2062
-
#1902 ok, várjuk... egyből képekkel is lehetne ;) -
Bat #1901 Ld q3 stb
-
#1900 Nah, mizú van? Jön a SINGLE PLAYER? Vagy örökre bekerül a tucat-szenny játékok kemencéjébe? Talán folytatás?
utóirat egy esetleges fejlesztőnek:
Ps: héé..pssz..hé Te,...igen te,-...gyere ide..igen, nem vagyok piac elemző...de...igen...figyelsz?.. Na azé!. Multi playa önmagában bukott játék, érted?....ok...see later
-
#1899 Milyen oldal nem megy?
Jó!
Egyébként folyik egy nagyszabású mod készítés a Yahoo9 oldalon, most a 9edik kiadásnál tart, vagyis az 1.9-es verziónál és ütős kis darab lesz, most tart 21Megánál. Majd ha valami végleges formát kezd el ölteni a dolog, ide is felírom, ha nem felejtem el, meg a honlapomra is adok egy linket, az a biztos. Majd küldök még infókat. -
#1898 milyen a mod ?
az oldal kozben mar nem megy :( -
#1897 nekünk küön csati van rá :D -
#1896 -
#1895 Kijött a mod: http://www.maelstrom-interactive.com/dl/xtmod_v1.1.zip -
#1894 Teljesen egészséges! -
#1893 LOL -
Braveheart #1892 Baz túl sokat játszottam anno a jáétékkal: azt álmodtam, hogy egy T800-as vagyok, és meg kell védenem a városunkat a gonosz emberektől :) Nyertem, de ráléptem egy aknára, és leszakadtak a lábaim a végén... -
#1891 Ja, és egyelőre még nincs sehol, csak szó van róla, de ha lesz, azt is megírom. -
#1890 Még mindig a Yahoo forumon. -
#1889 És ezek hol vannak?
Elláthatnál (minket) bővebb információkkal!!! -
#1888 Már készülnek a modok a javított játékhoz, úgyhogy semmi gáz. Holnpra van beígérve az exTermination mod 1.1 kisebb változásokkal a javított változathoz. -
#1887 gamecopyworldon van fixed.exe -
#1886 Igen az AI látványosan javult, a hálózatot meg még nem próbáltam, de állítólag javították a lag-et. -
#1885 Azért majd írhatnád, hogy a kapcsolat stabilabb, lagmentesebb lett-e, meg ilyenek!
Akkor az AI-n javítottak??? -
#1884 Nem. Látványosan nem, csak az, mondom, hogy a botok hogy nyomulnak. Például most én verem halomra a gépet az emberekkel a Military pályán. :) -
#1883 Bocs, igaz. Már megint részeg vagyok. -
#1882 :DDD -
#1881 Adam5 fegyverhasználó képességei! -
#1880 ..es javult vmi a pecsben ? :)
ugyertem latvanyosan :) -
#1879 oh igen
azok a régi szép idők -
#1878 egy szóval nem mondtam, hogy ígérted, azt mondtam, hogy :"emlegettél"...nem ugyanaz -
#1877 Állítólag a patch megöli a modokat, mert más a javított játék szerkezete. Énmég csak a patch-et raktam fel, szóval nem tudom, de Hykao, nézd meg, hogy a fordításod működik-e a patch-csel. Kandurex pedig nem jól emlékszik az ígéretemre, - persze először is én nem ígértem semmit, mivel semmi közöm a fejlesztőkhöz sajnos - mert én ilyet nem mondtam, én úgy tudtam, hogy a nyárra terveztek, de lehet, hogy az Atari a Redemptions-t csinálta belőle, merthogy vélek némi hasonlatosságot felfedezni. -
#1876 felrakta vki peccset? -
#1875 Jaaaa! eh... -
#1874 Má' elfeledted??? #1500-tól felfelé... -
#1873 Miért mi van vele? -
#1872 Ne tamáskodjunk itt kérem!!!
Ha nem tudtok értelmes hozzászólással szolgálni Adam5 ügyében, akkor inkább psszt! -
#1871 Vajon a készítők olvassák mostanában ezt a fórumot, vagy az "óriási" siker miatt nincs rá idejük? ÁÁÁ a francba el is felejtettem,hogy egy "kitűnő" patch-en dolgoztak! -
#1870 "Uninstallálja a játékot és soha többé nem engedi feltelepíteni?" Muhhhahhhhaaaa!!! -
#1869 Mintha Te emlegettél volna majd egy mostani SINGLE kampányt... -
#1868 Állítólag sok apró hibát javít, ki lehet kapcsolni Q-val a terminátor hőkaméráját, taktikailag javít az MI-n, valamint kicsit megfontoltabbak lettek tüzelés szempontjából. GameSpy hálózati javítás (CD-KEY error meg hasonlók)... -
#1867 NA NE!
ENNYIT JAVÍT??????
File Details
Patch v 1.16 fixes various issues while connecting via the GameSpy Network.
lolololllolol -
#1866 Látom egyezik a véleményünk -
#1865 és mit javít?
[add hozzá single kampány...remnénykedik...kicsi a mérete ahhoz, de csodát vár]
[rájön, hogy lehetetlen]
[dühös]
-
#1864 Milyen patch? Uninstallálja a játékot és soha többé nem engedi feltelepíteni? Ez az egy dolog ami segíthetne rajta... -
#1863 ..igaz csak 36,6 mega, nem 38.