Terminator:War of the Machines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HuAn82
Feltámadás!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

hykao
Gregorius
Engem arról lehet a legjobban megismerni, hogy minden topicot lelövök.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Persze, éhen is lehet halni. Az, hogy a kiadás dátumát utólag módosították, az meg sem fordult a fejedben. Az, hogy te valakibe, vagy valakikbe úton útfélen belerúgsz, az nem a te egyéni szociális problémád, vagy ha tényleg így gondolod, akkor olvasd át a BTK-t.
Egyébként már szerintem õk is megbánták. Amúgy értettem irónikus megjegyzésedet, de érteni és egyetérteni nem ugyanaz. Egyébként tõlem azt mondasz és írsz itt, amit akarsz. Ez egy szabad ország, amiben a szabad ember azt csinál, amit szabad. 😊

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

hykao
LOL már!!!
HuAn82
Más tudni és akarni.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Single, multit kipróbáltam.(eredetiben is) Véleményem róla ismert.
Az összefüggésekrõl #1950...
Szabad ország és fórum, tehát...

hykao
Ennyi! Errõl a játékról, te nem tudsz érdemben nyilatokzni, mert nem tudsz játszani vele...
hykao
Hogy nekem mi áll jól, és mi nem, azt szerencsére nem te döntöd el...gyógymikulás.
Mellesleg egy 10 éves gyerek is átláthatja az összefüggéseket, amiket neked valahogy nem sikerül...nem kell ehhez nagy öregnek lenni...
Különben meg akkor nyilvánítsál véleményt, ha sikerült játszanod érdemben a játékkal! ...de persze ezt a te kalóz verzióddal nem tudod megtenni...
...de miért is várok tõled épkézláb hozzászólásokat...te csak akkor kerülsz elõ, ha flémelni kell (és nem csak itt...)

Ha nem tetszik a játék, ne játssz vele...de felesleges itt rontani a levegõt a se füle - se farka hozzászólásaiddal.
Írogassál olyan játékok topikjába, amelyek érdekelnek...
HuAn82
Erre nem, de másra igen. Még valami?

hykao
Ühüm...könnyû a gép elõtt ücsörögni, és várni az ingyenjátkokat! Majd akkor hemzsegj, ha akár 1 forintot is kiadtál erre a játékra!
HuAn82
Másrészt nem kell a nagy öreget játszani. Nem áll jól.

HuAn82
Köszi de nem kell a csúnya kiadóról a duma. Nem kényszerítette senki õket, hogy ilyen határidõvel elvállalják a játékot. Ha pedig hozzákezdtek akkor pedig vállalják a következményeit. Szerintem már megbánták...

hykao
Te most direkt csinálod, vagy tényleg ennyire értetlen vagy???
Tényleg halvány lila gõzöd sincs a dolgok menetérõl, ennyire nem vagy képes átlátni a PC-s játékpiac mechanizmusait???
HuAn82
1. Nem én kezdtem a hülyézést.

2. Mivel imádom a Terminator-t (könyvek, film, régi játék), ezért a mai napig dûhít, hogy "játékfejlesztõk" terminátor cím mögé csomagolva készítenek, kiadnak egy ilyen sz@rt. Ezért ha tehetem ott rúgok beléjük, ahol csak érem. Ez az én egyéni szoc.problémám. Kandurex nevében nem beszélek...

hykao
Kandúrral hatalmas flémkutyák vagytok...csak nem értem mi értelme...
HuAn82
A "hülye"-re.

nem a logora kondoltál?

War. War never changes.

HuAn82
Szép neved van.

hykao
Hülye.
HuAn82
Szegény konzolosok...

Gregorius
Mivel a licensz az Atari tulajdonában van, és nem terveznek PC-s játékot ezzele licensszel, ezért a közeljövõben nem várható, és minél késõbb kerül rá a sor annál jobban csökken a Clever's esélye is, hogy õ írhatja meg. Bár ezzel szerintem csak jól járnak, és a helyükben el sem fogadnék több Atari felkérést. 😊
A régi oldalukon még valami konzolos játékról beszélt a fáma, és hogy végleg felhagynak a PC-s fejlesztésekkel, még kiadnak utoljára egy autós játékot a Steel of Haste-et, de aztán jött a T3 felkérés, és bevállalták. Azóta ez van az oldalon és semmi hír felõlük.
Ez után az élmény után lehet, hogy végleg felhagynak a PC világával szerintem, pedig kár lenne, mert a Screamer 4x4-et a mai napig nyomom. 😉

Kandurex
este 5 után lépek, viszem a SC -t is,.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Ez a védjegyük, ez site. Mutatja, hogy mennyit össze nem tudnak dolgzni. Egyébként mizú? 2. rész várható? HL2-t gyalázó játékmenettel és fizikával, valamint Far Cry -t ütõ grafikával? De nekem az is elég lenne...HA ERRE A SZUTYOK MOTORRA CSINÁLNÁNAK EGY NORMÁLIS SINGLE-t!

HuAn82
"Szuper" akárcsak a játék!

KranaZoli

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

hykao
De, alapból ilyen a site, már egy jó ideje.
KranaZoli
T3 gammáról kellene v.mi magyar nyelvû leírás, ismertetõ.
Néztem a fõbb újság site-okat, de nem találtam 😞

Néztétek mostanában a www.clevers.com-ot

Gondolom nem alapból ilyen a site

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Gregorius
Az, aki nem szereti a játékot, az már úgysem játszik vele, hiszen nem egy átütõ siker, annak ellenére, hogy sokkal jobb, mint ahogy azt a fikázók állítják. Aki pedig most is játszik vele, az nem fogja ott hagyni egy év után sem.

Gregorius
Egyelõre úgy tûnik, hogya vársz egy évet, és utána megveszed a játékot eredetiben 2000 HUF-ért, akkor sem maradsz le semmirõl. 😊

hykao
Jót, kötve hiszem, hogy találtál. Amik közkézen forognak, azokkal ugyan nem fogsz netezni, az biztos...marad a botok elleni küzdelem (single player mód).
KranaZoli
Bocs, csak lapozni kellett a fórumban és találtam egy rakással.

KranaZoli
Hali!

Szükségem lenne egy jó CD kulcsra a gammához.
Már bújom egy ideje a NET-et, de nem találok.
1-et találtam az nem fogadta el.

Köszi: KranaZoli!

Gregorius
Na, kipróbáltam ezt a modot. Tényleg nagyon fasza dolog. Szebb, szilánkos robbanás. A szétrobbantott autók nem jönnek újra, erõsebb aknavetõsök, jobb AI és élvezetesebb játékmenet.

Gregorius
Most tartunk 2.8-as verziónál. A méret erõteljesen lecsökkent, de valószínûleg azért, mert már nem csatolják mellé az új zenefájlokat, meg ilyenek. Még ezt sem próbáltam ki, de ezt már legalább letöltöttem, és viszem is haza kipróbálni, aztán írok róla valamit. A visszajelzések alapján ezt a modot fogják etalonnak használni a további modokhoz.

Clevers úgy tûnik, hogy felhagy a játék további támogatásával, és az Aatari-t fûzik most éppen a rajongók. Clevers még így úgy a pad alatt próbál a modolóknak segíteni.

El kezdték feltörni a pályakódot. Meg vannak az elsõsegély és lõszer helyek módosíthatóságai, valamint a spawn pointok. Egyes részei hard kódoltak, de körüljárhatók. Majd meglátjuk mi süthetõ ki belõle. (Ez az SCA fájlokat jelenti)

hykao
Aha, majd tájékoztass minden újdonságról légyszi.
Gregorius
Segít megfejteni, hogy hogyan mûködik a pálya kódja, hogy lehessen kivenni belõle, belepakolni dolgokat, vagy esetleg akár új pályákat rakni bele. Azt mondta a Tamás, hogy lehet, hogy meg lehet oldani! 😊))

hykao
Mi?
Gregorius
Shlägl ha jól tudom jön segíteni feltörni a pályákat! 😊

hykao
Létezik. Jómagam készítettem. Letöltheted a gamehunter-rõl.
KranaZoli
Hali!

Érdeklõdnék, hogy létezik-e a játékhoz magyarosítás, vagy van-e készülõben?

Gregorius
Na, egy újabb nagyobb elõrelépés született a mod táján. Új particle effekteket csepegtettek a játékba. Még nem néztem meg a modot, csak fönn van a Yahoon. Majd próbálok linket is adni hozzá.

HuAn82
Lehet este party nálam és akkor majd áthúzom.

Kandurex
2 perc munka vót...megizzadtam vele :p

Kandurex
nem teccik a lógóm?....

paff...ne húzd ki a benzines kannát

Mikor jössz a medieval -ért? Vagy lökjem fel Butch Winyójára?

HuAn82
Oks. (szétszopattak COD-ban megyek felnyársalok a KotT-ban néhány "igazhitüt")

hykao
Van.
HuAn82
Egy lyány!! Asszem neki volt Bacardis logója.

Gregorius
Ezeket nem vágom, de nagyon. Egyébként megnéztem a modot, és sok minden tetszik benne, új feygvercsoportosítás meg vadonatúj hangok, leginkább ezzel dicsekedhet. Az erõviszonyokat átállították realisztikusra, és így a Terminatorok jóval erõsebbek, egy kicsit túlságosan is szerintem. Gép ellen emberrel nem élek tovább annál, hogy 10 golyót elsüssek a gépfegyverbõl 😞
De mindegy, várom a folytatást.

hykao
MIMACSKA...(kukk a képtárba)