Terminator:War of the Machines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Na mindegy. Most éppen min dolgozol?\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Ha viszont a multi-részt választod, akkor olyan játékot kreálsz, amilyet akarsz, csak ne internetes indítást csinálj, hanem helyit, és máris a neked leg jobban tetszõ módon nyomhatod, single-ben akár internet nélkül...
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Te állítod be a ponthatárt, vagy hogy idõre menjen (kivéve mission), illetve azt, hogy legyenek-e gépi ellenfelek, ezek erõsségét stb.
Eberként többféle fegyvernemû katonát választhatsz, a mesterlövésztõl az ellátmányosig, ha tiéd a legtöbb frag (termination módban), akkor választhatod a Schwarzeneggert is, õ erõsebb valamivel mint a többiek.
Használható jármûvek: a homokfutótól a mad max szerû kibelezett rendõrautón át a páncélozott jármûvekig sokféle van.
Gépként: jelen pályáin lehetsz a filmbõl ismert röpködõ FK illetve a T1-es lánctalpas robot.
jövõ pályáin: t900-as, t900-as heavy (ez kérhet légitámogatást a levegõben röpködõ HK-któl), ezek borítás nélküliek, van még schwarzi szerû Infiltrátor, illetve a jelen pályáin is választható repülõ FK.
Jármûvek: Kétszemélyes lánctalpas robot (lézerrel), Terminator Transporter (sima szállító) ezeket a t900-asok tudják használni, az Infiltrátorok képesek használni az emberek jármûveit.
Így dióhéjban ennyi a játékról.
Vagyis single-ben? Az egyébként játék ez a Rise of the Machines?\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
A Terminátort egyszer letöltöttem, de nem nagyon ment a játék. Sosem akart végetérni a kör. Kár, hogy nincs single része. Egyszer amúgy láttam valahol képeket a T3-ról, és olyan képek voltak, amiket nem találtam a játékban. Pl Svarci assze, egy házból lõ egy golyószóróval a ház elõtt parkoló rendõrautókra. Ez hogy lehet ilyen multis stílusú játékban? Van ilyen pálya egyáltalán?\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Nemigen játszok mostanában, csak ezzel a Terminátor játékkal, a fordítás közben.

Ja, nekem is vastagabb a jobb karom... 

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Szóval aki Terminátor Fan, az mindenképp látogasson el ide: KATT.
Sok érdekesség, háttéranyag, az összes T-modell (a játékban szereplõk is), a T2 film 3d-s változatáról ismertetõ, stb.
A nagy rejszolásban el is felejtettem én is felhívni a figyelmedet, hogy 13 évesen semiképp se gyúrjál!!!
Sportolj! De ne testépítést, hanem úszás, közdõsportok stb.
De azér ne ijedjen meg a nõi buxától sem 😊\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
A nap mondata!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

...egyébiránt ha mission módot indítassz, akkor lesz több bázis is amit el kell foglalnod, vagy meg kell védened...
...kicsit lemaradtál, korábban már majd mindent átbeszéltünk a játékkal kapcsolatban...
mer kiüti a fasza a szemét 😊))\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"