492
  • eomer
    Nah most már én is a hajósnál vagyok. Nem vágom a németet annyira, de talán a jobboldali, aztán aki fent van, és utána Spandaut kell lepuffantani. Ha vki ebből kiokoskodik vmit írja már le magyarul.

5. Sumpfschiff des Verbrechens
    - Spandau, Boss und ein Böser Bube
    ***TIP***
    Erst den Rechten, dann den Boss, dann Spandau
    Erst wenn alle Schüsse verhallt sind hervorkommen...und schießen

TIP
    Wenn der Kampf gegen zwei Gegner gleichzeitig zu schwer ist, sich erst einmal auf eine Per-son konzentrieren... warten bis er erscheint, warten bis er seinen paar Schüsse abgefeuert hat, DANN hervorkommen und schießen.
  • Kufii
    Jah meg valami ne egy celpontra loj allandoan amelyik kinez azt kell loni.
  • Kufii
    Eomer
    En csak lotem ahogy meglattam oket nem taktikaztam de ennel az utolsonal kesz
    egyszeruen lehetetlen megolni oket szamomra.
  • eomer
    Szerintem olvass vissza.
    wanadoo fórumon is sok mindenre találsz választ.
  • zolee67
    es hogyha átjutottam san fransiscoba ott mit kell csinálni mert már beszéltem mindenkivel akivel lehetett es nem vágom mi van!! köszi
  • eomer
    Kufii
    Én már a másodiknál elakadtam. Egyszerűen nincs idegzetem hozzá.
    Azon hogy mentél át? Gondolom először a lotyó mögöttit kell lepuffantani, az már néhányszor sikerült. De egy élettel még a Hank mögötti csókát is? Hát nekem az már nehéznek bizonyult.
  • Carlos
    Brájen aszongya a napozósnál van, a napozós azt, hogy a lezbiknél, a lezbik, hogy brájennél, és tényleg brájennél. Olvasni kéne a szöveget!
  • zolee67
    felhivtam spandaut aztán beszéltem briannel es nem nagyon adott kulcsot már átnéztem az egész villát de sehol hogyan lehet elkérni tölle segitsen valaki!
    köszi
  • Kufii
    Mindja kibaszom az ablakon ezt a jatekot nem hiszem el valaki mondjom valami taktikat hoyg oljem meg azt a 3 embert a hajon pls !! :)
  • Carlos
    A számot pedig a napozós csaj aggya, aki meztelenül fekszik a medence mellett.
  • eomer
    Briantól fogod megkapni, ha felhívtad Spandaut
  • zolee67
    Sziasztok!
    Én még az elején tartok.
    A Chewi kulcsát hol találom?
    Kössz a segítséget elöre is!
  • Zoleeex
    A mendencénél a csajt háta mögött kapcsold ki a bikinijét, mikor odajönn a szerelő
    vedd fel a szerszámot azzal kitudod nyitni a szekrény a sarokba.
  • mixk
    Azt szeretném megkérdezni Bouty Farmon mit kell csinálni a házba már bejutotam bent beszéltem mindenkivel és most nem tudom mit csináljak.
  • marcus13
    nálam csak ad aware, meg kaspersky fut, ez elég tűzfalnak, szerintem
  • Nolan Mito
    Azt meg tudjátok mondani, hogy lehet megnézni a szabad portokat Xp alatt?
    Mert a torrentkliensnél(azureus) a port tesztelésénél azt írja ki, hogy "NAT-hiba".Emiatt gondolom legyengül az adatforgalom.Legjobb esteben 1,5 kb/s-tudok így tölteni:(
    Vagy tudtok ajánlani egy jó kliensprogit, ami bevált?
    Ja, megy egy használható tűzfalat, mert egyenlőre csak Xp-sem van, az meg alapól minden kimenő és bejövö adatot blokkol.
    Mégegyszer köszönöm a segítséget!!!!
  • marcus13
    wanadoo.atw.hu
    ott reg, meg az ftp cím: wanadoo.smsweb.atw.hu:1000
  • Nolan Mito
    az is jó.....végül is
  • marcus13
    csak fizetőset
  • marcus13
    csak fizetőset
  • Nolan Mito
    Sziasztok!Nem tudna valaki nekem egy ftp címet mondani, ahonnan a game leszedhető?Az elérhetőségem nem komálja a torrent klienseket és a dc++-t....szóval mindkettővel döglassú, akárhogy állítgatom a kapcsolatokat...szóval előre is köszönöm!!!
  • marcus13
    Hi! nem tudom nektek milyen verzió van, én csak a németet tudtam leszedni, ha valakinek lenne angolosítás, vagy esetleg magyarosítás, akkor az jól jönne.
    Kösz
  • eomer
    A ház jobb oldalán vagy egy kis doboz, azzal vmit kell csinálni, már nem emléxem mit ír ki. Aztán Ginat oda kell küldeni a lépcső elé, mert úgy nyílik az ajtó, Lula pedig be tud menni.
  • Zoleeex
    A farmon hogy lehet bejutni az épületbe?
  • mixk
    A templomban ahová kell a furó amit a ládában találsz a szalon meleti épületnél utána az aksit fel kell tölteni a szalonban.
  • Zoleeex
    Coloradoba hol lehet megtalálni dave-t és gina-t
  • mixk
    Odamész a két kocsihoz es a rozsaszin autó csomagtartoját a késsel kinyitod ott van a katapult ezt kell beteni a leeset távcső helyére.
  • Kufii
    Eomer koszi !
  • BlueMaster
    Köszi!
  • Zoleeex
    A szuveniressel szenben van egy müködő távcső ott kell használni a pénzt.
    Utána valami katapult kellene, ha valaki tudja, hogy kell megcsinálni írjon.
  • mixk
    Beszéljél a kutyádal kapsz töle egy keksz félét ezt a szouveniresnél dobd bele a dobozba és máris megvan a pénzérme.
  • BlueMaster
    Ezt sajnos nem tudom, de hogy szereztél pénzérmét nekem eddig sajna nem sikerült...
  • mixk
    Rush Morban mit kell csinálni a szouvenirestöl kaptam egy pénzérmét de az egyetlen használhato távcsö széteset valaki tudja itt mit kell csinálni
  • Carlos
    Köszi, már megkaptam!
  • BlueMaster
    Szebb mint az eddigiek, pályákon össze kell gyűjteni a megfelelő tárgyakat és a megfelelő helyeken használni ennyi...
  • BlueMaster
    Ha írsz privátban e-mail címet küldök angolosítást!

Ha beszéltél a nénivel akkor két képet lehet leakasztani a falról majd el kell menni a fotóshoz lula látja, hogy nincs nyitva megkérdezed a nénitől a fotós számát, felhívod, visszamész és a fotós szemüvegével megnézed a képet!
  • Carlos
    Énis ott álltam meg.
    Találtam asszem a frigóban egy hallókészüléket azt odaadtam a nyanyának és dumált mint a gép.
    Akkor hagytam abba!
  • Zoleeex
    Miután bedobbtam az ablakot a paradisommal.
  • Carlos
    Az melyik?
  • Zoleeex
    Egyébként ha valaki tudja mit kell csinálni las vegasban miután beszéltem a nénivel írja már meg