2062
-
#1982 Hykao: neked ugye megvan eredetiben a teljes? ott már jobbak a serverek? mert itt összesen 2server volt és a reload-ra 3mp-t kellet várnom. -
#1981 Na letöltöm a demot mert azóta nem is próbáltam amióta 256sd helyett 512ddr van és gef2 helyett radeon 9600xt -
#1980 minden hülye zsenge szőrt bazeg!
tök hülyén néz ki egy 14 éves gyereknek bármilyen szőr a képén!
mint valami koravén gyogyósnak! -
#1979 a szakált is? -
#1978 Az eredményt várjuk a fórumozók fényképeibe! :) -
#1977 LOL :D
nem, csak még lusta voltam rá -
#1976 Vagy mi van, Freddie Mercury babérokra törsz??? :))))))) -
#1975 Azonnal tüntesd el azt a baromságot!!! :) -
#1974 még nem -
#1973 Eltűnt már a kesebajusz?! -
#1972 Igen, sokkal ólcsobb lett -
#1971 Nem, igaz a megjelenés óta remek LAN-partykat nyomunk rajta a rajongói mod-dal. -
#1970 ........ -
Braveheart #1969 Na. Mi van a játékkal? Igaz már megjelenés után 1 hónappal letöröltem, de érdekel változott-e vmi... -
#1968 Ezt még meg is érteném. -
#1967 Ez jó kérdés! Én sem láttam még embert ilyen sokáig fikázni egy szart egy fórumon ugyanazért a dologért. -
#1966 ...mert nem szar...csak ti vagytok felületesek HuAn-nal... -
#1965 Egyébként meg mér'nem hagyjuk már a béke poraira ezt a szutykot..? nem láttam még szar játékot ennyi ideig fennmaradni a fórumon. -
#1964 Lusta vagyok vissza olvasni. Tehát, aki szidta a játékot és külön fikázta az elbaszott grafiát és a kihagyott single sorozatot ANNAK adok igazat :DD -
#1963 Fika van? Jövök fiúk! :D -
#1962 Feltámadás! -
#1961 -
#1960 Engem arról lehet a legjobban megismerni, hogy minden topicot lelövök. -
#1959 Persze, éhen is lehet halni. Az, hogy a kiadás dátumát utólag módosították, az meg sem fordult a fejedben. Az, hogy te valakibe, vagy valakikbe úton útfélen belerúgsz, az nem a te egyéni szociális problémád, vagy ha tényleg így gondolod, akkor olvasd át a BTK-t.
Egyébként már szerintem ők is megbánták. Amúgy értettem irónikus megjegyzésedet, de érteni és egyetérteni nem ugyanaz. Egyébként tőlem azt mondasz és írsz itt, amit akarsz. Ez egy szabad ország, amiben a szabad ember azt csinál, amit szabad. :) -
#1958 LOL már!!! -
#1957 Más tudni és akarni. -
#1956 Single, multit kipróbáltam.(eredetiben is) Véleményem róla ismert.
Az összefüggésekről #1950...
Szabad ország és fórum, tehát...
-
#1955 Ennyi! Erről a játékról, te nem tudsz érdemben nyilatokzni, mert nem tudsz játszani vele... -
#1954 Hogy nekem mi áll jól, és mi nem, azt szerencsére nem te döntöd el...gyógymikulás.
Mellesleg egy 10 éves gyerek is átláthatja az összefüggéseket, amiket neked valahogy nem sikerül...nem kell ehhez nagy öregnek lenni...
Különben meg akkor nyilvánítsál véleményt, ha sikerült játszanod érdemben a játékkal! ...de persze ezt a te kalóz verzióddal nem tudod megtenni...
...de miért is várok tőled épkézláb hozzászólásokat...te csak akkor kerülsz elő, ha flémelni kell (és nem csak itt...)
Ha nem tetszik a játék, ne játssz vele...de felesleges itt rontani a levegőt a se füle - se farka hozzászólásaiddal.
Írogassál olyan játékok topikjába, amelyek érdekelnek... -
#1953 Erre nem, de másra igen. Még valami? -
#1952 Ühüm...könnyű a gép előtt ücsörögni, és várni az ingyenjátkokat! Majd akkor hemzsegj, ha akár 1 forintot is kiadtál erre a játékra! -
#1951 Másrészt nem kell a nagy öreget játszani. Nem áll jól. -
#1950 Köszi de nem kell a csúnya kiadóról a duma. Nem kényszerítette senki őket, hogy ilyen határidővel elvállalják a játékot. Ha pedig hozzákezdtek akkor pedig vállalják a következményeit. Szerintem már megbánták... -
#1949 Te most direkt csinálod, vagy tényleg ennyire értetlen vagy???
Tényleg halvány lila gőzöd sincs a dolgok menetéről, ennyire nem vagy képes átlátni a PC-s játékpiac mechanizmusait??? -
#1948 1. Nem én kezdtem a hülyézést.
2. Mivel imádom a Terminator-t (könyvek, film, régi játék), ezért a mai napig dűhít, hogy "játékfejlesztők" terminátor cím mögé csomagolva készítenek, kiadnak egy ilyen sz@rt. Ezért ha tehetem ott rúgok beléjük, ahol csak érem. Ez az én egyéni szoc.problémám. Kandurex nevében nem beszélek... -
#1947 Kandúrral hatalmas flémkutyák vagytok...csak nem értem mi értelme... -
#1946 A "hülye"-re. -
Braveheart #1945 nem a logora kondoltál? -
#1944 Szép neved van. -
#1943 Hülye.