2062
-
#1862 Tényleg kijött egy patch! Itt egy közvetlen link hozzá: KATT IDE! -
#1861 -
#1860 Ja, látom tényleg kijött. -
-
#1858 -
#1857 Most tényleg kijött, vagy csak áprilisi tréfának szántad??? (túl sok a szmájli) -
#1856 Ezt most ráfogom arra,hogy sokáig voltál ébren és elment az eszed! -
#1855 Kijött a patch! (38Mbyte) -
#1854 héé, ha még jár itt valami fejlesztő koma az okosoktól, üzenem: Ha csináltok single -t MEGVESZEM! a játékot. -
#1853 Örömmel jelenthetem, hogy villámkezű Atarinál még mindig béta teszt állapotban leledzik a javítás. -
#1852 Ja, csak nem vettem észre, hogy van egy olyan lehetőség is. :) -
#1851 dehogy is. lol. csak regisztrálnod kell magad (ingyenes, kb. 1 perces procedúra)!!! -
#1850 Oda jelentkeznem kell, mint forító, ha le akarom tölteni? -
#1849 már letölthető a gamehunter-ről a nemhivatalos magyarítás. -
#1848 Hát, akkor nem lesz PC. :(
Marad a WOTM egyeduralom. :) -
#1847 Hogy ilyen régi hír lenne, arról meg nem tudtam, mert én is hallottam valami ilyen fejlesztésről, de most hallottam konkrétumokat először, mint friss hír valamelyik oldalon, ahol ezt a linket adták. -
#1846 Xbox, PS2, GC.
ezekre lesz.
úgy tudom. -
#1845 Én úgy tudom, több platformra is lesz. -
#1844 Ez nem konzolra lesz véletlenül??? -
#1843 Ja szerintem ez is szintén gagyi. Talán egyszer már csak sikerül összehozni valakinek egy normális terminator játékot. Míg élünk remélünk... -
#1842 Mi ezen az új hír? #51 -
#1841 Készül egy újabb T3 játék, de ezt már nem a levers csinálja. A Terminator 3: Redemptions Dallasban készül. Ami igazán furcsa, hogy pont úgy néz ki, és pont arról szól, amit a Clever tervezett azelőtt, amikor még úgy volt, hogy lesz single player mód.
T3:R preview -
#1840 Ez nem az, amit te csináltál és beküldtél a Clevers-höz? -
#1839 Sajnos nem...koncentrálj az utolsó előtti szóra. -
#1838 Az jó. Akkor végre itt az első jele annak a külvilág felé, hogy valami folyik a háttérben. -
#1837 kösz, darkboy csinálta a logóműhely topikban. -
#1836 jó az új logod -
#1835 Pár napon belül elérhető lesz a nemhivatalos magyarítás. -
#1834 Oké -
#1833 légyszi jelezd itt, ha tudsz valami újat. -
#1832 Ott vagyok mindenhol! A PR managerük monja a Yahoo forumon. Ha gondolod, akkor mindig írok ide, hogy mi folyik a fejlesztés körül, ha megtudok valamit, de a honlapomra is midig kiírom. -
#1831 Te honnan értesülsz ilyenekről mindig? -
#1830 Néhány gombot nem vett be a billentyűzet, bocsi. Meg egy kicsit érthetetlen lett a mondat. :) -
#1829 A javításon dolgoznak, ami most éppen beta teszt alatt áll az Atarinál, mert nem elég, hogy kemény 4 hónapot adtak a srácoknak a játék fejlesztéséhez (LOL), de aztán kiadatták velük, és ők veszik a fárdságot és javítják 1000-rel, mert azt mondják, hogy minden eddig bejelentett hibát kijavítanak, javítanak az AI-n meg minden, és megcsinálják a patchet, akko az Atari már megint egy hete ül rajta és teszteli.
De amúgy nem mentek csődbe, csak a kiadó húzza az időt. De készül a javítás. Valószínűleg lesz kiegészítő, legalábbis a Clevers ezt szeretné. Gondolom majd abba teszik bele a kimaradt solo kampányt is, de ez i, mint minden Atari-függő. -
#1828 Nem, csak gondolom más nagy fejlesztőkkel szemben, ők dolgoznak... -
#1827 Ja, ezt nem tudtam, hogy ez az oldaluk... Remélem nem mentek csődbe... -
#1826 Hát maga a kép vicces, viszont az már kevésbé, hogy csak ez árválkodik az oldalukon régóta... -
#1825 Aszittem vicces... -
#1824 Ez sajna már régóta így van. -
#1823 azt, hogy LLLOOOLLL :DDD