Sam & Max sorozat

← ElőzőOldal 11 / 11

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Lukas Arc

PSN ID.: Beegabor

Hmuda
Kapják be. Az egyik legjobban várt játék volt számomra. Ezek totál meg vannak hülyülve manapság a lukácséknál.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Valen
biztos vmi idióta lett a projekt igazgató

vagy csak nem emlékeznek már a régi szép idõkre

Nekem van Sam&MAx - Hit the Road rip-em 😊

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Sephi
Ez nem lehet igaz! Ezek tisztara megkergultek?!!??!?!

Ezek hulyek!??!?!?!!??!

En nem tudom elhinni!!! meg a Full Throttle hagyam de mar ez is!??!!?!??!?!

Megorulok !!!!!!

LucasArts

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ZsZso
Kéne az a petíció, de szerintem a Full Throttle -ra is magasról szartak ...

Amúgy, olyan magamfajta bosszú ... nem tudja vki, hogy hol lelhetném meg a Sam & Max : Hit the Road -ot ISO -ban ?

Köszi

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Serpa
nem lehetne peticiót indítani a folytatás mellett ???

Serpa
"Sam & Max 2: vége a dalnak !

A LucasArts tapos: a Full Throttle (elég gyengusnak ígérkezõ) folytatása után a Sam & Max 2 alól is kirántották a szõnyeget. "A jelenlegi piaci realítások gondos vizsgálata és a helyzet elemzése után úgy döntöttünk, hogy nem ez a megfelelõ idõpont egy kalandjáték kiadásához" - olvasható LucasArts rövid, de annál hivatalosabb közleményében. Ehhh, csókolja õket homlokon egy barnamedve, orrba-szájba nyomják a starwarsos blõdiket, a kicsit is kockázatosabb projektjeiket meg nincs merszük befejezni / kiadni. Búcsúzóul nézzétek meg még egyszer a játék E3-as trailerét - akkor NAGYON ígéretesnek tûnt."

by 576.hu

miért ???

tigeroo
én azt a nyuszit bírtam az egyben is...😄
Serpa

"Sam & Max 2 engine !

Az elsõ hivatalos Sam & Max 2 képek megjelenéséig hátra lévõ idõt nem töltik tétlenül a legendás kalandjáték rajongói, állandó ostrom alatt tartják a LucasArts-ot az esetleges újabb infómorzsák reményében. Hosszas kulcsolás után a projekt vezetõje, Mike Stemmle végre megválaszolta a legégetõbb kérdést: vajh milyen engine-t használ a várva-várt program? Nos, a Grim Fandango-ban és az Escape From Monkey Island-ben (rémálmaimban se jõjjön elõ az utóbbi...) már látott valós idejû motor egyik erõsen továbbfejlesztett változata gondoskodik majd a látványról. A shaderek, bump mappok, lightmapok kiegyensúlyozott használatával sikerült elérniük ezt az "ál pre-rendelt" kinézetet, melyet nyakon öntöttek a titkos adalékkal, így teljessé téve a fõzetet. Fincsi!"

a többi itt !

by HCGamer.hu

Punker
remélem ez is olyan jó lesz mint az elsõ

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Serpa

Lacc
Ez azért már jobban néz ki mint az a Full Throttle 2 😛 Hmmm lehet hogy újra végigtolom ezt a S&M-t 😊
Serpa
egy kicsit élesebb kép !

Serpa
a tavalyi E3 -as videó nagyobb felbontású változata.

http://www.gametrailers.com/gt_vault/t_samandmax_fp.wmv

Serpa
azt nem szabad !

Bandew
Na akkor még egy ok amiért elb@szom az érettségit... :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Serpa
2004 tavasza

Punker
csak jönne már ki

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

KG21
Ez kelleni fog! A Dottot is folytathatnák, ha már ezt felújítják...

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Bandew
Zsír!
Megjelenésrõl nem volt hír?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Serpa
by HC.Gamer.hu

Serpa

"Sam & Max 2: az elsõ kép

Az amerikai illetõségû PC Gamer magazin hosszas tárgyalások után egy újabb meglepetéssel szolgál olvasóinak. Az e havi számukban ugyanis egy igen hosszúra nyúlt Sam & Max 2 interjú lapul, az elsõ ingame képekkel körítve. Míg a hivatalos vizuális matériák nem futnak be, be kell érnünk az alant helyet foglaló apró, scannelt képpel, mely az adventure kedvelõi minden bizonnyal respektálni fognak, elvégre a furcsa páros jócskán feltunningolt irodáját ábrázolja."

Punker
valahol még megvan az 1. megpróbálom megkeresni

Bandew
Igazság szerint errõl a játékról nem sok mindent lehet tudni. De hát egy kalandjátéknak milyen fontosabb hírei vannak a grafikán és a megjelenési dátumon kívûl? Ok mondjuk a hossz.

oneal1
ez nagy királyság lesz!!!

!Forza Ferrari!

Bandew
nagyon lol 😄DD

Emery
Nekem is bejott az 1. resze ugy hogy en is kivancsi vagyok 😊)

Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok

Shaman
Mikó gyön ki?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
énisénis

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

bizkit
Csatlakozom hozzátok én is! Kiváncsi vagyok én is rá!

...úgy hogy...no comment!

Sir Quno Jedi
Én kedveltem az 1-et.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Bandew

Bandew
Király az elsõ képlinkelésem 😄DD

Bandew
Itt van pár kép (ha mûxik):

hali
énnem 😛

www.napisajto.hu

Bandew
WOW! Már hárman vagyunk!

Hmuda
sõt, én is

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Punker
én is

Bandew
Na. Hát erre a játékra rohadt kiváncsi leszek.

← ElőzőOldal 11 / 11