2062
-
#313 de engem a háloztkor is ki dob ha krealok -
#312 Elso szervernel, amikor tegnap probalkoztam, engem is kidobott, ugyanigy, sok loading utan, kovetkezo viszont beengedett! -
#311 a Hálozata sem megy :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
tök ideg vagyok!
ki dob a desktopra+le fagy -
#310 halo nem a game hanem a hálozat -
#309 Nem tom mi a baj!!!!
nekem a net nem megy :((((((
ki ir egy csomo loadingot pl hk tank,
és a végén ki vág a desktopra! :(((((((
és kuldjek mailt valami debug mailt!
celeron 1700mhz
256mbram
geeforce 2mx 64mb
???? mi lehet a baj?
most ki probalom a halot -
#308 leszedte :)))) -
#307 botok kal nem lehet? -
#306 Csak netezni lehet vele! :) -
#305 millyen gépek vannak benne?
lehet vele netezni? -
#304 Erről telt az estém
hulla fárattan negyed tizen kető
"áh mondom elbucsuzok a topictól"
meglátom a hirt ki megy az álmosság a szememből
gyomor györcsöt kapok
alvás, forgolodás után elalszom
tobszor fel ébredek, reggel jaj ne iskola :( mondom fáj a hasam mondják jó maradj otthon :) szüleim öcsém el, én
be vágozok a gép elé és itt vagyok, el is kezdem tölteni -
Lemming #303 Sztem fegyvereken még csiszolni kell... (iszonyatosan néznek ki) netkód gyenge... gránátdobás vicces nagyon...
Alapjában véve Béta jellegét tekintve OK a darab... de BFtől még messze van. -
#302 megüti a demó a Battlefield szintjét skacok engem ez izgat a legjobban csak a KOTORT töltöm .vki szakvéleményt? -
#301 na én is kipróbáltam mindkét mapot on-lány,de elszomorított az eredmény. unalmas, egysíkú hent game. kár érte, bár remélem vannak azért ennél jobb pályák is benne...mármint a fullban -
#300 Nem lesz ez olyan rossz, kipróbáltam mindkét map-ot, voltam gép és voltam ember is.
A grafika nem a legjobb, de azért még elmegy.
Hangok szerintem jók.
A hangulattal sem lesz baj véleményem szerint.
Mondjuk arra azért kíváncsi leszek, hogy mit találnak ki az egyjátékos módra. -
#299 sztem se túl jó a grafika, meg nekem kicsit a gépigény is erősnek tűnik, bár lehet az én beállításaim rosszak. ki kéne próbálni neten..a botok elég nyomik így nem nyújt túl nagy élményt :( -
#298 bye holnap jövök -
#297 de jön flashget el :) -
#296 nekem nek akarja flash get el :( -
#295 :( azert mert csak holnap -
#294 letoltom holnap :( -
#292 lejött.. -
#291 reméljük. a képek nekem se nagyon tetszettek, csak egy video. de mos jön a demo... -
#290 En sokkal rosszabbat vartam. A ket ceg "kapcsolatabol, a keszitesi idokbol, a latott kepekbol, animokbol ugy lattam, hogy csak a film miatt jon ki, es valami nagyon gagyi lesz. Ahoz kepest jo.;)) -
#289 KOzben az Atari visszavonta, mert allitolag Beta! -
#288 Nálatok be lehet állítani az EAX-et illetve a high sound-ot?Nálam nem engedi :( -
Braveheart #287 Na megnéztem... szerintem kurv@jó lett! :)
Szép grafika, jó zene/hang, nem szaggat, multiban király, jók a különféle karakterosztályok ötlete, a járművek is jók, a terminátorok látása is (bár néha kicsit zavaró a piros) Ami furcsa, az az hogy botok ellen vagy multiba nha kinyirunk vkit, csak simán eltűnik, semmi animáció vagy ilyen... sztem nagyon király lesz a teljes is, érdemes megnézni!!! -
#286 Nekem picit negativ csalodas, en jobbat vartam... :(
Sot, HL2 mellett ezt vartam legjobban... :(
Eletemben egy demo verziot meg ki nem probaltam, mindig ki tudtam varni a fullt. Hat ez volt az elso... Kicsit fura :( -
#285 Csak megneztem:) Bar nem szoktam lodozossekkel jatszani.
Ahoz kepest, amit vartam, szerintem eleg jo lett. Sem az Atari, sem a Clever's nem egy tapasztalt, rafkos, FPS gyarto, nem is egy penzugyi hatalom, meg a fejlesztesi ido is rovid, de ezekhez kepest jo.
A grafika, design teljesen jo, hasznalhato. A sebesseggel nincs gond, effektek is eleg jok, a hangok is valtozatosak.
Egy menetet mentem - vagyis nem nagy teszt;) - 28-an voltunk egy szerveren, es jatszhato volt. Bar, furcsan lagzott, es minha amiatt szagatott is volna?!
Ami meglepo es pozitiv, az a jatekstilusok es az AI, a netes BOT-ok! ;) Single nincs ebben, de a demoban levo 2 palyat, lehet tesztelni 3 moddal, amiben van kuldetes es Team is, lehet kerni Botokat, vagyis, mondhatjuk, Single-nek is hasznalhato;)) Ha valaki nem akar netezni vele, akkor valaszt palyat, ker vagy 30 Botot, indit Local szervert, aztan hajra.
A jarmuvekben van belsonezet is;))) Valahogy, gravitacio nincs benne, vagy kicsi. Az ember lassan ugrik, esik stb.
Persze, egy BF1942-t egyertelmuen nem ver le, de a mar emlitett elozmenyekhez, cegekhez, hatterekhez, fejlesztesi idohoz kepest, becsuletesen ossze van rakva.
En valami gagyit vartam, de ahoz kepest, tenyleg tokeletes:)Gratula a Clever's-nek!!!
-
#282 Nekem meg kozben megszakadt kezdhetem elolrol. Ez a rossz hir, mert ra vagyok kattanva, mint a fene.
A jo hir, hogy 70K-val hasit le a Hardwiredrol, mert mar fenn van naluk is, sajatba! :) -
Braveheart #281 Na nekem még 25 perc (tehát kb 45) Írtó lassú a szerver, remélem megéri várni. -
#280 Nah leteszteltem.
Így első látásra eléggé jó pláne,ha figyelembe vesszük,hogy volt 10 hónapjuk megcsinálni a gamet a készítőknek.Nagyon hozza a terminator fílinget :).Terminatorként lehetsz infiltrator(beolvadhatsz az emberek közé gépként) illetve egyéb érdekességek.A járművek (eddig kettőt próbáltam)eléggé fasszantosak :),hozzák a bf színvonalát több helyre is belehet ülni egyes járművekbe,viszont szimuláció szintileg jobb mint a bf.Csak neten lehet nyomulni vele,viszont egyelőre kevés szerver van azon meg kevés ember aztán még ezek is elég lagosak,de még csak most jött ki szóval lesz ez még jobb is ;). -
Braveheart #279 kíváncsi vagyok! Sajna a letöltés egyre lassabb.. -
"Termeszetesen multi. 2 palya van benne. Egy zartabb, belsoteres jelen palya, amirol nem volt meg kint info, es olyan kaszt van benne amirol nem volt kep sem, meg egy bazinagy 32-playeres jovo palya.
Udv, neu"
Ez van tehát a demoban -
#277 jah :(
nekem 1 óra -
Braveheart #276 baz még másfél óra... jó lassú a szerver -
Braveheart #275 A karakterek kidolgozása furcsa, pl. sztem a filmekben látott terminátorok teljesen mások, de meglátjuk... -
#274 még 1 óra 20 perc -
#271 Nem a legjobbak a képek,amik ott vannak,túl világosak. -
Braveheart #270 Már töltöm is! Bár az oldalon látott 4 kép elég furcsa volt, főleg a terminátor meg schwarzi nem tetszett, de meglássuk... :) -
#269 hardwired.hu