Mit vásároltál legutoljára?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
akkor nem te vásároltad 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Egy perecet, nemtom mennyi volt, haverom fizette 😄

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Taranov
Azt láttam 😊 Nekem tetszik 😮

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

PResident Evil
vááááááááááááá van ilyen pirosba is 😄DD de gáz 😛

zaki
mennyi vót?

PResident Evil
arany malbi 505 ft

FtranX
Henry Wintermans szivar: 900 Ft

Mauro
Ezt:

FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82

Monor - Budapest vonatjegy
Deit narancslét.Jó szar volt.

Taranov
Nem, viszont a csövesek kaja és ruhák helyett a drágább cigire fogják költeni a pénzüket.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Bandew
jeges teát

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

fifi
A Baumgartnertõl a Minardit...
Azt mondta kell a zseton- vittem kp-re

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

levegõt
0ppika
Felsõoktatási jelentkezési lapokat

http://epica.nl

Outlander
bkv bérletet

\"Van e élet a halál előtt?\" -egy nekromanta

PAYNE
2 szövegkiemelot 1tollat 1csomag rotringhegyet
721 huf

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

szacsi
egy Smash Molotovot 250-ért

:-O http://www.ashes.hu O-:

artschi
Egy szál vörös rózsát a Lánynak holnapra. 360 pénz.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

GaVino
egy Mars szeletet egy automatából 100 huf-ért.

wEEn
47,94 liter gázolaj. 10021 Ft.

Punker
nekem a Star Wars-ok vannak így meg 😊))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

artschi
Így van. Ott a Dream Theater DVD. Megvan DivX-ben, eredeti DVD-n, meg eredeti VHS-n is, plusz az audió része 3 CD-n.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Punker
jaja vannak dolgok amiket megéri eredetiben megvenni itt van a gépemen a Karib-tenger kalózai 2 CD-s Xvid-ben jó minõségben, de mégis megvettem a dupla DVD-t ...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

artschi
Ezek szerintem megérnek ennyi pénzt, legalább jók, nem hitvány divatzene.

artschi
Nekem meg így kell, szóval ha be tudom szerezni így, akkor megveszem. A másolt audio CD-ket nem favorizálom igazán.

Punker
igen

zaki
a filmet láttad már 1ébként?

Ennyi pénzért "veszek" több száz albumot meg filmet, ...,...

Ezek azok a dolgok, amit sosem fogok megvenni.Utoljára eredeti cédét kb.3 éve vettem.

artschi
Threshold - Wounded Land CD (2990 Ft)
Threshold - Critical Energy DVD (5.490 Ft)

A1 karton, 3 db A2 mûszaki rajzlap - 666 ft

Narancs
Az áremelés csak a csempészeknek tesz jót!
Minden hülye cigit fog csempészni, ha belépünk a puinóba 1000HUF körül lesz 1 doboz stikk...
Szal én úgy döntöttem magam fogom termeszteni a dohányt, a törvény nem bünteti és csak pár mag kell hozzá...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Sok értelme lehet...

traXion
Már van.

Tök jó vitát lehetne errõl nyitni, sõt akár topikot is...Mármint a cigirõl, meg a leszokásról...

Fefe
Pontosan. Így is úgy is megveszem hamár nem fútja akkor jöhet az orosz Marlboro 300-ért,de leszokni nem fogok

Punker
kedden 520-ért vettem (multi nem volt)

Punker
soha, max kevesebbet szív, az igazi dohányost nem gátolja meg az áremelés....

Bucser
Mikor meglátja, hogy egy doboz Davidoff (van aki ilyet szívott) 700 Ft felett van😊)) Pfhujj😊) De jó, hogy leszoktam az áremelés elõtt még amikor ez a cigi csak 450 volt😊))

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kíváncsi vagyok mikor mondja azt egy dohányos, hogy ez már k*rva drága, hülye leszek megvenni.

100 forintért rózsaszín rúzst
100 -ért gumicukrot
100 -ért kókuszos fehércsokit

Fefe
1 doboz cigit 505 HUF

Pyx
kenyeret, és egeret

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Kata
fél kilo kenyér
2L narancslé
415 HUF

[/cserf][/fülünyúl]

Bucser
egy csomag Sinecod-ot meg Strepsilst😊))) Dögrovaton vagyok😊) jahh meg Notting Hill-t még a DVDCenterrel))

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Punker
lehet meg kéne vennem nekem is.

zaki
Good Will Hunting

Punker
milyen film volt hozzá?

agba
sört(8 dobozt)