2062
  • Adam5
    de engem a háloztkor is ki dob ha krealok
  • Mayday
    Elso szervernel, amikor tegnap probalkoztam, engem is kidobott, ugyanigy, sok loading utan, kovetkezo viszont beengedett!
  • Adam5
    a Hálozata sem megy :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

tök ideg vagyok!

ki dob a desktopra+le fagy
  • Adam5
    halo nem a game hanem a hálozat
  • Adam5
    Nem tom mi a baj!!!!
    nekem a net nem megy :((((((
    ki ir egy csomo loadingot pl hk tank,
    és a végén ki vág a desktopra! :(((((((
    és kuldjek mailt valami debug mailt!
    celeron 1700mhz
    256mbram
    geeforce 2mx 64mb

???? mi lehet a baj?
    most ki probalom a halot
  • Adam5
    leszedte :))))
  • Adam5
    botok kal nem lehet?
  • Mayday
    Csak netezni lehet vele! :)
  • Adam5
    millyen gépek vannak benne?
    lehet vele netezni?
  • Adam5
    Erről telt az estém
    hulla fárattan negyed tizen kető
    "áh mondom elbucsuzok a topictól"
    meglátom a hirt ki megy az álmosság a szememből
    gyomor györcsöt kapok
    alvás, forgolodás után elalszom
    tobszor fel ébredek, reggel jaj ne iskola :( mondom fáj a hasam mondják jó maradj otthon :) szüleim öcsém el, én
    be vágozok a gép elé és itt vagyok, el is kezdem tölteni
  • Lemming
    Sztem fegyvereken még csiszolni kell... (iszonyatosan néznek ki) netkód gyenge... gránátdobás vicces nagyon...

Alapjában véve Béta jellegét tekintve OK a darab... de BFtől még messze van.
  • Vorpal
    megüti a demó a Battlefield szintjét skacok engem ez izgat a legjobban csak a KOTORT töltöm .vki szakvéleményt?
  • fm
    na én is kipróbáltam mindkét mapot on-lány,de elszomorított az eredmény. unalmas, egysíkú hent game. kár érte, bár remélem vannak azért ennél jobb pályák is benne...mármint a fullban
  • hykao #300
    Nem lesz ez olyan rossz, kipróbáltam mindkét map-ot, voltam gép és voltam ember is.

A grafika nem a legjobb, de azért még elmegy.
    Hangok szerintem jók.
    A hangulattal sem lesz baj véleményem szerint.

Mondjuk arra azért kíváncsi leszek, hogy mit találnak ki az egyjátékos módra.
  • fm
    sztem se túl jó a grafika, meg nekem kicsit a gépigény is erősnek tűnik, bár lehet az én beállításaim rosszak. ki kéne próbálni neten..a botok elég nyomik így nem nyújt túl nagy élményt :(
  • Adam5
    bye holnap jövök
  • Adam5
    de jön flashget el :)
  • Adam5
    nekem nek akarja flash get el :(
  • Adam5
    :( azert mert csak holnap
  • Adam5
    letoltom holnap :(
  • fm
    lejött..
  • fm
    reméljük. a képek nekem se nagyon tetszettek, csak egy video. de mos jön a demo...
  • Alexease
    En sokkal rosszabbat vartam. A ket ceg "kapcsolatabol, a keszitesi idokbol, a latott kepekbol, animokbol ugy lattam, hogy csak a film miatt jon ki, es valami nagyon gagyi lesz. Ahoz kepest jo.;))
  • Alexease
    KOzben az Atari visszavonta, mert allitolag Beta!
  • Tibre
    Nálatok be lehet állítani az EAX-et illetve a high sound-ot?Nálam nem engedi :(
  • Braveheart
    Na megnéztem... szerintem kurv@jó lett! :)
    Szép grafika, jó zene/hang, nem szaggat, multiban király, jók a különféle karakterosztályok ötlete, a járművek is jók, a terminátorok látása is (bár néha kicsit zavaró a piros) Ami furcsa, az az hogy botok ellen vagy multiba nha kinyirunk vkit, csak simán eltűnik, semmi animáció vagy ilyen... sztem nagyon király lesz a teljes is, érdemes megnézni!!!
  • Mayday
    Nekem picit negativ csalodas, en jobbat vartam... :(
    Sot, HL2 mellett ezt vartam legjobban... :(
    Eletemben egy demo verziot meg ki nem probaltam, mindig ki tudtam varni a fullt. Hat ez volt az elso... Kicsit fura :(
  • Alexease
    Csak megneztem:) Bar nem szoktam lodozossekkel jatszani.
    Ahoz kepest, amit vartam, szerintem eleg jo lett. Sem az Atari, sem a Clever's nem egy tapasztalt, rafkos, FPS gyarto, nem is egy penzugyi hatalom, meg a fejlesztesi ido is rovid, de ezekhez kepest jo.

A grafika, design teljesen jo, hasznalhato. A sebesseggel nincs gond, effektek is eleg jok, a hangok is valtozatosak.
    Egy menetet mentem - vagyis nem nagy teszt;) - 28-an voltunk egy szerveren, es jatszhato volt. Bar, furcsan lagzott, es minha amiatt szagatott is volna?!

Ami meglepo es pozitiv, az a jatekstilusok es az AI, a netes BOT-ok! ;) Single nincs ebben, de a demoban levo 2 palyat, lehet tesztelni 3 moddal, amiben van kuldetes es Team is, lehet kerni Botokat, vagyis, mondhatjuk, Single-nek is hasznalhato;)) Ha valaki nem akar netezni vele, akkor valaszt palyat, ker vagy 30 Botot, indit Local szervert, aztan hajra.

A jarmuvekben van belsonezet is;))) Valahogy, gravitacio nincs benne, vagy kicsi. Az ember lassan ugrik, esik stb.

Persze, egy BF1942-t egyertelmuen nem ver le, de a mar emlitett elozmenyekhez, cegekhez, hatterekhez, fejlesztesi idohoz kepest, becsuletesen ossze van rakva.

En valami gagyit vartam, de ahoz kepest, tenyleg tokeletes:)Gratula a Clever's-nek!!!

• Mayday
    Nekem meg kozben megszakadt kezdhetem elolrol. Ez a rossz hir, mert ra vagyok kattanva, mint a fene.
    A jo hir, hogy 70K-val hasit le a Hardwiredrol, mert mar fenn van naluk is, sajatba! :)
  • Braveheart
    Na nekem még 25 perc (tehát kb 45) Írtó lassú a szerver, remélem megéri várni.
  • Tibre
    Nah leteszteltem.
    Így első látásra eléggé jó pláne,ha figyelembe vesszük,hogy volt 10 hónapjuk megcsinálni a gamet a készítőknek.Nagyon hozza a terminator fílinget :).Terminatorként lehetsz infiltrator(beolvadhatsz az emberek közé gépként) illetve egyéb érdekességek.A járművek (eddig kettőt próbáltam)eléggé fasszantosak :),hozzák a bf színvonalát több helyre is belehet ülni egyes járművekbe,viszont szimuláció szintileg jobb mint a bf.Csak neten lehet nyomulni vele,viszont egyelőre kevés szerver van azon meg kevés ember aztán még ezek is elég lagosak,de még csak most jött ki szóval lesz ez még jobb is ;).
  • Braveheart
    kíváncsi vagyok! Sajna a letöltés egyre lassabb..
  • Tibre

"Termeszetesen multi. 2 palya van benne. Egy zartabb, belsoteres jelen palya, amirol nem volt meg kint info, es olyan kaszt van benne amirol nem volt kep sem, meg egy bazinagy 32-playeres jovo palya.

Udv, neu"
    Ez van tehát a demoban
  • Tibre
    jah :(
    nekem 1 óra
  • Braveheart
    baz még másfél óra... jó lassú a szerver
  • Braveheart
    A karakterek kidolgozása furcsa, pl. sztem a filmekben látott terminátorok teljesen mások, de meglátjuk...
  • Tibre
    még 1 óra 20 perc
  • Tibre
    Nem a legjobbak a képek,amik ott vannak,túl világosak.
  • Braveheart
    Már töltöm is! Bár az oldalon látott 4 kép elég furcsa volt, főleg a terminátor meg schwarzi nem tetszett, de meglássuk... :)
  • Tibre
    hardwired.hu