Terminator:War of the Machines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam5
jó reggelt!

HuAn82
"vigyázzatok az északa" Oké! Ha látok egy terminatort majd riadóztatok!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Adam5
Ha tudod az oldal nevét please ird le.
én huzok aludni holnap reggel elolvasom.

elõre is thx.

Bye all.
jó éjt.
vigyázzatok az északa!

Adam5
Mi a játék oldalának cime?

hykao
Nem, de látogass el a játék oldalára, hátha választ találsz a kérdésedre.
Adam5
És nem tudod milyen gépekkel lehet menni majd benne?( a skynetben csak egy félig ember félig terminátor képuvel lehet menni)

hykao
Ezt sajnos nem.
Adam5
tudom hogy magyarok készitik.
nem tudod hogy az egyjátékos mod abban Schwarzenegger-el leszünk? vagy a gépek elleni háboru?

HuAn82
Ezek marha nagyok,de azért köszi!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

hykao
Alapvetõen, de lesz egyjátékos mód is.

Egyébként, ha nem tudtad volna még, magyarok készítik.
hykao
Adam5
És ez a War of the Machines only multyplayer internet game lesz?

hykao
Bocsánat, így helyes: SOK, NAGY SZMÁJLI
hykao
És ez megjelenik PC-re is?

Ha igen, mikó?

Szmájlikkal kapcsolatban: talált, süllyedt! (mondjuk nem volt nehéz - jobb klikk, tulajdonságok), De még van egy két fasza oldal pl: SOK, NAGY SZMÁJLI
HuAn82
Most volt idõm megnézni a videókat. Szerintem nagyon gagyi lesz. Olyan mint egy 20-ad rangú akció film.

"A Redemption fõszereplõje az eredeti Terminátor (a hangját maga a nagyságos kaliforniai kormányzó uraság, Mr. Schwarzenegger adja :-), aki a gépháború szagatta jövõben hajt végre kacifántos missziókat. " 576.hu

Adam5
másik hogyan csináltok magatoknak olyan jó kis képet
pl huan82
?

Adam5
és hogy töltöd le? (jobb gomb képmentése?)
és hogy rakod be?

HuAn82

Adam5
bye majd holnap jövök

fm
jaja ;-)

hykao
Gondolom, néha azért töltögetett egyet...
fm
256mb-val simán kilehet húzni. nekem régebben 1870mhz amd,256ddr,8500le gép simán vitte a splinter cellt,mohaa,nfs6,bf stb..csak néha kicsit belassult az xp

hykao
Elõfizettem az összesre.
Adam5
honnan a rák ból szerzed ezeket a jó smilelokat?
😊

hykao
A 256mb ram is kevés lehet XP esetén, sõt...
hykao
Eleve hogy lehet összevetni egy komplett céget (AMD) egy másik cég egy bizonyos termék fajtájával (Celeron)?

Milyen AMD és milyen Celeron?

fm
amd a legolcsóbb!! és a legjobb ár/telj arányú cucc mostanában..

fm
úgy gondolom akadni fog a BF a cerka miatt. nekem 8500le-vel,256mb ram mellett,1700mhz cerkával akadt. le kellett vennem a felbontást stb. már nem emlékszem pontosan mennyire. a cerka nagyon sz*r,minden jatek akadt,mafia,fifa stb...

Adam5
de a pentium a legdrágább

Adam5
Ez esetben álomvilágban éltem eddig 😊

HuAn82
LOL!!!"a amd gagyibb mint a celeron" Na ilyen baromságot is régen láttam!

hykao
Nálam mi a faszé nem jönnek be a tar-os képek?
Tikal
celeron gagyibb mint az AMD (sõt leggagyibb) és a pentium nem a legjobb. let's flame!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Adam5
az enteren maradt 😊

Adam5
sorry 😊))

HuAn82
Akkor még 256Mb.De nekem Cerka helyett AMD Athlon(tm)XP 1700+ volt(van).

Adam5
és mennyi volt a ramod?

hykao
Terminator 3 Redemption: az milyen?
HuAn82
Én még annak idején GF2-vel nyomtam a BF-et és nem akadt.Szerintem el fog döcögni a gépeden (gondolom).No para!!

Adam5
mert pl a battefield akad a gépen a geeforce 2miatt
ugy gondoltam hogy szerintetek van e esély rá hogy akadni fog?

Adam5
bár mondjuk ezzel gondolom nem mondtam újat..

HuAn82
Khmm...ezt nem értem. Képek alapján mondjuk meg,hogy futni fog-e a gépeden?

Adam5
mostan kéne valamikor megjelennie

Adam5
pl képek

Alexease
Szerinted honnan a fenebol tudnank?!?!
Adam5
egy celeron 1700mhz
256mb ram
40gb hdd
geeforce 2 mmx 64mb
on hogy fog menni?

HuAn82
Terminator 3: Redemption in-game videók

Valakit talán ez is érdekel.Csak hogy ne unatkozzatok...
video-1
video-2
video-3
video-4

Adam5
mikor jelenikmeg?
(pl warezoldalon)

Bandew
Kicsit furcsa ez a sok épület a játékban, de azért király lesz.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Adam5
Mikor jelenikmeg? (már megkellett volna)