Alien5?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Since the prequel was announced, it’s been assumed that it would tell the story of how those nasty, slavering xenomorphs came to land on LV-426 in the first place. But after listening to Sir Ridley, suddenly we’re not so sure…
“It’s a brand new box of tricks,” said Sir Ridley. “We know what the road map is, and the screenplay is now being put on paper. The prequel will be a while ago. It’s very difficult to put a year on Alien, but
Szóval nincsenek ûrutasok és lv-426 és az hogy és mint kerültek oda tojások az elõzményben. De van Ridley Scott...mostmár igazán magas a mérce. És tényleg úgy tûnik hogy lesz még 1 alien.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
AVPGALAXY:
Tony Scott Confirms 'Alien' Prequel
Alien 5 News | Posted by Darkness on 30 May 2009 09:00 GMT
Looks like this new Alien movie is definitely happening. Collider caught up with Ridley Scott's brother, Tony Scott. He confirmed what Bloody-Disgusting revealed a few days ago. Carl Rinsch is going to direct a prequel to Alien.
Collider: 20th Century Fox is talking about remaking or redoing the original Alien. What’s going on with that?
Tony Scott: Yes, Carl Rinsch is going to do the prequel to Alien. He’s one of our directors at our company.
He also says he expects shooting to begin before the end of the year. You can check out some of Carl Rinsch's commercials on /Film. Some of them do look pretty good. Thanks to Dusk for the news.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Akkor biztos igaz _😄
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
Félig ember félig idegen lesz mert idegen dns került a szervezetébe!
Next PC upgrade: 2022
Úgyhogy ezek után senki ne terjesszen fals infókat.
"- A Fox nem tervez több Alien filmet, az elõzõ két Alien mozi anyagi kudarcai miatt.(Amerikára értendõ)"
Viszont lesz AvP3 (ami számomra inkább az AvPR 2. része lesz 😛)
"- Készül majd az AvP 3, amely a távoli jövõben játszódik, és talán a Space Jockey-k, a titokzatos ûrutasok is szerepet kapnak benne."
Szerintem ezennel le is lehet zárni ezt a topicot.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
.:Tiszteletem a szerveknek!:.
"Nem állhattam az Alien 3-mat - ahogyan megölték az összes nagyszerû karaktert, akikek mi hoztunk be az Aliensben, sem az anya-lánya kapcsolatot. Ez elhibázott lépés volt, de remélem, lesz esélyem rá, hogy helyrehozzam."
Tehát Cameron rendez egy újabb Alien mozit? "Bizonyos értelemben igen. Tervezgetünk egy újabb mozit, valami hasonló az Alienshez. Egy csapat nagyszerû karakter, és természetesen Sigourney. Még az is szóba került, hogy Arnold Shwarzenegger is kapjon egy szerepet a filmben."
M+ címjavaslat: A tehetséges Ms Ripley és a Terminátor 😄
ezt most olvastam,akkor már nem lehet ebbõl semmi?
Most ugrott be, hogy képregénybõl például a Wilks karaktere simán tudná akár helyettesíteni is, engem pl az a figura jobban megfogott mint Ripley, pl. Hugh Jackman alakítaná.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
bar mar tok nemtom mit lehetne kihozni az alienbol.. foldre jovetel nem igazan jo.. szerintem bendzsa lenne... ujra felfedezi oket egy urhajo?? beeenasag.... nemtom mar mit lehetne kihozni az egeszbol. mindenesetre nagyon jo volt latni az AVp ben oket.. nah igen... szerintem kene csinalni AVP2-t nade azt cameronnak.. es fasza film legyen...

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
amugy kivancis vagyok mikor arulkodott weaver.. mostansag vagy fel evvel ezelott.. esetleg 2 evvl??😊
infó:
Gamestar
kb 132. hozzászólástól az Alien a téma
PSN ID.: Beegabor

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
(speargun) 😛
๏̯͡๏﴿
Kedvenc Predator fegyverem a tûvetõ, fõleg mikor fejbeküldessz vele valakit

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Mindenki azt hihet amit akar, én a továbbiakban biztos nem szólok bele😊
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
mit nem talál az ember😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
๏̯͡๏﴿
nekem meg Eye-screamnek,meg CSOCSOnak van abban igaza, hogy eljátszották,mert a mûhódok élõben közvetítették nekem a forgatást(Eye-scream jóvoltából) és én láttam,h goyx megbeszélik, ok akkor msot jön a beleshúúsosszallonás rész, te picsa ott te egyszerre fogsz bõgni és okádni, miközben idegösszeomlást kapsz.
szóval vitassuk emg inkább azt, hogy szerintetek jó ötlet ez a shuriken az avp-be?😊
๏̯͡๏﴿