Lula 3D
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
A farmon úgy lehet bemenni a házba, h Ginat odaküldöd a ház elé, és akkor Lula be tud menni.
A katapultos után Ginát oda kell küldeni a buzihoz.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
5. Sumpfschiff des Verbrechens
- Spandau, Boss und ein Böser Bube
***TIP***
Erst den Rechten, dann den Boss, dann Spandau
Erst wenn alle Schüsse verhallt sind hervorkommen...und schießen
TIP
Wenn der Kampf gegen zwei Gegner gleichzeitig zu schwer ist, sich erst einmal auf eine Per-son konzentrieren... warten bis er erscheint, warten bis er seinen paar Schüsse abgefeuert hat, DANN hervorkommen und schießen.
En csak lotem ahogy meglattam oket nem taktikaztam de ennel az utolsonal kesz
egyszeruen lehetetlen megolni oket szamomra.
Én már a másodiknál elakadtam. Egyszerûen nincs idegzetem hozzá.
Azon hogy mentél át? Gondolom elõször a lotyó mögöttit kell lepuffantani, az már néhányszor sikerült. De egy élettel még a Hank mögötti csókát is? Hát nekem az már nehéznek bizonyult.
Þór vígi þessi rúnar
köszi
Þór vígi þessi rúnar
Én még az elején tartok.
A Chewi kulcsát hol találom?
Kössz a segítséget elöre is!
vedd fel a szerszámot azzal kitudod nyitni a szekrény a sarokba.
Mert a torrentkliensnél(azureus) a port tesztelésénél azt írja ki, hogy "NAT-hiba".Emiatt gondolom legyengül az adatforgalom.Legjobb esteben 1,5 kb/s-tudok így tölteni:(
Vagy tudtok ajánlani egy jó kliensprogit, ami bevált?
Ja, megy egy használható tûzfalat, mert egyenlõre csak Xp-sem van, az meg alapól minden kimenõ és bejövö adatot blokkol.
Mégegyszer köszönöm a segítséget!!!!
ott reg, meg az ftp cím: wanadoo.smsweb.atw.hu:1000
Kösz
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Utána valami katapult kellene, ha valaki tudja, hogy kell megcsinálni írjon.
Ha beszéltél a nénivel akkor két képet lehet leakasztani a falról majd el kell menni a fotóshoz lula látja, hogy nincs nyitva megkérdezed a nénitõl a fotós számát, felhívod, visszamész és a fotós szemüvegével megnézed a képet!
Találtam asszem a frigóban egy hallókészüléket azt odaadtam a nyanyának és dumált mint a gép.
Akkor hagytam abba!
Þór vígi þessi rúnar