2062
-
#353 kábelnetes kapcsolat..csináljak akkor? -
#352 (kivéve éjfél után) -
#351 csak mondjatok mikor nekem akármikr jó -
#350 OK én is megyek ha van szerver! -
#349 Hykao annyira én sem vagyok azert sugér.
tudom hogy nem be szálunk hanem mi vagyunk :)
ismerem a terminatorrt :) -
#348 ha ez béta, akkor még reméljük lehet jobb ennél. nekem a játékmenet kicsit laposnak tűnt. nyomtam lanon(tesóval) meg neten(szintén vele) .... maj meglátjuk, nem a legjobb,de még reménykedem.. este én is megyek,ha van magyar szerver! vagy csináljak egyet? lehet menne..itthon 2 gép,egyiken nyomok egy dedikáltat,akkor tán csak nem lesz túl nagy a ping. vagy igen? -
#347 Ja, hogy arról van szó?
Összekevertem. -
Lemming #346 A nagyon nagy repülős izébe nem lehet beszállni... a supportos robinál kell 2-es "fegyvert" választani, és mikor a nagy gép fölé ér és megjelenik egy kis gép ikon neki oldalt, lehet légi támogatást vagy mifenét kérni... elég aranyos. :) -
#345 Nem csak, hogy be lehet szállni, hanem egyenesen TE lehetsz, amennyiben a robotokat választod.
Én voltam már 2 féle lecsupaszított terminator, "fedett" terminator(schwarzi), lánctalpas, és az a repülő izé is.
Amikor lánctalpas voltam akkor zöld volt a nézet, a többinél piros.
Érdekes volt, hogy a partik során mindíg az emberek vezettek igen jelentős fölénnyel. (remélem nem azért, mert én a gépekkel voltam... -
#344 Este csinalhatnank valamit...
En tudnek hozni nehany "magyart" :) -
#343 Ismertek magyar servert? mert én láttam már valami
Attilla, meg valami HUN_ -
#342 Alex,Icq Please! -
#341 A grafika, az efektek, a megjelenites, szerintem jol sikerult, es meg reszletesnek is mondhato. Pedig:
a Clever's elso FPS-e; teljesen uj engine; viszonylag kis koltsegvetesu; "rovid" hataridovel keszult; a kis texturakbol latszik (128x128), hogy kis gepekre is optimalizaltak elsosorban; stb.
Es ahoz kepest, egyszeruek de latvanyosak az arnyekok, rengeteg a golyonyom, kicsik a texturak de megis latvanyos a minden texturan megtalalhato "floyd-noise"-nak, bump mappnak koszonhetoen (#285); vezetheto jarmuvek, belsonezettel;); stb.
Osszehasonlitva egy "nevesebb", reklamozotabb ceg jatekaval, meg megallja azert helyet. Pedig, ez elsosorban a "Film marketing termeke" elsosorban;)
Azert ha valaki ismeri a Clever's elozo kiadott jatekat (Activision Value - Cabela's OffRoad Adventure 2.), ahoz kepest teljesen mas stilus, kategoria. Nagysagrendekkel komolyabb. En valami irtozatosan gagyira szamitottam. Es szerencsere kellemesen csalodtam
Persze, ez nem azt jelenti, hogy tokeletes a program, vagy hiba nelkuli, vagy az ev jateka, csak azt, hogy az elozoekben leirtakhoz, es az elozetesekhez kepest, jol sikerult, szerintem. -
#340 Sztem AI irányítja,de nem biztos. -
#339 nekem is nagyon tetszik!
a kedvenc játékom!
Be lehet szálni a downtown palalyan azokba a nagy repulő hk szerűségekbe amik lámpával vilagitanak?
vagy csak disz hogy ott repülnek?
a nagy ping az télleg gáz. de én egy óra alatt megszoktam.
szóval, nagyon jó!!!!! -
#338 Es allitolag bekopte az Atari, hogy ez megiscsak beta, lesz ez jobb is... -
#337 Most volt időm kipróbálni és nagyon tetszik a játék! Az elején kicsit szokni kell,de aztán már szuper. A grafika nem a legszebb a mai játékokhoz viszonyítva,de megfelel. Nálam a lényeg a hangulat. A sötét jővőképet jól eltalálták. Észre sem vettem és eltelt egy óra a játék alatt. A ping elég magas sok szerveren sajnos. Mind1 lesz ez még jobb is! Szóval gratula a készítőknek! -
#336 ki probalom még! :)
majd jovok bye -
#335 sikerult 1helyre csatlakoznom -
#334 Ha mar a kernel32 benne van, akkor en a helyedben ujrainstallalnam a windows-t! De komolyan! -
#333 igy van pontosan:
Exception code: C0000005 ACCESS_VIOLATION
Fault address: BFF7A4B2 02:000014B2 C:\WINDOWS\SYSTEM\KERNEL32.DLL -
#332 Figyu el olvastam mit ir:
"exception code: l0000005 acces lation
fault address:bef7a1a5 02:000011a5.dll
c:\windows\system\kernel\
the report file genetated on your computer
c:\program files\atari\(terminator konyvtar)\t3.rpt
ezmi? -
#331 bocs 600=800 -
#330 és legutobb ezzel vágott ki nincs hely a merevelmezen
pedig van 1giga és 600mega -
#329 Ez semmi, csak csekkolta a directx verziod, meg a hardwered!
(Ez nem bug, hanem feature:) )
Nekem is kiirta, de ez nem hiba!!! -
#328 ezt irta ki install után: "Your version of directx meets system requirements" ez mi?
directx 9betam van -
#327 nem volt! -
#326 nem ellenoriztem... -
#325 204 MB (213 967 722 bájt) -
#324 Nektek mennyi helyet foglal a vincsin az instalált game? -
#323 veled volt olyan hogy le fagyott amikor inditanád? -
#322 nekem is a wardwired ről -
#321 Honnan szedted eloszor?
Nekem a Hardwiredrol, nem az ausztral atari linkrol, hanem a magyar oldalrol jott, es jo volt! -
#320 de a lan vajon miert nem megy? -
#319 most le töröltem és ujra szedem le hátha.. -
#318 Szerintem tuti. Nem annyira nagy a grafikaja, hogy ne legyen eleg neki. -
#317 az én gépem meg felel a jateknak? -
#316 Szerver nevere mar nem emlexem :( Tegnap este volt mar... :) De talan valami 4q-val kezdodott...
Egyebkent a gepem:
ABIT NFS7 v2 alaplap.
AMD BARTON XP 2.5 proci
Connect3D Ati Radeon 9800Pro
512 MB DDR Ram, 400Hz-es
a net meg 512k-s kabelen van, axeleronal. -
#315 melyik szerverbe menjek?
MayDay milyen a géped? -
#314 melyik szervetbe menkjek?