Haegemonia: The Solon Heritage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Látom nem pörög az oldal, de egy próbát megér:
segítséget kérnék, mert a játék állandóan lefagy runtime library, sound system error hibaüzenettel.
Egy orosz fórumon találtam a keresõben errõl, de nem pályám az orosz...
Ha tudtok bármit, mindennek örülök.. 😊
elég régóta játszok a haegemoniával és egy dolog zavar.
felhúztam egy skk-t majd lenyúltam a kariak vírushajót és miután megépítettem õket sok kis vadásszal a nemtudom melyik páján nekiestem a solon bázisnak..és láss csodát el is foglaltam! azaz a solon bázis az enyém volt! a problémám az volt hogy nem lehetett áthelyezni és egy idõ múlva felrobbant.nem ismer valaki hozzá valami Patchet vagy modot amiben ezt a 2 dolgot meg lehet tenni? nagyon flash lenne ha a solon bázis védené a rendszerem 😊
multizok valaki? ha igen jovok én is....
én itthon tolnám tesómmal, de cd key-oribléma van mindig. leszedtem feltörtet is a wanadoo-tól, azzal sincs sok siker. valamit szarakodtam a regeditben (mondjuk abban nem vagyok nagy bûvész). meg crackeket próbáltam, eddig semmi. emulátorokat kikapcsoltam. fene se érti... és mindig ugyanannál a gépnél jön elõ, úgyhogy gõzöm nincs.
Talán kicsit hülyén fogalmaztam de ez lenne a problémám 😄 PLS HELP
Ha vki tudna segíteni elõre is köszönöm
De nagyon uber jatek volt, mindentol fuggetlenul 😊
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Én ma vettem meg. A legjobb magyar játék szerintem. Szinkron is tökéletes.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
valaki tudna adni egy linket ahonnan le tudom szedni mindenféle regisztráció meg ilyenek nélkül a haegemonia - a solon hagyaték -ot (magyarul)??????
Magyarországon, nem külön magyarosítás volt, hanem kompletten magyarul adták ki az egészet!
Valaki nem tudja honnan lehetne letölteni mapokat az alap játékhoz? Multiznánk haverral,de már szétnyomattuk a pályákat és kellene valami új.
A választ elõre is köszönném!
Üdv. EvilRicky
E-mail címem: trantorius(kukac)freemail.hu
Egyébként a Solon hagyatékkal akarok multizni!
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Ha igen akkor az írjon ide és nyomhatnánk egy Multit...<#vigyor>#vigyor>
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
A fentartás azt a költséget jelenti, ami kell az épületek mûködéséhez, és idöközönként vonja. ugyan így a hajóidnak is van fentartési költsége.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Idézet a végigjátszásból (hátha segít):
1. Epizód, - 3. küldetés CHARON Földjén A Plútó mellett meg kell védened egy bányászállomást. A kihelyezésrol is neked kell gondoskodni. Lesz ott egy plussz hajóraj, melyet irányítani nem tudsz, de alapból védi a bányászállomást. Így arról le van a gond, illetve azért a fél szemed mindig az állomáson legyen. Viszonylag egyszeru küldetés. Egy vagy ketto kellemetlenkedo támadó jön, amit probléma nélkül lenyomhatsz. A komolyabb feladatot üzenetben kapod meg. Neptun közelében kell egy marsi urbázist megkeresni és megsemmisíteni. Engem anno megzavart, hogy nem közvetlen a Neptun mellett volt az urállomás, hanem kicsit távolabb, de egyértelmuen a Neptunhoz közelebb, mint máshoz. Miután végeztél az urállomással, mint a vadlibák, húzunk a 4. küldetésbe.
\"friczi a vállalkozó szellem\"
Egyébként a Földi hadjáratnál akadtam el a 3. pályánál amikor valami neptun állomáshoz küldenek és mondják, hogy siessek.
+ amikor kijelölöm a bányászállomást és rákattintok a közepére elõjön valami találmány családfa (vagy valami hasonló a neve). Az ott mire jó vagy az csak valamiféle áttekintés!
Ja! Mégegy kérdés: Amikor egy bolygón vagyok kiírja, hogy egy adott épületnek mennyi a fenntartása! De hogyérti azt hogy fenntartása? Mindíg levonja bizonyos idõközönként vagy mi?
Elõrre is köszi!
A kutatási pontokkat be kell osztani, Csak egy fegyverosztályt fejlessz, mert többre nem igen futja, rakétáknál, meg csak azt javaslom ami bolygótámadásra jó. a bolygónál szinte mindent érdemes kifejleszteni, meg a kémkadésnél is ha akarsz kémeket használni.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de kérdezz nyugottan, ha erre járok válaszolok.
De mondjuk egy tutorialt rakhattak volna bele, mert van pár nehézségem a játékban! Az elsõrész kampányát abba is hagytam, de a Sólón hagyatékban is csak szenvedek. És persze tudom, hogy "majd belejövök", meg hogy az "idõ majd segít", de egyszerûen kicsit nehéz még számomra.
Pl: fejleszteni hogy tudok dolgokat? + Kereskedni hogy tudok? stb.
Ha valakinek van egy kis ideje és megtenné, hogy segít azt megköszönném!
Azt még elfelejtettem írni, hogy azelõtt nekem Win98-on nagyon szépen ment, kisebb-nagyobb grafikai bugoktól eltekintve (pl. a hajók átlátszóak, a bolygók a hajók ELÕTT látszanak), nemrég rájöttem, hogy a kártyám miatt van (ATi Radeon 9200-m van). Most viszont mégsem indul el. Még a menüig se jutok el!
Hûha, lehet, hogy újra kéne telepíteni a kíndózt <#falbav>#falbav>?
Szeretném a segítségeteket kérni: (újból) felraktam a gépemre a játékot, de amikor elindítom, csak fekete képernyõt látok, a videó nem tölt be, de ha megnyomok bármilyen billentyût, kilép a desktop-ra és kiír egy hibaüzenetet, hogy a Ddhelp.exe valamilyen hibát vétett és ezért kilép. Ezután bármit csinálok, a gép is lefagy <#szomoru1>#szomoru1>. Egyébként (még egyelõre) Win98-at használok. Bármilyen segítségnek örülnék, mert már szeretném végre tisztességesen kijátszani a HG-t. Elõre is köszi!
www.haegemonia.extra.hu-le lehet tölteni inenn!!!Ha lesz valakinek kedve itt leszek ma :81.182.165.88
Csatlakozatok
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
az elején szerkesztõi jegyezetben írtak arról h ez lett volna a játék kampány módjában csak ugye kiadó miatt ki lett hagyva😞 de ir olyat h a DR forrásokat stbket folyamatosan közöl, amivel kiderül mi is a haegemonia folytatása. Ilyet hol lehet elérni???
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem lesz haegemonia 2? nagyon jó lenne ha folytatnák