Haegemonia: The Solon Heritage
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
/*Bit-bit csóka, lag varjúcska, rendszergazdám kéreti a szerverét, nem adhatom oda, n00bok ülnek rajta. HackHackHackHackHack....*/
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Én még nagyon kezdõ vok ebben a kategóriában és lenne 1 nagyon fontos kérdésem a Haegemonia:A Solon hagyatékhoz kell az elõzõ játék az Univerzum Légiói?
Help pls!!
Kérem . help help
Ráadásul nekem a patch után kilépked néha az Univerzum légióiból...
nekem olyan gondom volt hogy a mentések után a hajók átlátszóak / láthatatlanok voltak. Ma húztam le patch-eket. Az én gondomra a www.digitalrality.hu-ról a ti gondotokra talán megoldás a www.haegemonia.hu-n van.
Még én sem teszteltem.
Komolyan, veszek egy bolhán egy GF4TI4200-est - aztán ha valami nem megy jól radeonon, akkor berakom e GF-t.
De telepítés után kiírta, hogy tegyem be a megfelelõ cd-t, tehát nem ismeri fel, a gyári cd-t.
Valamint a hang mintha hiányozna a játékól, pl ha a ahajókra kattintotk, vagy amikor a feladatokat mondják.
Nem tudom megállni, hogy ne szólját hozzá a januári bejegyzéshez(nem sok értelme van tudom, de nem tudok mellette elmenni).
maniac123:
Errõl van szó:Zsamiatt: Miért faszság a hajólimit? Szerinted az fasza lenne ha gyárthatnál 100000000 hajót és minden küldi pálya arról szólna hogy lerohanod erõfölénnyel és kész? Na az vágná haza a játékélményt. Ez STRATÉGIA!!! Agyalni kell, és komoly döntéseket hozni!!! Ez a lényege!!! Értem?
Nekem sem tetszett a hajólimit, de érthetõ mert a motor sem bírt volna sokkal többet(jó pár száz lebegõ roncsnál már néha szaggatott). DE, IG2-ben hány ezer hajót lehetett legártani??Nem volt hajólimit, lehetett egy rakat flottád, és le a kalappal ha a legnehezebb fokozaton lenyomtad a Kra'heneket 1000000000 hajóval is.Õk is ész nélkül építettek flottát. Szóval ki lehet ezt okosan is találni, más kérdés, hogy itt technikai akadályai is voltak.
DR rulz minen kis hiba ellenére is!
Én abból indultam ki, hogy a Haegemonia-t is a DR fejlesztette. Az IGII-ben ha emléxel az volt az egyik vezérfonal, hogy az emberiség terjeszkedése úgy valósítható meg, hogy terraformáljuk a bolygókat, de létezik más módja is, amikor nem kell terraformálni, hanem olyan naprendszerekbe tudunk eljutni, ahol már eleve adottak a terra bolygók.
Erre értettem, hogy v.hol folytatás, mert a HG-ban már megvalósították ennek a lehetõségét az ugrópontokkal. Így nem vagy egy naprendszerre korlátozva, hogy lakható bolygót teremts. Ha az adott naprendszerben nincs, akkor nem kell terraformálnod, hiszen egy ugrópontal könnyen eljuthatsz olyan naprendszerbe ahol találsz teljesen alkalmas bolygót az emberi fajnak.
Ezt az IG3-at nem értem.
Most akkor az IG3 egy magyarok által fejlesztett ûrstratégia lesz, full angol nyelven és annak ellenére, hogy a neve IGIII semmi köze nem lesz a IGI, IGII-höz?!
Akkó mi lesz ez?
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Az IG3 pedig nem az lesz aminek indult, törölték is már egyszer, most egy magyar csapat dolgozik rajta, de a neve már Nexus:Jupiter Incident. Arra a régebbi IG3 demora épül, ahogy láttam, de az IG sorozathoz nem sok köze lesz szerintem.
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
Elõtte semmilyen stratégiai játékkal nem játszottam, de itt a magyarság és az ûrstratégia miatt úgy döntöttem kiprószálom.
Nekem nagyon bejött már az IG2 is.
A Haegemonia is nagyon tetszett. Nagyon sok dolgot beletettek, amit az IG2-bõl hiányoltam és a történet folytatását is megtaláltam benne.
Én is nagy kérdõjellel néztem ki a fejembõl, amikor a Solon hagyatékot feltettem. De asszem csak azért mert nem azt kaptam, amit vártam. Szal én vártam egy SP folytatást, de nem.
Ettõl persze még lehet nagyon jó a Solon hagyaték. Remélem az lesz.
Még csak tegnap tettem fel és a tutorial-t nyomtam végig.
Ami inkább ennél sokkal jobban érdekel, hogy bennem úgy élt, hogy a Haegemonia az IG2 folytatása (én találtam is benne ilyen szálakat), de most készülõben van az IG3.
Pöttyet összekuszálódtam.
Nem vagyok IG fan, de nagyon bele tudtam magam élni a gammákba.
Most hogyan lesz ez tovább?!
Me gondolom lesz Haegemonia 2 is és hogyan lesznek ezek az IG3-al, ill. az IG3 akkor full angol lesz, vagy hogyan van ez most?!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Bennvagyok a játékban, de senki nincs rajtam kívül! (CSak én egyedül próbálkoznék neten játszani??? 😊)!!!???!!! Lécci segítsen valaki! elõre is köszi!
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
May the force serve you well!
En nagyon sajnalom, hogy pont ezt lottek le es kihoztak egy csomo faszsagot ami meg azt sem eri meg, hogy letoltse az ember.
May the force serve you well!
De ezt hol lehet multiba nyomni?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
(Ráadásul az extra változatot, bár ritkán hordom a pólót.)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nekem nincs benne küldetés...
Mi van? Csak az eredeti játékkal együtt futnak???
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."