2062
-
#1740 Én megnéztem, nekem tetszik, tök klassz, csak kár, hogy nem lehet őket ki-bekapcsolgatni. Mivel lehet szerkeszteni a fájlt? Mert azért 4 Megát beolvasni az nem semmi... -
#1739 A T3wars.de rajongói oldalon találod. -
#1738 És az honnan van, hol található? -
#1737 Én csak egy - németek által készített - BOOM.mod-ról tudok. -
#1736 Sziasztok!
Egy kis rásegítéssel ide is eltaláltam. Köszönet Zaki-nak érte.
Nem tud valaki pályákat, editort, vagy valami kicsomagoló progit, vagy ezt a nyári kiegészítőig ne is várjam, hogy lesz? Bocs, ha már volt ilyen kérdés, de a közelmúltban nem találtam, azóta meg változhatott a helyzet. -
#1735 *szólj* -
#1734 Grat! Ügyes vagy!! :) Ha kell segítség, szóéj, és megpróbálunk segíteni! -
#1733 thx!!!!!!! sikerult a vizsga -
#1732 Jaja, de nem csak a hétköznapos természetes szükségletekre használják. De pl fürdésre nem mondják, hogy i must take a bath, hanem inkább i have to take a bath.
De ha azt mondod, hogy muszáj vennem egy fürdőt, mert olyan rohadt büdös vagyok, hogy minnyá megdöglöm a saját szagomtól, akkor azt használhatod must-tal -
#1731 Hát körülbelül így valahogy. Most a feladat a suliban az, hogy elmagyarázd a tanárnak, hogy mikor kell használni a "have to"-t? Mert azt nem mondom, hogy ez a hivatalos nyelvtani definíciója :) Csak nagyjából ez a lényege. Ez egy amolyan "lájtosabb kell". Ja, pl vendégek jönnek, akkor have to buy üccsi. Ha nem veszel üccsit, akkor sem lesz semmi baj. De ha anyád rádparancsol, hogy húzzá lefele fiam a boltba üdítőért, akkor az must buy üccsi. Mer ha nem veszel, anyád lebasz. Vagy ha van egy csekked, akkor azt muszáj befizetni, azaz must pay.
Kb így hasonlítanám:
must - muszáj
have to - kell, kéne
(de az más, hogy "kéne egy sör", ne keverd össze!!!!!) -
#1730 vagy ezek inkább ilyen minden napos dolgok amiket meg kell csinálni mint pl fogmosás, fürdés, alvás stb..
tehát nem muszáj de kell? -
#1729 ja ilyesmi hohy pl illedelmes vagy nem tom
ha pl vendégek jönnek akkor nem árt venni chipset vagy űditőt vagy ki takaritani mielott jonnek
tehát nem kötelelő csak kell kb így? -
#1728 "amikor valamit kell csinálni, de nem kötelező, csak kell"
ezt nem egészen értem -
#1727 She has to make her bed - meg kell "csinálnia" az ágyát (gondolom megvetni, vagy rendberakni)
I have to/don't have to make my bed - meg kell csinálnom az ágyam/nem kell megcsinálnom az ágyam...
Szólj, és próbálok segíteni, de egy órára most le kell lépnem. -
#1726 Nagyon thx! -
#1725 A "have to" akkor hasznáják, amikor valamit kell csinálni, de nem kötelező, csak kell. Pl szükséglet: i have to sleep - aludnom kell, i have to shit "gittelnem" kell, i have to clean my room - ki kell takarítanom a szobám (mert koszos). Ha azt mondanám, hogy i must clean my room, az is ugyanezt jelenti, de akkor van valami a háttérben, hogy pl anyám azt mondta, hogy ki kell takarítanom, ezért kötelező kitakarítanom!
Ha ordas nagy fasságot írtam, akkor javítson ki valaki, de én így tudom! -
#1724 itt egy példa
ami a tankönyvben van:
"She has to make her bed.
i have to/don't have to make my bed."
-
#1723 ez off lesz:
Hykao vagy valaki segitsen!
angolból kéne help mikor hasznaljuk hogy have to?
ezt kerdezik most meg a mellénevek fokozását de azt megoldom
please help! -
#1722 Serials:
DEVS-FJKY-SR5J-AN7Z
DEV2-SSE8-8DWT-5NBZ
DEVV-STUQ-S6PL-Y49P
DEVG-M8SF-YH2J-7ABZ
DEV4-3WJR-D3VF-84BJ
DEV6-VPT8-YDL6-8CN7
-
#1719 Az ingyen megszerzett példánnyal nem tudsz multizni! -
Braveheart #1718 Amit aztán fel is törnek, meg ki a fene szedi le az egészet másfél óráért, ha ingyen is megszerezheti? -
#1716 télleg??
az cool!
akkor holnap reggel ki probálom
mert most elkezdem letölteni a demot holnap
reggel meg ki probálom(le szedi 1 óra alatt de mennem kell aludni)
thx hykao!
bye all! -
#1715 Egyébként most olvastam valahol, hogy az IGN-ről le lehet tölteni a teljes verzót 90 perces limittel, akinek megtetszik online megveszi, és a korlát feloldva. -
#1714 de lehet hogy át megyek érte holnap ezt még nem tudom -
#1713 Rámegy a demóra is... -
#1712 De eskü Hykao hogy max holnap után ki probálom!
Mert holnap vissza kérem holnap után meg beküldi az apjával
(tiszta haszon hogy az ő apja és az én apám egy helyeb dolgoznak)
-
#1711 most nem tom mert nincs nálam a cd :((
köcsög haver kölcsön kérte 2hete hogy megirja azt irja a faszt az enyémmel nyomja.
pedig még háloban is ki akartam probálni az öcsémmel
:(((
-
#1710 Ja, de még mindig nem írtad, hogy kipróbáltad-e a BOOM mod-ot!? -
#1709 kezdünk vissza térni a régi kerékvágásba :D -
#1708 Köszi, és nincs mit. -
#1707 Oké, jó edzést. Köszi a segítséget :)))) -
#1706 mingyárt=mindjárt -
#1705 Na de húzok edzésre, mer mingyárt vége a napnak... -
#1704 Ennek a játéknak a magyarításán. -
#1703 Áhá, akkor itt basztam el :( Wáááááááá.... Na mindegy. Most éppen min dolgozol? -
#1702 Ja három jelen pálya van, és kilenc jövőben játszódó. -
#1701 A menüben a single egy előre beállított termination mód, gépi ellenfelekkel.
Ha viszont a multi-részt választod, akkor olyan játékot kreálsz, amilyet akarsz, csak ne internetes indítást csinálj, hanem helyit, és máris a neked leg jobban tetsző módon nyomhatod, single-ben akár internet nélkül... -
#1700 Jól hangzik. Én hülye meg letöröltem :( Nem tudtam beállítgatni a dolgokat. Meg mindenki csak rohangászott össze-vissza. A Battlefieldet sem szerettem emiatt a multi-stílusa miatt (spawn, stb.) Na mindegy, lehet, hogy letöltöm megin :) De én csak single-ben játszottam egyébként. Ott is van mission? Mert én azt szeretem, amikor küldetést kell végrehajtani :) -
#1699 Igen. -
#1698 Három féle játékmód van a játékban: Termination, Mission, és Team Deatmatch, azaz területfoglalós, amiben bázisokat kell foglalni a győzelem érdekében, küldetés orientált, ahol általában emberként vagy le kell tölteni valamilyen adatbázist, pl: lezuhant hk-ét, hotelét, vagy meg kell védeni valamilyen pozíciót, gépként meg kell akadályozni a letöltéseket, ill. el kell foglalni az emberek ezen állásait, a csapat DM-ben meg üsd vágd nem apád alapon írtod az ellenséget, nincsenek bázisok, és meghatározott feladat sincs.
Te állítod be a ponthatárt, vagy hogy időre menjen (kivéve mission), illetve azt, hogy legyenek-e gépi ellenfelek, ezek erősségét stb.
Eberként többféle fegyvernemű katonát választhatsz, a mesterlövésztől az ellátmányosig, ha tiéd a legtöbb frag (termination módban), akkor választhatod a Schwarzeneggert is, ő erősebb valamivel mint a többiek.
Használható járművek: a homokfutótól a mad max szerű kibelezett rendőrautón át a páncélozott járművekig sokféle van.
Gépként: jelen pályáin lehetsz a filmből ismert röpködő FK illetve a T1-es lánctalpas robot.
jövő pályáin: t900-as, t900-as heavy (ez kérhet légitámogatást a levegőben röpködő HK-któl), ezek borítás nélküliek, van még schwarzi szerű Infiltrátor, illetve a jelen pályáin is választható repülő FK.
Járművek: Kétszemélyes lánctalpas robot (lézerrel), Terminator Transporter (sima szállító) ezeket a t900-asok tudják használni, az Infiltrátorok képesek használni az emberek járműveit.
Így dióhéjban ennyi a játékról.