Görcs
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na szal régebben nekem is gyakoribb volt ez a vádligörcs általában ébredés után ha megmozdítottam a lábfejemet akkor néha elõjött (mondjuk 20-ból 1 szer). Aztán jó darabig nem volt, de most vasárnap ismét. Felkelek, kicsit megmozdítom a lábamat és begörcsölt, mint a barom, odanyúlok egy baszottnagy csomót éreztem benne aztán kb. fél perc alatt lassan elmúlt nagyon hülye fejet vághattam...
Utána kicsit fájt még és egy nagyon kicsit még most is érzem kicsit ha megmaszírozom.
De nekem is azt mondták, hogy ilyenkor a lábfejed végét kell felfelé feszíteni és akkor elmúlik gyorsan, mert az kinyújtja az összeugrott izmot.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
de addig rohadtul fáj !!!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
de mûtétem nem volt, fizikailag olyan strapabíró vagyok mint 1 bivaly, inkább tõlem rettegnek a pályán, hogy õk ne sérüljenek le
lehet tényleg a kalcium hiány a bûnös, eddig Balfi ásványvizet ittam amiben több volt a kalcium (és nem is görcsöltem be), de most rátértem a tesco-sra, amiben csak 64mg van
pedig reggelente meg fél liter kakaót is iszok...
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
van amikor éjjel, alvás közben, de most a strandon görcsöltek be, egymást után mind2
úgy fájt, hogy majd behúgyoztam, de még most is mókás, ahogy megyek
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth