2062
-
Lemming #393 jó szerveren downtown mapon sniper übereli a gépeket ezerrel... már ha azok nem a monstre robival jönnek -
#392 Na, azért ez túlzás.
Nem lesz ez olyan rossz. -
#391 A demo alapján egy nagy szar ez a játék -
#390 Hát, kötve hiszem, hogy pár nap múlva kijön a játék (sajnos), már 22.-e van, de még a demo is béta, és semmi hír az aranyra kerülésről.
Azért a Clever's nem kényeztet el minket, magyarokat.
Szerintem elvárható lenne egy exkluzív interjú valamelyik online sajtóorgánum részére (részéről).
Nagyon remélem, hogy a játék itthon magyarul fog megjelenni, ha nem, az nagy butaság lenne szerintem.
Nem tudom elképzelni, hogy nagy erőfeszítésbe telne egy magyar fejlesztésű játék magyar kiadása (felirat), és biztos, hogy lényegesen több fogyna belőle.
(Én legalábbis biztos megvenném, ha magyar lenne) -
#389 ha arra a tankra gondoltál -
#388 a tank t-1 -
#387 de fk -
#386 Nem FK? -
#385 ő maga volt a HK :) -
Braveheart #384 Mármint a repülőre gondoltam, nem a tankra. -
Braveheart #383 HK-val? Hogyan vezettél HK-t? -
#382 sztem azért laggol,mert többnyire otthonról indítják a servereket,és ez nem épp a legtökéletesebb módszer..ha kijön a full,vagy a hivatalos demó(feltéve hogy ez nem az) akkor lesznek jó szerverek..
-
#381 lenne két kérdésem:
1.szerintetek miert ilyen nagy a lag(a terminatorok kozott a ember kinezetuvel voltam és én+hykao nem tudtunk meg ölni egy embert nekem az egész táram rá ment!)
2.szerintetek miert csak általában 7perc vagy 20perc 1game?
hykao:
Adam5 néven de gondolom már tudod :).
volt egy szerver jaja volt a neve!
ott jó volt sorozatban öltem meg hk val az embereket
és nem kelett 15mp várni spawn ra fél mp volt (de utána nem is találtam többet:((( -
#380 Ez baromság,próbáld ki offline botokkal mindjárt rájössz,hogy 4-5 pontos lövés elég a legtöbb ellennek,vagyis a lag miatt kell órákig lőni néha. -
#379 ahogy mondod.. -
#378 Hát remélem a köv verzió jobb lesz :/
Még szerencse hogy nem vártam túl sokat a gametől.
Odamegyek az ellenhez és 10másodpercig kell lőni a fejét hogy végre megdögöljön (Tuti eltalálom mert pattog rajta a golyó) COD:MP után kicsit szokatlan -
#377 Milyen néven nyomod? -
#376 Ha ez még csak béta, akkor lesz demo? vagy mar csak full version? -
#375 mitol van egyépként a nagy lag minden hol? -
#374 Én meg kifogtam az idióták szerverét, egymást lőtte mindenki... -
#373 Délután kifogtam egy 60-as(ping) szervert! Na azon volt a legjobb. Mig élek remélek! -
#372 megyek most game majd jovok -
#371 én benne vagyok -
#370 ja, köszi.. -
#369 csak lassú a vinyó abban a gépben,és 1 óra mire új pályát töltött a szerver..de később lehet indítok még 1 jelszavasat,ha van rá igény -
#368 160 valahány ping elég jó nak számit
és ritka is. -
#367 1épként sztem jó volt a server -
#366 1 alatt csak a 2skeletion-t értem -
#365 a 2es nem hiba -
#364 1éként a jatekban csak két hiba zavar
1. a terminatorok sztem nem igy néznek ki (a filmben legaláb is)
2.az a gép akinek ember alakja van kár hogy nem
tud pengét a kezéből (mint a terminator2ben) és hogy jatek közben nem tud alakot váltani -
#363 Mind a két magyar helyen a gépek vezettek... -
#362 nem lehet password? -
#361 tele volt angollal -
#360 Van még egy magyar sz ERNŐ v. mi volt a neve -
#359 Jó vót, csak rövid vót... -
#358 pedig pont fel mentem -
#357 :( -
#356 vége -
#355 na csináltam egyet próbának. a neve: AZTALRAVISZZA gyertek,kb 10percig mos menni fog,aztán nemtom.. -
Lemming #354 Ha ezt legközelebb egy üzibe írod, azt sokan megköszönnénk.