Terminator:War of the Machines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gfreiter
Oké, jó edzést. Köszi a segítséget 😊)))

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hykao
mingyárt=mindjárt
hykao
Na de húzok edzésre, mer mingyárt vége a napnak...
hykao
Ennek a játéknak a magyarításán.
Gfreiter
Áhá, akkor itt basztam el 😞 Wáááááááá.... Na mindegy. Most éppen min dolgozol?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

hykao
Ja három jelen pálya van, és kilenc jövõben játszódó.
hykao
A menüben a single egy elõre beállított termination mód, gépi ellenfelekkel.
Ha viszont a multi-részt választod, akkor olyan játékot kreálsz, amilyet akarsz, csak ne internetes indítást csinálj, hanem helyit, és máris a neked leg jobban tetszõ módon nyomhatod, single-ben akár internet nélkül...
Gfreiter
Jól hangzik. Én hülye meg letöröltem 😞 Nem tudtam beállítgatni a dolgokat. Meg mindenki csak rohangászott össze-vissza. A Battlefieldet sem szerettem emiatt a multi-stílusa miatt (spawn, stb.) Na mindegy, lehet, hogy letöltöm megin 😊 De én csak single-ben játszottam egyébként. Ott is van mission? Mert én azt szeretem, amikor küldetést kell végrehajtani 😊

hykao
Igen.
hykao
Három féle játékmód van a játékban: Termination, Mission, és Team Deatmatch, azaz területfoglalós, amiben bázisokat kell foglalni a gyõzelem érdekében, küldetés orientált, ahol általában emberként vagy le kell tölteni valamilyen adatbázist, pl: lezuhant hk-ét, hotelét, vagy meg kell védeni valamilyen pozíciót, gépként meg kell akadályozni a letöltéseket, ill. el kell foglalni az emberek ezen állásait, a csapat DM-ben meg üsd vágd nem apád alapon írtod az ellenséget, nincsenek bázisok, és meghatározott feladat sincs.
Te állítod be a ponthatárt, vagy hogy idõre menjen (kivéve mission), illetve azt, hogy legyenek-e gépi ellenfelek, ezek erõsségét stb.

Eberként többféle fegyvernemû katonát választhatsz, a mesterlövésztõl az ellátmányosig, ha tiéd a legtöbb frag (termination módban), akkor választhatod a Schwarzeneggert is, õ erõsebb valamivel mint a többiek.
Használható jármûvek: a homokfutótól a mad max szerû kibelezett rendõrautón át a páncélozott jármûvekig sokféle van.

Gépként: jelen pályáin lehetsz a filmbõl ismert röpködõ FK illetve a T1-es lánctalpas robot.
jövõ pályáin: t900-as, t900-as heavy (ez kérhet légitámogatást a levegõben röpködõ HK-któl), ezek borítás nélküliek, van még schwarzi szerû Infiltrátor, illetve a jelen pályáin is választható repülõ FK.
Jármûvek: Kétszemélyes lánctalpas robot (lézerrel), Terminator Transporter (sima szállító) ezeket a t900-asok tudják használni, az Infiltrátorok képesek használni az emberek jármûveit.

Így dióhéjban ennyi a játékról.
Gfreiter
Ja értem, X-Box, Playstation és társai a konzolok, ugye?

Gfreiter
Konzolokra??? Eh, én láma vagyok az ilyen kifejezésekhez... Vagyis single-ben? Az egyébként játék ez a Rise of the Machines?

hykao
Az általad említett kép az a Rise of the Machines-bõl származik, az csak konzolokra jelent meg.
Gfreiter
Meg én a death match típusú játékokat nem nagyon szeretem. Lehetett volna másként is beállítani?

Gfreiter
Pedig nagyon tuti 😊 Lehet németekkel is lenni A Terminátort egyszer letöltöttem, de nem nagyon ment a játék. Sosem akart végetérni a kör. Kár, hogy nincs single része. Egyszer amúgy láttam valahol képeket a T3-ról, és olyan képek voltak, amiket nem találtam a játékban. Pl Svarci assze, egy házból lõ egy golyószóróval a ház elõtt parkoló rendõrautókra. Ez hogy lehet ilyen multis stílusú játékban? Van ilyen pálya egyáltalán?

hykao
Még nem, várólistán van.
Nemigen játszok mostanában, csak ezzel a Terminátor játékkal, a fordítás közben.
Gfreiter
aham..

hykao
Call of Duty?
Gfreiter
Szoktál CoD-ozni?

hykao
nincs mit
Gfreiter
Neked is!!!!

Gfreiter
Köszönõõõm köszönõõmm!!!!!

Adam5
ezek a lövöldözösek a http://www.freeweb.hu/ftranx/ szettem

Gfreiter
Nézem nézem...

hykao
Gfreiter
Gyühet. De én csak ezt pici szmájlit szeretem. Pl a messengeres szmájlit utálom...

Gfreiter
Tudom tudom...

hykao
Egyébként minjárt belökök, néhány szmájliban bõvelkedõ lelõhelyet...
hykao
Gfreiter
Jajj de jó!!! Én is gyûjtöm a szmájlikat...

Adam5
Ez egy kicsit off lesz
össze gyüjtöttem mindenféle fegyveres smile-t:

Gfreiter
Ja, nekem is vastagabb a jobb karom...

Mayday
Ha meg rejszolassal gyursz, neha bal kezzel is csinald! Ne csak a jobb kezed erosodjon!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

hykao
egszer=egyszer
hykao
Már egszer belinkeltem, de aztán gyorsan továbbgördült a topic.
Szóval aki Terminátor Fan, az mindenképp látogasson el ide: KATT.

Sok érdekesség, háttéranyag, az összes T-modell (a játékban szereplõk is), a T2 film 3d-s változatáról ismertetõ, stb.
hykao
Adam5:

A nagy rejszolásban el is felejtettem én is felhívni a figyelmedet, hogy 13 évesen semiképp se gyúrjál!!!
Sportolj! De ne testépítést, hanem úszás, közdõsportok stb.
Gfreiter
De azér ne ijedjen meg a nõi buxától sem 😊

HuAn82
"Szóval én azt mondom, ne szégyeljen senki a farkához nyúlni, ha amúgy komoly kompromisszumokra kényszerülne!"

A nap mondata!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Gfreiter
Ravasz

hykao
Ha neked a bázis elfoglalása a lényeg...
...egyébiránt ha mission módot indítassz, akkor lesz több bázis is amit el kell foglalnod, vagy meg kell védened...

...kicsit lemaradtál, korábban már majd mindent átbeszéltünk a játékkal kapcsolatban...
Adam5
de érdekel pl engem

hykao
Én is kiváncsi leszek a kiegészítõre.
hykao
Bárki nyithat.
Gfreiter
Jaja 😄 Mekkorákat fogunk röhögni 😄 Egyébként Hykao, témát bárki nyithat? Nem kell hozzá valamilyen jogosultság?

Adam5
Én már qrvára várom a kiegészitõt

Adam5
detto

hykao
Na, lassan dobni kéne a témát itt, és nyitni egy topic-ot az általános-ban...
Gfreiter
Meg Svarci se nézzen bele... mer kiüti a fasza a szemét 😊))

Alexease
A jatek keszitoi biztos orulnek, hogy ilyen jol "megy" a topic. Csak ne olvassanak bele, mert magukhoznyulnak😉))))))))
hykao