492
  • BlueMaster
    Mutasd meg a Club előtt mászkáló csajnak (Sarah) az egyik elrabolt csaj fülbevalóját amit a fekete furgon hátsó ajtaját kinyitva szerezhetsz meg!
  • Talon
    Spandau feladata kipipálva, igaz most nincs feladatom. Gondolom most ez jön: az éjszakai klubba szeretnék bejutni. Ahoz kell kártya is amit nemtalálok.
  • BlueMaster
    Az a fényképész amelyiknek piát is kell vinni, kellett már ott lenned szerintem ha a kártya megvan, az adja a kulcsot Spanau szobájához.
  • Police88
    Fényképész?
    Az melyik? van egy kameramen aki épp az actiont veszi a kávézó mellett az? mert oda nemtudok bejutni csak nézelődni... Kicsit pontosabban...lépésről lépésre h kicsíny agyam fel tudja fogni
  • Visco
    Köszönöm a segítséget BlueMaster, sikerült!
  • Talon
    Segítsetek! Spandautól megvan a bizonyíték, fényképésztől a paróka, de a kártyát nem találom. Még a mansonból van nálam 3db kártya de az nemjó. ??
  • BlueMaster
    Kártya + paróka kell a fényképésztől. Ha ez megvan hátul Hanknél tudsz bejutni mert amilyen hülye azt hiszi Sarah vagy...
  • BlueMaster
    Pontosan adj a macskáknak kaját a konyhaszekrényből, tedd az edényükbe. Ekkor amelyik macs odajön annak a nyakában van egy kulcs. Az nyitja a másik felét a szekrénynek ahol az akksi volt és ott a hozzá való kamera. Bele az akksi és már nézheted is a bizonyítékot!
  • Police88
    Sorry de rákerestem és még mindíg nem tiszta: meg van a kártya,hogyan jutok be a klubba? előre is köszi...
  • Visco
    Srácok, valaki legyen olyan bűbály, és árulja el nekem mi a túrót csináljak ha:

- Megkaptam a kulcsot az iszákos fószertől macskaetetés ügyben a Spandau kecójába.

- Bementem a szekrényből kivettem a régi levelet meg az aksit valami kamerába, de ezen kívűl semmit nem találtam, és a feladat az lenne, hogy találjam meg az összes nyomot ami a rablásra utal, de még mindíg nem pipálta ki nekem, és nem tudom kihagytam valamit, vagy valamit nem találtam meg? Légyszíves segítsetek m ert szétrúgom a gépet... (A macskákat meg kell etetni esetleg valamivel? már erre is gondolotam tiszta baromság:)

Előre is köszi!
  • BlueMaster
    A szado-mazós csajt elküldöd a szobából egy kis beszélgetéssel, majd megszerzed a ficóról az egyik bilincset, azzal magbilincseled Hankat és pálya teljesítve!
  • Kisfiu90
    Köszi a segítséget de még 1x megakadtam a clubba a már éppen menekülőben vagyok de az a baszott hank a lépcső elé állt hogy kell leütni???

PLEASE! PLEASE! PLEASE! PLEASE! PLEASE! PLEASE! PLEASE! PLEASE! PLEASE! PLEASE!
  • BlueMaster
    Az iszálos pasitól el kell vinned egy képet a hajléktalannak a Club mögé, ezért kapsz valmi zackót. Aztán az iszákosnál talált üres üveget elviszed willynek a szeszboltosnak és odadod neki az üres üveget, meg a zacsit erre csinál piát!
  • Kisfiu90
    Ha vlki tart már San Francisco-ba a teljesbe akkor az elmondhatná h. azt az iszákos pasinak a lépcsőházba hol lehet neki vlmi löttyöt találni!!!!!
    Előre is ezer köszi
  • BlueMaster
    Nem csak demó van.
    Azt nem tudom, hogy torrentről lehet-e szedni, de biztos.
    Angolosítás linket lentebb találsz olvass vissza! Az is torrentes lehet, hogy ott a játék is fent van!
  • Sland
    Csak demó van? Torrentről nem lehet szedni? Csak német nyelv van benne?
  • BlueMaster
    Hali! A medencénél ülő csaj bikinijét kikapcsolod erre oda megy a szerelő (naná majd nem ) és akkor el tudod venni a csavarhúzóját, azzal kinyitod a szekrényt amiben a 3. baba van. Azt megmutatod Ginának erre eltűnik a recepciós, így el tudod venni a kulcsot ami nyitja azt az ajtót.
    Sok sikert!
  • kittycat
    Beautyfarmon az emeleten azt az ajtót ahonnan jön a hang hogy lehet kkóinyitni és a bedencénél a szekrényt?
  • kittycat
    oké.kösz
  • BlueMaster
    Jól haladsz! Menj egy picit el a háztól mintha mennél le az autókhoz akkor kinyílik az ajtó. Ha Lula ezt konstatálja, akkor meg tudod kérni Ginát, hogy odaálljon és már bent is vagy!
    Na, ennyit mára ha marad még kérdés holnap délután szívesen válaszolok, de reggel mennem kell dolgozni!
    Jó éjt!
  • kittycat
    BEAUTYFARM-on vagyok és nem tudok a házba be menni mert becsukodik ha oda megyek
  • BlueMaster
    Le kell szedni vele a harangot a templomba, és ott lesz a 2. bábu, meg a pálya vége!
  • kittycat
    na sikerült és lula kamatyolt is egyet, aztán meg hozzávágtak egy puskát. most kire kell ezzel lőni?:))))
  • BlueMaster
    Nagyon szívesen!
  • kittycat
    köszi
  • BlueMaster
    Nem messze a kocsmától ahol a majom is van ugyanazon az oldalon pár házzal lejebb egy dobozban. Ott ahol a pajtában egy kis akció van!
  • kittycat
    hol van a fúró?
  • BlueMaster
    Elmennek szexelni a romos templomba!
    Oda úgy tudsz bejutni, hogy megszerzed a fúrót és a bárban a pultos csaj mögött feltöltöd.
  • kittycat
    ok kösz sikerült.a farmon Dave és Gina hova tűnik el??
  • BlueMaster
    Várj, az is lehet, hogy a másik képet amit a nőnél találtál és eddig nem használtad és abból derül ki a következő helyszín! Nem biztos sajna rövidtávú a memóriám...
  • BlueMaster
    De lehet, hogy a papírt kell megmutatni neki...
  • BlueMaster
    Ez még a hegyen? Mert ott úgy emlékszem miután megmutattad a bábut Ginának még párszor beszélni kell a szuveníressel, meg Ginával és kész a pálya... Ha nem akkor szólj és töröm kicsit az agyam!
  • kittycat
    az a baj hogy sajnos se angolul se németül nem tudok és így elég nehéz ha még azt sem tudom mi a feladat:(
  • kittycat
    megszereztem a bábut, megmutattam ginának és kaptam tőle egy papírt de megint elakadtam....
  • BlueMaster
    Utánna elmész meszebb és ott is találsz egy működő távcsövet, de mikor hozáérsz szétesik. Visszamész a szuveníreshez és beszélsz vele a katapultról majd ugyanez Ginával, majd a késsel kinyitod a kabrió csomagtartóját és megszerzed a katapultot amit felszerelsz a szétesett távcső helyére.
  • kittycat
    és utánna?
  • BlueMaster
    Az a hegyes pálya? Amit kaptál a kutyától beleteszed a szuvenires csávó pénzgyűjtőjébe kapsz egy érmét majd azzal bele tudsz nézni a szuveníres bodéval szembeni távcsőbe.
  • kittycat
    köszke!
    Átjutottam a köv pályára itt körülnéztem mindenhol és a kutyával beszéltem és van most valami dastys bigyó.utánna mit kell casinálni?
  • BlueMaster
    Megnézed a képet a fotós szemüvegével aztán vissza az öreglányhoz. (Ha igaz már régen voltam itt )
  • datango
    de az elejen az intro odabax ! :) a kis blöki :D