Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
gyros 550;-
radir 380;-
bocs, de ezzel eltevesztetted a topikot
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
ezzel ugyis csak az otthon-suli távot járnám meg😊
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
amúgy forralt bort csináltunk belõle (igen finomat), ugyhogy végülis nem izgatott túlzottan a dolog.
1l vörösbor 250;-
2 buszjegy 1400;-
bor, zsömle, tej 500;-
vonatjegy 1200;-
csokor virág 2000;-
és egy 1 literes Coca-Colát, egy Gyõri keksz duplajót, egy islert és egy csokis fánkot.
ez 652 Ft volt. <#levele>#levele>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Smart kártyával vásároltam.
Edimax br 6104k(g)
6000 huf
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
bevásárlás 15k
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
(és ennek következménye képp éppen a volág végén várom, hogy holna megvegyek egy újjabb 240km-es vonatjegyet, amivel visszatérhetem a civilizációba 😄😄😄)
Helló, mi? ;-)
Igaz 5000 ft volt, de alkudtam.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
30.000.-
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Félig vettem, félig kaptam,
Gary Larson : The Complete Far Side
24500.-
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
chieftek Dragon/Bravo kell a népnek 😊
vásároltam is:
Motul 600 2T, 1L - 4490.-
tavaly még 3990 volt...
primán lehetett rajta ülni 😊
nekem még az Armor is alacsony nem pont kézmagaságban van a pohár ha ráteszem 😊
a silentpc-n jót írt róla a csóka
egy sima Sonata-t meghallgattam, a vinyó nagyon kihallatszik, remélem ebbõl nem fog
ja és nem akartam se túl nagyot, se ajtósat
nekem ez a semmitmondó desing tökéletesen megfelel, talán a fehár hamar koszolódik ez az egy a baj, igaz a fekete is kényes szin
olvasd el a linken a cikket
enyém meg 38k most, igaz nincs benne táp de akkor is jobb megoldás mint az a pici házacska, igazából azt nem értem hogy egy olyan pici cucc miért drágább mint egy full nagytorony.