Mit vásároltál legutoljára?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
én is annyiért veszem pedig ez Eger ami rohadt drága város

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

PLackó
Csak 150 ?????
De jó neked!!
Én vidéki vagyok 😞(

Taranov
Nagyon drága. Én 150-ért veszem a Philips 700 megás cd-t, de még az is elég drága.
Verbatim 700 megás van 100 Ft-ért / db, de ahhoz nincs tok 😞

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

PLackó
Igen ?

Punker
az drága

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

PLackó
Topic UP! 😊
3 db üres PHILIPS cd-t =600 HUF

1 liter sio almalevet, 140 HUF

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Punker
2 DVD-s újságot 4380 HUF

Taranov
Jogos, de azért förmedtem rád, mert ezt írtad:
"Te mirõl beszélsz?"

Aztán gondoltam, hogy ne nekem kelljen már tudnom, hogy hány év jár füvezésért, mikor közöm nincs a fûhöz.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Értettem én a poént, de hát ami javitásra szorul az javitásra szorul, nincs mese. A stilusoddal meg lazits kicsit.

egyetértek
traXion
Így igaz!

Narancs
1:1 bazz, de a fû ártjára kell állnom!
Angliában már csak szóban figyelmeztethet a karhatalom ha füvezésen kapnak...😊
Amúgy meg ha észnél vagy és nem tépsz nap mint nap, (mint ahogy normális ember nem baszik be minden nap) csak hétvégén akkor semmi bajod nem lehet!

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Taranov
Ez csak egy álláspont, mivel a másik álláspont szerint 3. alkalomtól már függõ lehet valaki. A nikotin pedig tényleg nagyon erõs függõséget okoz, de nem kerül tõle az ember bódult állapotba.

traXion
Lezárva, csak hozzáteszem, hogy a fûtõl nem lehetsz függõ. Kisebb a függõségi tartalma, mint a nikotinnak, és veszélytelenebb, mint az alkohol.

Taranov
Egyébként szerinted elvonókúrára miért köteleznek? Szerintem pont azért, hogy leszokj, hogy egészséges legyél, ezek pedig a füvet legalizálták majdnem. Még szerencse, hogy van ennyi eszük, egyébként végképp nem lett volna esélyük 2006-ban.

Taranov
Ennyire értelmetlen nem lehetsz. Honnan tudnám én, hogy mennyi jár érte? Nem füvezek és nem is vagyok tájékozott ilyesmiben, nem a 4 év volt a hozzászólás lényege, még szerencse, hogy mások megértették.

Taranov
Ne politizáljunk, mert akkor már én is tudnék mondani mást.

traXion
Így van, vagy elvonókúra.

Azért hál istennek nem a fidesz nyert.

Te mirõl beszélsz? Még ha elkapnak is a max egy év próbaidõ meg némi pénzbirság.

PResident Evil
de az olyan gumi izé

átlátszó
Narancs
Megnézném a harisnyakötõd!
Milyen színû?

Narancs
Doboz kék moon - 350 HUF

Mike
müzlis-barackos joghurt 93 píz

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Punker
az rablás

Taranov
drága 😞

10 db cd-t, 1900 HUF

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

zaki
LOL 😊

Taranov
4 évbe a gyorskocsi utcában 😊)

traXion
Mibe fájt?

Füvet.

MIMACSKA
Kávét az automatából.<Moccaccino="40 Ft">

www.extragyongy.hu

Fú nemis! Legutoljára kiszaladtam bodzás fantáért!

Én ma délután vásároltam egy csipkés harisnyakötõt és egy hozzáillõ hálóinget.

Taranov
Az drága. 😊

750 ért fotót csináltattam a felvi laphoz.

Sir Quno Jedi
Florida ülõgarnitúrát, meg ebédet...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

cSuwwi
Eddig csak 50 pénz volt, most emelték fel 60-ra

shit happens

cSuwwi
hol máshol? A buszleszállóhelytõl 10 méterre lévõ bodegában.

shit happens

Voltan
MSI Megastick 256Mb 35000 Ft

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Narancs
kökin?
Nálunk is 60 forint a kis kávé nagy pohárba!
CSak sajna ihatatlan...mindenki talált már benne különféle dolgokat, én pl egy hosszú szõke göndör hajszálat...(remélem hajszál volt...😊

Taranov
Az nem sok 😊

cSuwwi
1 kávé kökin (60.-)

shit happens

Mauro
Egyáltalán nem gáz. Ha az lenne nem vettem volna meg.

FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82

cSuwwi
ezért a pénzért 2 kávét lenyomhattál volna 😊

shit happens

cSuwwi
mázli 😊

shit happens

Mauro
18 e.

FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82

Narancs
Meleg pogit a suli büfében - 120 HUF (lett volna de a büfés néni kcsit szét volt csúszva a 4.szünetre, így elfelejtett érte pénzt kérni...😊