Lula 3D

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazza
Beszélek Briennel a kulcsról, de õ csak azt mondja, hogy milyen rendetlen vagyok...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

ennyi a játék???most értem a végére.kicsit csalódott vagyok
bazza
De mit kell csinálni ahhoz hogy odaadja?

eomer
A chevyhez a kulcsot Brian fogja odaadni.
A farmon úgy lehet bemenni a házba, h Ginat odaküldöd a ház elé, és akkor Lula be tud menni.
A katapultos után Ginát oda kell küldeni a buzihoz.

bazza
nemtudja vki hol vannak a rózsaszín chavyhez a kulcsok?

TUDNA VKI SEGÍTENI.A FARMON HOGY LEHET BEJUTNI AZ ÉPÜLETBE????A DOBOZBAN MÁR ELVÁGTAM A VEZETÉKET.
BlueMaster

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

hali!a katapultos rész után,mit kell csinálni???
eomer
olvass vissza

bazza
Kéne vmi angolosítás! Nincs még hozzá?

eomer
Nah most már én is a hajósnál vagyok. Nem vágom a németet annyira, de talán a jobboldali, aztán aki fent van, és utána Spandaut kell lepuffantani. Ha vki ebbõl kiokoskodik vmit írja már le magyarul.

5. Sumpfschiff des Verbrechens
- Spandau, Boss und ein Böser Bube
***TIP***
Erst den Rechten, dann den Boss, dann Spandau
Erst wenn alle Schüsse verhallt sind hervorkommen...und schießen

TIP
Wenn der Kampf gegen zwei Gegner gleichzeitig zu schwer ist, sich erst einmal auf eine Per-son konzentrieren... warten bis er erscheint, warten bis er seinen paar Schüsse abgefeuert hat, DANN hervorkommen und schießen.

Jah meg valami ne egy celpontra loj allandoan amelyik kinez azt kell loni.
Eomer
En csak lotem ahogy meglattam oket nem taktikaztam de ennel az utolsonal kesz
egyszeruen lehetetlen megolni oket szamomra.
eomer
Szerintem olvass vissza.
wanadoo fórumon is sok mindenre találsz választ.

es hogyha átjutottam san fransiscoba ott mit kell csinálni mert már beszéltem mindenkivel akivel lehetett es nem vágom mi van!! köszi
eomer
Kufii
Én már a másodiknál elakadtam. Egyszerûen nincs idegzetem hozzá.
Azon hogy mentél át? Gondolom elõször a lotyó mögöttit kell lepuffantani, az már néhányszor sikerült. De egy élettel még a Hank mögötti csókát is? Hát nekem az már nehéznek bizonyult.

Carlos
Brájen aszongya a napozósnál van, a napozós azt, hogy a lezbiknél, a lezbik, hogy brájennél, és tényleg brájennél. Olvasni kéne a szöveget!

Þór vígi þessi rúnar

felhivtam spandaut aztán beszéltem briannel es nem nagyon adott kulcsot már átnéztem az egész villát de sehol hogyan lehet elkérni tölle segitsen valaki!
köszi
Mindja kibaszom az ablakon ezt a jatekot nem hiszem el valaki mondjom valami taktikat hoyg oljem meg azt a 3 embert a hajon pls !! :)
Carlos
A számot pedig a napozós csaj aggya, aki meztelenül fekszik a medence mellett.

Þór vígi þessi rúnar

eomer
Briantól fogod megkapni, ha felhívtad Spandaut

Sziasztok!
Én még az elején tartok.
A Chewi kulcsát hol találom?
Kössz a segítséget elöre is!
A mendencénél a csajt háta mögött kapcsold ki a bikinijét, mikor odajönn a szerelõ
vedd fel a szerszámot azzal kitudod nyitni a szekrény a sarokba.
Azt szeretném megkérdezni Bouty Farmon mit kell csinálni a házba már bejutotam bent beszéltem mindenkivel és most nem tudom mit csináljak.
nálam csak ad aware, meg kaspersky fut, ez elég tûzfalnak, szerintem
Azt meg tudjátok mondani, hogy lehet megnézni a szabad portokat Xp alatt?
Mert a torrentkliensnél(azureus) a port tesztelésénél azt írja ki, hogy "NAT-hiba".Emiatt gondolom legyengül az adatforgalom.Legjobb esteben 1,5 kb/s-tudok így tölteni:(
Vagy tudtok ajánlani egy jó kliensprogit, ami bevált?
Ja, megy egy használható tûzfalat, mert egyenlõre csak Xp-sem van, az meg alapól minden kimenõ és bejövö adatot blokkol.
Mégegyszer köszönöm a segítséget!!!!
wanadoo.atw.hu
ott reg, meg az ftp cím: wanadoo.smsweb.atw.hu:1000
az is jó.....végül is
csak fizetõset
csak fizetõset
Sziasztok!Nem tudna valaki nekem egy ftp címet mondani, ahonnan a game leszedhetõ?Az elérhetõségem nem komálja a torrent klienseket és a dc++-t....szóval mindkettõvel döglassú, akárhogy állítgatom a kapcsolatokat...szóval elõre is köszönöm!!!
Hi! nem tudom nektek milyen verzió van, én csak a németet tudtam leszedni, ha valakinek lenne angolosítás, vagy esetleg magyarosítás, akkor az jól jönne.
Kösz
eomer
A ház jobb oldalán vagy egy kis doboz, azzal vmit kell csinálni, már nem emléxem mit ír ki. Aztán Ginat oda kell küldeni a lépcsõ elé, mert úgy nyílik az ajtó, Lula pedig be tud menni.

A farmon hogy lehet bejutni az épületbe?
A templomban ahová kell a furó amit a ládában találsz a szalon meleti épületnél utána az aksit fel kell tölteni a szalonban.
Coloradoba hol lehet megtalálni dave-t és gina-t
Odamész a két kocsihoz es a rozsaszin autó csomagtartoját a késsel kinyitod ott van a katapult ezt kell beteni a leeset távcsõ helyére.
Eomer koszi !
BlueMaster
Köszi! <#worship>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

A szuveniressel szenben van egy müködõ távcsõ ott kell használni a pénzt.
Utána valami katapult kellene, ha valaki tudja, hogy kell megcsinálni írjon.
Beszéljél a kutyádal kapsz töle egy keksz félét ezt a szouveniresnél dobd bele a dobozba és máris megvan a pénzérme.
BlueMaster
Ezt sajnos nem tudom, de hogy szereztél pénzérmét nekem eddig sajna nem sikerült...<#nemtudom>

Rush Morban mit kell csinálni a szouvenirestöl kaptam egy pénzérmét de az egyetlen használhato távcsö széteset valaki tudja itt mit kell csinálni
Carlos
Köszi, már megkaptam!

Þór vígi þessi rúnar

BlueMaster
Szebb mint az eddigiek, pályákon össze kell gyûjteni a megfelelõ tárgyakat és a megfelelõ helyeken használni ennyi...

BlueMaster
Ha írsz privátban e-mail címet küldök angolosítást!

Ha beszéltél a nénivel akkor két képet lehet leakasztani a falról majd el kell menni a fotóshoz lula látja, hogy nincs nyitva megkérdezed a nénitõl a fotós számát, felhívod, visszamész és a fotós szemüvegével megnézed a képet!

Carlos
Énis ott álltam meg.
Találtam asszem a frigóban egy hallókészüléket azt odaadtam a nyanyának és dumált mint a gép.
Akkor hagytam abba!

Þór vígi þessi rúnar

Miután bedobbtam az ablakot a paradisommal.
Carlos
Az melyik?

Þór vígi þessi rúnar

Egyébként ha valaki tudja mit kell csinálni las vegasban miután beszéltem a nénivel írja már meg