2062
-
#1697 Ja értem, X-Box, Playstation és társai a konzolok, ugye? -
#1696 Konzolokra??? Eh, én láma vagyok az ilyen kifejezésekhez... Vagyis single-ben? Az egyébként játék ez a Rise of the Machines? -
#1695 Az általad említett kép az a Rise of the Machines-ből származik, az csak konzolokra jelent meg. -
#1694 Meg én a death match típusú játékokat nem nagyon szeretem. Lehetett volna másként is beállítani? -
#1693 Pedig nagyon tuti :) Lehet németekkel is lenni A Terminátort egyszer letöltöttem, de nem nagyon ment a játék. Sosem akart végetérni a kör. Kár, hogy nincs single része. Egyszer amúgy láttam valahol képeket a T3-ról, és olyan képek voltak, amiket nem találtam a játékban. Pl Svarci assze, egy házból lő egy golyószóróval a ház előtt parkoló rendőrautókra. Ez hogy lehet ilyen multis stílusú játékban? Van ilyen pálya egyáltalán? -
#1692 Még nem, várólistán van.
Nemigen játszok mostanában, csak ezzel a Terminátor játékkal, a fordítás közben. -
#1691 aham.. -
#1690 Call of Duty? -
#1689 Szoktál CoD-ozni? -
#1688 nincs mit -
#1687 Neked is!!!! -
#1686 Köszönőőőm köszönőőmm!!!!! -
#1685 ezek a lövöldözösek a http://www.freeweb.hu/ftranx/ szettem -
#1684 Nézem nézem... -
#1683 ITT
és ITT
meg ITT -
#1682 Gyühet. De én csak ezt pici szmájlit szeretem. Pl a messengeres szmájlit utálom... -
#1681 Tudom tudom... -
#1680 Egyébként minjárt belökök, néhány szmájliban bővelkedő lelőhelyet... -
#1679 -
#1678 Jajj de jó!!! Én is gyűjtöm a szmájlikat... -
#1677 Ez egy kicsit off lesz
össze gyüjtöttem mindenféle fegyveres smile-t:
-
#1676 Ja, nekem is vastagabb a jobb karom... -
#1675 Ha meg rejszolassal gyursz, neha bal kezzel is csinald! Ne csak a jobb kezed erosodjon!
-
#1674 egszer=egyszer -
#1673 Már egszer belinkeltem, de aztán gyorsan továbbgördült a topic.
Szóval aki Terminátor Fan, az mindenképp látogasson el ide: KATT.
Sok érdekesség, háttéranyag, az összes T-modell (a játékban szereplők is), a T2 film 3d-s változatáról ismertető, stb. -
#1672 Adam5:
A nagy rejszolásban el is felejtettem én is felhívni a figyelmedet, hogy 13 évesen semiképp se gyúrjál!!!
Sportolj! De ne testépítést, hanem úszás, közdősportok stb. -
#1671 De azér ne ijedjen meg a női buxától sem :) -
#1670 "Szóval én azt mondom, ne szégyeljen senki a farkához nyúlni, ha amúgy komoly kompromisszumokra kényszerülne!"
A nap mondata!! -
#1669 Ravasz -
#1668 Ha neked a bázis elfoglalása a lényeg...
...egyébiránt ha mission módot indítassz, akkor lesz több bázis is amit el kell foglalnod, vagy meg kell védened...
...kicsit lemaradtál, korábban már majd mindent átbeszéltünk a játékkal kapcsolatban... -
#1667 de érdekel pl engem -
#1665 Én is kiváncsi leszek a kiegészítőre. -
#1664 Bárki nyithat. -
#1663 Jaja :D Mekkorákat fogunk röhögni :D Egyébként Hykao, témát bárki nyithat? Nem kell hozzá valamilyen jogosultság? -
#1662 Én már qrvára várom a kiegészitőt -
#1661 detto -
#1660 Na, lassan dobni kéne a témát itt, és nyitni egy topic-ot az általános-ban... -
#1659 Meg Svarci se nézzen bele... mer kiüti a fasza a szemét :))) -
#1658 A jatek keszitoi biztos orulnek, hogy ilyen jol "megy" a topic. Csak ne olvassanak bele, mert magukhoznyulnak;))))))))) -