Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eos 50 fényképezõ 24500;-
2 csomag "hungarikum" nógrádi sós ropi 78;-
1 csokor jázmin 300;-
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
http://kromek.hu/blog/ -apu-
1 liter Sió icea tea (rohadt szar) 88,-
haverral burgerkingben 1et fizet kettõt kap fagyi 299,- (ennek csak a felét fizettem én 😛)
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
120HUF
Az alfa 147 egyébként belülrõl szebb (és talán kényelmesebb is), az MG viszont jobban ment volna, de mindegy már.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
rajzkartonok, tollak etc. 2500;-
mikrohullámkarton 125;-
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
4db pizzás kifli= 200FT
MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!
570 Magyar pénz
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
120.-
lúúk -.-