2062
  • HuAn82
    Szegény konzolosok...
  • Gregorius
    Mivel a licensz az Atari tulajdonában van, és nem terveznek PC-s játékot ezzele licensszel, ezért a közeljövőben nem várható, és minél később kerül rá a sor annál jobban csökken a Clever's esélye is, hogy ő írhatja meg. Bár ezzel szerintem csak jól járnak, és a helyükben el sem fogadnék több Atari felkérést. :)
    A régi oldalukon még valami konzolos játékról beszélt a fáma, és hogy végleg felhagynak a PC-s fejlesztésekkel, még kiadnak utoljára egy autós játékot a Steel of Haste-et, de aztán jött a T3 felkérés, és bevállalták. Azóta ez van az oldalon és semmi hír felőlük.
    Ez után az élmény után lehet, hogy végleg felhagynak a PC világával szerintem, pedig kár lenne, mert a Screamer 4x4-et a mai napig nyomom. ;)
  • Kandurex
    este 5 után lépek, viszem a SC -t is,.
  • Kandurex
    Ez a védjegyük, ez site. Mutatja, hogy mennyit össze nem tudnak dolgzni. Egyébként mizú? 2. rész várható? HL2-t gyalázó játékmenettel és fizikával, valamint Far Cry -t ütő grafikával? De nekem az is elég lenne...HA ERRE A SZUTYOK MOTORRA CSINÁLNÁNAK EGY NORMÁLIS SINGLE-t!
  • HuAn82
    "Szuper" akárcsak a játék!
  • KranaZoli #1937

• hykao #1936
    De, alapból ilyen a site, már egy jó ideje.
  • KranaZoli #1935
    T3 gammáról kellene v.mi magyar nyelvű leírás, ismertető.
    Néztem a főbb újság site-okat, de nem találtam :(

Néztétek mostanában a www.clevers.com-ot

Gondolom nem alapból ilyen a site
  • Gregorius
    Az, aki nem szereti a játékot, az már úgysem játszik vele, hiszen nem egy átütő siker, annak ellenére, hogy sokkal jobb, mint ahogy azt a fikázók állítják. Aki pedig most is játszik vele, az nem fogja ott hagyni egy év után sem.
  • Gregorius
    Egyelőre úgy tűnik, hogya vársz egy évet, és utána megveszed a játékot eredetiben 2000 HUF-ért, akkor sem maradsz le semmiről. :)
  • hykao #1932
    Jót, kötve hiszem, hogy találtál. Amik közkézen forognak, azokkal ugyan nem fogsz netezni, az biztos...marad a botok elleni küzdelem (single player mód).
  • KranaZoli #1931
    Bocs, csak lapozni kellett a fórumban és találtam egy rakással.
  • KranaZoli #1930
    Hali!

Szükségem lenne egy jó CD kulcsra a gammához.
    Már bújom egy ideje a NET-et, de nem találok.
    1-et találtam az nem fogadta el.

Köszi: KranaZoli!
  • Gregorius
    Na, kipróbáltam ezt a modot. Tényleg nagyon fasza dolog. Szebb, szilánkos robbanás. A szétrobbantott autók nem jönnek újra, erősebb aknavetősök, jobb AI és élvezetesebb játékmenet.
  • Gregorius
    Most tartunk 2.8-as verziónál. A méret erőteljesen lecsökkent, de valószínűleg azért, mert már nem csatolják mellé az új zenefájlokat, meg ilyenek. Még ezt sem próbáltam ki, de ezt már legalább letöltöttem, és viszem is haza kipróbálni, aztán írok róla valamit. A visszajelzések alapján ezt a modot fogják etalonnak használni a további modokhoz.

Clevers úgy tűnik, hogy felhagy a játék további támogatásával, és az Aatari-t fűzik most éppen a rajongók. Clevers még így úgy a pad alatt próbál a modolóknak segíteni.

El kezdték feltörni a pályakódot. Meg vannak az elsősegély és lőszer helyek módosíthatóságai, valamint a spawn pointok. Egyes részei hard kódoltak, de körüljárhatók. Majd meglátjuk mi süthető ki belőle. (Ez az SCA fájlokat jelenti)
  • hykao #1927
    Aha, majd tájékoztass minden újdonságról légyszi.
  • Gregorius
    Segít megfejteni, hogy hogyan működik a pálya kódja, hogy lehessen kivenni belőle, belepakolni dolgokat, vagy esetleg akár új pályákat rakni bele. Azt mondta a Tamás, hogy lehet, hogy meg lehet oldani! :)))
  • hykao #1925
    Mi?
  • Gregorius
    Shlägl ha jól tudom jön segíteni feltörni a pályákat! :)
  • hykao #1923
    Létezik. Jómagam készítettem. Letöltheted a gamehunter-ről.
  • KranaZoli #1922
    Hali!

Érdeklődnék, hogy létezik-e a játékhoz magyarosítás, vagy van-e készülőben?
  • Gregorius
    Na, egy újabb nagyobb előrelépés született a mod táján. Új particle effekteket csepegtettek a játékba. Még nem néztem meg a modot, csak fönn van a Yahoon. Majd próbálok linket is adni hozzá.
  • HuAn82
    Lehet este party nálam és akkor majd áthúzom.
  • Kandurex
    2 perc munka vót...megizzadtam vele :p
  • Kandurex
    nem teccik a lógóm?....

paff...ne húzd ki a benzines kannát

Mikor jössz a medieval -ért? Vagy lökjem fel Butch Winyójára?
  • HuAn82
    Oks. (szétszopattak COD-ban megyek felnyársalok a KotT-ban néhány "igazhitüt")
  • hykao #1916
    Van.
  • HuAn82
    Egy lyány!! Asszem neki volt Bacardis logója.
  • Gregorius
    Ezeket nem vágom, de nagyon. Egyébként megnéztem a modot, és sok minden tetszik benne, új feygvercsoportosítás meg vadonatúj hangok, leginkább ezzel dicsekedhet. Az erőviszonyokat átállították realisztikusra, és így a Terminatorok jóval erősebbek, egy kicsit túlságosan is szerintem. Gép ellen emberrel nem élek tovább annál, hogy 10 golyót elsüssek a gépfegyverből :(
    De mindegy, várom a folytatást.
  • hykao #1913
    MIMACSKA...(kukk a képtárba)
  • Kandurex
    jazisten' az a mimacs?
  • hykao #1911
    Kicsit MIMACS-os...
  • Kandurex
    Hmm...kíváncsian várom...

amúgy hogy tetszik az új lógóm?
  • hykao #1909
    A fanok által készülő mod-ok egyike, csak kedvez az elképzeléseidnek!
  • Kandurex
    hmm?
  • hykao #1907
    Na Kandúr, lehet, hogy beteljesedik a vágyad, és lesz egyjátékos mod...
  • Gregorius
    Senki nem mondta, hogz vedd meg és játssz vele.

Majd próbálok képeket is rakni fel, de nem hiszem, hogz olyan sokat változna látványban. De most már közel járnak a pályák felörésében, meg objektumok behelyezésében.
  • Kandurex
    húúhha...5 éve még nem volt ennyi multiszuttyok, mint manapság, két érát össze sem lehet hasonlítani..
  • Kandurex
    öhöm, az akkor volt......és most? szted van esélye ki jönni bárminek is?
  • arty
    az a szerencse, hogy pl. a bf készitői nem halgattal ezekre a joindulatu informátorokra ;)

persze, nem zavart volna egy rendes szingli kampány :)