olcsó alkoholt. Valahogy lekéne feküdni azzal a nagy drabál állattal aki Guy mellett áll, akkor biztos berugja az ajtót :-)

és angolítás, esetleg magyarítást nem tud valaki hozzá? nem vághom a némethet nadjon..
Carlos
No, valami 5let?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Köszönöm!
Semmi kulcs meg ilyenek. (végigjátszás link is jó lesz <#idiota>)

Þór vígi þessi rúnar

ja az nem aza rész bocsi... 😊 mindjárt utánanézek és írok

Az a lényeg hogy a manson bejáratánál van egy recepciós szoba...Oda kell elmenni és kinyitni az ajtót a kulcs segítségével. Ki kell menni a házból és a parkoló mellett a bejáratnál lesz jobbra egy kis kéró ahol a akmerarendszer is van 😊

Carlos
Elakadtam kapásból a demó elején.
Valami L spandau akárkit kell megkeresni. Az ajtaja zárva, becsngetni nem lehet, erre aszongya mennyek magasabbra(???) (Hoch gehen).
A Marilyn meg a Sarah a kávézóban dekkol. Megvan a hot chili a karikás fül meg a belépõkártya!
Hogyan tovább?
Már jóformán mindent próbáltam...

Þór vígi þessi rúnar

Szerintem neg egy nagy szám...Járkálgatni kell benne, szinte semmi szabadság nincsen a játékban. Kapsz kis küldetéseket amit telejsíteni kell. Olyan broken sword tipusu game (kicsit túloztam).

screenshotokat kérnék a játékból! kösz

JustIce
Es mar le is jott..vajh kiproszaljam?😊
Valaki megnezte mar?

Barton 2600+, 1GDDR 400MHz(kingston), Ati 9800Pro, Logitech MX1000

Zacsy
én onnan vettem hogy viszaolvastam és ott írták le. De akkor ez estben<#worship>

\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"