Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
szállítással együtt 4k
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Blend pulcsi 13k
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
2 Sajtburger 400 Ft
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Azóta lehet, hogy ott is emelkedett az üzemanyag ára.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Core2 Duo(E6750)
DDR2 2048Mb 800MHz Geil Ultra Kit of 2 (2x1024Mb)
PCIE 8800GTS 320Mb Asus
250Gb Western Digital SATA 16Mb
Táp PS Enermax EG565AX-VE
237k
olyan is van? :o
te ennyire girnyó vagy? uhh
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
meg egy lecipzárzható szárú gatyát 14 helyett 7k-ért, bár most már nemtom minek, igaz amikor vettem, pár napja, még nem volt ilyen szar idõ
ja és adidas zoknit is, 2 pár 1300-ért (bár most már az is 2k) na ezt meg az Auchanban
meg DVD-ket 6k-ért
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
AMD 64 X2 5600 SAM2 - es procit meg , 2GB / 800MHz - s ramot
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny