162
Haegemonia: The Solon Heritage
  • zikkmester
    #162
    Én ma vettem meg és úgy oldottam meg hogy leszedtem torrentről magyarul és minden mappát átmásoltam steames mappájába és full magyar szinkron.
  • Endre
    #161
    Segítséget kérnék. A Steamen vettem meg a játékot, a könyvtárban találtam magyaron kívül még jappán nyelvet is, de csak angolul hajlandó kommunikálni. A menüben nincs állítási lehetőség, az inf. fájlokat átnéztem, de nem találtam meg hol a fő beállítás. Valaki?
  • Morlan
    #160
    Megtaláltam! :)
  • Morlan
    #159
    Sziasztok!
    Látom nem pörög az oldal, de egy próbát megér:
    segítséget kérnék, mert a játék állandóan lefagy runtime library, sound system error hibaüzenettel.
    Egy orosz fórumon találtam a keresőben erről, de nem pályám az orosz...
    Ha tudtok bármit, mindennek örülök.. :)
  • terwet
    #158
    Hali. Letöltöttem a játékot kiegészítővel együtt, viszont nem magyar. Az lenne a kérdésem, hogy netről lehet hozzá leszedni magyarítást? Nem gond ha a szinkron nem magyar, elég ha csak a szövegek azok. Köszi a segítséget!
  • Phoenix lord
    #157
    sziasztok. lenne egy egyszerű kérdésem...pontosabban nem olyan egyszerű :)
    elég régóta játszok a haegemoniával és egy dolog zavar.
    felhúztam egy skk-t majd lenyúltam a kariak vírushajót és miután megépítettem őket sok kis vadásszal a nemtudom melyik páján nekiestem a solon bázisnak..és láss csodát el is foglaltam! azaz a solon bázis az enyém volt! a problémám az volt hogy nem lehetett áthelyezni és egy idő múlva felrobbant.nem ismer valaki hozzá valami Patchet vagy modot amiben ezt a 2 dolgot meg lehet tenni? nagyon flash lenne ha a solon bázis védené a rendszerem :)
  • xenon 792
    #156
    Hello. akinek volna kedve multizni a szolon hagyatékon az irjon e-mailt..... ha ra erek jatszok én is.... [email protected]
  • xenon 792
    #155
    multizik. csak elirtam ...
  • xenon 792
    #154
    hello
    multizok valaki? ha igen jovok én is....
  • kobra223
    #153
    helosztok fel raktam a szolon hagyatékot mert multiznék egy gyerekkel de nekem folyamatosan érvénytelen cd kulcsot irogat ki kés kidobb az asztalra valakinek nincen egy tippje?
  • Dinin007
    #152
    Sziasztok nekem is hasonlo problémám van, nem rég megvettük ismerössel a 490 forintos változatot, mert anno probáltuk törttel multit mert nosztalgiázni akartunk de kidobott invalid cd key üzenttel. Gondoltuk befektetünk :) ... és megvettük eredetiben, de a probléma igyis megmaradt gamespy on is és hamachin keresztül is. Igen bosszanto probléma, elindul a game és 20-30 seccel késöbb kidob invalid cd key üzenettel, böngészem a forumokat hogy volt e hasonlo, többen irták de megoldás sehol.Ha esetleg tud valaki megoldást irjátok meg pm ben, vagy itt please elöre is köszi.
  • Marqan
    #151
    hogy oldódott meg Xenai??
    én itthon tolnám tesómmal, de cd key-oribléma van mindig. leszedtem feltörtet is a wanadoo-tól, azzal sincs sok siker. valamit szarakodtam a regeditben (mondjuk abban nem vagyok nagy bűvész). meg crackeket próbáltam, eddig semmi. emulátorokat kikapcsoltam. fene se érti... és mindig ugyanannál a gépnél jön elő, úgyhogy gőzöm nincs.
  • Desiderata #150
    már csak 490 ft
  • XenHai
    #149
    Már meg oldódott.
  • XenHai
    #148
    Hi van valami használható ki ütés a gamhez?Mert hamachin 4 akarjunk tolni de mindig ki basz cd key invalid üzivel.
  • tomi2
    #147
    Hello látom ismét más is megtalálta pár év után ezt a game-t xD... Ha ezt vki észreveszi akkor KÖNYÖRGÖK SEGÍTSEN mert egyszerűen képtelen vagyok rájönni hogy hogyan kell megcsinálni a pályaszerkesztőt! Nagyon régóta szeretném hogy jó legyen de egyszerűen lehetetlen, mert mindig kiír vmi baromságot, illetve amit elvileg a menüből kéne aktiválni vagy mi arra nem történik semmi!
    Talán kicsit hülyén fogalmaztam de ez lenne a problémám :D PLS HELP
    Ha vki tudna segíteni előre is köszönöm
  • lammaer
    #146
    Ejj, ha a kiado nem lett volna annyira moho, es engedte volna hogy a Solon Heritage-ban is legyen single kampany... :(

    De nagyon uber jatek volt, mindentol fuggetlenul :)
  • Steve Q
    #145
    Wááá! Baromi jó! Amint tudom, megveszem! Tényleg nagyon jó stratégia. Csak egy kis gyakorlást igényel.
  • davidka003
    #144
    Haegemonia Gold (alapjáték + kiegészítő) 790 Ft

    Én ma vettem meg. A legjobb magyar játék szerintem. Szinkron is tökéletes.
  • ZoZooo
    #143
    Hi
    valaki tudna adni egy linket ahonnan le tudom szedni mindenféle regisztráció meg ilyenek nélkül a haegemonia - a solon hagyaték -ot (magyarul)??????
  • samotron
    #142
    Hát én se magyarosításról, se új pályákról nem hallottam...
    Magyarországon, nem külön magyarosítás volt, hanem kompletten magyarul adták ki az egészet!
  • EvilRicky
    #141
    Hella!

    Valaki nem tudja honnan lehetne letölteni mapokat az alap játékhoz? Multiznánk haverral,de már szétnyomattuk a pályákat és kellene valami új.
    A választ előre is köszönném!

    Üdv. EvilRicky
  • Trantorius
    #140
    Hello én msot töltöttem le de angolul valaki nem tudja elküldeni vagy belinkelni a magyarosítást? Multiba én is benne lennék.

    E-mail címem: trantorius(kukac)freemail.hu
  • samotron
    #139
    Kár, de várom a többiek jelentkezését is!
    Egyébként a Solon hagyatékkal akarok multizni!
  • Steve Q
    #138
    Én emlékszem, ó hogyne emlékeznék ! Évek óta nem bírom végigjátszani De attól még teccik! Multizni viszont nem nagyon tok, nincs nyetem.
  • samotron
    #137
    Emlékszik még valaki erre a játékra?
    Ha igen akkor az írjon ide és nyomhatnánk egy Multit...
  • Toroco
    #136
    Én annó a wanadoo-ról szedtem le
  • TVelvet
    #135
    Hali, van valakinek 5lete, honnan tudnám leszedni az alapot+kiegészítőt? :) Sehol nemtalálom :S torrenten se...
  • Toroco
    #134
    az állomásra kaptál leirást, a találmány családfa nem rémlik.

    A fentartás azt a költséget jelenti, ami kell az épületek működéséhez, és idöközönként vonja. ugyan így a hajóidnak is van fentartési költsége.
  • Hepajkutya
    #133
    Üdv!
    Idézet a végigjátszásból (hátha segít):
    1. Epizód, - 3. küldetés CHARON Földjén A Plútó mellett meg kell védened egy bányászállomást. A kihelyezésrol is neked kell gondoskodni. Lesz ott egy plussz hajóraj, melyet irányítani nem tudsz, de alapból védi a bányászállomást. Így arról le van a gond, illetve azért a fél szemed mindig az állomáson legyen. Viszonylag egyszeru küldetés. Egy vagy ketto kellemetlenkedo támadó jön, amit probléma nélkül lenyomhatsz. A komolyabb feladatot üzenetben kapod meg. Neptun közelében kell egy marsi urbázist megkeresni és megsemmisíteni. Engem anno megzavart, hogy nem közvetlen a Neptun mellett volt az urállomás, hanem kicsit távolabb, de egyértelmuen a Neptunhoz közelebb, mint máshoz. Miután végeztél az urállomással, mint a vadlibák, húzunk a 4. küldetésbe.
  • zbundy
    #132
    JA azt elfelejtettem írni, hogy az a problémám a harmadik pályánál, hogy nem találom azt az állomást, pedig átmentem 2D-s nézetbe is!
  • zbundy
    #131
    Köszi a segítséget! Megpróbálok majd belejönni!
    Egyébként a Földi hadjáratnál akadtam el a 3. pályánál amikor valami neptun állomáshoz küldenek és mondják, hogy siessek.
    + amikor kijelölöm a bányászállomást és rákattintok a közepére előjön valami találmány családfa (vagy valami hasonló a neve). Az ott mire jó vagy az csak valamiféle áttekintés!
    Ja! Mégegy kérdés: Amikor egy bolygón vagyok kiírja, hogy egy adott épületnek mennyi a fenntartása! De hogyérti azt hogy fenntartása? Mindíg levonja bizonyos időközönként vagy mi?
    Előrre is köszi!
  • Toroco
    #130
    Hát meg kell szokni az irányítást. Nem tudom meddig jutottál el a kampányban, mert kutatni nem lehet rögtön, ha jól emlékszem csak akkor amikor már lejátszottad a föld mars háborút. Az F5 ös billentyűn van a kutatás asszem, az F1 gombnál találsz segítséget. Próbálgasb végig az F gombokat. Itt nem kell kutatőközpontokat építeni, hanem mindig kapsz kutatási pontokat pályánként. Bolygóra való építés elég korlátozott, és nincs földi harc. Kereskedni nem lehet, viszont majd kémekkel a késöbbiekben lehet pénzt és találmányokat lopni, meg szabotálgatni.

    A kutatási pontokkat be kell osztani, Csak egy fegyverosztályt fejlessz, mert többre nem igen futja, rakétáknál, meg csak azt javaslom ami bolygótámadásra jó. a bolygónál szinte mindent érdemes kifejleszteni, meg a kémkadésnél is ha akarsz kémeket használni.

    Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de kérdezz nyugottan, ha erre járok válaszolok.
  • zbundy
    #129
    Helló! Most vettem meg a játékot! (Együtt adták mindkét részt) Azt olvastam hogy tök jó játék meg hasonlók.
    De mondjuk egy tutorialt rakhattak volna bele, mert van pár nehézségem a játékban! Az elsőrész kampányát abba is hagytam, de a Sólón hagyatékban is csak szenvedek. És persze tudom, hogy "majd belejövök", meg hogy az "idő majd segít", de egyszerűen kicsit nehéz még számomra.
    Pl: fejleszteni hogy tudok dolgokat? + Kereskedni hogy tudok? stb.
    Ha valakinek van egy kis ideje és megtenné, hogy segít azt megköszönném!
  • Toroco
    #128
    Hát lehet. Nekem sem ártana már egy winfos install.
  • Steve Q
    #127
    Á, szevasz!

    Azt még elfelejtettem írni, hogy azelőtt nekem Win98-on nagyon szépen ment, kisebb-nagyobb grafikai bugoktól eltekintve (pl. a hajók átlátszóak, a bolygók a hajók ELŐTT látszanak), nemrég rájöttem, hogy a kártyám miatt van (ATi Radeon 9200-m van). Most viszont mégsem indul el. Még a menüig se jutok el!

    Hűha, lehet, hogy újra kéne telepíteni a kíndózt ?
  • Toroco
    #126
    de amúgy nem tudtam énsem elindítani a játékot. Ott voltak a pályabeállítások, de nem lehetett rákattintani semmire.
  • Toroco
    #125
    Szerintem a win98 az alapból nem jó neki. Én úgy emlékszem, hogy a solonban nincs single player mód, csak skirmish.
  • Steve Q
    #124
    Üdv minden Haegemoniásnak!

    Szeretném a segítségeteket kérni: (újból) felraktam a gépemre a játékot, de amikor elindítom, csak fekete képernyőt látok, a videó nem tölt be, de ha megnyomok bármilyen billentyűt, kilép a desktop-ra és kiír egy hibaüzenetet, hogy a Ddhelp.exe valamilyen hibát vétett és ezért kilép. Ezután bármit csinálok, a gép is lefagy . Egyébként (még egyelőre) Win98-at használok. Bármilyen segítségnek örülnék, mert már szeretném végre tisztességesen kijátszani a HG-t. Előre is köszi!
  • Norex
    #123
    Helló...Szeretnék játszani egy Haegemoniát Onlinon!Vagy is hogy többen nyomjuk....MSN:[email protected]
    www.haegemonia.extra.hu-le lehet tölteni inenn!!!Ha lesz valakinek kedve itt leszek ma :81.182.165.88
    Csatlakozatok